Mikä on Bitcoin Transaction Accelerator?

Bitcoin (BTC) -tapahtumat voivat tulla hyvin hitaiksi, jos verkko on ruuhkainen. Siksi Bitcoin-tapahtumakiihdytin voi auttaa tässä asiassa. Tässä oppaassa jaamme kanssasi kaikki tarvitsemasi tiedot siitä, miten bitcoin-tapahtumakiihdytin toimii.

Bitcoin-verkon ruuhkautuminen

Bitcoin-verkon avulla käyttäjät voivat lähettää ja vastaanottaa tapahtumia. Voit lähettää BTC: tä, maksaa pienen maksun kaivostyöläisille ja saada rahasi toiselle henkilölle. Vaikka tämän pitäisi kestää vain muutama minuutti ja maksaa alle 2 dollaria, ei aina ole sellaista.

Aikoina, jolloin markkinat nousevat tai joissa käsitellään paljon tapahtumia, verkko on ruuhkainen. Kun näin tapahtuu, Bitcoinin haltijat haluavat käyttää muita verkkoja, kuten Litecoin (LTC) tai Ethereum (ETH). Näissä kahdessa verkossa tapahtumat ovat nopeampia ja myös halvempia, mikä voi olla etu.

Siksi ihmiset käyttävät Bitcoin-tapahtumakiihdytintä. Jotta BTC-siirron lähettäminen olisi nopeampaa. Tämä ei kuitenkaan ole ainoa hyvä asia ilmaisista Bitcoin-tapahtumakiihdytinpalveluista. Seuraavissa osioissa voit saada kaikki tarvittavat tiedot siitä.

Mikä on Bitcoin Transaction Accelerator?

Bitcoin-tapahtumakiihdyttimen avulla voit ymmärtää, mikä on optimaalinen hinta, jolla tapahtumasi käsitellään lyhyessä ajassa. Kun lähetämme BTC-siirron, voimme valita maksamamme palkkion. Mitä korkeampi maksu, sitä helpommin tapahtumamme sisällytetään seuraavaan lohkoon.

Kuten olemme selittäneet Bitcoin Mempool -oppaassamme, kaivostyöläiset valitsevat siirrot korkeimmilla maksuilla. Tämä antaa heille mahdollisuuden käsitellä niitä tapahtumia, jotka antaisivat heille suurimmat tulot. Ei ole kuitenkaan mahdollista tietää, mikä on maksujen taso, jonka käyttäjän on maksettava, jotta siirto voidaan käsitellä tehokkaasti.

Ilmaisella Bitcoin-tapahtumakiihdyttimellä voit lähettää tapahtumasi ja olla varma, että se käsitellään mahdollisimman pian. Ota huomioon, että kaivostyöläiset eivät välttämättä käsittele hyvin alhaisia ​​maksuja. Joissakin tapauksissa voi kuitenkin kestää muutaman päivän, ennen kuin kaivostyöläiset noutavat ne.

Jotta Bitcoin-tapahtumakiihdytin toimisi, käyttäjien on maksettava pieni käsittelymaksu. Jos palvelu on maksutonta, voit vain välttää maksamasta maksuja. Saat siirtosi käsiteltyä nopeammin.

Monissa tapauksissa kaivostyöläiset itse tarjoavat Bitcoin-tapahtumakiihdytinpalveluja. Tämä antaa heille mahdollisuuden käsitellä siirtoja ja saada pieni maksu heille myös tästä palvelusta. Tällä hetkellä markkinoilla on useita Bitcoin-tapahtumakiihdyttimiä. Jotkut niistä ovat ilmaisia, kun taas toiset sisältäisivät pienen maksun.

BitAccelerate

BitAccelerate on yksi parhaista vaihtoehdoista käsittelyaikojen suhteen. Tämän Bitcoin-tapahtumakiihdyttimen avulla voit käsitellä BTC-siirtosi muutamassa minuutissa. Käyttäjien on jaettava henkilöllisyystodistuksensa ja perustietonsa siirron käsittelemiseksi.

