Kuinka kaivaa Litecoin: laitteisto ja ohjelmisto

Virtuaalinen “kaivos” on yksi mielenkiintoisimmista asioista salaustilassa. Ajatus siitä, että tietokoneella voidaan ansaita passiivisia tuloja kryptovaluutassa, on herättänyt viime vuosien aikana yrittäjien tulvan, samanlainen kuin 1800-luvun kultakuume. Tämä artikkeli keskittyy siihen, kuinka kaivaa Litecoin, yksi vanhimmista ja kuuluisimmista kryptovaluutoista.

Mitä tarkalleen kaivos on? Yleisesti ottaen lohkoketjuverkot ja kryptovaluutat voidaan hajauttaa. Tarkoitus ei ole yhden yrityksen hallinnassa tai toiminnassa. Jokainen verkossa tapahtuva tapahtuma on vahvistettava ja vahvistettava. Kun tämä on tehty, verkkoon lisätään “lohko” kyseistä tapahtumaa varten, jolloin muodostuu (siis nimi) lohkoketju.

Vahvistus tulee “kaivostyöläisiltä”. Tietokoneet, joilla on erikoistunut toiminto ratkaisemaan algoritmijärjestelmä lohkon loppuun saattamiseksi. Monet kaivostyöläiset kilpailevat ratkaisemaan algoritmin ensin. Se, joka tekee, palkitaan kolikoilla kyseisestä verkosta (esimerkiksi Bitcoin).

Bitcoin-kaivostoiminta on pitkään ollut suosituin, koska kolikolla on korkein arvo. Tämä tarkoittaa kuitenkin sitä, että kilpailu on myös korkeinta ja siten vaikeinta saada kunnollista tuottoa. Tästä syystä vähemmän kilpailukykyiset kolikot, kuten Litecoin, voivat tosiasiallisesti tuoda paremman tuoton sijoitukselle johdonmukaisemman palkkion ansiosta.

Tämä opas kertoo sinulle, mitä Litecoinin louhinnan aloittaminen vaatii.

Mikä on Litecoin?

Aloitetaan lyhyellä selityksellä siitä, mitä Litecoin todella on.

Litecoinia käytetään kuvaamaan yleistä ilmausta. Jos Bitcoin on yhtä suuri kuin kulta, Litecoin on hopeaa. Litecoin luotiin haarukana Bitcoin-koodista, entisen Google-insinöörin Charlie Lee. Litecoin toimii samalla tavalla kuin Bitcoin, ja se on suunniteltu käsittelemään tapahtumia nopeammin, mikä tekee siitä paremman vaihtoehdon jokapäiväisenä maksutavana.

Litecoin julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2011. Siitä lähtien se on ollut yksi arvostetuimmista altcoineista ja se oli Bitcoinin suurin kilpailija ennen Ethereumin julkaisua. Vaikka Litecoinin arvostus on laskenut hieman verrattuna muihin suurikokoisiin kolikoihin, se on edelleen yksi parhaista kaupankäyntivaluutoista. Litecoin on tällä hetkellä hyväksymä yli 200 verkko- ja tiiliyritykset.

Mitä on otettava huomioon, ennen kuin aloitat Litecoinin louhinnan

Salauslouhinta ei ole aivan yhtä helppoa kuin hakan nappaaminen ja kaivamisen aloittaminen. Sinun on mietittävä useita edellytyksiä ennen aloittamista, ja rehellisesti sanottuna kaikki eivät voi salata salausta.

Tarvitset merkittävän investoinnin Litecoinin louhintaan. Alkuvuosina voitiin kaivaa millä tahansa kunnollisella tietokoneella. Mutta kaivostoiminnan luonteesta ja siitä, miten käyttäjät kilpailevat keskenään ansaita lohkopalkinnon, kaivostoiminnasta käytetyistä laitteista on tullut uskomattoman suuritehoisia. Jokainen, joka yrittää kaivaa tavallisella tietokoneella, lyö lyönnin joka kerta.

Joten, jotta sinulla olisi realistinen mahdollisuus saada lohkopalkintoja, tarvitset räätälöidyn kaivostietokoneen ja kyvyn maksaa mainitun koneen käyttökustannukset. Salakirjojen hintoihin suhteutettujen sähkökustannusten vuoksi kaivostoiminta ei ole aina mahdollista joillakin puolilla maailmaa, koska et todennäköisesti ansaitse riittävästi tuottoa yksin sähkölaskusi kattamiseen.

Sinun on otettava huomioon, kuinka paljon päivittäistä tuottoa olet todennäköisesti tekemisissä virtakustannusten jälkeen. Ajattele myös aikaa, joka kestää kaivoslaitteisiin käytettyjen rahojen takaisin saamiseksi. Voit ansaita 2 dollaria päivässä voittoa, mutta jos olet käyttänyt 1000 dollaria kaivostietokoneeseen, kestää silti yli kaksi ja puoli vuotta pelkän tasapainon saavuttamiseksi. Eli olettaen, että Litecoinin hinta ei muutu. Se voi nousta ja kaivostyöstösi tulla kannattavammaksi helpommin, mutta se voi myös pudota ja saattaa sinut tappiolle.

On olemassa useita vaihtoehtoja niille, jotka haluavat saada osan kaivospiirasta, mutta joilla ei ole varaa itse käyttää asetuksia. Pääset siihen vähän myöhemmin, mutta ensin, miten louhitaan Litecoin itse.


Kuinka kaivaa Litecoin

Ensinnäkin tarvitset salauslompakon, joka kykenee pitämään kolikkosi. Litecoinin louhinnalle paras vaihtoehto olisi Litecoin-ydinlompakko, suunnitellut ja tukeneet Litecoin-kehittäjät.

Seuraavaksi tarvitset koneen Litecoinin louhintaan. Voit itse koota kaivoslaitteiston tai “lautan” tai ostaa erikoisvalmistetun salauskaivurin. Kiinalainen yhtiö Bitmain on yksi maailman suurimmista kaivoslaitteiden toimittajista ja myy verkkosivustonsa kautta erilaisia ​​kaivostietokoneita. Salauslouhintaan tarkoitetut Bitmanin Antminer-koneet tarjoavat yleensä tehokkaimman yhdistelmän laskentatehoa ja energiankulutusta parhaan tuottoprosentin tuottamiseksi, kun louhit Litecoinia.

Kuinka kaivaa Litecoin Antminer L3 Plus -sovelluksella

Jos sinulla on osaamista, voit tehdä sellaisen itse. Tarvittavat pääkomponentit ovat:

  • Yksi tai useampi korkean tason grafiikkaprosessoriyksikkö (GPU)
  • Jäähdytysyksikkö tai tuulettimen asetus (kaivostyöläiset ovat vaarassa ylikuumentua käyttämällään energialla)
  • Jonkinlainen Scrypt kaivosohjelmisto

Yleensä lautat perustetaan useilla liitetyillä GPU: illa, jotta saat eniten tehoa ja suurimmat mahdollisuudet voittaa lohkopalkinto. Tämä tarkoittaa, että tarvitset todennäköisesti kunnollisen määrän koneelle varattua tilaa.

Sinun on varmistettava, että sinulla on tasainen pääsy virta- ja Internet-yhteyksiin, jotta voit kaivaa Litecoinia sujuvassa toimintaympäristössä ympäri vuorokauden. Liity myös salauksenvaihtoon, ellet aio pitää sitä pitkällä aikavälillä, jotta voit siirtää kaivoksiasi. Vaihto kuten Binance voit vaihtaa Litecoinisi Bitcoiniin, Ethereumiin tai laajaan valikoimaan pienempiä kolikoita Kolikkopohja voit nostaa kolikkosi Fiat-valuutoille (USD tai EUR).

Lopuksi kaivostoiminnan pitäminen pitkällä aikavälillä ei ole aivan yhtä passiivista kuin luulet. On tärkeää pysyä ajan tasalla kaikesta kaivosteollisuuden kehityksestä. Salaus ja salauksen louhinta on vielä hyvin nuori, joten muutoksia tapahtuu jatkuvasti. Kaivostyöläisten on kehityttävä muutosten myötä. Markkinoille voi tulla uusi tekniikka, joka tekee vanhemmista koneista vanhentuneita. Tämä voi sisältää myös Litecoin-verkon päivityksiä, jotka voivat vaikuttaa sen kaivosalgoritmiin.

Laitteistot

Tällä hetkellä parhaita Litecoin-kaivostyöläisiä ovat Antminer L3 ++, Innosilicon A4 ja Innosilicon A6. Oikean ja tehokkaimman kaivostyöläisen valinta tekee selkeästi eron kilpaillessaan Litecoin-verkon tarjoamista eduista. 

Litecoinin ja muun digitaalisen omaisuuden louhiminen on kannattavampaa useilla tekijöillä. Yksi näistä asioista liittyy kaivostyöläisen käyttämään laitteistoon. Vanhempia ASIC-kaivostyöläisiä käyttävien suorituskyky on heikompi kuin käyttäjien, jotka ostivat uudempia ja tehokkaampia laitteita. 

Litecoinin suosituin kaivosmies on Bitmainin luoma Antminer L3 ++. Tämä on edellisen Antminer L3 + -mallin päivitys. Koneen hajautusnopeus on 596 MH / s ja virrankulutus 1050 W. Kaivosmies vapautettiin toukokuussa 2018 ja se toimii lämpötilan ollessa 0–40 ºC. 

