10 vaihetta salauksen hyödyntämiseen

Jos olet aloitteleva vipuvaikuttaja tai haluat olla sellainen, olisit kuullut tämän miljoona kertaa. Hyödynnä Cryptos-kaupankäynti on vaarallista. Se on erittäin riskialtista, ja ylellisyys, johon sinun on tehtävä virheitä, on hyvin vähäistä, varsinkin kun olet marginaalikauppaa yli 20x. Siksi riskinhallinta kaikilla kaupoilla on erittäin tärkeää. Tämän jälkeen tässä on 10 vaihetta, jotka sinun on noudatettava hallita Crypto-vipuvaikutusta.

Jos haluat saada ammattitaitoisen kauppiaiden joukkueen vipuvaikutukset, niiden tarkka salkku, oppitunnit ja täydellinen kryptovaluuttakauppakurssi, mene Bossille Crypto Trading Academy – Kokeile ilmaiseksi.

Aloita pienestä

Paras tapa aloittaa matkanne on ymmärtää vähäisillä vähittäiskaupan Cryptos-kaupoilla riskit. Kun otetaan huomioon, että rahat, jotka sijoitat marginaalikauppaan, ei ole enää sinun, on paras tapa, koska et ole varma, kuinka kauppasi menevät. Älä kiirehdi siihen täyteen. Onko sinulla pieni ja selkeä salkku. Opi kävelemään ennen kuin aiot juosta.

Onko sinulla suunnitelma

On erittäin tärkeää, että sinulla on pelisuunnitelma ennen kaupankäyntiä, erityisesti marginaalikauppaa, koska siellä on suuri riskitekijä. Suurimman osan ajastasi käyttäminen pelisääntöjen oppimiseen voi antaa sinulle suuren etumatkan vain hyppäämiseen meressä. Kun olet ymmärtänyt selkeästi oppimasi säännöt, voit rakentaa niiden ympärille strategioita. Strategia on yksi asia, joka erottaa ammatillisen kaupankäynnin uhkapeleistä.

Vaihda Spot-markkinat ennen vipuvaikutusta Cryptoja

Spot-markkinat koostuvat minkä tahansa omaisuuden yksinkertaisesta ostamisesta ja myymisestä. Kaaviot, jotka näet siellä, ovat paljon vakaampia kuin mikään Cryptocurrency-kaavio. Jokaisen uuden elinkeinonharjoittajan tulisi olla jatkuvasti kannattavaa spot-markkinoilla, ennen kuin edes harkitsee vivutettua kauppaa. Vivun käyttö lisää voittoja ja tappioita. Se voi olla erityisen hyvä päivittäiskaupalle, mutta varmista vain, että tiedät mitä olet tekemässä.

Ota voitto ja pysäytä tappiot

On hyvä käytäntö ottaa voittoja matkan varrella voittaneista kaupoista. Jos käydään kauppaa vipuvaikutusta mittaavalla riskillä palkitsemiseksi, sinulla on todennäköisesti vaikea pysähtyä ja ottaa voittoja. Usean viikon swing-kauppa paikan päällä voi käyttää sekä Take Profit että Stop Loss. Stop-käskyjä voidaan käyttää myös sinua vastaan. On paljon tapauksia, joissa “lopeta tilausten metsästys” suurten instituutioiden kanssa, jotka työntävät hintaa aikaisempaan tukeen tai vastustukseen. Kun näin tapahtuu, tilauksesi ei välttämättä toteudu käynnistyshinnalla, mutta sulkee sinut halvimpaan mahdolliseen hintaan, jossa et voi tuottaa enemmän voittoja.

Hallitse yhden potkun temppu


Suunnitelman laatiminen ennen marginaalikaupan toteuttamista on erittäin tärkeää, ja yhden tehokkaan strategian hallinta, joka voi tuottaa yhdenmukaisia ​​tuloksia, voi palvella sinua paremmin kuin vain tietää sata strategiaa. Et tarvitse mitään älyllistä, tämän maailman tekniikkaa ansaitaksesi rahaa, vain yksi yksinkertainen taktiikka, joka toimi sinulle aiemmin ja johon olet tyytyväinen, on enemmän kuin tarpeeksi. Löydä suloinen paikka markkinoilla, valitse suosikki kryptovaluuttasi ja pidä kiinni suunnitelmastasi. Jos sinulla ei ole suunnitelmaa, sinun ei pitäisi olla taistelukentällä. Sijoittajat, jotka pyrkivät toteuttamaan satunnaisia ​​tilauksia ilman suunnitelmaa, yleensä menettävät rahansa varsinkin marginaalikaupan suhteen.

Kaupan laatu yli määrän

Yksi yleinen virhe, jonka Crypto hyödyntää kauppiailla, on heidän halu olla aina kauppaa. Markkinoiden jahtaaminen epätasaisissa olosuhteissa ei ole lainkaan hyvä päätös tehdä marginaalikaupassa. Sinun tulisi olla tarpeeksi kärsivällinen odottamaan kauppoja, joilla on suurempi todennäköisyys voittaa kauppa. Sinulla on myös aina oltava poistumisstrategia riskien hallitsemiseksi. Pysy kaukana vakaasta hintatoiminnasta, ellet käytä algoritmia, jolla on kyky skalpoida tasaiset markkinat. Kun markkinat ovat tehoton, parasta mitä voit tehdä, on olla kärsivällinen ja odottaa.

Fiat-kauppa, kun hinnat ovat korkeat

On yleinen käytäntö, että suurimmalla osalla altcoineista käydään kauppaa Bitcoineilla, koska useimmissa pörsseissä altcoinit ovat pariksi BTC: n kanssa. Kaupankäynti altcoineilla on loistava tapa kerätä paljon BTC: tä. Mutta kun olet vipuvaikutusta salakirjojen trendien aikana, on usein parasta käyttää ammuksiasi USD tai muita fiat-valuuttoja. Poistuvan omaisuuserän käyttäminen vakuudeksi voi lisätä tappiosi.

Hallitse riskiä

Kerroin, että voitat kaupan, ei ole taattu lainkaan, vaikka sinulla olisi tehokkain kaupankäyntistrategia ja parhaat markkinaolosuhteet, varsinkin kun käydään kauppaa Cryptoilla vivulla. Kaupankäynnissä ei ole mitään absoluuttista, joten mitään ei koskaan taata. Siksi riskienhallinta on erittäin tärkeää tappion lieventämiseksi. Tekninen analyysi on tehokas tapa lukea hintatoimintaa ja kehittää strategiasi. Vastapuoliriskin, sijainnin koon pienentäminen, pysähtymisten asettaminen tai sijainnin suojaaminen ja helpon vipuvaikutuksen käyttäminen ovat joitain vaiheita, joita voit tehdä vähentäessäsi riskiä samalla kun hyödynnät Cryptos-kauppaa.

Lukitse voitot ja monipuolista

Heti kun huomaat, että ansaitset elämääsi muuttuvia rahamääriä, on parempi tehdä rahaa kolikoihisi tulojen lukitsemiseksi. Se tarkoittaa rahan poistamista salausmarkkinoilta kokonaan ja monipuolistamista muualle. Jos onnistut tekemään tämän täydellisesti, olet jo voittanut pelin.

Ota taukoja ja opi

Kaupankäynti aiheuttaa riippuvuutta, varsinkin kun näet valtavia voittoja vipuvaikutuksella Cryptosilla. Harjoittele ja mietiskele. Ajan viettäminen perheen ja ystävien kanssa voi rentoutua enemmän. Tarvitset tätä rauhaa, kun näet hintakartat koko päivän. Vietä aikaa tutkimukseen meneillään olevasta kehityksestä. Joka päivä Crypto-tilassa on joitain uusia innovaatioita. Ymmärtää, mitä he oppivat ja hankkivat tietoa on jatkuva prosessi. #Cryptolove

Kuvalähde: BitcoinExchangeGuide

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map