6 parasta paikkaa ostaa Litecoinia ja miten

Litecoin (LTC) on ollut jo vuosia yksi markkinoiden johtavista altcoineista. Tämä on luultavasti tärkein syy, miksi haluat ehkä ostaa Litecoinia salkkuusi. Totuus on, että yli viiden vuoden ajan Bitcoinin johtavina kilpailijoina monet eivät pidä sitä lainkaan altcoinina. Tässä artikkelissa näytämme, kuinka ja mistä ostaa Litecoinia parhaalla mahdollisella tavalla, jotta voit alkaa käyttää tulevaisuuden digitaalista valuuttaa.

Mikä on Litecoin?

Yksi Bitcoinin varhaisimmista haarukoista, Litecoin, on suunniteltu luomaan nopeampi, halvempi vaihtoehtoinen maksutapa. Litecoinin verkkoprosessit estävät nopeammin samalla kun jakavat monia Bitcoinin teknisistä yksityiskohdista. Tämän seurauksena se voi olla houkuttelevampi yleisissä kaupallisissa käyttötapauksissa. Kuten Bitcoin, Litecoin toimii Proof of Work -kaivosalgoritmin kautta. Tämän avulla käyttäjät ympäri maailmaa ylläpitävät verkkoa tuottamalla laskentatehoa.

Litecoin on julkaissut toimintansa vuonna 2011 suurimman osan olemassaolostaan ​​yhtenä arvokkaimmista kolikoista markkina-arvon mukaan. Useiden vuosien ajan se piti # 2-pistettä Bitcoinin takana, ennen Ethereumin nousua vuonna 2016.

Nykyään liikkeessä on yli 58 miljoonaa Litecoinia. Yli 200 yritystä ympäri maailmaa hyväksyy Litecoinin Litecoin-säätiö.

Viidennessä elokuussa Litecoin koki puolittumisen, jossa kaivostyöläisten saamat palkkiot tapahtumien käsittelystä vähennettiin 25 LTC: stä lohkoa kohti 12,5 LTC: een lohkoa kohden. Tämä on erittäin nousussa digitaaliselle omaisuudelle, joka laajenee edelleen ympäri maailmaa.

Missä voin säilyttää Litecoinini?

Lähes kaikki johtavat lompakon tarjoajat tukevat Litecoinia yhtenä suosituimmista ja pisimmistä kryptovaluutoista.

Jos olet kaikki Litecoinin käytössä tai olet kiinnostunut Litecoinin louhimisesta, haluat todennäköisesti ladata virallisen Litecoin-ydin lompakko. Toinen vaihtoehto on Loafwallet, avoimen lähdekoodin itsenäinen Litecoin-lompakko, jonka on rakentanut Litecoinin perustaja Charlie Lee.

Pitääksesi Litecoinia ja kaikkia muita kolikoitasi yhdessä paikassa, sinun on hankittava turvallinen, hyvämaineinen monivaluuttainen lompakko. Jaxx ja Coinomi tarjoavat upeita, käyttäjäystävällisiä lompakoita mobiililaitteille tai tietokoneille. Vaikka laitteistolompakko, kuten Ledger Nano S tarjoaa salauksen äärimmäisen turvallisen.

6 parasta paikkaa ostaa Litecoinia

Välittäjän ohittaminen ja Litecoinin kaivaminen itse vie huomattavia resursseja ja huomattavia ennakkomaksuja. Jos joudut saamaan käsiisi Litecoinin ja osallistumaan digitaalitalouteen juuri nyt, tässä on viisi parasta tapaa aloittaa.

Binance

Kuinka ostaa Litecoinia Binance Exchangessa

Binance on yksi suurimmista ja suosituimmista pörsseistä kryptovaluuttamarkkinoilla, ja sen avulla käyttäjät voivat ostaa Litecoinia ja myös laajan valikoiman virtuaalivaluuttoja. Alusta tarjoaa seitsemän erilaista kauppaparia Litecoinille, mukaan lukien Tether (USDT), Bitcoin (BTC), Binance Coin (BNB), USD Coin (USDC), Ethereum (ETH) ja Paxos Standard (PAX). Litecoinin osuus Binance-pörssin kokonaiskaupasta on yli 5%.

Tämä kryptovaluutan vaihto tarjoaa myös perus- ja edistyneen kaupankäyntialustan auttaakseen käyttäjiä käsittelemään digitaalista omaisuutta tarpeidensa mukaan. Suuri määrä kauppapareja tässä pörssissä tekee siitä erittäin hyödyllisen niille kauppiaille, jotka haluavat ostaa Litecoinia ja muita altcoineja.


Kun käyttäjä ostaa virtuaalivaluutan, hän voi lähettää sen 1 lompakkoonsa maksettuaan pienen nostomaksun.

Kolikkopohja

Kuinka ostaa Litecoinia Coinbasessa

Yksi maailman johtavista salauspörsseistä, Kolikkopohja on paras lähtökohta jokaiselle, joka alkaa salauksesta pohjakerroksesta. Ne tarjoavat käyttäjille mahdollisuuden ostaa useita suuria kryptovaluuttoja suoraan USD: llä tai EUR: lla. Näitä ovat Litecoin, Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash ja Ethereum Classic.

