Mikä on BitShares (BTS) – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Salattu tuottaja Dan Larimer loi sen takaisin vuonna 2014, BitShares (BTS) on yksi vanhimmista blockchain-projekteista, koska se käytti ProtoShares-nimeä (viereisen PTS-tunnuksen kanssa).

Alustan päätavoitteena on helpottaa finanssitransaktioita ja vuorovaikutusta hajautetussa asiassa teknisesti edistyneen pörssin kautta, joka tukee sekä kryptovaluuttojen luomista että kaupankäyntiä. Lyhyesti sanottuna se on suunniteltu auttamaan kaikkia niitä ympäri maailmaa, joilla ei ole suoraa pääsyä klassisiin rahoituspalveluihin.

Pohjimmiltaan BitShares tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden “pankkitilille” tulla omiksi pankeiksi turvallisten ja hajautettujen työkalujen ansiosta, joita tukevat blockchain-tekniikat.

BitShares

Kaikkea grafeenista

Toinen mielenkiintoinen tosiasia on, että BitShares perustuu Grafeeni, avoimen lähdekoodin C ++ -lohkoketjutoteutus, joka on suunniteltu toimimaan konsensusmekanismina. Voit nähdä joitain Graphenen reaalimaailman apuohjelmia, kuten Steemit.com ja PeerPlays.com.

Yksi huomionarvoinen tosiasia on, että Graphene pystyy käsittelemään jopa 100 000 tapahtumaa sekunnissa ja sen estoaika on vain 1,5 sekuntia. Näin ollen BitShares pystyy käsittelemään enemmän tapahtumia sekunnissa kuin MasterCard- ja Visa-rahoituspalvelut yhteensä. Tähän päivään asti BitSharesilla on ennätys eniten tapahtumia yhdessä päivässä, noin 920 000 tapahtumaa kirjattiin 13. syyskuuta 2017.

BitSharen hajautettu omaisuudenvaihto

BitShares-vaihto on suunniteltu varmistamaan kaikkien liiketoimiensa suojaaminen ilman tyypillisiä kauppa- ja nostorajoja. Se on yksi halvimmista pörsseistä, ja kaikilla kauppiailla on yhtäläiset oikeudet ja edut.

Hajautetussa BitShares-pörssissä voit käydä kauppaa nopeasti ja edullisesti kahden tyyppisillä varoilla: älykolikoilla ja käyttäjien liikkeeseen laskemilla varoilla.

Näkökulmaksi nämä salauspohjaiset varat seuraavat reaalimaailman omaisuutta, kuten Yhdysvaltain dollaria, joka tunnetaan myös nimellä bitUSD. Älykolikoiden osalta on huomattava, että nämä kolikot on ohjelmoitu aina suunnilleen samanarvoisiksi kuin niiden edustavan omaisuuden todellinen arvo. Ne aina heijastavat niihin liittyvää fiat-arvoa. Esimerkiksi yhdellä bitUSD: llä on sama arvo kuin yhdellä Yhdysvaltain dollarilla.

Alustan käyttäjät luovat käyttäjien myöntämät varat. Jokainen, jolla on BTS, voi laskea liikkeeseen oman omaisuutensa. Nämä varat ovat mukautettuja tunnuksia, jotka voidaan rekisteröidä alustalle. Parasta on, että käyttäjät saavat täyden hallinnan siitä, miten he luovat näitä resursseja, koska he voivat valita liittyvän rakenteensa ja arvonsa. Jokaisen, joka luo resurssin, on määritettävä myös nimi, jakelu, kuvaus ja muut vaaditut tiedot.

Vaihto sisältää tukea varoille, jotka seuraavat inflaatiota, osakkeita, joukkovelkakirjoja ja jopa indeksejä. Voit käydä kauppaa käytännössä kaikilla, edellyttäen, että omaisuus on kiinnostunut. Muutamia asiaankuuluvia esimerkkejä ovat kryptovaluutat, fiat-valuutat, kulta, kaasu, öljy ja muut arvokkaat materiaalit.

Dhajautetut autonomiset yritykset (DAC)

BitSharesin sisäistä hallintoa ohjaa niin kutsuttu hajautettu autonominen yritys (DAC), kehys, joka on erityisesti suunniteltu auttamaan BitSharesin omistajia päättämään BTS: n tulevaisuudesta. Itse BitSharesia voidaan pitää DAC: ksi, koska se on suunniteltu varmistamaan riittävä korvaus kaikille alustan kehittämiseen osallistuville ihmisille.


Kuka tahansa jäsen voi tulla olennaisesti työntekijäksi, koska BitShares-kolikoiden haltijat voivat päättää, miten varat jaetaan alustan sisällä. Mitä enemmän kolikoita joku on kiinnittänyt, sitä korkeampi heidän äänensä punnitaan. Työntekijöitä on kolme tyyppiä: todistajat, edustajat ja työntekijät.

