Binance Jersey: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Binance-Jersey (Binance.je) on turvallinen ja luotettava pörssi Ison-Britannian punnan (GBP) ja euron (EUR) kaupankäyntiin Bitcoinin ja Ethereumin kanssa Isossa-Britanniassa ja Euroopassa. Alusta tarjoaa myös digitaalisia omaisuudenhoitopalveluja käyttäjille ympäri maailmaa.

Viime viikolla pidetyssä lehdistötiedotteessa Binance ilmoitti että he tulivat Euroopan markkinoille uuden alustan kautta. Binance Jersey tukee suoraa salaustoimintaa eurolla (EUR) ja Ison-Britannian punnalla (GBP). Kahden valuutan avulla käyttäjät voivat käydä kauppaa Bitcoinilla (BTC) ja Ethereumilla (ETH).

Binance Jerseyssä tarjotut kaupankäyntiparit

Alusta antaa käyttäjille mahdollisuuden käydä kauppaa neljällä uudella parilla, mukaan lukien BTC / GBP, ETH / GBP, ETH / EUR ja BTC / EUR, kun he ovat suorittaneet tilin vahvistuksen Tunnista asiakkaasi (KYC) -prosessin mukaisesti.

Lehdistötiedotteessa Binance totesi, että laajentuminen Euroopan markkinoille tarjoaisi: 

“Vapaus uhkaavasta Brexit-epävarmuudesta, jossa punta ja euro ovat myös huolissaan. Binance Jerseyn kautta haluamme auttaa yhdistämään salakirjoituskanavan Euroopalle ja Iso-Britannialle osana maailmanlaajuista laajentumistamme tukemaan laajempaa kryptovaluutan käyttöönottoa. “

Binance Jersey -ominaisuudet

Uusi foorumi tarjoaa käyttäjille maailmanluokan kaupankäyntikokemuksen.

  • Se on nopea, turvallinen ja luotettava. – Se tarjoaa alan johtavan suorituskyvyn ja kyvyn käsitellä jopa 1,4 miljoonaa tapahtumaa sekunnissa. Siinä on myös uusinta tallennustekniikkaa, joka takaa maksimaalisen turvallisuuden.
  • Se tarjoaa maailmanluokan tukea, 24/7 reaaliaikaisen asiakastuen ja nopean KYC-prosessoinnin.
  • Se on käyttäjäystävällinen intuitiivisen ja helppokäyttöisen käyttöliittymän avulla.

Kuinka aloittaa

  • Mene virallinen nettisivu ja rekisteröi tili, jonka jälkeen sinut viedään KYC-prosessin läpi.
  • Talleta varat joko euroina, BKT: na, BTC: nä tai ETH: na.
  • Aloita kaupankäynti

Kuinka Binance Jersey alkoi

Kesäkuussa 2018 Binance allekirjoitettu yhteisymmärryspöytäkirja (MOU) saaren digitaaliteollisuutta edustavan riippumattoman organisaation Digital Jerseyn kanssa. Yhteistyö johti Binance Jerseyn syntyyn.

Yhteistyössä sekä Binance että Digital Jersey tarjoavat koulutusta digitaalisten taitojen ohjelman ja joidenkin muiden palvelujen avulla, jotta edistetään Jerseyn lohkoketjua. Se tukee myös Binancea neuvoteltaessa rahanpesun estämisestä annettujen määräysten noudattamisesta.

Digital Jersey tukee myös salausvaihtoa, kun on kyse lisenssi- ja pankkisuhteiden perustamisesta kentällä.

Digital Jerseyllä on saaren hallituksen ja Financial Services Commissionin tuki fintechin lohkoketjun kehittämisessä ja myös paikallisten lahjakkuuksien kasvussa..

Tuolloin Digital Jerseyn toimitusjohtaja Tony Moretta totesi, että:

“Voimme tarjota sallivaa hiekkalaatikkoa innovatiivisille salausyrityksille menestymään siirtymättä pois lainkäyttöalueellemme sovellettavista yleisesti korkeista sääntelystandardeista. Odotamme innolla yhteistyötä Binancen kanssa heidän vaihto- ja vaatimustenmukaisuustoimintansa kehittämiseksi Jerseyssä, blockchain-koulutuksen tarjoamiseksi osana digitaalista osaamisohjelmaa ja tukemaan uusien startup-yritysten kasvua tällä alalla.


Binancen talousjohtaja Wei Zhou kertoo, että Jerseyn saarella on jo olemassa salausta koskeva oikeudellinen ja sääntelykehys, jonka avulla Binance mahtuu täydellisesti. Se on myös edelläkävijä blockchainin kehittämisessä, jota vankka kehys ja lahjakkuus yhdistävät.

Uuden salausalustan tavoitteena on lisätä Jerseyssä lanseerattua saarten kilpailuetua pankkialalla muiden lainkäyttöalueiden joukossa, jotka kilpailevat myös salaukseen liittyvistä yrityksistä.

Jerseyn saari ei ole osa Euroopan unionia; mutta sillä on suotuisa suhde EU: hun Ison-Britannian kautta. Saarta pidetään kuitenkin vain osana EU: ta tavarakaupassa.

Lisäksi sillä on muodollinen suhde Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, joka on määritelty Yhdistyneen kuningaskunnan vuoden 1972 liittymissopimuksen pöytäkirjassa 3. Saari on tehnyt sen aikeet Ison-Britannian selvä halu säilyttää suhteensa EU: hun ja Iso-Britanniaan Brexitin jälkeen.

Joten Jersey toimii valmiussuunnitelmana Brexitin jälkeen Binancelle. Vaihto on seurannut Coinbase whoin jalanjälkiä avasi toimiston viime vuonna Dublinissa.

Binance-jerseyn ja Binance-kolikon hinnan vastaanotto

Rekisteröityminen alustalle alkoi välittömästi ja mukaan toimitusjohtajalle, Zhao Changpeng on toistaiseksi ollut ylivoimainen. Hän lisää sen “KYC-tarkastuksia on jo jäljellä.”  He ovat kuitenkin osoittaneet enemmän resursseja sen vähentämiseksi.

Binance Jerseyn lanseerauksella on myös ollut positiivinen vaikutus Binance-kolikon hintaan. BNB hyppäsi yli 18 prosenttia uuden alustan ilmoituksen jälkeen.

Liity nyt

Binance Jersey tarjoaa alennettua kauppaa aloittaessaan. Tämä on hieno tapa liittyä eurooppalaisten salamarkkinoille käyttämällä yhtä markkinoiden suurimmista ja luotettavimmista kauppapaikoista. Mene Binance Jerseylle käyttämällä tämä linkki ja tarkista se itse.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map