MediBloc: Blockchain terveydenhuollossa

Vuosien varrella blockchain-tekniikka on osoittautunut potentiaalisesti arvokkaaksi vain rahoitus- ja pankkialalla, mutta lukuisilla muilla toimialoilla: politiikka, kiinteistöt, turvallisuus, vakuutukset, autoteollisuus, hyväntekeväisyys, matkailu, kuljetus, media, viihde, koulutus sekä terveydenhuolto.

Blockchain terveydenhuollossa

Yhtä edistyneenä ja kannattavana terveydenhuollon ala voi olla kehittyneissä maissa, on silti tuskallista nähdä, kuinka huonosti optimoitua lääketieteellistä tietoa voi olla. Paras esimerkki tästä haittapuolesta on se, että on edelleen lähes mahdotonta siirtää lääketieteellistä tietoa helposti eri maantieteellisille alueille.

Pelkästään tarkastelemalla lohkoketjun perusperiaatteita, kuten tietokantojen jakelu, peer-to-peer -siirto, läpinäkyvyys salanimellä, tietueiden peruuttamattomuus ja laskennallinen logiikka, maallisen terveydenhuoltojärjestelmän mullistamisen mahdollisuus on ilmeinen..

Yksi salausyritys vahvalla Blockchain-liiketoimintamallilla, jonka tavoitteena on tehdä kaikista näistä haitoista menneisyys MediBloc.

MediBloc on Etelä-Koreassa Soulissa Etelä-Koreassa vuonna 2017 perustettu lääkäreiden ja kehittäjien tiimin perustama pieni salahanke, jonka tarkoituksena on parantaa terveydenhuollon saatavuuden ja kokemuksen estoketjua jakamalla henkilökohtaisten terveystietojen arvo uudelleen ja nopeuttamalla maailman siirtymistä yksityisen tiedon hajauttaminen.

Mikä on MediBloc?

MediBloc on terveydenhuollon lohkoketju, joka tarjoaa potilaille, terveydenhuollon tarjoajille ja lääketieteen / datatutkijoille hajautetun, avoimen, turvallisen ja käytännöllisen terveydenhuollon ekosysteemin.

Ennen kaikkea on syytä huomata, että MediBloc toimii täysin HIPAA: n, sairausvakuutuksen siirrettävyyttä ja vastuullisuutta koskevan lain, joka mahdollistaa sairausrekisterien keskittämisen ja kieltää mainittujen tietojen jakamisen, mukaisesti..

MediBlocin tärkein etu on, että se antaa kaikille mukana oleville osapuolille mahdollisuuden seurata ja kirjata terveydenhuollon historiansa ja tilanteensa kaikki näkökohdat lääkärikäynneistä ja lääketieteellisistä toimenpiteistä vakuutuksiin liittyviin kysymyksiin. Lyhyesti sanottuna MediBloc pyrkii parantamaan terveydenhuollon tietojen saatavuutta.

MediBloc - Blockchain terveydenhuollossa

Lähde: https://medibloc.org/

Kuinka MediBloc toimii?

MediBloc on itse asiassa hajautettu sovellus (dApp), joka toimii Ethereumin virtuaalikoneen (EVM) päällä. Alustan rakenne koostuu kolmesta kerroksesta, jotka on nimetty Core, Service ja Application.

MediBloc Core vastaa ylimääräisen tallennustilan lisäämisestä terveystietojen menetyksen estämiseksi. Se on paikka, jossa pidetään terveydenhoitoraportteja, automaattisia vakuutuskorvauksia ja tiedonvaihtotietoja. Tämä kerros on “vahvistettu” parhailla salaustekniikoilla, ja se käyttää yksityisiä avaimia, mikä tarkoittaa, että vain omistaja tai erityisesti valtuutettu henkilökunta voi purkaa ja käyttää tietoja.

MediBloc Service käyttää älykästä sopimustekniikkaa, ja se on MediBloc Core- ja MediBloc-sovellusten välinen käyttöliittymä. Lyhyesti sanottuna MediBloc Service mahdollistaa tietojen vaihdon kahden tason välillä.

Lopuksi MediBloc-sovellus on komponentti, jonka avulla käyttäjät voivat käyttää erilaisia ​​sovelluksia sekä käyttää ja hallita tietoja tehokkaasti.

Toinen huomionarvoinen näkökohta on se, että MediBloc tukee kolmen tyyppisten tilien luomista, nimittäin yleisille käyttäjille, terveydenhuollon tarjoajille ja datatutkijoille. Hankkeen mukaan valkoinen paperi, terveydenhuollon tarjoajien ja tutkijoiden on esitettävä todisteet akkreditoinnistaan.

liiketoimintakaavioiden infografiikat

Lähde: https://medibloc.org/

Mitä ovat parlamentin jäsenet ja kansanedustajat?

Medi Token, MED, on alustan ERC-20-tunnus, jota käytetään kannustamaan käyttäjiä (potilaita tai terveydenhuollon tarjoajia) osallistumaan MediBlociin. MED: ää voidaan käyttää lääketieteellisten ja vakuutusmaksujen maksujen suorittamiseen missä tahansa MediBlociin liittyvässä laitoksessa.

MEDX on tällä hetkellä 190. sijalla KolikkoMarketCap, jonka kokonaiskorko on 21313843 dollaria ja kiertävä tarjonta 3157,026,866.

Projektin julkaisun mukaan The Medi Point (MP) on pisteihin perustuva järjestelmä, jota käytetään mittaamaan käyttäjien panosten määrää / laajuutta. Tarkemmin sanottuna kuka tahansa verkon jäsen voi käyttää MEDX: ää saadakseen korkeamman MP: n tietoverkossa.

Kuinka MediBloc voi mullistaa terveydenhuollon?

MediBloc pyrkii olemaan reaaliaikainen potilastietokanta, joka oikein käytettynä voi tarjota terveydenhuoltotietoja hajautetussa ekosysteemissä, missä päin maailmaa tahansa, ja eri väestöryhmistä.

MediBlocin ilmeisen yhteentoimivuuden lisäksi foorumi varmistaa, että potilastiedot voidaan asettaa saataville ennätysajassa, mikä vähentää mahdollisesti kuolemaan johtavia lääketieteellisiä komplikaatioita.

Alusta on kätevä myös kriittisissä tilanteissa tai onnettomuustapauksissa. Näissä tilanteissa on tärkeää tietää mahdollisimman paljon potilaasta (potilaan veriryhmä, erilaiset tilat, sairaudet tai geneettiset häiriöt).

Yksi muu MediBlocin suuri käyttötapaus liittyy IoT-kenttään. Yhdistämällä alustan tekniikat tekoälyyn potilaat kaikkialta maailmasta voivat hyötyä erinomaisesta hoidon seurannasta. Lisäksi potilaille voidaan myös ilmoittaa ottavan lääkkeensä tai laukauksensa.

Johtopäätös

MediBloc voisi hyvin mullistaa terveydenhuoltojärjestelmien lohkoketjun kaikkialta maailmasta, jos projektin tiimi pelaa korttinsa oikein. Järjestelmä voisi säästää potilaita ja lääketieteen ammattilaisia ​​paljon aikaa, ja se voisi edelleen edistää lääketieteen hajauttamista.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner