Ark vs Lisk – Panosnäyttö-salaustekniikka

Ark vs Lisk – Panosnäyttö-salaustekniikka

Kun vaarnan todistus (POS) tulee suositummaksi kryptovaluutta-tilassa, teemme parhaiden vaihtoehtojen erittelyt. Tämä on katseemme Arkki ja Lisk.

Arkki

Ark tarjoaa innovatiivista blockchain-tekniikkaa käyttäjille, kehittäjille ja aloittelijoille. Sen tavoitteena on luoda estoketju joka muodostaa yhteyden muihin lohkoketjuihin lisäämään adoptiota. Ark tarjoaa lukuisia käyttötapauksia, mikä tekee siitä mukautuvan, joustavan ja skaalautuvan. Näiden ydinominaisuuksien ansiosta tavallisten ihmisten on erittäin helppoa käyttää lohkoketjua.

Kuten näette, Ark pyrkii olemaan enemmän kuin kryptovaluutta. Se on turvallinen alusta, joka on suunniteltu suurelle yleisölle ja tarjoaa tarvittavat palvelut, kuluttajat ja kehittäjät. Se toimii myös siltana viestinnässä lohkoketjujen välillä.

Ark kutsuu tätä SmartBridge-tekniikaksi. SmartBridge on Arkin tärkein myyntipiste. SmartBridge-yhteensopivuuden takaamiseksi on vain upotettava pieni osa koodia eri lohkoketjusta Arkin ytimeen. Uusi dApp integroi tämän muutoksen saumattomasti. Kun koodi on upotettu, lohkoketju voi olla vuorovaikutuksessa Arkin kanssa tai vuorovaikutuksessa minkä tahansa muun lohkoketjun kanssa, joka mahdollistaa “älykkään silloituksen”

sininen

Lähde: https://ark.io/

Arkin ominaisuudet

Nopeasti

Ark-lohkoketjuverkossa on 8 sekunnin estoaika ja se on yksi alan nopeimmista verkoista.

Hajautettu

ARK käyttää modifioitua DPoS (Delegated-Proof-Of-Stake)-konsensusmekanismia. DPoS-konsensusalgoritmi vaatii kolikoiden haltijoita äänestämään ”edustajien” puolesta, jotka ovat sitten vastuussa tapahtumien validoinnista ja lohkoketjun ylläpidosta. Tämän esitteli ensin BitShares, jonka myöhemmin hyväksyivät Lisk, Crypti ja Ark. ARK-solmun tehtävänä on ajaa ARK-lohkoketjua ja ansaita palkintopisteitä, aivan kuten Bitcoinin kaivostyöläiset.

Skaalautuvuus

ARK: n päätavoitteena on käsitellä avainkysymystä useimmille blockchain-projekteille – skaalautuvuus. Sen tavoitteena on ylläpitää erittäin skaalautuvaa lohkoketjua. Käyttämällä mukautettua SmartBridge-ominaisuutta käyttäjät voivat ladata ei-välttämättömiä ominaisuuksia useisiin sivuketjuihin. Tämä mahdollistaa skaalattavuuden säilyttäen samalla ARK-pääketjujen tarkkuuden ja nopeuden.


Avoin lähdekoodi

ARK: n ekosysteemi on täysin avoimen lähdekoodin blockchain-projekti, joka auttaa käyttäjiä rakentamaan omat SmartBridges ja muut hajautetut sovellukset. Kaikki on isännöity GitHub käyttäjän mukavuuden vuoksi.

Työpöydän lompakko

Arkin työpöydän lompakko on suunniteltu kaikille tärkeimmille työpöydän käyttöjärjestelmille. ARK-lompakko täyttää alan johtavat turvallisuusstandardit ja on yhteensopiva Ledger Nano S. Ark-lompakko synkronoituu verkon muiden ikäisensä kanssa ilman, että hänen on ladattava täydellistä lohkoketjutietoa.

