Kuinka ostaa Dogecoinia?

Dogecoinia (DOGE) voi ostaa monella eri tavalla. Tämä kryptovaluutta lanseerattiin “vitsivaluuttana” jo joulukuussa 2013. Se kasvoi kuitenkin nopeasti yhdeksi maailman suurimmista markkina-arvoissa mitattuna. 

Tämä pakottaa monet sijoittajat harkitsemaan vakavasti Dogecoinin ostamista. Vuosien mittaan se on osoittanut, että tämä virtuaalivaluutta on enemmän kuin vitsi, että se pysyy täällä. Tässä oppaassa opit ostamaan Dogecoinin, parhaat alustat siihen ja mitä tämä kryptovaluutta on kyse.

Mikä on Dogecoin?

Jos haluat tietää, kuinka ostaa dogecoinia, sinun on tiedettävä, mitkä ovat tämän virtuaalivaluutan ominaisuudet. Dogecoin on yksi suosituimmista digitaalisista hyödykkeistä maailmassa. Tärkein ominaisuus on, että sen logossa näkyy Shiba Inu -koira Doge-internetmemeestä.

Sen virallinen sivusto väittää, että Dogecoin on hajautettu, peer-to-peer digitaalinen valuutta. Digitaalista omaisuutta voidaan käyttää online-rahansiirtojen lähettämiseen ja vastaanottamiseen. Tämä on samanlainen kuin Bitcoin, mutta nopeammin ja halvemmalla tavalla.

Yksi Dogecoinin merkittävimmistä asioista on sen yhteisö. Se on elinvoimainen, ystävällinen ja hauska yhteisö, joka jakaa meemejä ja puhuu kryptovaluutoista. Yksi mielenkiintoisista mainittavista asioista Dogecoinissa liittyy yhteisön luomaan toimintaan.

Dogecoin-logo, jonka takana on useita kolikoita

Esimerkiksi he ovat luoneet varainhankintakampanjan Jamaikan jalkapallojoukkueelle Sotšin talviolympialaisiin. Koko Dogecoin-yhteisö pystyi keräämään 50000 dollarin arvoisen DOGE: n.

Ota huomioon, että tunnuksen hinta on yleensä erittäin epävakaa. Joskus se voi olla jopa epävakaampi kuin Bitcoin. Esimerkiksi vuoden 2017 härkämarkkinoilla DOGE pystyi ylittämään 0,017 dollaria kolikkoa kohden. Tämä mahdollisti digitaalisen omaisuuden nousun yhdeksi maailman suurimmista.

Nyt kun meillä on lisätietoja tästä virtuaalivaluutasta, siirry kohtaan Dogecoinin ostaminen.

Kuinka ostaa Dogecoinia?

Jos mietit, miten ostaa dogecoin-varastoa, anna minun kertoa sinulle, että et voi. Kuten olemme maininneet edellisessä osassa, Dogecoin on kryptovaluutta eikä osake. Siksi sinun on löydettävä erilaisia ​​tapoja ostaa tämä digitaalinen omaisuus.

Onneksi markkinat tarjoavat laajan valikoiman ratkaisuja käyttäjille pääsyn tähän virtuaalivaluuttaan. Kryptovaluutanvaihto on yleensä paras vaihtoehto. Ne ovat nopeita, helppokäyttöisiä ja ne voidaan liittää jopa pankkitiliin. Tämä tekisi koko ostokokemuksesta helpon tehtävän.

Tietenkin voit myös ostaa Dogecoinia muilta ihmisiltä. Mutta tämä ei ehkä ole paras tai ihanteellinen ratkaisu. Tavallisesti on vaikea löytää oikea henkilö tekemään niin. Lisäksi hinta voi myös olla hieman erilainen kuin hinta, jonka löydät salauspörsseistä.

Binance


Binance on nykyään johtava kryptovaluutanvaihto. Tämä foorumi tarjoaa tukea monenlaiselle digitaaliselle omaisuudelle, mukaan lukien Dogecoin. Binance on helpoin tapa päästä käyttämään DOGE: ta.

Binancella on vastaus kysymykseen ‘Kuinka ostaa Dogecoinia Bitcoinilla?.’Voit ostaa Dogecoinia Bitcoinilla ja muilla digitaalisilla resursseilla, kuten USDT tai BUSD. Paras tapa tehdä se on käyttää USDT: tä ja BUSD: tä, jos sinulla on niitä. Nämä ovat pysyviä koliineja, jotka on sidottu Yhdysvaltain dollarin hintaan. Lisäksi Binancella on suuri kaupankäyntimäärä, mikä tarkoittaa, että voit ostaa tai myydä suuria määriä DOGE: tä.

Tämä kryptovaluutan vaihto on myös hyvä vaihtoehto niille sijoittajille, jotka ihmettelevät, kuinka ostaa Bitcoin Dogecoinilla. Itse asiassa Binancen avulla voit tallettaa DOGE: n ja heti ostamisen jälkeen Bitcoin, maailman suurin virtuaalivaluutta.

Kuinka ostaa Dogecionia Bitcoinilla Binancessa

Binance on työskennellyt viime vuosina, jotta kaupankäyntikokemus olisi paljon mukavampaa. Käyttäjät voivat käyttää fiat-valuuttoja ostamaan Bitcoinia (joillakin lainkäyttöalueilla) ja ostamaan dogekoiinia Bitcoinilla. Sen lisäksi Binance on aina avoin tarjoamaan käyttäjille mahdollisuuden osallistua erilaisiin yhteisön aktiviteetteihin.

On syytä huomauttaa, että Binance on myös käynnistänyt uuden osan kauppiaille, jonka avulla käyttäjät voivat ostaa digitaalisia varoja muilta sijoittajilta. Tämä vertaisverkko (P2P) -ratkaisu on tullut erittäin suosittu viime kuukausina. Voit varmasti ostaa Dogecoinin tällä vaihtoehdolla, jonka löydät pörssin “Osta salaus” -osiosta.

Voit tehdä tarjouksen DOGE: lle, jonka haluat ostaa. Lisäksi on olemassa erilaisia ​​mahdollisuuksia. Jotkut myyjät haluavat saada maksun käteisenä, toiset taas pankkitiliä käyttäen. Lisäksi tämän alustan tarjoukset ovat erilaisia ​​alueesi mukaan. Tämä on jotain tärkeää, että sinun tulisi ottaa huomioon, jos haluat ostaa DOGE: ta tai muuta kryptovaluutta.

Kolikkopohja

Coinbase on yksi suurimmista ja suosituimmista kryptovaluutanvaihdoista. Tämän alustan tärkein etu liittyy siihen, kuinka helppoa käyttäjien on ostaa ja myydä virtuaalivaluuttoja. Viime vuosina Coinbasesta tuli tulokkaiden suosikkialusta käsiteltäväksi

Jos mietit kuinka ostaa Dogecoinia Coinbasessa, huono uutinen on, että se ei ole mahdollista. Tällä hetkellä Coinbase ei tarjoa tukea Dogecoinille. Tämä tarkoittaa, että käyttäjien, jotka haluavat päästä Dogecoiniin, olisi tehtävä se toisen alustan kautta.

On kuitenkin olemassa joitain tapoja ostaa Dogecoin Coinbasesta. Voit aina hankkia Bitcoinin (BTC) ja muut virtuaalivaluutat ja lähettää ne pörssiin, joka tukee Dogecoinia. Tästä voi olla hyötyä, jos haluat ostaa Dogecoinia PayPalilla.

Nykyään pörssit eivät yleensä tarjoa käyttäjille mahdollisuutta ostaa virtuaalivaluuttoja PayPal-tileillään. Coinbase antaa kuitenkin joidenkin lainkäyttöalueiden yksityishenkilöille mahdollisuuden linkittää PayPal-tilinsä vaihtoon. Tämän avulla voit siirtää varoja Coinbaselle, ostaa digitaalisen omaisuuden, kuten BTC, siirtää sen toiselle alustalle ja ostaa Dogecoinia.

Vaikka tämä saattaa kuulostaa jotenkin monimutkaiselta, se ei ole. Se voi viedä jonkin aikaa tekemiesi vaiheiden kanssa, mutta se voi olla hieno tapa tietää, miten ostaa Dogecoinia PayPalin avulla.

Dogecoin, kuinka ostaa sitä muilla menetelmillä?

On muitakin kryptovaluutanvaihtoja, joita voit käyttää DOGE: n ostamiseen. Kaikki riippuu haluamastasi vaihdosta ja alueellasi käytettävissä olevista alustoista. Kaikissa yllä mainituissa pörsseissä käyttäjät voivat ostaa Dogecoinia muutamassa minuutissa, jos he ovat jo rekisteröityneitä käyttäjiä.

Joitakin muita suuria alustoja, jotka tukevat DOGE: ta, ovat Bittrex, BitMax, Bitcoin.com Exchange, HitBTC, Huobi Global, OKEx, Poloniex, YoBit ja monet muut. Jotkut suosituimmista kaupankäyntiparista kaupankäynnin kohteena ovat muun muassa DOGE / USDT, DOGE / USD, DOGE / BTC, DOGE / TRY tai DOGE / LTC.

Muita tapoja ostaa Dogecoinia ovat PayPal ja Bitcoin. Opit tekemään niin tämän artikkelin tulevissa osioissa.

Kuinka ostaa Dogecoinia PayPalin avulla?

Olemme selittäneet sinulle, kuinka voit ostaa Dogecoinia Binancesta. Tämä tulee olemaan erittäin hyödyllistä, jotta pääset DOGE: een PayPalin avulla. Tätä varten sinun on yhdistettävä PayPal-tilisi Coinbase-tilillesi.

Tämän avulla voit tallettaa varoja Coinbaseen ja ostaa Bitcoinia. Paras tapa ostaa Dogecoin PayPalilla on käyttää BTC: tä välittäjäomaisuutena. Se on halvempaa kuin muilla digitaalisilla varoilla, kuten Ethereum.

Kun olet hankkinut BTC: n Coinbase-tililläsi, sinun on lähetettävä ne Binancelle. Binancella on kaupankäyntipari, joka on DOGE / BTC. Tämä auttaisi sinua ymmärtämään, kuinka ostaa Dogecoinia PayPalin avulla.

paypal-logo valkoisella taustalla

Siirron käsittely kestää muutaman minuutin. Jos tiedät kuinka Bitcoin toimii, tämän ei pitäisi olla ongelma sinulle. Kun BTC-varat saapuvat Binance-tilillesi, voit ostaa Dogecoinia Bitcoinilla.

Muista, että voit nostaa varojasi Coinbasesta, sinun on maksettava pieni provisio. Lisäksi BTC-siirto sisältää myös palkkiot. Lopuksi kauppojen tekeminen sekä Coinbasessa että Binancessa tekisi myös maksuista. Tämä tarkoittaa, että jos haluat ostaa Dogecoinin PayPalilla, sinulla ei ole parasta hintaa.

Osta Dogecoin Bitcoinilla

Kuten olemme nähneet, Dogecoinia on mahdollista ostaa käyttämällä erilaisia ​​kryptovaluuttoja. Dogecoinin ostaminen Bitcoinilla edellyttäisi, että sinulla on Bitcoin etukäteen. Sinulla voi olla BTC lompakossa tai vaihdossa. Jos kuitenkin haluat vain käydä kauppaa DOGE / BTC-kaupankäyntiparilla, voit ostaa jonkin verran Bitcoinia ja aloittaa sen tekemisen.

Voit ostaa Dogecoinia Bitcoinin avulla useissa pörsseissä. Bitcoin on maailman suurin kryptovaluutta ja sillä on suuri likviditeetti. Tämä tarkoittaa, että voit tallettaa BTC: n helposti vaihtoon DOGE / BTC-kaupankäyntiparin kanssa ja ostaa Dogecoinia Bitcoinilla. Tämä voi viedä vain muutaman minuutin riippuen siitä, onko sinun ostettava Bitcoin ennen vai ei.

Jos sinulla on jo Bitcoin pörssissä, voit siirtyä DOGE / BTC-kaupankäyntipariin ja aloittaa kaupankäynnin. Binance on yksi pörsseistä, joka tarjoaa sinulle tämän mahdollisuuden. BitMax ja Bittrex auttavat myös käyttäjiä ostamaan Dogecoinia Bitcoinin avulla.

Sinun on valittava hinta, jonka haluat maksaa DOGE: sta, jonka haluat ostaa. Ota huomioon, että et ehkä voi ostaa vain 1 DOGE. Saatat joutua hankkimaan lisää kolikoita, jotta alusta voi suorittaa tapahtuman. Ota huomioon, että jotkut kaupankäyntialustat eivät salli sinun tehdä tilauksia pieniä määriä.

Osta Bitcoin Dogecoinilla

Voit myös ostaa Bitcoinia Dogecoinilla. Tämä tulee olemaan harvinaisempi asia. Elinkeinonharjoittajat pitävät salkunsa yleensä USDT-, Bitcoin- tai fiat-valuutoissa eikä DOGE: ssä. Siellä saattaa kuitenkin olla joitain DOGE-faneja, jotka haluaisivat tietää, miten ostaa bitcoinia Dogecoinilla, ja se on aivan hieno.

Prosessi tulee olemaan hyvin yksinkertainen. Ensinnäkin, sinulla on oltava DOGE lompakossa tai vaihto DOGE / BTC-kaupankäyntiparin kanssa. Kuten näette, kaupankäyntipari on sama kuin jos haluat ostaa Dogecoinia Bitcoinilla. Tällä kertaa kuitenkin ostat Bitcoinin sen sijaan, että myisit sitä DOGE-kolikoille.

Toiseksi joudut avaamaan oikean kaupankäyntiparin. Kuten juuri mainitsimme, kaupankäyntiparit, jotka sinun pitäisi etsiä, ovat DOGE / BTC. Tämä kaupankäyntipari löytyy alustoilta, kuten Binance, Bittrex ja BitMax.

Lopuksi sinun on nyt tehtävä DOGE: ssä tilaus Bitcoinin ostamiseksi. Markkina- ja rajoitustilauksia on yleensä mahdollista käyttää. Limit-tilausten avulla voit asettaa hinnan, jolla haluat ostaa Bitcoinia, ja markkinatilaukset toteutetaan välittömästi.

Viimeiset sanat Dogecoinin ostamisesta

Dogecoinin ostaminen on helppo tehtävä, jos tiedät mitä pörssejä käyttää. Lisäksi kuvatut mekanismit, jotka liittyvät Dogecoinin ostamiseen, ovat nopein ja helpoin tapa tehdä niin.

Samaan aikaan, jos etsit tietoa Dogecoin-osakkeiden ostamisesta, tiedät nyt, että se ei ole mahdollista. Binance tulee olemaan paras foorumi pääsyyn ja altistumiseen DOGE: lle. Coinbase olisi sen sijaan loistava ratkaisu sinulle, kun ostat Dogecoinia PayPalilla (jos sinulla on esimerkiksi varoja jumissa tällä tilillä).

Dogecoinin ostaminen muilta henkilöiltä ei ehkä ole paras asia tehdä ottaen huomioon siihen liittyvät rajoitukset. Tämä voi kuitenkin olla myös vaihtoehto, jos yllä olevia ratkaisuja ei ole saatavana alueellasi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map