Kuinka käyttää MyEtherWalletia Aloittelijan opas

Mikä on MyEtherWallet?

Perustamisestaan ​​lähtien vuonna 2015, MyEtherWallet, tai lyhyt MEW-lompakko, on saanut paljon suosiota Ethereum pallo on yksi tunnetuimmista Ethereum-lompakoista ja yksi parhaista kryptovaluutta-lompakoista yleensä. MyEtherWallet on verkkopalvelu, jonka avulla voit hallita varojasi. Sitä käytetään Ether- ja ERC-20-tunnusten turvalliseen tallentamiseen, lähettämiseen ja vastaanottamiseen sekä vuorovaikutukseen älykkäiden sopimusten kanssa.

Palvelu antaa käyttäjilleen osoitteen (julkisen osoitteen), johon he voivat vastaanottaa kolikoita ja rahakkeita keneltä tahansa. Se tarjoaa myös käyttäjilleen nopean tavan lähettää kolikoita yksityisen avaimen kautta (salainen salasana).

Hyödyt ja haitat

Verrattuna muihin online-lompakkoihin MyEtherWallet tarjoaa paremman turvallisuuden ja paremman hallinnan omaan lompakkoon ja yksityisiin avaimiin. Kun käytät MyEtherWalletia, et käytä tyypillisiä kirjautumistietoja, kuten sivustotiliä tai salasanaa, etkä tallenna tietoja sivustoon. Toinen MyEtherWalletin etu on se, että siihen sisältyy tuki ERC-20-tunnukselle. Lopuksi, se on helppo käyttää myös ensimmäisellä kerralla, koska se ei ole vaikuttava, mutta erittäin käytännöllinen käyttöliittymä.

Haittojen osalta MyEtherWallet ei tarjoa tukea laajalle joukolle laitteita, koska se on saatavana vain verkkosovellus ja a Chrome-laajennus. Lisäksi lompakko tarjoaa pääsyn vain Ethereum-lohkoketjuun. Siksi sitä ei voida käyttää muiden altcoiinien kanssa.

Kuinka käyttää MyEtherWalletia

MEW-lompakon luominen – vaiheittaiset ohjeet

VAIHE 1

Aloita MyEtherWalletin käyttö siirtymällä kohtaan https://www.myetherwallet.com/, ja luo a uusi lompakko. On tärkeää olla tietoinen mahdollisista tietojenkalasteluhuijauksista, koska hakkereita on varastettu yksityisiä avaimia luomalla samanlaisen näköisiä verkkosivustoja. Varmista, että sivustolla on osoitepalkissa luetellut vihreät “MYETHERWALLET LLC (US)” tai “Secure” -merkit..

VAIHE 2

Kun verkkosivuston pääsivu on ladattu, näet vaihtoehdon luoda uusi lompakko Uusi lompakko -osiossa. Kirjoita salasana tai lause erilliseen kenttään ja napsauta “Luo uusi lompakko” -painiketta. Huomaa, että salasanaa käytetään yksityisen avaimen salaamiseen ja että tarvitset sekä salasanan että yksityisen avaimen lompakon lukituksen avaamiseksi.

MyEtherWallet-pääte

VAIHE 3

MyEtherWallet.com luo sitten salasanalla suojatun yksityisen avaimen, jota kuvataan nimellä ”Keystore File”. Tiedoston voi ladata joko UTC- tai JSON-muodossa. Tätä tiedostoa voidaan käyttää lompakkoosi, ja on melkein itsestään selvää, että sen turvallinen pitäminen on äärimmäisen tärkeää. Voit siirtyä eteenpäin napsauttamalla “Ymmärrän. Jatkaa.” -painiketta

MyEtherWallet-avainkivi

VAIHE 4

Seuraavassa näytössä sinulle näytetään yksityinen avain tai uusi MyEtherWallet. Tämä yksityinen avain on pidettävä erittäin turvallisena, koska jos se joutuu vääriin käsiin, sitä voidaan käyttää avaamaan lompakkosi. On suositeltavaa, että tulostat yksityisen avaimen paperille. Napsauta sitten “Tallenna osoite” -painiketta tarkistaaksesi lompakon julkisen osoitteen.

MyEtherWallet-yksityinen avain

VAIHE 5

Voit tarkastella julkista lompakkosi osoitetta vasta, kun olet napsauttanut Tallenna osoite -painiketta. Palvelu tarjoaa sinulle useita tapoja käyttää lompakkoasi. Pääset siihen joko käyttämällä Keystore JSON -tiedostoa tai yksityistä avainta tai muita lompakoita, kuten MetaMask, Mist, Ledger Wallet, TREZOR ja Digital Bitbox. Kun lukitus on avattu, lompakon tiedot näkyvät sivulla. Voit tarkastella julkista osoitettasi, tilisi saldoa, tapahtumahistoriaa, tunnussaldoja ja QR-koodeja.

Avata

Saat tarkempia tietoja vierailemalla virkamiehellä Miten -osio, joka sijaitsee palvelun virallisella GitHub-sivulla.

Osoite

Muut ominaisuudet

Vastaanotto ja lähettäminen

MyEtherWallet mahdollistaa myös valuuttavarojen lähettämisen. Voit tehdä tämän valitsemallaLähetä Ether & Tunnukset”-Vaihtoehto. Seuraavaksi joudut avaamaan lompakon lukituksen. Kirjoita kohdelompakon osoite ja summa, jonka haluat lähettää. Napsauta harmaata ETH-painiketta ja valitse kaikki muut kuin ERC-20-varat pudotusvalikosta. Viimeistele siirron lähettäminen napsauttamalla “Luo tapahtuma”, “Lähetä tapahtuma” ja sitten “Kyllä, olen varma!” vahvistus.

lähettää

Kuinka vaihtaa omaisuutta

Tämä tarjoaa käyttäjille pääsyn vaihtoon Ethereumin (ETH) vaihtamiseksi muille salauskolikoille, kuten Bitcoin (BTC) ja Augur (REP), sekä Bitcoinin (BTC) vaihtamiseen Ethereumiin (ETH) tai Auguriin (REP).

Voit tehdä tämän valitsemallaVaihtaa”-Vaihtoehto, valitse vaihdettava omaisuus ja kirjoita lähetettävä tai vastaanotettava summa. Seuraa läpi kirjoittamalla osoite ja valitsemalla Käynnistä vaihto. On syytä huomata, että sinulla on vain 10 minuuttia aikaa lähettää varoja.

Vaihtaa

Älykkäät sopimukset

Yksi MyEtherWallet-palvelun parhaista ominaisuuksista on, että sen avulla käyttäjät voivat olla vuorovaikutuksessa Ethereum-älykkäiden sopimusten kanssa. Tämä tarkoittaa, että MyEtherWallet on erityisen hyödyllinen käyttäjille, jotka ovat kiinnostuneita ICO: sta ja dApps: stä. Voit hallita olemassa olevia älykkäitä sopimuksia ja jopa ottaa käyttöön omia sopimuksiasi. Lisätietoja älykkäistä sopimuksista sekä muista asioista käyttäjät voivat tarkistaa tietopohja -osiossa.

Sopimus

Lähetys offline-tilassa

MyEtherWalletissa on vielä yksi huomionarvoinen ominaisuus, joka on suunnattu enemmän turvallisuuteen suuntautuneille käyttäjille. Lyhyesti sanottuna palvelulla on offline-lähetysvaihtoehto, jonka tarkoituksena on pitää yksityinen avain turvassa.

Voit käyttää sitä valitsemallaLähetä offline-tilassa”-Vaihtoehtoa, kirjoita lompakon osoite, josta varat lähetetään, ja napsauta” Luo tiedot ”-painiketta. Siirry offline-tilaan ja täytä tapahtuman tiedot vaiheessa 2 (offline-tietokone). Varmista, että tietokoneesi on todella offline-tilassa, ennen kuin avaat lompakon lukituksen. Napsauta sitten Luo tapahtuma -painiketta.

Offline-tilassa

Lopulliset ajatukset

Kaiken huomioon ottaen ei ole yllätys, että MyEtherWalletista on tullut yksi suosituimmista palveluista Ethereumin faneille ja käyttäjille. Se tarjoaa joukon hyödyllisiä ja helppokäyttöisiä ominaisuuksia vuorovaikutuksessa Ethereum-verkon kanssa, samalla kun se tarjoaa tarpeeksi turvaominaisuuksia vakuuttamaan jopa skeptisimmät käyttäjät.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner