Ledger Nano X -katsaus

Salausvaluuttamarkkinoilla oli oltava turvallinen tapa suojata virtuaalivaluuttansa. Tässä on Ledger Nano X astuu peliin. Ledger, yksi alan tunnetuimmista salausyrityksistä, loi Ledger Nano X. Tämä on edistynein ja turvallisin laitteistolompakko, jota käyttäjät voivat joutua pitämään salausvaluuttansa. 

Kaupankäyntiin, sijoittamiseen ja virtuaalivaluuttojen hallintaan liittyy monia riskejä. Tämän vuoksi Ledger päätti ratkaista nämä kysymykset. Vaikka paperilompakot olivat turvallisia, niiltä puuttuu tarvittava käyttöliittymä, jotta ne olisivat mukava tapa käyttää niitä säännöllisesti. 

Mitä ovat laitteistolompakot?

Laitteiston lompakot ovat laitteita, joiden avulla voimme pitää salausvaluutat turvallisella tavalla. Tämä on itse huolehdittava tuote, joka auttaisi meitä hallitsemaan ja hallitsemaan digitaalista omaisuutta. Varasi eivät koskaan ole yhteydessä Internetiin. Tämä on yksi suosituimmista “kylmävarastointi” -menetelmistä virtuaalivaluutan pitämiseksi. 

Ei ole hakkeria tai henkilöä, joka voisi päästä käsiksi laitteesi lompakkoon. Jos kuitenkin paljastat tai annat siemenlauseesi tai yksityisen avaimesi, muut käyttäjät voivat saada pääsyn varoihisi. Siksi on ehdottomasti tärkeää tallentaa palautuslauseke (siemenlause) ja yksityiset avaimet oikein. 

Muista suosittu lause: “Ei avaimesi, ei salauksesi.” 

Täällä Ledger Nano X tarjoamme käyttäjille kaikkien aikojen parasta kokemusta. Jatka lukemista, jos haluat tietää mikä on Ledger Nano X ja miten se toimii. 

Mikä on Ledger Nano X?

Kun on kyse laitteistolompakoista, Ledger Nano X on markkinoiden parhaita ratkaisuja. Tämä Ledgerin kehittämä laitteistolompakko on valmis tarjoamaan käyttäjille mahdollisuuden suojata varojaan huolimatta käytettävyydestä.

Tiedämme, että virtuaalivaluuttamme pitäminen laitteistolompakossa ei ehkä ole mukavaa. Tämä pätee varmasti niihin, jotka käyttävät digitaalista omaisuutta säännöllisesti. Ledger Nano X: llä nämä ongelmat kuitenkin ratkaistaan. 

Vaikka turvallisuus ja siirrettävyys ovat kaksi pääominaisuutta Ledger Nano X, se on myös helppo käyttää. Tämä tarkoittaa, että sinulla ei ole ongelmia viettää virtuaalivaluuttaa, jos haluat ostaa kahvin kaupasta ja maksaa BTC: llä tai jos haluat vaihtaa Metamaskia Decentralized Finance (DeFi) -merkkeihin. 

Paras turvallisuus

Varojesi pitäminen salausvaihdossa ei ole aivan turvallisin tapa pitää rahasi. Salausalustoja ja jopa kuumia lompakoita voidaan hyökätä ja hakata. Tällä voi olla varmasti kielteinen vaikutus salkkuusi, jos pörssi tai alusta lopettaa toimintansa. 

Kanssa Ledger Nano X, voit olla varma, että sinua suojellaan koko ajan. Ledgerillä on korkeimmat turvallisuusstandardit. Kaikissa heidän tuotteissaan on sertifioitu suojattu siru ja mukautettu käyttöjärjestelmä maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi. 

Kanssa Ledger Nano X, voit valita laajan valikoiman tallennettavia virtuaalivaluuttoja. Samalla Ledger Live -sovelluksella pystyt käsittelemään varojasi erittäin helposti. 


Ota huomioon, että Ledger on markkinoiden ensimmäinen ja ainoa varmennettu laitteistolompakko. Ranskan kyberturvallisuusvirasto (ANSSI) on sertifioinut Ledger-tuotteet. Sen lisäksi Ledger-lompakot ovat ainoat laitteistolompakot, joilla on oma mukautettu käyttöjärjestelmä (BOLOS) suojaamaan laitteita haitallisilta hyökkäyksiltä. 

Sen lisäksi voit suorittaa aidon tarkastuksen, joka varmistaa, että Ledger-laitteesi on alkuperäinen. Lisäksi voit varmistaa, ettei kolmas osapuoli ole vahingoittanut sitä tai vaarantanut sitä. 

Minne vain

Kuten aiemmin mainitsimme, Ledger Nano X on oikea valinta sinulle, jos haluat saada saumattoman kokemuksen. Käyttämällä sitä voit asentaa jopa 100 sovellusta yli 1500 merkin luettelosta. 

Voit liittää Ledger Nano X älypuhelimeesi ja tietokoneeseesi Ledger Live -palvelun avulla. Tämä auttaa sinua käsittelemään omaisuuttasi missä tahansa. Tämä on yksi tärkeimmistä eroista Ledger Nano S: ssä, joka vaati kaapelin liittämisen tietokoneeseen. 

Samalla Ledger Nano X tarjoaa sinulle mahdollisuuden asentaa jopa 100 salaussovellusta samanaikaisesti. Pystyt hallitsemaan kaikkia näitä rahakkeita ja kolikoita muutamalla kosketuksella. 

