Kuinka ostaa Tron (TRX) -tunnuksia Binancesta

Tammikuun 2018 alussa Tronin markkinaosuus oli yli 16 miljardia dollaria, ja 24 tunnin kauppavolyymi oli lähes 5 miljardia dollaria. Vaikka Tron on pudonnut vuoden 2018 karhumarkkinoille, Tron on edelleen foorumi, josta monet ovat innoissaan. Alla on opas aloittelijoille tai kaikenlaisille kauppiaille, kuinka ostaa TRON TRX Binance.

Tron on siirtänyt TRX-tunnuksen ERC20-standardista natiivimerkkiin omassa mainnetissään, ja Tron on saamassa höyryä, ja TRX-tunniste haluaa hankkia yhä enemmän vaihto-ilmoituksia.

Mikä on Tron?

Yksi blockchainin perusideoista on olla “ilmainen internet” – vaihtoehto, jota ei voida hallita, kuristaa tai sensuroida. Tron on pohjimmiltaan tämä.

Alusta rakennettiin hajautetuksi sisällönjakelujärjestelmäksi. Tron haluaa luoda Internetin, jossa käyttäjät hallitsevat tietoja ja sisältöä, missä tällä hetkellä Internetiä hallitsevat titaanit, kuten Facebook, Google ja Amazon. Ei kolmansien osapuolten edut. Järjestelmä myös tasoittaa tietä digitaalisen omaisuuden käytölle ja jakelulle verkossa, jolloin TRX-tunniste saa arvonsa.

Jos projektin kehityssuunnitelma tulee suunnitelmien mukaan, TRX voi nähdä kunnollisen kasvun vuonna 2019 ja edelleen. Katsotaanpa, miten voit hankkia ensimmäiset rahakkeet, ja aloita investoiminen Tronin ekosysteemiin.

Vaihe 1: Jos haluat ostaa Tronin, rekisteröidy Binance-tilille

Tässä vaiheessa harvat merkittävät pörssit tai Fiat-yhdyskäytävät ovat lisänneet mahdollisuuden ostaa TRX Fiatilla (USD, EUR, JPY jne.). Joten tämä opas näyttää, kuinka ostaa TRX BTC: llä tai ETH: llä Binancella.

Ensimmäinen askel on luoda tili Binancessa, jos et ole vielä tehnyt niin. Prosessin tulisi olla nopea ja helppo, ja tilin luominen on avoin käyttäjille melkein kaikkialla maailmassa.

binäärirekisteri 1

Vaihe 2: Vahvista tilisi

Sinun on toimitettava useita vahvistusasiakirjoja, ennen kuin voit aloittaa kaupankäynnin. Binancella on suuri operaatio, joten vahvistus suoritetaan usein hyvin nopeasti, mutta se voi joissakin tapauksissa viedä vähän aikaa.

Käytä lisäksi tilaisuutta määrittääksesi tilillesi turvatoimenpiteet, kuten 2-tekijäinen todennus.

Vaihe 3: Lähetä BTC tai ETH Binance-tilillesi

Kun tilisi on valmis ja käynnissä, sinun on lähetettävä BTC tai ETH Binance-lompakkoon.

Voit tehdä talletuksen Binanceen siirtymällä sivuston otsikkoon ja valitsemalla “Rahat” ja sitten “Talletukset”..

talletussäiliö 2

Valitse avattavasta valikosta kolikko, jonka haluat tallettaa. Nyt sinulla on lompakon osoite, johon kolikot lähetetään. Varmista, että lähetät valitun kolikon vain tähän osoitteeseen (ts. BTC BTC-lompakkoon tai ETH ETH-lompakkoon). Mikä tahansa muu tähän lähetetty kolikko voi kadota.

Vaihe 4: Odota vahvistusta

Tapahtumasi suoritetaan usein hyvin nopeasti, mutta se voi kestää jonkin aikaa verkon kuormituksesta riippuen.

