Kuinka myydä Ethereumia askel askeleelta

Olitpa ansainnut Etherin kaivostoiminnasta tai ostanut pörssistä, voi tulla aika, jolloin sinun on myytävä osa tai kaikki omistuksesi. Tällä hetkellä Ethereum (ETH) on maailman toiseksi suurin kryptovaluutta, jonka markkina-arvo on lähes 43 miljardia dollaria, ja sen kaupankäynti on noin 378,00 dollaria / ETH. Voit myydä Ethereumia fiat-valuutalla, esimerkiksi Yhdysvaltain dollareina (USD), tai käyttää sitä toisen digitaalisen valuutan ostamiseen. 

Helpoin ja halvin tapa myydä Ethereumia on vaihto ETH / USD-parin kanssa. Tässä oppaassa käydään läpi Ethereumin myyntiprosessi fiat-valuutan ja digitaalisen valuutan vaihdossa.

Myy Ethereumia Fiat-valuutalle 

ETH: n myynti fiat-valuutalla on yleensä nopeampaa ja helpompaa, varsinkin jos olet uusi kauppias. Siitä huolimatta käydään läpi vaiheittaiset prosessit Ethereum-rahakkeiden myymiseksi fiat-valuutalla.

Vaihe 1: Rekisteröidy pörssiin, joka listaa ETH / USD

Jotkut pörssit, joissa Ethereum on lueteltu USD: n rinnalla, ovat Kraken, Binance, Cointree ja Kolikkopohja.

Kun olet valinnut sopivan vaihdon, rekisteröidy tilille pörssissä ja anna sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jotkut vaihdot pyytävät täydellisiä henkilötietojasi ja henkilötodistustasi KYC- ja AML-määräysten mukaisiksi.

Ota lisäksi käyttöön kaksivaiheinen todennus uudella tililläsi, ennen kuin siirryt seuraavaan vaiheeseen.

Vaihe 2: Talleta ETH uudelle tilillesi

Seuraava asia on siirtää ETH-omistuksesi vaihtolompakkoosi. Kirjaudu ensin sisään tiliisi. Etsi ETH-osoitteesi ja käytä osoitetta siirtääksesi tunnuksia ulkoisesta lompakostasi.

Jos olet esimerkiksi avannut Coinbase-tilin, napsauta Lompakot välilehti vaihdon yläosassa ja valitse Ethereum-lompakko. Klikkaus Luo talletusosoite, jonka jälkeen sinulle annetaan osoite, johon voit siirtää ETH: n.

Vaihe 3: Myy Esiinä

Kun olet saanut ETH: n tilillesi, siirry pörssin kaupankäyntisivulle ja valitse haluamasi valuuttapari. Syötä ETH: n määrä, jonka aiot myydä, ja tee tilauksesi.

Napsauta esimerkiksi Coinbase-tililläsi Myydä ja valitse lompakko, josta haluat siirtää ETH: n. Klikkaus Myy ETH ja kirjoita myytävän ETH: n määrä annettuun tilaan. Valitse täältä valuutta, jolle haluat myydä ETH: n.


Varmista kaikissa näissä vaihdoissa, että vahvistat tapahtuman tiedot ennen tämän toimenpiteen suorittamista.

Vaihe 4: Nosta USD

Viimeinen vaihe on saamasi summan nostaminen ja tallettaminen pankkitilillesi. Tämä on helppo prosessi, mutta varmista, että tiedät veloituksen, ennen kuin suoritat tämän toiminnon.

Ethereumin myynti kryptovaluuttaan 

Vaihe 1: Rekisteröidy pörssiin, joka listaa ETH: n

Jos aiot myydä ETH: ta samassa pörssissä, josta ostit sen, siirry toiseen vaiheeseen.

Jos haluat myydä uudella pörssillä, sinun on otettava huomioon tietyt tekijät, ennen kuin sijoitat tarpeisiisi sopivaan pörssiin. Hyvä uutinen on, että Ethereum on toiseksi suurin kryptovaluutta, jolla käydään kauppaa melkein kaikissa pörsseissä.

Kun olet valinnut sopivan vaihdon, rekisteröi tili antamalla sähköpostiosoitteesi ja luomalla salasana. Kuten edellä todettiin, joissakin vaihdoissa vaaditaan tietosi ja henkilötodistuksesi KYC / AML-määräysten mukaisesti.

Jälleen kerran varmista, että otat 2-FA-ominaisuudet käyttöön lisäturvallisuuden takaamiseksi.

Vaihe 1: Talleta ETH tilille

Siirrä myytävän ETH: n määrä ulkoiselta lompakolta tilillesi. Käytä lompakon ETH-osoitetta ja siirrä sitten ETH vaihtoon osoitetta käyttämällä.

Esimerkiksi, jos haluat myydä Ethereumia Binance, valitse Tallettaa alkaen Rahastot pudotusvalikosta. Valitse sitten talletusvaluuttasi ETH ja skannaa QR-koodi. 

Vaihe 2: Myy Ethereum

Kun olet saanut rahakkeet pörssitilillesi, napsauta pörssin kaupankäyntiosaa. Valitse vaihdettava pari, kuten ETH / BTC, ja syötä myytävän ETH: n määrä.

Napsauta esimerkiksi Vaihto Binancessa ja valitse jompikumpi Perus tai Pitkälle kehittynyt kaupankäyntinäkymä. Etsi vaihdettava pari ruudun oikeassa reunassa olevasta ruudusta ja valitse tilaus. Klikkaus Myy ETH.

Myy Ethereumia

Jälleen varmista, että vahvistat kaikki yksityiskohdat ennen eteenpäin siirtymistä.

Vaihe 3: Siirrä uusi salausvaluuttasi turvalliseen lompakkoon

Kun olet ostanut uuden kolikon, sinun on pidettävä mielessä, että salauksen säilyttämistä vaihdossa liian kauan ei suositella. Paranna turvallisuutta siirtämällä kolikot yksityiseen lompakkoon, jonka avulla voit säilyttää yksityisen avaimen.

Esimerkiksi Binancessa voit siirtää digitaalisen valuutan suojattuun lompakkoon napsauttamalla Nostot linkki Rahastot pudotusvalikosta. Valitse digitaalinen valuutta, jonka haluat siirtää vaihdostasi, ja syötä nostosumma ja osoite.

Myy Ethereumia

Mitä on syytä harkita ennen ETH: n myyntiä

Ennen kuin myyt Ethereumia ensimmäistä kertaa, muista, että siihen liittyy joitain riskejä. Lisäksi kryptovaluutat ovat epävakaita. Suorita sellaisenaan huolellisuus ennen päätöksen tekemistä. 

Huomioon otettavia tekijöitä ovat pörssin kaupankäyntimaksut, nostomaksut ja menetelmät, tapahtumarajat, käytettävän alustan tyyppi, vaadittu henkilöllisyystodistus ja vaihdon asiakastuki.

Nämä ovat elintärkeitä tekijöitä, koska ne määrittävät ETH: n myynnin helppouden. Katso, kuinka monta maksua pörssi aikoo myydä Ethereumia. Jotkut vaihdot ovat melko kalliita, kun taas toiset halpoja. Lisäksi toiset ovat käyttäjäystävällisiä ja niillä on hyvä asiakastukipalvelu, kun taas toisten on vaikea navigoida, etenkin aloittelijoille, ja heikko asiakaspalvelu. 

Harkitse lisäksi henkilötietoja, jotka olet valmis antamaan, ennen kuin valitset tarpeisiisi sopivan vaihdon. Jotkut pörssit pyytävät tietojasi ja henkilöllisyystodistustasi, kun taas jotkut eivät vaadi henkilötodistusta, joka sopii niille, jotka aikovat säilyttää yksityisyytensä.

Myös muilla voi kestää jonkin aikaa tarkistaa tietosi, ja kun otetaan huomioon kryptovaluuttojen volatiliteetti, tämä ei välttämättä sovi kauppiaalle, joka haluaa myydä kolikkonsa ASAP.

Siksi on tärkeää ottaa nämä tekijät huomioon ennen sopivan vaihdon valitsemista.

Johtopäätös

ETH: n myynti on helppo prosessi sekä kokeneille että uusille kauppiaille. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä sopivaan pörssiin ja tehdä tilauksesi. Voit myydä ETH: n fiat-valuutalla tai muulla kryptovaluutalla, tämä valinta riippuu tarpeistasi. Ennen kuin valitset sopivan pörssin ETH: n myyntiin, ota kuitenkin huomioon tekijät, kuten kaupankäyntimaksut, nostotapa, asiakastuki, henkilöllisyystodistus ja tapahtumarajat. Nämä tekijät määräävät, kuinka sujuva prosessi Ethereumin myynnistä on sinulle. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map