Delegoitu todistus osuudesta (DPoS)

Ensimmäiset työntekijät, todistajat, saavat palkan liiketoimien käsittelystä ja verkon turvaamisesta. Edustajille sitä vastoin ei makseta palkkioita, mutta he pitävät kantaansa panoksensa perusteella, mikä tarkoittaa, että he voivat ehdottaa erilaisia ​​päivityksiä koko alustalle. Lopuksi työntekijät voivat ehdottaa projekteja, ja jos ja kun heidän hankkeitaan äänestetään, he alkavat saada palkkaa edetä kehityksessään.

Kaiken yksinkertaistamiseksi entisestään: todistajat suorittavat “raskaan nostamisen”, lohkoketju maksaa todistajille ja työntekijöille, ja todistajat ovat vastuussa.

Perinteistä työn todistusta (PoW) (jota useimmat salausvaluutat käyttävät, mukaan lukien Bitcoin) pidetään jo vanhentuneena ratkaisuna, koska se käyttää huomattavia laskentaresursseja. BitShares käyttää konsolidoitua mallia Delegated Proof of Stake (DPoS). Se on suunniteltu parantamaan Proof of Stake (PoS) -suunnittelua ja poistamaan PoW-mallin tarve.

Ajoitetut maksut BitSharesilla

Yksi huomionarvoinen etu, jonka BitSharesilla on muihin älykkäisiin sopimusalustoihin nähden, on sen tuki ajoitetuille maksuille, jonka avulla voit määrittää valtuutetun kotiutuksen tililtäsi. Parempi vielä, alustalla on myös tuki toistuville maksuille, jolloin kuukausittaiset tilausmaksut näyttävät kävelyltä puistossa.

Ainoa mitä sinun on tehtävä toistuvien maksujen määrittämiseksi, on antaa peruutusoikeudet ja valita nostoraja jaksoa kohti.

Viittauspalkinto-ohjelma

Kuten useimmissa blockchain-alustoissa, BitShares tarjoaa myös viittausohjelman, jossa on palkintoja. Se on suunniteltu hyödylliseksi alustalle ja kaikille verkossa oleville, jotka onnistuvat tuomaan lisää ihmisiä, niin sanotusti. Ohjelma myöntää sinulle 80 dollaria dollaria jokaisesta rekisteröidystä elinikäisestä jäsenestä. 80 dollaria USD on 100 dollarin dollarin maksu, jonka jokaisen elinikäisen jäsenen on maksettava ilmoittautuessaan.

Lähetys

Thän joukkue

BitSharen julkinen edustaja on Dan Larimer, sen luoja. Kuten aiemmin mainittiin, BitShares on DAC, joten ei ole yllättävää, että muusta joukkueesta tiedetään hyvin vähän. Teoriassa käytännössä jokainen käyttäjä, joka on aktiivisesti yhteydessä alustaan ​​luomisen, äänestämisen, panostamisen ja kehittämisen kautta, on jäsen.

Kuinka ostaa BitShares BTS

Voit ostaa BTS: n BitShares Asset Exchange itse käymällä kauppaa millä tahansa muulla kryptovaluutalla sitä varten tai suoraan joistakin suosituimmista pörsseistä. Nämä sisältävät ZB.COM, Binance, Huobi, Poloniex, Gate.io ja monet muut.

Päätelmät ja niihin liittyvät riskit

BitShares on epäilemättä erittäin tehokas alusta, joka perustuu hyvin harkittuun arkkitehtuuriin ja joka tarjoaa käyttäjilleen paljon hyödyllisiä hajautettuja rahoituspalveluja. Se tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden laskea liikkeeseen älykolikoita (bitAssets), sillä on potentiaalia käsitellä yli 100 000 tapahtumaa sekunnissa, ja se lisää tarvittavan hallintakerroksen Delo Deled Proof of Stake (DPoS) -algoritminsa kautta..

Mikään tunniste ei kuitenkaan ole tällä hetkellä immuuni radikaaleilta arvonlaskuilta. ”Black Swan -tapahtuman” riski on edelleen hyvin olemassa, ja jos se tapahtuu, foorumi saattaa menettää kykynsä suorittaa vakaita liiketoimia laajamittaisesti.

Ellei muuta, BitShares on totta, että yrityksiä voidaan todella harjoittaa hajautetulla menetelmällä. Se on kuitenkin kokeellinen tekniikka, joten on vielä pitkä matka, ennen kuin BitSharesista tulee tuntematon tällaisille odottamattomille tapahtumille, FUD: ille ja jopa tietoturvaloukkauksille ja hyökkäyksille.

BitShares-yhteystiedot ja lisätiedot:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map