Innosiliconin luoma A4 Dominator oli maailman ensimmäinen 14 nm: n Litecoin-kaivosmies, joka aloitti massatuotannon. ASIC-kaivosmies lanseerattiin vuonna 2016 ja se lähetettiin lokakuun puolivälissä 2016. Tämä kaivosmies tarjoaa 280 MH / s yksikköä kohti ja voi olla + – 10%. Samanaikaisesti sen kulutus on 1,5 W / MH, mikä tarkoittaa, että se kuluttaa 420 W. 

A6 on myös yksi markkinoiden tehokkaimmista Litecoin-kaivostyöläisistä, joiden nopeus on 1230 MH / s ja virrankulutus 1500 W. Kaivosmies voi toimia myös ympäristön lämpötilassa 0–40 ºC.

Sähkönkulutus

Nyt kun Litecoin on juuri kokenut puolittamisen, on enemmän kuin tärkeää tehdä kaivostyöläisistä tehokkaampia vähentämällä kustannuksia. Sähkö ja siihen liittyvät kustannukset ovat tärkeimpiä asioita kaivostyöläisille, jotta ne olisivat kannattavia tai ei. Korkeammilla sähkön hinnoilla on selvästi negatiivinen vaikutus tuloihin, kun kaivat Litecoinia. 

Kaivostyöläiset pyrkivät vähentämään sähkönkulutusta kylmemmillä alueilla ja maissa. Venäjä, Islanti, Kiina ja Kanada ovat hyviä paikkoja salauksen kaivostyöläisille paikantaa toimintansa. Matalemmissa lämpötiloissa kaivostyöläiset tarvitsevat vähemmän jäähdytystä toimiakseen tehokkaasti – toisin sanoen tarjoamalla korkeimman hajautusnopeuden ja kuluttamalla mahdollisimman vähän sähköä pitääkseen heidät viileinä.

Uusiutuvat energialähteet ovat myös hyvä tapa kaivaa Litecoinia kannattavammalla tavalla. Siirtyminen paikkoihin, joissa on runsaasti energiavaroja (tuuli, aurinko tai hydraulinen), voi olla hyvä tapa vähentää menoja. 

Kaivos Litecoin ei-yksin

Jos salauksen louhinta kuulostaa hieman pelottavalta, se johtuu siitä. Et voi enää perustaa pientä kaivostoimintaa kotitoimistossasi ja kilpailla kaupallisten kaivostilojen kanssa. Onneksi on olemassa joitain vaihtoehtoja niille, joilla ei ole keinoja perustaa kaupallisen tason toimintaa.

Yksi vaihtoehto on liittyä kaivosalueeseen. Täällä monet ihmiset yhdistävät laskentatehonsa ratkaisemaan lohkotapahtuman ja ansaitsemaan lohkopalkintoja. Kun palkkiot jaetaan osapuolten kesken, tuotot ovat pienemmät, mutta se mahdollistaa pääsyn kaivostoimintaan paljon pienemmillä investoinneilla.

Toinen vaihtoehto on ostaa osakkeita kaivostoiminnassa. Tämä antaa yrityksille, jotka käyttävät kaivoslauttoja tai suurempia kaivostiloja, rakentaa suurempia ja kilpailukykyisempiä järjestelmiä, mikä tuo korkeamman tuoton. Ne, joilla ei ole varaa tai eivät halua kaivaa itse, voivat sijoittaa ja ansaita passiivisia tuloja.

On monia arvostettuja yrityksiä, jotka hoitavat kaivospooleja tai investoivat kaivostoimintaan, mutta on myös paljon huijauksia. Jos harkitset investointia jompaankumpaan näistä menetelmistä Litecoinin louhimiseksi, muista tehdä perusteellinen tutkimus ja tarkastus, jotta et päätyisi laittoman toiminnan uhriksi.

Minecom Litecoin: Yhteenvetona

Bitcoinin louhinta ei ole enää mahdollista millään muulla kuin täysimittaisella kaupallisella tasolla. Ja vaikka Litecoin-kaivostoiminta alkaa kulkea samalla tavalla, on paljon realistisempaa, jos joku johtaa soololouhintaa.

Riippuen Litecoinin hinnan lähitulevaisuudesta, kaivosinvestointi karhumarkkinoille, kuten 2018, voisi maksaa merkittäviä osinkoja, jos seuraava härkäajo saapuu.

Jos haluat aloittaa Litecoinin louhinnan nyt ja sinulla on keinot tehdä niin pitäen samalla voittoa, paras neuvo olisi sijoittaa johonkin Bitmainin Antminer-koneista. Pysy vain yhteydessä markkinoihin, joten kaivostoiminnan uudet edistysaskeleet eivät ole jättäneet jälkeesi.

Haluatko tietää enemmän Litecoinin louhinnan hinnasta ja kannattavuudesta? Voit lukea täydellisen (ja jatkuvasti päivitetyn) Litecoin-hintaennusteen täältä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map