Kuinka myydä Ripple (XRP)

Tässä oppaassa tutustutaan siihen, miten Ripple (XRP) myydään fiat-valuutalle tai muulle kryptovaluutalle vaihdon kautta, sekä tekijät, jotka on otettava huomioon ennen sopivan pörssin valitsemista.  

Ennen kuin myyt XRP: n, sinun on ymmärrettävä kolikoiden siirtäminen niiden varastosta (lompakosta tai tililtä) vaihtoon. 

Mennään heti siihen!

Voit joko valita XRP: n suoraan fiat-valuutalle pörssissä, joka hyväksyy XRP-talletukset, tai voit myydä XRP: n ensin toiseksi digitaaliseksi valuutaksi ja vaihtaa sitten valuutan fiat-valuutaksi. Jos valitset viimeksi mainitun vaihtoehdon, sinulla on enemmän vaihtoehtoja, mutta on olemassa ylimääräisiä vaiheita. 

Nopein ja helpoin vaihtoehto on käydä kauppaa XRP: llä fiat-valuutalla, varsinkin jos olet aloittelija. 

Vaihtoihin, joiden avulla voit myydä Ripplea, kuuluvat Kraken, Exmo, Bitstamp, Bitsane, Gatehub, Uphold, Cointree ja Coinbase. Näissä vaihtoissa saat parhaan Ripple-hinta kaupassa. 

Myy Ripple Fiat-valuutalle 

Vaihe 1: Luo tili Exchange  

Jos aiot myydä Rippleä (XRP) samassa pörssissä, jolla ostit XRP: n, siirry vaiheeseen 2. 

Jos päätät käyttää eri vaihtoa, etsi sopiva vaihto suorittamalla due diligence -ratkaisu sopiaksesi tarpeisiisi sopivaan pörssiin. 

Kun olet sopinut sopivaan vaihtoon, avaa tili antamalla sähköpostiosoitteesi ja luomalla salasana. Lisäksi sinun on annettava henkilötodistus ja muut henkilökohtaiset tiedot vaihdon mukaan. Tämän vaiheen on tarkoitus täyttää KYC / AML-määräykset. 

Vaihe 2: Talleta XRP tilillesi 

Kirjaudu uudelle tilillesi, etsi asianmukainen lompakon osoite XRP: lle ja varmista, että tallettamasi rahakkeet lähetetään kyseiseen osoitteeseen. 

Napsauta esimerkiksi Krakenissa Lompakot ja valitse heidän XRP-lompakkonsa. Napsauta seuraavaksi Luo talletusosoite ja käytä osoitetta XRP-siirron kohteena. 

Vaihe 3: Myy Ripple (XRP) 

XRP: llä, jonka aiot myydä uudessa vaihto-lompakossa, napsauta pörssin kaupankäyntisivua ja etsi pari, jolla haluat käydä kauppaa. Määritä seuraavaksi myytävän XRP: n määrä ja viimeistele tapahtumasi. 

Napsauta esimerkiksi Krakenissa Myydä ruudun yläosassa ja etsi XRP kolikkoluettelosta. Klikkaus Myy XRP ja uuteen näyttöön, johon siirryt, kirjoita myytävän XRP: n määrä annettuun kenttään. Valitse valuutta, jolla haluat myydä XRP: tä, ja napsauta Myydä

Myy Ripple

Tarkista yksityiskohdat ennen tämän tapahtuman suorittamista. 

Vaihe 4: Nosta USD 

Lopuksi voit nostaa fiat-valuuttasi linkitetylle pankkitilillesi. Nostolinkin löytäminen on melko helppoa, mutta vahvista vastaavan vaihdon maksut ja käsittelyajat. 

Myy Ripple (XRP) kryptovaluuttaan 

Jos olet päättänyt vaihtaa XRP: n toiseen kryptovaluuttaan, noudata alla olevia ohjeita. 

Vaihe 1: Luo tili 

Jos aiot myydä Ripplea samalla alustalla, jolla ostit sen, siirry toiseen vaiheeseen. 

Jos kuitenkin aiot käyttää eri vaihtoa, suorita ensin due diligence selvittääksesi XRP: tä tukevat vaihdot ja tarkista sitten niiden ominaisuudet. 

XRP on yksi markkinoiden suurimmista digitaalisista valuutoista, joten se on listattu useissa suosituissa pörsseissä. 

Tarkasteltavat tekijät on lueteltu alla, jotkut sisältävät maksut ja ominaisuudet. Kun olet valinnut vaihdon, kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja luomalla salasana. 