Suurin osa tunnustetuista palveluista vaatisi sinua jakamaan yksityisiä tietojasi. Siksi se ei ehkä ole hyvä ratkaisu käyttäjille, jotka arvostavat yksityisyyttään. Vaikka tämä on vain yksi Bitcoin-käyttäjien tapahtumakiihdyttimistä, se voi olla hieno työkalu, jos haluat lähettää nopean BTC-siirron.

BTC.com

BTC.com on seuraava Bitcoin-tapahtumakiihdytin ilmaiseksi. Tämä ratkaisu lisäisi siirron mahdollisuuksia päästä seuraavaan lohkoon 75 prosenttiin. Tämä on melko korkea. Bitcoin-verkko käsittelee Bitcoin-lohkot kymmenen minuutin välein.

BTC.com Bitcoin-tapahtumakiihdytin

Sinulla voi siis olla 75% mahdollisuus saada rahasi toimitettavaksi seuraavan kymmenen minuutin kuluessa. Sinun on kuitenkin otettava huomioon, että jotkin valuutanvaihtopisteet tai lompakot eivät hyväksyisi tapahtumaa vain yhdellä vahvistuksella. Yleensä odotusaika menee kolmeen lohkoon ennen tapahtuman käsittelyä.

Alusta väittää, että 4 tunnin sisällä mahdollisuudet siirtääsi lohkoon kasvavat 98 prosenttiin. Tämä on hieno uutinen, jos haluat varojesi saavuttavan toisen lompakon lyhyessä ajassa.

ViaBTC

ViaBTC on kenties markkinoiden suosituin Bitcoin-tapahtumakiihdytyspalvelu. He ovat työskennelleet useita vuosia. Itse asiassa he julkaisivat nämä palvelut markkinoille vuonna 2017. Tuolloin Bitcoin-transaktiopalkkiot olivat erittäin korkeat. Joissakin tapauksissa ne ylittivät 50 dollaria siirtoa kohti. Tätä ei varmasti voida hyväksyä pienille käyttäjille.

Tämä toimii samalla tavalla kuin aiemmin mainituissa palveluissa. Käyttäjien on yksinkertaisesti rekisteröidyttävä alustalle ja annettava henkilötodistuksensa. Tämä on varmasti välttämätöntä, koska hallitukset lisäävät painostustaan ​​salausalustoille KYC- ja AML-politiikkojen noudattamiseksi.

On syytä mainita, että he tarjoavat nyt käyttäjille mahdollisuuden lähettää jopa 100 kiihdytystä tunnissa. Siksi tämä on loistava valinta, jos etsit ilmaista Bitcoin-tapahtumakiihdytintä.

Ole varovainen

On aina tärkeää tarkistaa joitain Bitcoin-yhteisön julkaisemia raportteja näistä palveluista. Jotkut näistä yrityksistä ja Bitcoin-tapahtumakiihdyttimistä eivät välttämättä toimi kuten he väittävät tekevänsä.

Lisäksi joissakin tapauksissa lähetit tapahtuman yritykselle, eikä varojasi voitu saapua. Muista, että Bitcoin-tapahtumia ei palauteta. Et voi valittaa, jos rahasi lähetetään väärään lompakkoon.

Kun napsautat “Lähetä”, varat poistuvat ikuisesti. Jos lähetit ne oikeaan lompakkoon, sinun pitäisi odottaa, että varat saavuttavat sen. Jos lähetit sen tuntemattomaan lompakkoon, et koskaan palauta BTC: tä.

Hyödyt ja haitat Bitcoin Transaction Acceleratorista

Näillä salauspalveluilla on useita etuja ja haittoja. Tämä on samanlainen kuin mitä tapahtuu muilla alustoilla. Näitä palveluja käytettäessä meidän on aina analysoitava positiiviset ja negatiiviset puolet.

Positiivisia asioita Bitcoin Transaction Acceleratorista:

  • Ne voivat olla erittäin hyödyllisiä käsitellä tapahtumia nopeammin
  • Joitakin niistä voidaan käyttää ilmaiseksi
  • Se voi olla erittäin hyödyllinen silloin, kun Bitcoin-verkossa on ruuhkia
  • Nämä palvelut voivat auttaa meitä käyttämään BTC: tä muiden digitaalisten valuuttojen sijaan
  • Voisimme olla varmoja, että varat lähetetään lyhyessä ajassa

Negatiivisia asioita Bitcoin Transaction Acceleratorista:

  • Jotkut sivustot vaativat meiltä henkilöllisyystodistuksen
  • Ne eivät ehkä ole hyviä yksityisyydensyistä
  • Käyttäjät valittavat yleensä näiden sivustojen tarjoamista palveluista
  • Tarjotut palvelut eivät välttämättä ole niin kuin he väittävät
  • Löydät joitain Bitcoin-tapahtumakiihdyttimiä, joissa joudut maksamaan

Tietenkin sinun on myös ymmärrettävä, mitkä ovat etusi ja haittasi. Jokaisella henkilöllä ja Bitcoin-haltijalla on erilainen tarve. Siksi sinun pitäisi tehdä oma analyysi ja ymmärtää, mitkä ovat tärkeimmät positiiviset ja negatiiviset näkökohdat Bitcoin-tapahtumakiihdyttimessä.

Bitcoin-käsittelyajat

Bitcoin on markkinoiden suurin blockchain-verkko. Tämä on tosiasia. Voimme nähdä tämän heijastuvan siihen hajautusaste. Ei ole yhtä turvallista hajautettua verkkoa kuin Bitcoin. Kaivostyöläiset käsittelevät tapahtumia, heidät palkitaan lohkopalkinnoilla ja siirtomaksuilla, ja käyttäjät voivat tuntea olonsa turvalliseksi lähettämällä ja siirtämällä varojaan.

Siitä huolimatta verkko toimii lohkomekanismin kanssa, joka löytyy noin 10 minuutin välein. Jokainen näistä lohkoista sisältää tietoja tapahtumista. Näille lohkoille on kuitenkin 1MB raja. Tämä tarkoittaa, että verkossa olisi rajoitettu käsiteltävien siirtojen määrälle.

Bitcoin-verkko pystyy käsittelemään 3-7 tapahtumaa sekunnissa (TPS). Vaikka tämä näyttää olevan pieni määrä verrattuna VISA-, PayPal- tai jopa muihin blockchain-verkkoihin, meidän on muistettava, että Bitcoin on turvallisin hajautettu blockchain-verkko maailmassa.

Kun lohkot täyttyvät ruuhkien kasvaessa, myös maksut kasvavat. Siksi tavallisen tai matalan maksun tapahtuman käyttäminen korkean kuormituksen aikana ei ehkä ole paras idea. Siirtosi voi jumittua Mempoolissa useita tunteja, päiviä tai jopa viikkoja, jos et maksa suurempaa maksua.

Siksi Bitcoin-tapahtumakiihdytyspalvelut auttavat käyttäjiä. Sen sijaan, että myisivät BTC: tä nopeammin kolikoille, kuten Litecoin (LTC), on mahdollista nopeuttaa siirtojamme. Kuten olemme nähneet edellisissä osioissa, ihmiset voivat yksinkertaisesti käyttää Bitcoin-tapahtumakiihdytintä.

Bitcoin Transaction Accelerator -kilpailijat

Kuten huomaat, nämä Bitcoin-tapahtumakiihdytinpalvelut toimivat ketjutapahtumien kanssa. Kaikki käsitellään Bitcoinin pääverkossa. Viime vuosina on tapahtunut uusia kehityksiä, jotka antavat Bitcoinin tulla paljon tehokkaammaksi.

Salamaverkko

Yksi näistä ratkaisuista on nimeltään Lightning Network (LN). Salamaverkko on yksi Bitcoin Transaction Acceleratorin pääkilpailijoista. Tämä on ketjun ulkopuolinen ja toisen kerroksen ratkaisu, jonka avulla BTC-siirrot voidaan käsitellä melkein välittömästi (sekuntia) ja melkein ilman maksua (lähes 1 satoshi per siirto).

Vaikka Lightning Network on nyt beetavaiheessa, on joitain alustoja, jotka ovat jo omaksuneet sen. Jokainen BTC-käyttäjä ei kuitenkaan tunne olonsa mukavaksi käyttää ketjun ulkopuolisia ratkaisuja BTC-siirtojensa suorittamiseen.

Yksi monista LN: n käyttötapauksista on mahdollistaa nopeat ja halvat pienet siirrot. Nykyään joudut maksamaan enemmän 1 dollarin arvoisen BTC: n lähettämisestä kuin siirtämäsi arvo. LN: n avulla tämä ongelma ratkaistaan.

BTC-verkko voisi kuitenkin jatkaa työskentelyä pääketjuna suurten siirtojen käsittelemiseksi verkossa. Pienet siirrot käsiteltäisiin LN: n avulla. Suuret siirrot voisivat silti käyttää Bitcoin-tapahtumakiihdyttimiä.

Nopeammat ja halvemmat ketjunsiirrot

Jos Bitcoinista tulee arvovarasto, ketjussa odotetaan tapahtuvan vain suuria tapahtumia. Samaan aikaan nopeammin toimivia pienikorkoisia kolikoita voitaisiin käyttää päivittäisenä tapana lähettää ja vastaanottaa siirtoja.

Yksi kryptovaluutoista, jotka Bitcoin-yhteisö voisi hyväksyä, on Litecoin (LTC). Tämä voi olla huono uutinen ilmaisille Bitcoin-tapahtumakiihdyttimille. Litecoinin kryptovaluutta on yksi lähinnä Bitcoinia. Tämä pätee sen rakentamiseen ja myös näiden kahden virtuaalivaluutan yhteisöihin.

Bitcoin-siirrot voidaan käsitellä LTC-verkon avulla pienempiin maksuihin. LTC-verkko toimii nopeammin kuin Ethereum (ETH) ja se on yhteensopiva Bitcoinin kanssa. Tämä tarkoittaa, että on olemassa monia erilaisia ​​likvidejä tapoja myydä LTC ja saada BTC ja päinvastoin.

Tulevaisuudessa atomivaihto voi auttaa käyttäjiä vaihtamaan BTC: n LTC: hen, tekemään siirron ja vastaanottamaan BTC: n takaisin ketjuun toisella vaihdolla. Tämä voi olla Bitcoin-tapahtumakiihdyttimen tappaja.

Kuitenkin transaktiokiihdytin, jota Bitcoinin käyttäjät haluaisivat käyttää, olisi se, joka tarjoaisi nopeimmat palvelut pienimmillä maksuilla. Tulevaisuudessa Bitcoin-tapahtumakiihdyttimet voivat muuttaa tapaa, jolla ne toimivat. Sen sijaan, että nopeuttaisivat BTC-ketjutapahtumaa, he voisivat ottaa käyttöön LTC- ja atomivaihtosopimukset lähettääksesi BTC: n muille käyttäjille muutamassa sekunnissa.

On syytä huomauttaa, että tätä ratkaisua ei ole vielä kehitetty, ja tämä on vain spekulaatiota siitä, miten Bitcoin-tapahtumakiihdyttimet voisivat toimia tulevaisuudessa.

Bitcoin Transaction Acceleratorien lopulliset näkökohdat

Bitcoin-tapahtumakiihdyttimet voivat olla hyvä tapa käyttäjille lähettää BTC: tä ja tietää, että varat saapuvat muutamassa tunnissa. On olemassa useita alustoja, jotka tarjoavat näitä palveluja juuri nyt, mutta jotkut niistä eivät ehkä tarjoa suuria parannuksia nopeuden suhteen.

Tulevaisuudessa voitaisiin luoda uusia tapoja lähettää ja vastaanottaa Bitcoinia. Siksi Bitcoin-tapahtumakiihdyttimien tulisi miettiä tapaa tarjota parempia palveluja ja sopeutua näihin markkinoiden muutoksiin. Esimerkiksi Lightning Network on yksi näistä haasteista tai kilpailija näille ratkaisuille.

Samaan aikaan Atomic Swap -palveluita ja muita virtuaalivaluuttoja, kuten Litecoin, voitaisiin myös käyttää tekemään Bitcoin-tapahtumia nopeammin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner