Kuinka saada Bitcoin Cash

Jos uskot vakaasti Bitcoin Cashiin, sinulla on mahdollisuus tukea verkkoa ansaitsemalla samalla BCH. Lisäksi, jos haluat kaivaa Bitcoin-käteistä, tämä opas auttaa sinua prosessin läpi.

Kaivostyöläisillä on tärkeä rooli jokaisessa digitaalisessa valuutassa, koska ne vahvistavat tapahtumia ja asettavat uusia rahakkeita liikkeeseen. He saavat palkintoja ratkaistessaan nämä pulmat. Palkkio sisältää myös transaktiomaksut lohkon sisällä.

Käydään läpi prosessi, kuinka louhitaan Bitcoin Cash.

Miksi sinun pitäisi kaivaa Bitcoin Cash

Bitcoin Cash on yksi markkinoiden suurimmista kryptovaluutoista, ja se on uudempi kolikko verrattuna Ethereumiin ja Litecoiniin. Ottaen huomioon alustan päivitykset, nimittäin kasvaneen lohkokoon, tämä on mielenkiintoinen tilaisuus kaikille, jotka haluavat lisää tapahtumatarkastuksia ja puolestaan ​​usein kryptovaluuttakaivostoiminnan voittoja. 

Asiantuntijoiden mukaan Bitcoin on yhä vaikeampi kaivaa ja vähemmän kannattavaa, mikä jättää Bitcoin Cashin paremmaksi vaihtoehdoksi.

Bitcoin Cashin louhinta on samanlainen kuin Bitcoinin louhinta; eroja on kuitenkin vähän. Esimerkiksi Bitcoinin lohkokoko on 1 Mt, kun taas Bitcoin Cash on 8 Mt, mikä tarkoittaa, että tarvitset enemmän laskentatehoa ja investointeja BCH: n louhintaan..

Suuremmat lohkot sisältävät kuitenkin enemmän transaktiomaksuja, jotka menevät kaivostyöläiselle.

Paras tapa kaivaa Bitcoin Cash

Koska se on todiste kolikosta, voit kaivaa Bitcoin Cashin tietokoneen GPU: lla tai suorittimella. Siitä huolimatta verkon nykyinen vaikeus tarkoittaa, että et voi saada siitä mitään tuottoa. Sinun kannattaa harkita erikoistuneita kaivoslaitteita, joita kutsutaan sovelluskohtaisiksi integroiduiksi piireiksi (ASIC). Nämä koneet on tarkoitettu yhtä tehtävää varten, kaivostoimintaa varten. Ne ovat paras tapa ansaita voittoja BCH: n tänään.

Minun Bitcoin Cash

Yksi näiden koneiden etu on, että ne ostetaan valmiiksi asennetuilla kaivosohjelmistoilla, mikä helpottaa niiden valmistelua kaivostoimintaan.

Toinen asia, jonka sinun on louhittava tehokkaasti, on vakaa Internet-yhteys ja matalalla viiveellä, jotta varmistat, että olet aina yhteydessä lohkoketjuun ja ilmoitat löytyneistä lohkoista mahdollisimman nopeasti. Sinun tulisi harkita rajoittamatonta Internet-liikennettä, koska kaivosmies kuluttaa keskimäärin 500 Mt kuukaudessa.

Lisäksi kolikoiden hallitsemiseksi sinulla on oltava vakaa sähkö ja Bitcoin Cash -lompakko.

Tässä vaiheessa sinun tulisi valita joko kaivostoiminta yksin tai liittyminen kaivosaltaaseen.


Kaivosallas koostuu useista kaivostyöläisistä, jotka ovat sopineet yhdistävänsä ponnistelunsa ja resurssinsa parantaakseen mahdollisuuksiaan ratkaista matemaattiset pulmat. Jokainen kaivosaltaan jäsen saa pieniä ja vähemmän monimutkaisia ​​pulmia ratkaistaviksi, mikä lisää altaan mahdollisuuksia ratkaista suurempia ja monimutkaisempia pulmia.

Palkinnot jaetaan tasapuolisesti jokaisen poolin jäsenen kesken heidän ponnistelujensa ja resurssiensa perusteella.

Toisaalta, jos pystyt kaivamaan BCH-lohkot yksin, saat täyden palkkion. Tarvitset kuitenkin erittäin tehokkaan kaivoslautan, mikä vaatii paljon rahaa.

Ennen kuin valitset kaivosaltaan, varmista, että otat huomioon tekijät, kuten kuinka suuri uima-allas on, kuinka usein he löytävät lohkoja, maksusuorituksen rakenne, veloittamansa palkkiot sekä minkä tyyppisiä tilastoja ne tarjoavat poolin jäsenille.

Perustaminen kaivokselle Bitcoin Cash

Liitä ensin ASIC virtalähteeseen ja käynnistä se. Liitä sitten ASIC Internetiin reitittimeen liitetyn Ethernet-kaapelin kautta.

Toiseksi, lataa ja asenna BCH-lompakko, jos sinulla ei ole sitä.

Kolmanneksi, valitse kaivosallas, joka sopii sinulle. Useimmat kaivosaltaat tasoittavat tulojasi, ja ne ovat nimettömiä; joten sinun ei tarvitse jakaa henkilökohtaisia ​​tietojasi.

Useimmissa tapauksissa BCH-lompakko on kaikki mitä tarvitset kaivosaltaan käyttämiseen.

Neljänneksi, etsi ASIC-laitteiston IP-osoite. Tarvitset tätä päästäksesi kaivoskonfigurointiohjelmistoon. Jos käytät Antimineria, se antaa IP-osoitteen automaattisesti heti, kun olet liittänyt sen Internetiin. Lue myös ohjeista IP-osoitteen hankkiminen.

Viidenneksi, kirjaudu kaivosmiehen verkkokäyttöliittymään. Kirjoita selain, kirjoita IP-osoite. Sinulle näytetään kirjautumissivu. ASIC: lle lue käyttöoppaasta käyttäjätunnus ja salasana. Antminersin oletusarvoinen käyttäjätunnus on kuitenkin ”root” ja oletussalasana on ”root”.

voitko kaivaa Bitcoin Cashin

Kun olet kirjautunut ASIC-järjestelmään, napsauta Miner-kokoonpano sivulla ajastimen asettamiseksi. Tässä paikassa annat kaivosaltaasi koskevat tiedot. Kun olet antanut nämä tiedot, napsauta Tallentaa & Käytä. Kaivosmies käynnistyy uudelleen, ja voit aloittaa BCH: n louhinnan.

Bitcoin Cashin hankkimiseksi tarvittava ohjelmisto

On olemassa useita ohjelmia, joita käytetään BCH: n louhimiseen, mutta ehkä kaksi suosituinta niistä ovat BFGminer ja CGminer, ja ne ovat komentoriviohjelmia.

Jos et pysty käsittelemään komentoriviliittymää, voit käyttää sitä EasyMiner jota käytetään yhdistettyyn kaivostoimintaan.

Valitsemasi laitteisto määrää käyttämäsi ohjelmiston. sinänsä kannattaa valita ohjelmat, jotka ovat yhteensopivia kaivosmiehen kanssa.

Bitcoin Cash Mining -altaat

Kaivospoolit ovat tapa yhdistää ponnistelut ja resurssit parempien mahdollisuuksien saamiseksi kaivospalkinnosta.

Se on kuin sotamerkintä, toisella puolella on viisi ihmistä ja toisella 10000 ihmistä. Tässä tapauksessa on selvää, että 10000 ihmisen puoli voittaa. Tämä on tärkein syy kaivosaltaiden suuruuteen!

Muista kuitenkin, että nämä altaat hallitsevat paljon. Vaikka tarjoat resursseja, jokaisella poolilla on omat hallinnan ehdot. Tämä tarkoittaa sitä, että heillä on valta korottaa jäsenmaksua tai vähentää kullekin jäsenelle maksettavia palkkioita.

Esimerkki kaivosaltaasta on Antpool.

Harkitse edellä lueteltuja tekijöitä ennen liittymistä kaivosalueeseen.

Lopulliset ajatukset

Suosittujen kolikoiden louhinta CPU-peruslaitteilla on kauan mennyt. Silloin kuka tahansa voisi osallistua kaivostoimintaan. Ainoa mahdollisuus sinulla on kuitenkin sijoittaa paljon rahaa kaivoslaitteisiin tai liittyä kaivosalueeseen.

Vielä on nähtävissä, aikooko BCH-yhteisö muuttaa koodia, mikä kieltää ASIC-laitteita muodostamasta yhteyttä verkkoon. Siihen saakka kyky voittaa on muutaman kaivosyhtiön käsissä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map