Vaikka se ei tarjoa yhtä monta ominaisuutta kuin muut salausvaihdot, heidän käyttökokemuksensa yksinkertaisuus tekee siitä niin helpon aloittelijoille, jotka haluavat kastaa jalkansa. Coinbase pitää rahasi myös lompakossa alustallaan (mikä ei ole ihanteellista). Mutta kaikki varat on Coinbase vakuutettu turvallisuusuhkilta.

Kraken

Osta Litecoin Kraken Exchange -kaupasta

Kraken on hienostunut pörssi, jonka avulla käyttäjät voivat ostaa Litecoinia tai muuta kryptovaluutta ja käydä kauppaa salauksella marginaalilla. Käyttäjät voivat ostaa joitain kolikoita suoraan Fiatilla, mukaan lukien USD- ja EUR-parit Litecoinille.

Kraken tarjoaa myös Bitcoin-pareja Kanadan dollareille, Ison-Britannian punnille ja Japanin jenille. Joten näiden valuuttojen käyttäjät voivat päästä Litecoiniin ostamalla Bitcoinin ja sitten käydä kauppaa LTC: llä samalla alustalla.

Bittileima

Osta Litecoin Kraken Exchange -kaupasta

Toiminnot vuodesta 2011, Euroopassa Bittileima on aikatestattu foorumi käyttäjille, jotka haluavat käydä kauppaa suurilla likvideillä kolikoilla. Bitstampin käyttäjät voivat maksaa USD: llä tai EUR: lla Bitcoinista, Bitcoin Cashista, Ethereumista, Ripplestä ja Litecoinista.

Kun olet ostanut Litecoinin, Bitstamp tarjoaa korkean tason vaihtoehtoja kaikkien näiden kolikoiden kaupalle BTC: n kanssa, mukaan lukien limiitti- ja stop-loss-tilaukset (automaattiset osto- / myyntiasetukset, kun kolikko osuu tiettyyn hintaan). Jos kuitenkin haluat vaihtaa Litecoinia muiden altcoineiden kanssa, sinun on siirryttävä toiseen pörssiin, kuten Binance.

Coinmama

Osta Litecoin Coinmamalta

Toisin kuin monet muut tässä luettelossa olevat, Coinmama ei ole vaihto. Sen sijaan se on yksinkertainen, helppokäyttöinen sivusto, josta ihmiset voivat ostaa Litecoinia tai muuta luottokortilla.

Sinun on löydettävä toinen pörssi kaupankäynnin aloittamiseksi tai jos haluat vaihtaa minkä tahansa salauksesi takaisin fiatiksi. Mutta Coinmaman mukavuus tekee siitä upean paikan ostaa ensimmäinen salaus.

Tällä hetkellä Coinmaman käyttäjät voivat ostaa Litecoinia, Bitcoinia, Bitcoin Cashia, Ethereumia, Ethereum Classicia, Rippleä, Qtumia ja Cardanoa.

Huobi

Osta Litecoin Huobi Exchangesta

Huobi on ollut jo useita vuosia yksi johtavista salauspörsseistä maailmassa. Kiinassa vuonna 2013 perustettu yritys sijaitsee nyt Singaporessa ja sillä on toimipisteitä kaikkialla maailmassa. Huobilla on verkko- ja mobiilivaihtoehtoja, joista molemmat käyttäjät voivat ostaa useita kolikoita “Huobi OTC” -alustansa kautta.

Tällä hetkellä et voi ostaa Litecoinia suoraan fiatilla. Tuetut kolikot OTC-ostoihin ovat BTC, ETH, USDT, EOS ja HT, Huobin alkuperäinen tunnus. Voit kuitenkin helposti ostaa minkä tahansa näistä kolikoista ja vaihtaa sitten Litecoiniin Huobi Prolla, heidän korkean tason suositulla salauksenvaihtofoorumillaan.

Huobin suuri etu on valtava määrä kaupankäynnin kohteena olevia kolikoita – melkein jokainen kryptovaluutta, josta kannattaa tietää, Bitcoinista, Ethereumista ja Litecoinista Neoon, Troniin, VeChainiin ja moniin muihin. Niiden avulla voit myös suojata positioita laskusuhdanteen aikana muuntamalla Tetheriin ja takaisin.

Joten miksi odottaa?

On monia helppoja, turvallisia ja turvallisia tapoja saada käsiisi Litecoin. Litecoinin tarjoamat halvat ja nopeat tapahtumat ovat tehneet siitä suositun vaihtoehdon Bitcoinille vuosien ajan. Vaikka koodin yhtäläisyydet tarkoittavat, että sillä on monia samoja positiivisia puolia.

Jos haluat päästä altcoin-markkinoille tai aiot maksaa salauksella progressiivisten kauppiaiden kanssa maailmanlaajuisesti, tutustu näihin sivustoihin ja aloita Litecoinin käyttö tänään.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map