7 tapaa hyväksyä Monero-maksut verkkosivustollasi

Monero, yksi markkina-arvoltaan kymmenestä suurimmasta kryptovaluutasta, on vähitellen hyväksymässä. Yksityishenkilöt ja julkiset yritykset saavat myös Monero-kolikon suoraan tai verkkosivustonsa / myymälänsä kautta tarjoamista tavaroista tai palveluista. Tämä on osaltaan tuonut Moneron parrasvaloihin ja sijoittanut sen myös joukkotarjontaan.

Jos haluat myös olla osa niiden ihmisten yhteisöä, jotka hyväksyvät Moneron tuotteisiin ja palveluihin verkossa, kannattaa ehkä tutustua näihin työkaluihin, jotta tiedät, miten kukin toiminto ja miten ne voidaan toteuttaa verkkosivustollasi..

Ennen kuin voit hyväksyä Moneron verkossa, sinulla on oltava verkkosivusto / sivusto. Tämä vaaditaan, koska se on käyttöliittymä, joka kuvaa maksamaasi tuotetta tai palvelua, ja sitten Monero API -skripti tai -laajennus liitetään sivustoon maksujen käsittelemiseksi..

Joidenkin tapojen ja alustojen avulla voit käsitellä Monero-maksuja automaattisesti, ja käymme ne läpi yksityiskohtaisesti.

Kuinka voit hyväksyä Monero Payments -sivustosi?

1. Hyväksy Monero-maksut lompakkosi kautta

Monero-maksut

Voit myös säästää itsellesi stressiä välttääksesi käsittelymaksuja yksinkertaisesti pitämällä Monero-lompakko-osoitteesi verkkosivustollasi. Jokainen, joka maksaa tuotteestasi tai palvelustasi, vain kopioi sen ja ilmoittaa sinulle sitten, kun hän on lähettänyt maksuja Monero-lompakkoistaan. Tarvitset vain tapahtuman hajautusasiakirjan tai maksutunnuksen, jolla vahvistetaan maksu Monero Blockchain Explorerin kautta tilanteessa, jossa sinulla on useita samansuuruisia maksuja.

2. Rahamaksut

Monero-maksut

rahamaksut alustan avulla voit hyväksyä Moneron ja yli 80 muuta kryptovaluuttaa verkkosivustollasi 0,50%: n maksulla. Tästä on hyötyä niille, joilla on verkkokauppoja, tai niille, jotka tarjoavat palveluja, voivat olla freelancereita tai jotain sellaista. Rekisteröityminen alustalle antaa sinulle mahdollisuuden valita, haluatko hyväksyä vain Monero-kolikon tai kaikki kolikot, joita he tällä hetkellä tukevat. Voit myös muuntaa Monerosi muihin kryptovaluuttoihin ja päinvastoin. Voit vapaasti valita, pidätkö maksut kolikkomaksujen saldo-osassa vai lähetetäänkö maksut automaattisesti valitsemaasi lompakko-osoitteeseen. Rahamaksut ovat saatavilla suurille alustoille, kuten WHMCS, WooCommerce, Opencart, Prestashop, Magento ja OSCommerce.

3. Coingate

Monero-maksut

coingate foorumi on toinen, joka auttaa käsittelemään saamiasi Monero-maksujasi ja maksaa sinulle euroa, dollaria tai bitcoineja. Rekisteröitymisvaiheet ovat suoraviivaisia, ja muutamassa minuutissa olet valmis aloittamaan maksujen vastaanottamisen. Coingate on saatavana myös POS: lle, jota voit käyttää offline-kaupoissa.

4. Monero WooCommerce -laajennus


Tämä on saatavana GitHubissa ja riippuen tietämyksestäsi PHP: stä; saatat tarvita PHP-ohjelmoijaa, joka auttaa sinua asettamaan asiat. Lataus- ja asennusopas löytyy täältä https://github.com/monero-integrations/monerowp. Jos se on määritetty asianmukaisesti, olet valmis aloittamaan joidenkin Monero-kolikoiden hyväksymisen WooCommerce-myymälässäsi.

5. GloBee

GloBee alusta on helppo integroida laajennus BitPay-käyttäjille. Siinä on laajennuksia useammalle sähköisen kaupankäynnin alustalle kuin Coinpayments-alustalle, joten sinulla on monenlaisia ​​töitä.

Ajatus siitä, että sinulla on sivusto maksujen käsittelyä varten, säästää sinun tarvetta lähettää Monero-osoitteesi aina, kun asiakkaasi tarvitsee maksaa. Se tekee sinusta myös ammattimaisemman ja sinulle maksetaan kuka tahansa, kaikkialla maailmassa, ilman erillistä ilmoitusta.

6. PayKassa

PayKassa on online-maksuyhdyskäytävä Monerolle ja monille muille salakirjoille, jonka avulla käyttäjät voivat hyväksyä XMR-maksut heti verkkosivustoillaan. Käyttäjillä on myös mahdollisuus suorittaa joukkomaksuja monien maksujärjestelmien kautta. Toistaiseksi alustalla on yli 2214 sivustoa, jotka käyttävät sen palveluja.

Alustalla käyttäjät voivat turvallisesti tallentaa, lähettää ja vaihtaa salakirikoita helposti. Käyttäjät voivat käyttää tiliä ympäri vuorokauden riippumatta siitä, missä he voivat sijaita ja millä tahansa laitteella.

PayKassa-kojelaudassa on helppo navigoida käyttäjille, ja sen avulla he voivat hallita Monero-laitettaan yhdessä henkilökohtaisessa kaapissa. Parhaan mahdollisen turvallisuuden varmistamiseksi alusta varmistaa, että kaikki palvelut toimivat SSL (HTTPS) -yhteydellä. Elintärkeä tieto salataan myös parhailla salausalgoritmeilla.

7. Satoshin olohuone (Vain australialaisille)

Tämä foorumi toimii maksujen välittäjänä. Verkkosivustolla / kaupassa suoritetut Monero-maksut päätyvät pankkitilillesi. Tämän ansiosta maksun saaminen kaikista sivustollasi ostetuista tavaroista tai palveluista on erittäin helppoa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map