Kuinka ja mistä ostaa Monero-kolikkoa?

Olet oikeassa paikassa, jos tiedät tietää vastauksen “Mistä ostaa Moneroa?” Monero on yksi suurimmista kryptovaluutoista maailmassa. XMR-digitaalinen omaisuus tarjoaa paremman yksityisyyden verrattuna muihin digitaalisiin omaisuuksiin. Siten pääsy Moneroon voi antaa meille mahdollisuuden suojata yksityisyyttämme lähetettäessä ja vastaanotettaessa salaustapahtumia. Tässä oppaassa aiomme jakaa kanssasi kaikki tiedot XMR: stä. Pystyt tietämään, kuinka ostaa Monero USD: llä ja miten se säilytetään oikein. Lisäksi saat arvokasta tietoa tavasta, jolla tämä virtuaalivaluutta toimii.

Mikä on Monero (XMR)?

Jos haluat tietää, mistä ostaa Moneroa, sinun pitäisi varmasti tietää, mikä Monero on. Monero on yksi ns. Yksityisyyden kolikoista. Tämän salausvaluutan tavoitteena on suojata käyttäjien yksityisyyttä, kun he käyttävät digitaalista omaisuutta.

Kun käytämme Bitcoinia (BTC) tai Litecoinia (LTC) tapahtumien lähettämiseen tai vastaanottamiseen, tietomme tulevat julkisiksi. Kaikki Bitcoin- ja Litecoin-osoitteet voivat nähdä kaikki kiinnostuneet osapuolet blockchain explorerin kautta.

Käyttäjät voivat nähdä ja tarkastella paitsi osoitteita myös lähetettyjä ja vastaanotettuja tapahtumia, mukaan lukien saldot. Jos lähetät 100 BTC: tä toiselle käyttäjälle, on mahdollista nähdä tämä tapahtuma verkossa ja kaikki edelliset ja seuraavat tapahtumat. Siksi yksityisyyttä ei ole kirjaimellisesti.

henkilö, joka pitää kultaista moneroa (yksi kaivoksen helpoimmista kryptovaluutoista) kädessä krypto-valuutanvaihtotaustan kanssa, yksi niistä paikoista, josta ostaa moneroa

Vaikka nimemme eivät näy, on helppo luoda yhteys tapahtuneiden tapahtumien ja henkilöllisyytemme välille. Tämä on mahdollista myös, jos käytämme keskuksia ja muita salaukseen liittyviä palveluja.

Monero tulee tarjoamaan todellista yksityisyyttä käyttäjille, jotka käyvät kauppaa digitaalisella omaisuudella. Siksi monet käyttäjät kysyvät “Mistä ostaa Moneroa? tai “Kuinka ostaa Monero-kolikkoa?”

Moneron avulla et voi hallita vain varojasi, mutta saat myös nimettömyyden, jonka haluat lähettää ja vastaanottaa rahaa. Et varmasti halua muiden ymmärtävän, mitkä ovat tekemäsi tapahtumat.

Mistä ostaa Monero?

Jos siis haluat suojata lompakkosi osoitteita ja saldoja, sinun on käytettävä XMR: ää. Mutta mistä ostaa Monero? No, vastaus on hyvin yksinkertainen. Voit saada Moneron kryptovaluutanvaihdosta tai muilta salauksen käyttäjiltä. Jos et tiedä mistä ostaa Moneroa, seuraava luettelo auttaa sinua tekemään päätöksen.

Kryptovaluutanvaihdot

Tämä on helpoin tapa saada pääsy tähän virtuaalivaluuttaan. Jos haluat tietää, mistä ostaa Monero-kolikkoa, vaihdon käyttö on oikea vastaus. Vaihdot ovat helppokäyttöisiä ja intuitiivisia useimmille käyttäjille.

Salausvaluutanvaihdolla on suuri likviditeetti XMR-digitaalivaluutalle, ja se voi olla erittäin kätevä käyttää myös muita digitaalisia resursseja. Lisäksi pörssit tarjoavat laajan valikoiman palveluita päästä mukaan kryptovaluuttamarkkinoille.


Jotkut krypto-valuutanvaihdoista, joiden avulla voit oppia ostamaan Moneron, ovat muun muassa Binance, OKEx tai HitBTC. Jokainen näistä alustoista aikoo tarjota erilaisia ​​palveluja ja ratkaisuja. Voit käyttää mitä tahansa niistä palveluistasi riippuen.

Salausvaihtoa käyttämällä voit tallettaa varoja joskus pankkitilillä tai pankki- ja luottokorteilla. Tämä on helpoin tapa saada nopea ja helppo pääsy kryptovaluuttoihin eikä vain XMR: ään.

HitBTC

HitBTC on yksi suurimmista pörsseistä kaupankäyntiparien suhteen. Tämä foorumi tarjoaa käyttäjille myös mahdollisuuden ostaa Moneroa ja muita digitaalisia aineistoja. Voit ostaa XMR: n käyttämällä erilaisia ​​stablecoineja ja muita kryptovaluuttoja, kuten Ethereum (ETH) tai Bitcoin (BTC)..

hitbtc-logo

Tämän alustan avulla käyttäjät voivat myös tallettaa varoja. Euroopan unionissa SEPA-siirrot ovat sallittuja. Kaikki alueet eivät kuitenkaan tue tilisiirtoja.

Tämä vaihto voi auttaa sinua ratkaisemaan kysymyksen siitä, kuinka ostaa Monero USD: llä. Voit tallettaa varoja ja vaihtaa ne kryptovaluuttoihin, jotka voidaan sitten muuntaa XMR-kolikoiksi.

Kraken

Krakenia pidetään yhtenä turvallisimmista ja tunnustetuimmista pörsseistä maailmassa. Alusta luotiin vuonna 2011 vain muutama vuosi virallisen Bitcoin-julkaisun jälkeen. Tämä Yhdysvalloissa sijaitseva salauspörssi tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden ostaa Monero USD: llä tai EUR: lla.

kraken vaihto logo

Jos haluat tietää, mistä ostaa Monero USD: lla tai EUR: lla, Kraken on oikea käyttöympäristö. Yritys on keskittynyt käyttäjien turvallisuuteen ja yksityisyyteen. Viime vuosina Kraken osoitti, että se on yksi turvallisimmista salauskauppapaikoista maailmassa.

OKEX

Siirrytään nyt OKEXiin. Yritys ei vain anna käyttäjien ostaa XMR: ää, vaan he voivat myös nauttia erilaisista taloudellisista ratkaisuista. Tällä tavoin he voivat osallistua erilaisiin salaukseen liittyviin protokolliin, ratkaisuihin ja verkkoihin.

Yhtiö on myös yksi hyödyllisimmistä digitaalisen omaisuuden kaupassa ja pääsyn XMR: n lisäksi myös muihin virtuaalivaluuttoihin. Lisäksi OKEX: ää pidetään myös erittäin turvallisena salakirjoituksena, joka tarjoaa asiakkailleen parhaita ratkaisuja.

okex-logo

Jos ostat ja pidät Moneroa OKEX: ssä, ota huomioon, että siitä voi olla hyötyä vain, jos haluat käydä kauppaa digitaalisella omaisuudella. Parhaan tietoturvan saamiseksi sinun on aina vedettävä XMR laitteesi tai ohjelmiston lompakkoon. Tämän Monero-osto-oppaan seuraavissa osissa opit XMR-kolikoidesi asianmukaisesta säilyttämisestä.

Binance

Käyttämällä Binance-salausvaihtoa voit tietää, kuinka ostaa Monero. Binance on toiminut vuodesta 2017 ja se on tarjonnut kauppapalvelujen lisäksi myös pääsyä kryptovaluuttaverkkoihin ja -palveluihin.