Ledger Nano X -ominaisuudet

Ledger Nano X sisältää useita ominaisuuksia, joiden avulla voit suojata salausvarojasi. Siirry ensin tämän tuotteen teknisiin tietoihin:

Sen koko on 72 mm x 18,6 mm x 11,75 mm ja paino 34 g. Tämä tekee siitä erittäin kannettavan ja nopean käyttää milloin tahansa. Materiaalien osalta laitteiston lompakko tulee olemaan harjattua ruostumatonta terästä ja muovia. Se sisältää myös 100 mAh: n akun. 

Yhdistät lompakon tietokoneeseesi USB Type-C -liittimen kautta. Lisäksi, Ledger Nano X on CC EAL5 + -sertifiointitaso ja sirut ST33JM0 (suojattu) + STM32WB55.

Samalla Ledger Nano X liitetään tietokoneeseen Bluetoothin kautta. Se olisi erittäin myönteistä, jos tulet a Ledger Nano S missä joudut käyttämään USB-kaapelia. Tämä on täydellinen käyttäjille, jotka haluavat käyttää digitaalista omaisuuttaan tien päällä ja pitää rahansa turvassa. 

Vaikka jotkut käyttäjät saattavat tuntea, että Bluetooth-vaihtoehto on vähemmän turvallinen kuin kaapeli, Ledger vahvistaa, että Bluetooth ei vaikuta suojaukseen Ledger Nano X. Voit olla varma, että varat ovat aina turvassa. 

Luettelo Ledger Nano X -ominaisuuksista

  • Yhteensopiva mobiililaitteiden ja tietokoneiden kanssa Bluetoothin kautta
  • Erittäin turvallinen (kylmäsäilytys)
  • Tarjoaa tukea yli 1500 tokenille
  • Parannettu muotoilu
  • Parempia materiaaleja
  • Suuri näyttö (verrattuna Ledger Nano S)
  • Parannetut painikkeet
  • Lisääntynyt tallennustila (jopa 100 sovellusta)

Ledger Nano S vs Ledger Nano X

Olet ehkä kuullut, että Ledger Nano S on markkinoiden suosituin laitteistolompakko. Tämä on totta. Sillä on erittäin edullinen hinta ja se sisältää erittäin hyödyllisiä ominaisuuksia. Siitä huolimatta se on edelleen erilainen kuin parannettu Ledger Nano X. Todellakin voimme ajatella Ledger Nano X maailman suosituimman laitteistolompakon leviämisenä. 

Voit lukea meidän Ledger Nano S vs Ledger Nano X -opas napsauttamalla tätä

Erilainen muotoilu

Ensimmäinen asia, jonka huomaat Ledger Nano X on, että sillä on erilainen muotoilu kuin Ledger Nano X. Ledger Nano X on suurempi ja parempi näyttö, parannetuilla painikkeilla ja se on vankempi kuin Ledger Nano S.

vaikkakin Ledger Nano S on vahva ja hyvä lompakko, Ledger Nano X tulee olemaan ja tuntemaan enemmän palkkioita käyttäjille. 

Ledger Nano X -kaapeli

Suurempi näyttö

Suurempi näyttö Ledger Nano X helpottaa tapahtumien hyväksymistä. Samalla on helpompi olla vuorovaikutuksessa Ledger Live -sovelluksen kanssa. Tämä tekee siitä varmasti käyttäjäystävällisemmän kuin Ledger Nano S

Kaapeli vs Bluetooth

Ensimmäinen asia, jonka huomaamme, on Ledger Nano X voidaan yhdistää tietokoneeseen tai älypuhelimeen Bluetoothin kautta. Samaan aikaan Ledger Nano S vaatisi pakkauksessa olevan USB-kaapelin. 

Siitä huolimatta käyttäjät voivat käyttää myös kaapelia, joka tulee mukana Ledger Nano X. Tämä helpottaa digitaalisten omaisuuksien käsittelyä. Lisäksi se auttaa käyttäjiä käsittelemään kolikoitaan tien päällä. 

Ledger Nano X

Akku ja käyttö

Ledger Nano X työskentelee 100 mAh: n akulla, joka voi kestää useita tunteja, kun näyttö on päällä. Samanaikaisesti se voi kestää useita kuukausia lataamatta USB-C-porttia. Akku Ledger Nano X luotiin kestämään 5 vuotta. 

Ledger Nano S toimi vain, jos se oli kytketty tietokoneeseen. Siksi on vaikeampi käyttää sitä tien päällä ja kaukana tietokoneesta (ellei sitä ole kytketty kaapelilla). 

Hinta

Ledger Nano X tulee olemaan kalliimpaa kuin Ledger Nano S. Ota tämä huomioon, kun ostat laitteistolompakon. 

Lopputulos Ledger Nano S vs Ledger Nano X

Nämä kaksi erilaista laitteistolompakkoa tarjoavat palveluja ja ratkaisuja eri käyttäjille. Jokaisella niistä on etuja ja haittoja. Voit kuitenkin käyttää Ledger Nano X hallita salausvarojasi tien päällä ja jättää Nano S kotona tai holvissa varmuuskopiona. Ledger väittää, että Ledger Nano S tuetaan jatkossakin täysimääräisesti. 

Ledger Nano X -tarkastuksen lopullinen tuomio

Ledger Nano X on ehdottomasti tappajalaitteiston lompakko. Sitä voidaan pitää markkinoiden edistyneimpänä laitteistolompakkona massiiviseen käyttöön. Suuri näyttö, akun kesto ja sen Bluetooth-yhteys tekevät siitä Ledger Nano X yhdessä maailman parhaista laitteistolompakoista. 

Voit käyttää Ledger Nano X ja sinun Ledger Nano S yhdessä nauttiakseen siirrettävyyden ja turvallisuuden eduista. Samalla voit nyt pitää rahasi turvassa ja hallita niitä tien päällä haluamallasi tavalla.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map