Aloittelijan opas tähti lumenia (XLM)

XLM on Stellar-alustan natiivivaluutta. Verkoston tarkoituksena on auttaa rahoituslaitoksia ja yksityishenkilöitä maailmassa tekemään rajat ylittäviä liiketoimia helposti ja alhaisilla transaktiokustannuksilla hyödyntämällä hajautettua kirjanpitotekniikkaa.

Tähtiverkoston muodostivat Jed McCaleb, joka on myös Ripplen perustaja ja asianajaja Joyce Kim.

Pankkitoiminta pankkitilillä Blockchainilla

Vaikka sama henkilö loi sekä Stellarin että Ripplen, ja jokainen näennäisesti yrittää ratkaista samat rahoitusalan ongelmat, Tähtien pyrkii muodostamaan yhteyden “Ihmiset edullisiin rahoituspalveluihin köyhyyden torjumiseksi ja yksilöllisten mahdollisuuksien kehittämiseksi.”

Toisaalta, Ripple Tavoitteena on liittää pankit, maksupalveluntarjoajat digitaalisiin omaisuudenvaihtoihin ja yrityksiin ja antaa heille mahdollisuus suorittaa maailmanlaajuinen rahansiirto muutamassa minuutissa.

Stellar-lohkoketju pystyy vahvistamaan tapahtuman alle 5 sekunnissa.

Tähtien historia

Stellarin perustivat vuonna 2014 McCaleb ja Kim. Stellar Development Foundation (SDF), voittoa tavoittelematon organisaatio, perustettiin alustan ylläpitämiseksi. Alusta yhtyi välittömästi maksusektoriin ja käytti XLM: ää äidivaluuttana.

Seuraavana vuonna SDF päivitti Stellar-verkon ja muutti sen alkuperäisen omaisuuden nimen Stellarista Lumeniksi. Nimenmuutoksen oli tarkoitus heijastaa verkossa tehtyä muutosta ja piirtää selkeä linja alustaa kehittävän voittoa tavoittelemattoman organisaation Stellarin ja sen alkuperäisen omaisuuden välille.

SDF rahoittaa toimintansa 100 prosentin XLM-kolikoiden 5 prosentin varannosta. SDF voi päättää huutokaupata osan 5 prosentista tai myydä suuria määriä varattuja XLM-kolikoita yksityisille yhteisöille, jotka ovat kiinnostuneita yhteisestä työsuhteesta.

Verkkopäivitys otti käyttöön uuden konsensusalgoritmin, Tähtien konsensuspöytäkirja (SCP) kehittänyt David Mazieres, Stanfordin yliopiston professori ja Stellar Development Foundationin johtava tutkija.

SCP esitteli algoritmin, joka mahdollisti hajautetun hallinnan, asymptoottisen turvallisuuden ja joustavan luottamuksen alustalle.

Vuonna 2017 tähtien kaupallinen osasto, Lightyear.io, laukaistiin.

XLM-omaisuuden merkitys tähtiverkossa

Ensinnäkin Stellar-alusta käynnistettiin 100 miljardilla lumenia. Inflaatio on kuitenkin yhden prosentin vuosittain. Se tarkoittaa, että uusia XLM: iä lisätään verkkoon vuosittain yhden prosentin verran.


Jotta voit suorittaa tapahtuman Stellar-lohkoketjussa, sinun on maksettava transaktiomaksut. Nämä maksut on maksettava lumeneilla (XLM).

Vaikka maksut ovat vähäiset, 0,00001 XLM, ne estävät a Palvelunestohyökkäys (DoS) verkossa. Jotta Stellar-alusta voi säilyttää tilin, tilien on säilytettävä vähintään 0,5 XLM: n saldo. Stellar Development Foundationin mukaan nämä minimit auttavat poistamaan hylätyt tilit.

Rahoitustapahtumiin keskittyvä XLM mahdollistaa valuuttaparien välisen kaupan.

Tämä päätös on hieman kiistanalainen ja voi johtaa tiettyihin ongelmiin, varsinkin jos hinnankorotus on voimakasta. Haluatko tietää, mitä muut ihmiset ajattelevat siitä? Katso Stain-arvostelut Revainista.

Tämä toiminto vaatii kuitenkin likviditeettiä kyseisen valuutan ja XLM: n välillä.

Tähtien tulevaisuuden suunnitelmat

Stellar alkoi sijoittaa tulevaisuuteen perustamisensa aikana. Esimerkiksi SDF jakaa ajoittain ilmaisia ​​XLM-kolikoita yleisölle tarkoituksena saada enemmän ihmisiä osallistumaan kryptovaluuttoihin.

Tällainen siirto liittyy SDF: n sitoumukseen pankkitalletuksettomaksi. Kun XLM: llä on enemmän ihmisiä epäsuotuisilla alueilla, erityisesti Afrikassa ja Aasiassa, heillä on pääsy älypuhelimiin kuin pankkeihin, he tarvitsevat vain Internet-yhteyden maksujen vastaanottamiseen ja suorittamiseen.

Stellar on jo osoittanut elinkelpoisuutensa korkean tason kumppanuuksien takia, jotka se on tehnyt aiemmin. Tähän sisältyy yhteistyö IBM: n, KlickExin, SureRemitin jne. Kanssa.

Tämän vuoden syyskuussa Stellar kehitti virtuaalivaluutan rannekkeen, joka käyttää NFC-tekniikkaa (Near Field Communication) ja Stellarin hajautettua kirjanpitotekniikkaa maksujen suorittamiseen..

Stellar etsii myös salamaverkkoa alustan skaalautuvuuden ja turvallisuuden parantamiseksi. SCP on myös merkitty parannettavaksi Bump Sequence -operaatiolla.

Basililla on kolmen vuoden freelance-kokemus kirjoittamisesta häiritsevistä tekniikoista. Hän keskittyy uutisten ja koulutuslehtien julkaisemiseen; auttaa levittämään Blockchainin evankeliumia. Hän toivoo saavansa oman blockchain-yhtiönsä jonain päivänä; auttaa maailmaa innovatiivisen kirjanpitotekniikan avulla.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map