Ark-lompakkoa ei tarvita synkronointiin, ja 8 sekunnin eston vahvistusajalla käyttäjät voivat itse nähdä tapahtuman tapahtuvan melkein reaaliajassa! Käyttäjän on vain tarkistettava, onko tapahtuma vahvistettu 30 minuutin kuluttua.

Arkin yhteys muihin lohkoketjuihin antaa sille suuren potentiaalin. Tiimi on osoittanut suurta päättäväisyyttä luoda projekti, jolla on vakaa ja vahva kasvu. Ark voi olla yksi parhaista ostoista tänä vuonna.

Lisk

Lisk syntyi vuonna 2016 ja on Cryptin haarukka. Kaksi perustajaa, Max ja Oliver, työskentelivät aiemmin Cryptissä. He eivät olleet samaa mieltä Cryptin tulevasta kehityssuunnasta ja jättivät sen perustajaryhmän kehittämään Liskiä

kohta 2

Lähde: https://lisk.io

Liskin ominaisuudet

Lisk on ensimmäinen todella modulaarinen kryptovaluutta, joka perustuu sivuketjut. Sivuketjujen tärkein etu on, että ne suojaavat verkkoa hidastumiselta, kuten tilanteessa, jossa roskapostittajat tekevät vilpillisiä liiketoimia.

Ketju on toiminnassa ylläpitääkseen “pääketjun” joustavuutta ja tehokkuutta ja ratkaistakseen verkon ruuhkautumisen ongelman suurilla tapahtumamäärillä. Sivuketjut on liitetty päälohkoketjuun. Kaikki suuritehoiset tapahtumat voidaan sijoittaa sivuketjuun, mikä ei haittaa päälohkoketjua.

Konsensussopimus: Delegoitu todiste osuudesta (DPoS-algoritmi)

LISK on konsensusmekanismi, joka perustuu DPoS: ään. Euroopan yhteisö loi yksimielisyyden tästä lähestymistavasta Bitshares tiimi. Jos et tiedä mikä DPoS on, se on osakkeenomistustodistus. Yksinkertaisesti sanottuna, kuten Steemit’s Todistaja Järjestelmässä kukin tunnusomistaja äänestää edustajaa ja päättää uuden tunnuksen luomisen. Sitä voidaan myös pitää supernoodina, jolla on täsmälleen samat oikeudet. Se on samanlainen kuin a parlamentaarinen järjestelmä tai kongressi. Jos et pysty suorittamaan tehtäviäsi, sinua ei valita uudelleen.

Liskin rahakkeet ovat kaikki valittuja 101 edustajaa, ja vain tunnuksia voidaan käyttää vastaanottamaan osinkoja toimitsijamieheltä.

Yleensä Lisk on suunniteltu dApp-kehitykseen. Siksi yksi Liskin tavoitteista on tulla tosiasialliseksi blockchain-sovelluksille ja -palveluille. Sen kilpailijoihin kuuluu Ethereum, Tezos, EOS, ja Aallot.

On myös tärkeää huomata, että Lisk oli ensimmäinen JavaScript-pohjainen kryptovaluutta maailmassa. Lisk-kehittäjät valitsivat tämän ohjelmointikielen, jotta blockchain-tekniikka olisi helppo ymmärtää – erityisesti aloittelijoille.

lisk tuotesivu

Lähde: https://lisk.io

Johtopäätös

Sekä Arkilla että Liskillä on erittäin vankat perustekijät, jotka antavat heille pitkän aikavälin elinkelpoisuuden. Valintasi voi riippua useista tekijöistä, mukaan lukien käyttötapauksesi ja mieltymyksesi. Kaiken kaikkiaan on syytä pitää mielessä, että jokaisen lohkoketjuprojektin takana olevia järjestelmiä ja protokollia kehitetään jatkuvasti. Yksi tärkeä ominaisuus puuttuu juuri nyt, ja se saattaa olla tekemässä parannuksia muutaman kuukauden kuluttua. Kaiken kaikkiaan sekä Arkilla että Liskillä on valtava potentiaali.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map