Joissakin keskuksissa sinun on annettava joitain ylimääräisiä henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten henkilötodistus ja puhelinnumero. Tämän lisätarkistuksen on tarkoitus täyttää KYC / AML-määräykset. 

Kun olet luonut tilin, ota 2FA käyttöön tililläsi, ennen kuin siirryt seuraavaan vaiheeseen. 

Vaihe 2: Talleta XRP: tä uudelle tilillesi 

Siirrä XRP-määrä, jonka aiot myydä, lompakostasi vaihto-lompakkoon. Ensin tarvitset uuden vaihto-lompakon XRP-osoitteen, jotta voit lähettää XRP-määrän. 

Jos esimerkiksi käydään kauppaa Binancella, siirry osoitteeseen Rahastot ja napsauta Tallettaa, napsauta sitten Valitse Talleta kolikko, ja valitse avattavasta valikosta XRP. Näet saldosi ja tehdyt tilaukset. 

Tässä vaiheessa sivusto muistuttaa sinua kahdesta tärkeästä asiasta: Lähetä vain XRP tähän talletusosoitteeseen. Minkä tahansa muun valuutan lähettäminen tähän osoitteeseen voi johtaa talletuksesi menetykseen, ja, XRP-talletus Binancelle vaatii molemmat talletusosoitteen ja tagin. Tunnisteen sisällyttämättä jättäminen voi johtaa käytettävissä olevien varojen menetykseen. 

Lähetä Ripple

Kopioi huolellisesti näytetty valuutan talletusosoite. Siirry lompakkoon tai tilille, johon XRP on tallennettu, ja pyydä nostoa tai siirtoa antamaasi osoitteeseen. XRP talletetaan heti yhden verkkovahvistuksen jälkeen, ja voit seurata edistymistä historiasivulla tai päästä Rahastot>Tapahtumahistoria

Vaihe 3: Myy Ripple (XRP) 

Kun olet saanut summan, jonka aiot myydä uudella vaihto-lompakollasi, siirry kyseisen tilin kaupankäyntiosioon. Etsi hakukentän avulla valuuttapari, jonka haluat vaihtaa, ja määritä sitten myytävän XRP: n määrä ja ostettavan BTC: n määrä.. 

Esimerkiksi päällä Binance, mene Vaihto näytön oikeassa yläkulmassa ja valitse Perus

Oikeassa yläkulmassa on hakupalkki. Kirjoita XRP siihen ja napsauta joko BTC- tai ETH-painiketta, jonka löydät heti oikealta, riippuen siitä, mille haluat vaihtaa XRP: n. Napsauta sitten näytettyä kaupankäyntiparia. 

Myy Ripple Binancessa

Näet valitsemasi parin kaupankäyntinäkymän. Etsi alla oleva ruutu, jossa lukee Sell Ripple (XRP). Kirjoita haluamasi määrä ja hinta ja napsauta sitten vaaleanpunaista Myy XRP -painiketta sivun alaosassa. 

Myy Ripple

Älä unohda vahvistaa tilauksesi tietoja ennen kuin napsautat myydä XRP-painiketta. 

Vaihe 4: Siirrä uusi kolikko turvalliseen lompakkoon 

Jos haluat pitää äskettäin hankitun kryptovaluutan vaihto-lompakossa, voit. Tätä ei kuitenkaan suositella, koska vaihto-lompakot eivät ole turvassa hakkeroinnilta. 

Paras vaihtoehto on käyttää laitteistolompakkoa, koska se on offline-tilassa toistaiseksi hakkereista ja antaa sinun tallentaa yksityisen avaimen. 

Kolikoiden siirtäminen on melko helppoa. Napsauta Binance-kohdassa Nostot linkki Rahastot -valikossa ja valitse siirrettävä kolikko tai tunnus ja näppäile nostosumma ja osoite. 

Huomioon otettavat tekijät ennen pörssiin asettamista

Kryptovaluutat ovat monimutkaisia ​​omaisuuseriä, ja ne tunnetaan hintojen volatiliteetista. Sellaisena on elintärkeää, että ymmärrät täysin kaikki digitaalisten omaisuuserien kaupankäyntiin liittyvät riskit ennen kuin jatkat niiden käyttöä. Lisäksi sinun on harkittava useita tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa kaupankäyntitarkoituksiin ennen pörssiin asettamista, huomioitavia tekijöitä ovat muun muassa kaupankäyntimaksut, varmennusprosessi, turvallisuus, asiakastuki, tapahtumarajat, nostomaksut ja menetelmät sekä alustan tyyppi. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner