Aloittelijan opas kolikoiden rahaksi (BNB)

Binance Coin (BNB) on kehittänyt tunnuksen Binance, maailman suurin kryptovaluutanvaihto kaupan määrän mukaan. Tunnuksen tarkoituksena on alentaa tapahtumien kustannuksia alustalla edellyttäen, että käytetään BNB-tunnusta. BNB on ERC-20-merkki, joka on luotu Ethereumin lohkoketjuun, mutta suunnitelmia on siirtää BNB omaan verkkopalveluunsa. Tämä Binance Coin -oppaassa käydään läpi projektin perusteet, kun se toimii saavuttaakseen tavoitteensa.

BNB: n toiminnot Binance-alustalla

Binance-kolikon on tarkoitus helpottaa vaihto- ja ajo-operaatioita ainakin toistaiseksi halvemmalla. Joitakin toimintoja, joihin BNB luottaa alustalla, ovat transaktiomaksujen, vaihtopalkkioiden ja listausmaksujen maksaminen.

Binance otti 50 prosentin alennuksen käyttämään tunnusta käyttäessään BNB-tunnusta käyttämään ihmisiä. Alennus laskee kuitenkin edelleen joka vuosi neljän vuoden ajan.

Tunnuksen valkoisen kirjan mukaan alennus on 50 prosenttia ensimmäisen vuoden aikana, 25 prosenttia toisen vuoden aikana, 12,5 prosenttia kolmannen vuoden aikana ja 6,25 prosenttia. Viidennen vuoden aikana Binance lopettaa alennukset, kun BNB-tunnusta käytetään pörssissä. Alustan kaupankäyntimaksut ovat tällä hetkellä 0,1 prosenttia.

Pörssin palkkioiden maksamisen lisäksi sitä voidaan käyttää myös tiettyjen alustalla lueteltujen ICO-rahakkeiden ostamiseen.

BNB-kolikkohistoria

BNB: n historia on kietoutunut Binancen historiaan. Viime vuoden puolivälissä pörssi laski liikkeeseen alkuperäisen kolikkotarjouksen.

ICO juoksi 14. heinäkuuta – 27. heinäkuuta 2017, ja tuotot käytettiin Binance-salausvaihdon ja BNB-tunnuksen käynnistämiseen. ICO-aikana myytiin 100 miljoonaa BNB: tä keräten 15 miljoonaa dollaria.

Pörssin pääkonttori oli alun perin Kiinassa siirtynyt sen pääkonttorit Maltalle sen jälkeen, kun Kiinan hallitus kielsi kaiken kryptovaluuttatoiminnan maassa.

Alustaa johtaa Changpeng Zhao joka on myös sen perustaja. Muita ovat Roger Wang (CTO), James Hofbauer (pääarkkitehti) ja Paul Jankunas (tekniikan johtaja).

On syytä mainita, että muutama kuukausi sitten Binancen takana oleva joukkue päätti polttaa merkkijononsa, joka on 40% pörssin liikkeeseen laskemista kolikoista. Tällä tavoin heidän ei tarvitse olla riippuvaisia ​​BNB: n hinnasta jatkaakseen työnsä tekemistä.

BNB-tarjonnan vähentäminen

Binance on todennut, että sen on vähennettävä liikkeessä olevan BNB: n määrä vain 100 miljoonaan, mikä on 50 prosenttia BNB-tunnuksen kokonaismäärästä. Nämä saavutetaan polttamalla tai ostamalla takaisin BNB-rahakkeita neljännesvuosittain. Jokaisella vuosineljänneksellä takaisinostettavien BNB-rahakkeiden määrä on 20 prosenttia pörssin neljännesvuosittaisesta voitosta.

Ostamalla omia rahakkeitaan Binance haluaa vähentää tarjontaa yrittäen saada aikaan kysynnän, jolla voi olla positiivinen vaikutus BNB: n hintaan.


BNB-tunnus voidaan vaihtaa myös muihin pieniin kolikkosaldoihin, joita pörssi kutsuu ”salauspölyksi”. Useiden alustalla olevien kolikoiden salauspöly voidaan muuntaa BNB-tunnukseksi.

12. heinäkuuta Changpeng Zhao ilmoitti luopuvansa kaikista BNB-varauksistaan ​​ja myötävaikuttavan heihin sitoutumiseen polttamaan yhteensä 100 miljoonaa BNB-rahaketta. Binancen takana oleva joukkue päätti polttaa merkkinsä viimeisellä neljännesvuosittaisella polttamisella, jossa 808888 BNB-rahaketta poltettiin. 

Kuten herra Zhao selitti, Binancen tiimillä oli 40% koko BNB: n tarjonnasta, joka jaettiin heille palkkiona työstä, jonka he tekivät salauksen kaupankäyntialustan ja blockchain-ekosysteemin rakentamisessa. Tällä tavoin he edelleen polttavat BNB: n Binancen kaupankäyntimäärän perusteella joka neljännes, mutta joukkue on luopunut merkkijonosta. 

Tavoitteena on saavuttaa BNB: n kokonaismäärä 100 000 000 kolikkoa, kun tällä hetkellä on lähes 189 000 000 BNB: n tarjonta.

Changpeng Zhao kirjoitti blogikirjoituksessa vapautettu heinäkuussa:

“Joukkue polttaa ensin 80 000 000 BNB-joukkueen allokointia, ja loput 9 000 000 BNB poltetaan Binance.com-pörssissä.”

Tällä tavalla Binance aikoo allokoida 0 BNB itselleen alkuperäisestä toimituksesta. Kaikki yrityksen keräämät varat tulevat heidän tarjoamistaan ​​palveluista.

Binance-kolikon (BNB) tulevat suunnitelmat

Binancella on suunnitelmia siirtää kolikko Ethereum-alustalta yhdessä pörssin hajauttamisen kanssa Binance-ketjussa, jossa BNB on natiivi merkki. Binance pyrkii myös siirtymään yrityksen johtamisesta yhteisöhallinnoksi.

Binance on aloittanut BNB-tunnuksen kysynnän lisäämiseksi useita projekteja, joihin kuuluu ICO: hin erikoistunut Binance Launchpad, joka sallii BNB: n käytön. Siellä on myös Binance Blockchain -hyväntekeväisyyssäätiö joka antaa lahjoituksia BNB-rahakkeiden muodossa.

Binance pystyi jo käynnistämään oman blockchain-verkon ja hajautetun vaihdon. Binance-ketju antaa projektien vapauttaa kolikoitaan sen päälle, ja Binance-hajautettu pörssi (DEX) auttaa käyttäjiä käsittelemään digitaalista omaisuutta riippumatta Binance-pääalustasta. 

Binance-ketju oli käynnistettiin 23. huhtikuuta ja se käyttää BNB-tunnusta verkon tärkeimpänä digitaalisena voimavarana. Tämän lohkoketjuverkon toteuttama konsensusmekanismi tunnetaan nimellä delegoitu bysanttilainen vikatoleranssi (dBFT). 

Lisäksi pörssi aloitti hajautetun vaihdon, jotta käyttäjät voisivat paremmin hallita varojaan. Keskitetyssä pörssissä on yleensä heikkoja kohtia, joita hakkerit hyödyntävät. Pörssi menetti 7000 BTC: tä hakkerin takia, jolla oli pääsy Binancen varoihin. Alusta käytti kuitenkin SAFU-rahastoaan maksamaan käyttäjille menetetyt rahat uudelleen. 17

BNB-varastointi

Oleminen ERC-20-merkki, BNB voidaan tallentaa ohjelmistolompakkoihin, kuten MyEtherWallet ja Jaxx, kun taas laitteistolompakot, kuten TREZOR ja Ledger Nano S tukevat myös BNB: tä. Yleensä mikä tahansa lompakko, joka pystyy tallentamaan Ethereumia (ETH), voi myös tukea BNB-tunnusta.

Kuitenkin, kun tunnus siirtyy omaan lohkoketjuunsa, tiimi on kehitettävä yhteensopiva lompakko.

Lisätietoja

Lue tämä Binance-kolikon opas pidemmälle tutustumalla BNB: n hintaennuste- ja teknisen analyysin artikkeliin. Kiinnostuneiden lukijoiden tulisi myös tutustua Binance-kolikon kattavuuteen artikkeleissa, joissa tutkitaan sen “kaasun” käyttöä Binancen hajautetussa pörssissä tai kuinka BNB: n hinta nousi suhteessa pörssin laajentumiseen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map