Kuinka välttää kolikkopalkkioiden maksaminen

Jos haluat käydä kauppaa digitaalisilla valuutoilla Isosta-Britanniasta tai Yhdysvalloista, voit todennäköisesti tyytyä Coinbaseen. Alusta on vuosien varrella vakiinnuttanut asemansa parhaana vaihtoalustana, jolla on paljon käyttäjiä. Lisäksi alustalla ei ole raportoitu turvallisuusongelmia tähän asti. 

Haittapuolena on, että Coinbase veloittaa korkeita maksuja. Huolimatta luotettavasta kryptovaluutanvaihtofoorumista, Coinbase veloittaa 4%: n maksun kaikista tapahtumista. On tärkeää huomata, että pörssi houkuttelee edelleen monia asiakkaita sen maineen vuoksi. Salaus-krypto-kaupankäyntiin vaikuttavien korkeiden maksujen lisäksi fiat-muunnokset ovat kalliita Coinbasessa.

On kuitenkin monia tapoja, joilla voit välttää näiden maksujen maksamisen hyödyntämällä Coinbase Pro. Huomaa myös Kolikkopohja ja Coinbase Pro ovat saman yrityksen omistuksessa, joista ensimmäinen ei peri mitään maksuja tietyistä liiketoimista. Molemmilla on palkkiot, jotka on käsitelty yksityiskohtaisesti alla, ja sitten tämä opas näyttää, kuinka välttää Coinbase-maksujen maksamista.

Kuinka välttää kolikkopalkkioiden maksaminen

Kun ostat digitaalista valuuttaa

Maksut lisätään ennen tilauksen kokonaislaskentaa. Esimerkiksi, jos aiot ostaa Bitcoinin, jonka arvo on 100 dollaria, maksu on 1,49 dollaria, joten kaupan kokonaissumma on 101,49 dollaria. Tämä maksu veloitetaan maksutavan mukaan, ja saat 100 dollarin arvoisen Bitcoinin.

Digitaalisen valuutan myynti

Palkkiot vähennetään summasta laskettaessa tapahtuman kokonaissummaa. Esimerkiksi, jos aiot myydä Bitcoinia 100 dollarin arvosta, sinulta veloitetaan 1,49 dollaria, joten tapahtuman kokonaissumma on 98,51 dollaria. 100 dollarin arvoinen Bitcoin poistetaan tililtäsi ja 98,51 dollaria siirretään valitsemallesi maksutavalle.

Aina tulee esiin vahvistusnäyttö, joka näyttää digitaalisen valuutan ja paikallisessa valuutassa maksettujen tapahtumien kokonaissumman sekä transaktiomaksut.

Nämä maksut ovat ilmeisesti melko korkeita, mutta Coinbase tietää, että käyttäjät suosivat alustaa sen maineen ansiosta. Alusta veloittaa korkeita maksuja sekä salauksesta salaukseen -toimista että fiat-muunnoksista.

Sinulla on kuitenkin onnea! Koska on olemassa menetelmä, voit välttää nämä maksut. Yksi YouTuber, nimeltään Coin Mastery, löysi menetelmän, jonka avulla voit välttää nämä maksut, ja hyvä uutinen on, että se on erittäin helppoa!

Vältä maksamasta maksuja

Kuten yllä mainittiin, Kolikkopohja ja Coinbase Pro ovat saman yrityksen omistuksessa. Sellaisena voit välttää palkkioiden maksamisen hyödyntämällä Coinbase Pron maksujen puutetta tietyissä kaupoissa.

Ensinnäkin sinun tulisi ymmärtää, että Coinbase Pro on suunnattu pääasiassa kokeneille kauppiaille. Asiakaskunta käyttää Coinbase Prota digitaalisten valuuttojen vaihtamiseen informatiivisen teknisen analyysin lisäksi muiden hyödyllisten työkalujen kanssa.

Ensimmäinen vaihe on rekisteröityminen Coinbase-verkkosivuston kautta. Jos sinulla on jo tili, kirjaudu sisään. Kun sinulla on pääsy tilillesi, sinun on sitten linkitettävä pankkitilisi Coinbaseen.

Kuinka välttää kolikkopalkkioiden maksaminen


Luo seuraavaksi tili Coinbase Prolla. Erityisesti sinun on vahvistettava joitain uuden tilisi asiakirjoja osana turvatoimia. Ennen kuin aloitat kaupankäynnin, sinun on ensin siirrettävä varoja pankista Coinbase-tilillesi. Kun varat heijastuvat, siirrä ne heti vahvistetulle Coinbase Pro -tilillesi.

Tarkista varosi Coinbase Pro -tilisi hallintapaneelista. Siirry vasemmalle puolelle ja tee tilauksesi. Tällöin Coinbase Pro tarjoaa “Market order” -vaihtoehdon oletuksena 0,3%: n maksulla.

Välttääksesi tämän maksun, tee “Limit-tilaus”. Tämän vaihtoehdon avulla voit lisätä tilauksesi ostotarjouksen. Tämä toimenpide pitää sinut vapaana Coinbase-maksuista.

Coinbase-kohdassa “Limit Selling” tarkoittaa tilausten tekemistä tietyin ehdoin. Ennen kuin teet tämän tilauksen, selitä määrä ja hinta, jonka tilauksen tulisi suorittaa.

Coinbase Pron käyttämiseksi sinun on ensin vahvistettava tilisi, mikä tehdään ennen kuin aloitat kaupankäynnin tai edes talletat varoja. Vahvistusprosessin loppuun saattamiseksi sinun on ladattava virallinen asiakirja. Yhdysvaltojen asiakkaiden on ladattava osavaltion henkilötodistus tai ajokortti. Sinun on myös toimitettava Coinbase Prolle asuinosoitteesi sekä sosiaaliturvatunnuksesi neljä viimeistä numeroa.

Ison-Britannian käyttäjien on ladattava valtion myöntämä henkilökortti ja vastattava muutamaan kansalliseen henkilöllisyystietokantaan perustuvaan tarkistuskysymykseen.

Muiden maiden käyttäjien on ladattava kaksi henkilöllisyystodistusta, nimittäin henkilökortit, ajokortit ja passit.

Ero Coinbasen ja Coinbase Pron välillä  

Kolikkopohja tarjoaa ilmeisesti käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, jonka avulla kaikki kauppiaat, kokeneet ja aloittelijat, voivat suorittaa liiketoimensa ilman vaivaa. Toisaalta, Coinbase Pro pyrkii pääasiassa houkuttelemaan kokeneempia kauppiaita, jotka haluavat hallita kauppojaan ja edistyneempiä toimintojaan.

Coinbase Pro on saatavana vähemmän alueilla, koska se tarjoaa enemmän ominaisuuksia.

Coinbase-käyttöliittymä on erittäin puhdas ja huijauskestävä, jolloin käyttäjät, joilla ei ole kokemusta kryptovaluuttakaupasta, voivat käydä kauppaa asetettuun hintaan yhtä helposti kuin he tekisivät ostoksen Amazonissa. Tästä yksinkertaisuudesta tulee kuitenkin tiedon ja vaihtoehtojen hinta.

Coinbase Pro -käyttöliittymä on toisessa ääripäässä, kun lataat ruudun ensimmäisen kerran, saatat tuntea olevasi hukkua massiivisen tiedon määrän vuoksi. Tili tarjoaa pääsyn yksityiskohtaisiin hintakaavioihin, syvyyskaavioihin, tilauskantoihin ja muihin kaupankäyntivaihtoehtoihin.

Tarkastellessasi tilillä olevaa tiliä voit asettaa hinnan keskiosaan. Valittu hinta tulee sijoittaa tilillesi, eikä siitä veloiteta. Lisäksi olet myös vapaa provisioista. Coinbase näyttää sitten avoimen tilauksen asetetulle hinnalle.

Tilaustasi ei kuitenkaan aloiteta oletuksena.

Vaikka tämä saattaa tuntua täydelliseltä ratkaisulta, on myös monia haittoja. Coinbase Pron käytön tärkein haittapuoli maksujen maksamisen välttämiseksi Coinbase-palvelussa on, että prosessi kestää kauemmin, ja joudut vaihtamaan kahden eri tilin välillä, mikä on melko hässäkkä.

Miinukset Coinbase Pron käytöstä

Lisäksi Coinbase Pron käytöllä on joitain haittoja, jotka on lueteltu alla.

Ei-ammattimaiset kaaviot. Alustan päätavoitteena on tarjota ammattilaisten kaavioita kokeneille kauppiaille perusteelliseen analyysiin. Alustan kaaviot eivät kuitenkaan ole kaukana ammattimaisista.

Tehoton asiakastuki. Tukitiimi ei ole monta kertaa onnistunut tarjoamaan ratkaisevia vastauksia asiakkaiden huoliin. Lisäksi UKK-osion kysymyksistä ja vastauksista puuttuu selkeys ja merkitys.

Rajoitettu laitetuki. Alustalla ei ole vielä mobiilisovellusta. Lisäksi joskus verkkosivusto jumiutuu, kun monet asiakkaat käyttävät sitä heti.

Kasvavat valuutat. Alustalle lisättävien digitaalisten valuuttojen määrä kasvaa edelleen, mikä voi johtaa monimutkaisuuteen lohkoketjussa tulevaisuudessa. Jos etsit suurempaa määrää kolikoita, kokeile Binance

Kaikista näistä ongelmista huolimatta Coinbase työskentelee ahkerasti sen varmistamiseksi, että kaikki valitukset käsitellään tehokkaasti alustalla.

Lisäksi verrattuna useimpiin pörsseihin, Coinbase Pro on varsin tehokas ja sitä voivat käyttää sekä aloittelijat että ammattimaiset kauppiaat.

Vältä Coinbase-maksujen maksamista käyttämällä Binancea

Toinen strategia välttää Coinbase-maksuja (tai jopa Coinbase Pro -maksuja) käyttää toista suurta vaihtoa, kuten Binance joka tarjoaa samanlaisen kaupankäynnin turvallisuuden ja tehokkuuden. Binance listaa myös satoja kolikoita, kun taas Coinbase listaa vain muutaman.

Binance antaa käyttäjille mahdollisuuden ostaa Bitcoinia, Ethereumia ja muita kolikoita luottokortilla, ja sitten kauppiaat voivat ottaa nämä “emäparit” ja käydä kauppaa altcoineilla. Binancen palkkiot ovat alhaisemmat kuin Coinbase, varsinkin jos käytetään Binance Coin (BNB) -erotusta alentaa kaupankäyntimaksuja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map