Binance-logo ja motto

Vaikka et voi ostaa Moneroa USD: llä, voit vaihtaa sen muiden virtuaalivaluuttojen kanssa. Lisäksi voit nostaa XMR: n ja jatkaa sen käyttöä tämän salauksen valuutanvaihdon ulkopuolella. Binancessa on positiivista, että se tarjoaa käyttäjille laajan valikoiman ramppivaihtoehtoja.

Käyttäjät voivat tallettaa euroja ja monia muita valuuttoja. Sen jälkeen he pääsevät virtuaalivaluuttoihin pankkitilillä tai pankki- tai luottokorteilla. Tämän seurauksena Binance tarjoaa joustavuutta ja helppokäyttöisiä palveluja sekä ammattimaisille käyttäjille että uusille markkinoille tulijoille.

Bitfinex

Toinen kryptovaluutan vaihto, jonka avulla voit ostaa Moneron, on Bitfinex. Tätä alustaa voidaan pitää yhtenä alan tunnetuimmista pörsseistä. Bitfinex työskentelee myös mobiilisovellusten kanssa, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse olla tietokonetta päästäksesi XMR: ään. Kaikki voidaan käsitellä älypuhelimellasi.

bitfinex-logo

Lisäksi tämä vaihto on lisännyt tukea Yhdysvaltain dollariin. Jos etsit paikkaa, josta ostaa Moneroa USD: llä, Bitfinex voisi olla yksi parhaista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Kaikki riippuu tietysti vaihdon saatavuudesta alueellasi.

Jotkut käyttöympäristöt eivät ole käytettävissä kaikilla lainkäyttöalueilla. Siksi sinun tulisi aina tietää, tarjoaako se palveluja alueellesi.

Peer-to-Peer- tai Crypto-tapaamiset

Toinen mahdollisuus, jonka sinun on tiedettävä, mistä ostaa Monero, on peer-to-peer -alusta. Pohjimmiltaan voit ostaa XMR: n muilta käyttäjiltä cryptocurrency -markkinoilta. Voit tavata heidät tai yksinkertaisesti lähettää heille varat heidän pankkitililleen ja vastaanottaa Monero-kolikkosi.

Tämä voi olla vähemmän intuitiivista, eikä se todellakaan ole niin nopeaa ja mukavaa kuin perinteisten vaihtoalustojen avulla. Jotkut pörssit, kuten Binance, tarjoavat käyttäjille mahdollisuuden ostaa XMR muilta käyttäjiltä P2P-alustansa kautta. Siitä huolimatta, jos käytät Binancea, saattaa olla parempi idea ostaa Monero spot-kaupankäyntialustalla.

Tällä hetkellä saatavilla on joitain P2P-kaupankäyntialustoja. Jotkut niistä sisältävät LocalMonero ja LocalCoinSwap. Toinen vastaus “Mistä ostaa Moneroa?” käymällä alueellasi Monerossa tai salakokouksissa ja vaihtamalla XMR käteiseksi siellä tai päinvastoin.

Salauskokoukset ovat loistava tapa paitsi tuntea yhteisö myös saada hyödyllisiä kontakteja teollisuudessa. Käyttäjät pääsevät helposti henkilöihin, jotka ostavat ja myyvät digitaalisia aineistoja käteisellä. Joten jos löydät salakokouksen lähellä kaupunkiasi, voi olla hyvä idea osallistua.

Jotkut P2P-verkkojen käytön edut sisältävät yksityisyyden suojan, ja joissakin niistä ei ole KYC: tä. Jos siis välität yksityisyydestä, tämä voi olla myös yksi parhaista tavoista oppia ostamaan Monero.

Moneron säilyttäminen

Nyt kun tiedät, mistä ostaa Monero, sinun on tiedettävä, kuinka se säilytetään. Voit käyttää joitain salauslompakoita. Jos aiot käydä kauppaa Monerolla, voit yksinkertaisesti pitää rahasi salauspörssissä. Edellä luetellut vaihdot voivat olla hyvä vaihtoehto.

Voit yksinkertaisesti käydä kauppaa XMR-kolikoillasi yrittäen hyötyä markkinoiden vaihteluista. Silloin varojen siirtäminen toiseen lompakkoon ei ehkä ole järkevää. Muista kuitenkin, että vaihdot ovat kolikoidesi säilyttäjiä. Tämä voi olla vaarallista.

Viime vuosina kymmeniä pörssejä on hakkeroitu, ja monet niistä menettivät miljoonia dollareita käyttäjien varoista. Jos et halua kohdata tätä ongelmaa, sinun kannattaa nostaa rahasi lompakkoon, joka antaisi sinulle kolikoiden huoltajuuden..

Laitteisto- ja ohjelmistolompakot

Laitteisto- ja ohjelmistolompakot voivat olla parhaita paikkoja tallentaa XMR-kolikoita. Kun otetaan huomioon, että tiedät, mistä ostaa Moneroa, näiden lompakoiden etujen ja haittojen ymmärtäminen olisi avainasia.

Ohjelmistolompakot

Ohjelmistolompakot ovat krypto-lompakoita, joita voit löytää App Storesta tai jotka voit ladata työpöydällesi. Ne toimivat erittäin tehokkaasti, ja useimmat niistä antavat sinun pitää eri virtuaalivaluuttoja.

Ne ovat erittäin hyödyllisiä käyttäjille, jotka eivät halua pitää digitaalista omaisuuttaan pörssissä, mutta haluavat silti saada helposti saatavansa varoihin. Ne eivät kuitenkaan ole turvallisimpia. Sinun on tallennettava yksityiset avaimesi oikein ja vältettävä myös haitallisten tiedostojen lataamista.

Suurin osa näistä ohjelmistolompakoista on vapaasti käytettävissä. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse olla huolissasi niiden ostamisesta. Sen sijaan laitteistolompakon käyttäminen edellyttää, että ostat sen.

Laitteiston lompakot

Sen sijaan laitteistolompakot ovat turvallisin paikka tallentaa äskettäin ostamasi XMR. Jos olet pitkäaikainen haltija tai haluat pitää XMR: tä eikä käydä kauppaa niillä, laitteistolompakot ovat oikea vaihtoehto.

Joitakin suosituimmista laitteistoista ovat Ledger Nano S ja Trezor. Näitä kahta lompakkoa voidaan käyttää paitsi XMR: n myös kymmenien muiden digitaalisten resurssien tallentamiseen. Ne vaativat sinua suojaamaan yksityiset avaimesi ja vastaamaan varojesi hoidosta.

He ovat kuitenkin turvassa Internetin haitallisilta hyökkäyksiltä, ​​koska ne säilyttävät yksityiset avaimesi offline-tilassa. Kuten aiemmin mainittiin, nämä ovat markkinoiden turvallisimmat lompakot. Ainoa haitta on, että joudut maksamaan niistä.

Viimeiset sanat siitä, mistä ostaa Monero

Monero on yksi markkinoiden parhaista kryptovaluutoista. Sen avulla käyttäjät voivat suojata yksityisyyttään ja olla varmoja siitä, etteivät he jaa arvokkaita tietoja. Kehittyneitä salausratkaisuja käyttämällä käyttäjät voivat helposti suojata henkilöllisyyttään ja yksityisyyttään.

Helpoin tapa ostaa Monero on käyttää kryptovaluutan vaihtoa. Nämä alustat ovat helppokäyttöisiä, nopeita ja erittäin käyttäjäystävällisiä. Ne käyttäjät, jotka eivät halua käyttää salausvaihtoa, voivat kuitenkin käyttää XMR: ää vertaisalustojen kautta. Tämä voi kuitenkin olla myös vaikeampaa ja vaarallisempaa.

Jos haluat lisää kysymyksiä Monerosta, kuinka ostaa tämä kryptovaluutta ja missä sitten voit käyttää Moneron virallinen sivusto. He jakavat ja tarjoavat arvokasta tietoa tästä digitaalisesta omaisuudesta, jota voidaan käyttää yksityisten tapahtumien lähettämiseen ja vastaanottamiseen rajojen yli.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map