Odota, kunnes Binance vahvistaa, että kaikki on suoritettu onnistuneesti, ennen kuin jatkat.

Vaihe 5: Etsi ja valitse BTC- tai ETH-pari

Kun olet lisännyt BTC: n tai ETH: n Binance-tilillesi, on aika siirtyä sivuston vaihto-osioon. Pääset tänne menemällä otsikkoon ja valitsemalla “Exchange”, sitten “Basic”.

Siirry nyt sivun oikealle puolelle ja valitse aiemmin tallettamasi kolikko. Hae hakukentästä ”TRX” ja napsauta esiin tulevaa paria (TRX / BTC tai TRX / ETH).

trx binance 1

Valinnainen: Käytä Binancen edistyneitä työkaluja ostaaksesi oikeaan aikaan

Binance tarjoaa paljon työkaluja ja tietoja kaupankäynnin helpottamiseksi. Tämä sisältää reaaliaikaiset hintakaaviot, hinta- ja tilaushistorian sekä rajoitetut tilaukset.

Rajoitetut tilaukset tarkoittavat, että voit asettaa hinnan, jolla haluat ostaa TRX: n (suhteessa BTC / ETH). Kun sen hinta saavuttaa tämän pisteen, Binance suorittaa kaupan automaattisesti (osta tai myy).

Vaihe 6: Valitse ostettavan TRX: n määrä

Siirry hintakaavioiden alapuolelle olevaan ruutuun. Lisää TRX-määrä, jonka haluat ostaa, sekä hinta, jolla haluat ostaa sen. Vaihtoehtoisesti voit valita “Market” -välilehden ostaaksesi nykyiseen hintaan (tätä suositellaan aloittelijoille / aloittelijoille).

trx binance 2

Vaihe 7: Osta Tron TRX!

Napsauta vihreää “Osta TRX” -painiketta ja olet valmis! Onnittelut! Olet juuri suorittanut Tronin ostamisen vaiheet,

Vaihe 8: Siirrä kolikot turvalliseen Tron-lompakkoon

Salaus on aina hyvä idea pitää kolikot pois pörssistä, kun et ole kauppaa. Näin voit hallita varojesi turvallisuutta täysin, toisin kuin luotat pörssin turvatoimiin.

Tätä varten tarvitset lompakon, joka tukee TRX: ää. Tronilla on luettelo virallisista lompakoista tässä, tarjoaa Tron-yhteisö. Näitä ovat Atomi ja Exodus Lompakot Desktopille, jotka tukevat useita eri valuuttoja, sekä Satelliitti Androidille ja iOS: lle.

Vaihtoehtoisesti korkeimman turvallisuustason saavuttamiseksi kannattaa ehkä sijoittaa laitteistolompakkoon, kuten Ledger Nano S.

Kun olet valinnut ja asettanut lompakon, vedä kolikkosi Binancesta. Siirry sivuston otsikkoon ja valitse Rahat ja sitten Nostot. Valitse TRX avattavasta valikosta ostaaksesi Tronin.

trx binance 3

Lisää osoite TRX-lompakostasi ja kuinka monta kolikkoa haluat nostaa. Tarkista, että osoite on oikea, ja paina Lähetä.

Kun tapahtuma on selvitetty, kolikoidesi pitäisi näkyä TRX-lompakossa.

Lisätietoja ennen Tronin ostamista

Haluatko tietää enemmän TRONista? Lue perusteellisesta artikkelistamme, kuinka Tronin liiketoimet ovat ohittaneet muut suuret kolikot. Voit myös lukea, kuinka Tronin hintaa nostettiin aiemmin tänä vuonna huhulla suuresta kumppanuudesta.

Kiinnostaako sijoittaminen Troniin? Haluat aloittaa Tronin hintaennusteartikkelistamme sekä analyytikkomme lukemasta TRX-kaupankäynnistä Tronin teknisessä analyysissä..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner