0x Token (ZRX) – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää 0x: stä

[Tämä artikkeli on päivitetty 18. lokakuuta 2018 – erityisesti 0x: n Coinbase-luettelon huomioon ottamiseksi]

0x on avoin protokolla, joka sallii minkä tahansa ERC20-tunnuksen vaihdon Ethereumin lohkoketjussa, jota käytetään hajautetun vaihdon rakentamiseen. 0x Tavoitteena on tehostaa merkkikauppaa ketjun ulkopuolisilla liiketoimilla toteuttamalla älykkäitä sopimuksia Ethereum estoketju.

Lokakuussa 2016 perustettu 0x luotiin tarkoituksena antaa jokaiselle mahdollisuus käydä vapaasti kauppaa minkä tahansa tyyppisellä omaisuudella ja antaa kenen tahansa käyttäjän harjoittaa hajautettua vaihtoa.

tekniikka

Teknologiat takana 0x

0x: n hajautetussa kaupankäynnissä käytetään ketjun ulkopuolista tilausreleä, joka laskee kaasun hintoja ja vähentää liikenteen pullonkauloja.

Useat hajautetut vaihdot käyttävät älykkäitä sopimuksia, jotka toimivat Ethereumin lohkoketjussa. Tämä tarkoittaa, että tilaukset ja kaupat tapahtuvat näissä älykkäissä sopimuksissa, ja käyttäjät voivat aina käyttää varojaan sen sijaan, että ne usaldaisivat ne kolmannelle osapuolelle.

Se tarkoittaa myös, että joka kerta, kun elinkeinonharjoittajat haluavat käyttää varojaan, heidän on suoritettava liiketoimet lohkoketjussa riippumatta siitä, onko kyse varojen tallettamisesta pörssin älykkääseen sopimukseen vai tilauksen tekemiseen. Tämä maksaa kaasua, sisäisen maksun, jonka Ethereum-ekosysteemi vaatii varmistaakseen, että kaivostyöläiset hallitsevat näitä tapahtumia lohkoketjussa.

Jos käytit esimerkiksi Ether Deltaa, maksat kaasumaksun joka kerta, kun haluat tallettaa varoja pörssin älykkääseen sopimukseen tilauksen tekemiseksi, ja maksat toisen kaasumaksun kyseisen kaupan toteuttamiseksi tilauksesi jälkeen on täytetty.

Hajautetulla vaihdolla on suuria turvallisuusetuja, mutta niiden käyttökustannukset ovat korkeat ja saatavuuden puute. 0x-protokollan tavoitteena on parantaa hajautettua vaihtoa yhdistämällä ketjun ulkopuoliset tilausreleet ketjumaksuihin. Tämän avulla käyttäjät voivat lähettää tilauksen ketjun ulkopuolella, jotta toinen käyttäjä voi suorittaa sen.

Vain arvonsiirrot tapahtuvat ketjussa, kun taas muut kaupankäyntikomennot jäävät käsittelemään ketjun ulkopuolisilla menettelyillä. Siksi verkko suorittaa tapahtumia vain, kun kauppa suoritetaan, jolloin käyttäjät voivat nauttia alennetuista kaasumaksuista kaupankäynnin aikana.

dApp

Releet rakentuvat 0x

Tämän saavuttamiseksi 0x käyttää “releitä”. Välittäjät jakavat tilauksia julkisten tai yksityisten tilauskirjojen kautta. Ne tuovat pääomaa verkkoon isännöimällä sen tilauskantoja toimimalla pörssinä. Välittäjä ei kuitenkaan voi suorittaa kauppaa. Se voi sallia kaupankäynnin vain tarjoamalla verkkoon lähetettyjä valmistajan tilauksia. Jotta kauppa saataisiin täysin päätökseen, ostajan on täytettävä tilaus lähettämällä hänen ja valmistajan allekirjoitukset hajautetun pörssin älykkääseen sopimukseen. Jokainen tapahtuma välittäjä pyytää maksua 0x: n äidinkielenä, ZRX.

Relayerin käsittelemät kaupat tunnetaan nimellä “Broadcast Orders”. Lähetystilausten avulla kuka tahansa voi lähettää tilauksen verkkoon.


0x integroi myös “Point-to-Point-tilaukset”, jotka ovat tilauksia, jotka on lähetetty tietylle noutajalle. Näiden tilausten avulla kaksi käyttäjää voi siirtää varoja useilla eri tavoilla, kuten sähköpostit, lähettimet ja paljon muuta. Kun valmistaja lähettää tilauksen tällä tavalla, vain nimetyn ostajan osoite voi täyttää sen, mikä turvaa mahdolliset pahansuovat kolmannet osapuolet.

Relayer

Lisäominaisuuksia

0x: n älykkäät sopimukset ovat avointa lähdekoodia, ja yleisö voi käyttää niitä milloin tahansa. Tämä antaa kehittäjille mahdollisuuden luoda uusia sovelluksia 0x-protokollaa käyttäen, jos he tarvitsevat vaihto-toiminnon tunnukselleen tai alustalleen. Protokolla toimii laajennuksena muille Ethereum-pohjaisille dApps-sovelluksille. Sen sovellusagnostismi ja jaettu protokollakerros mahdollistavat myös dApps: n yhteentoimivuuden rakentamalla “jaetun infrastruktuurin useille [sovelluksille]”.

Useat salausyritykset käyttävät jo 0x: tä: Augur, Tila, piiri0x, Blocknet, Pyydä verkkoa, ja monet muut.

Tunnusrekisterisopimusta käytetään tallentamaan useita ERC20-tunnuksia, joihin liittyy “kutakin tunnusta koskevat metatiedot: nimi, symboli, sopimusosoite ja tunnuksen pienimmän yksikön edustamiseen tarvittavien desimaalien määrä”. Rekisteri toimii virallisena ketjuviitteenä, jonka avulla markkinoiden avustajat voivat tarkistaa itsenäisesti token-osoitteet ja valuuttakurssit ennen kaupan suorittamista.

Huolimatta siitä, että olemme auttaneet käyttäjiä vähentämään kustannuksia varojen siirron aikana, 0x: n kanssa työskennellyt yritykset voivat periä maksuja tarjotuista palveluista. 0x: n ja sen vakioprotokollan avulla on mahdollista nopeuttaa digitaalisen omaisuuden vaihtoa ja vähentää käyttäjien maksamia maksuja. 

0x: n virallisen sivuston mukaan yli 30 projektia työskentelee 0x: n kanssa ja etsii erilaisia ​​ratkaisuja tämän protokollan kautta. 

0x haluaa luoda infrastruktuurin kehittyvälle kryptovaluutataloudelle ja mahdollistaa markkinoiden luomisen siellä, missä se ei ollut mahdollista ennen. 

Heidän virallinen sivusto kuuluu seuraavasti:

“Kun enemmän omaisuuseriä merkitään, julkiset estoketjut tarjoavat mahdollisuuden perustaa uusi taloudellinen pino, joka on tehokkaampi, läpinäkyvämpi ja oikeudenmukaisempi kuin mikään aikaisempi järjestelmä.”

ZRX-tunnus

0x: n omaa Ethereum-tunnusta (ZRX) käytetään kauppamaksujen maksamiseen välittäjille heidän palveluistaan. ZRX: n pääasiallinen käyttö on 0x-protokollan päivitysjärjestelmän hajautetun hallinnan tarjoaminen, mikä tarkoittaa, että ZRX-omistajilla on valtuudet (suhteessa omistuksiinsa) sanoa, kuinka protokollaa tulisi kehittää ajan myötä.

0x sidosryhmää on vastuussa protokollan hallinnoinnista. Heidän on myös lisättävä, muokattava ja poistettava tietoja tarvittaessa. Tunnusten omistajat voivat myös käyttää valuuttaa äänestää estoketjua koskevista päätöksistä, kuten protokollan lisäyksistä ja päivityksistä, häiritsemättä verkon toimintaa..

0x markkinakehitys

Saatuaan 0,50 dollaria heti ICO: nsa päättymisen jälkeen ZRX laski hitaasti ~ 0,20 dollariin, missä se pysyi läpi syyskuun. Arvo pysyi samana lokakuun ja marraskuun aikana, jolloin suurin osa altcoineista kasvoi.

10. toukokuuta 0x saavutti kaikkien aikojen ennätyksensä, 2,01 dollaria. Lokakuusta lähtien se käy kauppaa hieman alle 90 senttiä, mikä on hyvä hinta Coinbase-listan jälkeen.

29. elokuuta 2019 ZRX on markkinoiden 60. suurin kryptovaluutta arvostuksen suhteen. Jokainen ZRX-kolikko voidaan ostaa hintaan 0,15 dollaria. Tämä osoittaa, että vaikka vuosi 2019 oli hyvä vuosi Bitcoinille, muut virtuaalivaluutat eivät toimineet odotetulla tavalla. Itse asiassa Bitcoinin markkina-asema ylitti 69% viimeisen 24 tunnin aikana. Tämä on alin hinta, jonka virtuaalivaluutta on koskaan saavuttanut sen julkaisemisen jälkeen.  

Vaikka 0x: n hinta laskee edelleen, monilla muilla alkuperäisillä kolikkotarjouksilla ja projekteilla kryptovaluuttamarkkinoilla on samanlainen tilanne. Koko altcoin-markkinat ovat laskeneet BTC: n suhteen ja voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin ne toipuvat nykytilanteesta.

Mistä ostaa ZRX

ZRX: llä voi käydä kauppaa suosituimmissa pörsseissä – mukaan lukien Kolikkopohja lokakuussa 018. Se on listattu useissa suurissa pörsseissä, kuten Binance, OKEx, ja Bittrex.

Tunnusta voidaan käydä kauppaa Bitcoinille, Ethereumille ja jopa USD: lle ja USDT: lle. Suurin osa kaupankäyntimääristä tulee Binancelta ja OKExiltä.

Yksi parhaista alustoista ostaa ZRX on Binance. CoinMarketCapin mukaan Binance on kolmanneksi suurin pörssi viimeisen 24 tunnin aikana. Alusta tarjoaa 4 erilaista kauppaparia ZRX: lle, mukaan lukien ZRX / USDT, ZRX / ETH, ZRX / BTC ja ZRX / BNB. Kaikkien näiden kaupankäyntiparien osuus on 0,05% kaikesta alustan kaupankäyntimääristä. 

ZRX: n ostamiseksi Binancesta käyttäjien on ostettava muita digitaalisia resursseja, kuten USDT, Ethereum (ETH), Bitcoin (BTC) tai Binance Coin (BNB). Tätä varten Binance on julkaissut uuden palvelun, joka auttaa ihmisiä ostamaan luottokortteja ja vastaanottamaan muun muassa BTC-, ETH-, LTC- tai BNB-kolikoita. Kun varat on lisätty tilillesi, voit vaihtaa ne ZRX-kolikoiksi. 

Binancen ZRX-kaupankäynnin ainoa haittapuoli on, että huolimatta siitä, että se on yksi pörsseistä, joiden volyymit ovat suurimmat altcoineille tarkoitetussa tilassa, on myös muita alustoja, joilla on enemmän likviditeettiä ZRX: lle. Esimerkiksi Coinbase Prolla, joka on yksi maailman suurimmista pörsseistä, on kolme erilaista kauppaparia ZRX: n kanssa: ZRX / USD, ZRX / EUR, ZRX / BTC. Nämä kolme kaupankäyntiparia edustavat 0,35% Coinbase-pörssin koko kaupankäyntimäärästä. 

Tämä tarkoittaa, että Coinbase muodostaa yli 12% ZRX: n koko kaupankäyntimäärästä verrattuna 5,82%: iin Binancesta. Coinbase-käyttäjät voivat yksinkertaisesti tallettaa varoja eri tavoin ja ostaa ZRX-rahakkeita. 

Nämä kaksi alustaa tunnustetaan kryptovaluuttamarkkinoilla olevan kaksi turvallisinta ja helppokäyttöisintä.

Mihin ZRX: tä säilyttää

Kuten aiemmin mainittiin, ZRX on ERC20-pohjainen tunnus, joten mikä tahansa Ethereum-yhteensopiva lompakko tukee 0x.

Yksi suosituimmista lompakoista ZRX-rahakkeiden säilyttämiseen on Guarda. Guarda on monivaluuttainen, monitasoinen ja ei-säilöönottokotelo, jonka avulla käyttäjät voivat pitää, lähettää, vastaanottaa ja vaihtaa digitaalisia valuuttoja nopeasti ja helposti. 

Tämä lompakko on hyvä uusille tulokkaille, koska se tarjoaa verkkopalveluja, Google Chrome -laajennuksen, työpöytäsovelluksen tai älypuhelinsovelluksen. Sen lisäksi suuri määrä valuuttoja tuettu auttaisi ZRX: n haltijoita käsittelemään salkkuaan nopeammin ja helpommin. 

Kuten aiemmin mainittiin, kaikki ERC-20-yhteensopivat lompakot pystyisivät pitämään ZRX-merkkejä. Siitä huolimatta on aina erittäin tärkeää olla varma, että varat lähetetään oikeaan osoitteeseen, koska ne voivat kadota. 

ZRX: n pitäminen vaihdossa ei ole paras asia. Kryptovaluutan vaihtoon ovat vaikuttaneet erilaiset hyökkäykset ja hakkeroinnit viime vuosina, ja käyttäjät ovat menettäneet kokonaan tai kokonaan digitaalisen omaisuuden näiden ongelmien takia. Parasta on tallentaa ZRX muuhun kuin vapausrangaistukseen, joka ei ole yhteydessä Internetiin. 

Kryptovaluuttamarkkinoilla on muita lompakoita, jotka auttavat sinua tallentamaan ZRX-rahakkeesi turvallisella ja helpolla tavalla.

0x joukkue

Tämän kryptovaluuttahankkeen perustivat Will Warren ja Amir Bandeali. Warren on myös alustan toimitusjohtaja, kun taas Bandeali on CTO. Warren oli aiemmin soveltanut fysiikan tutkimusta Los Alamosin kansallisessa laboratoriossa, kun taas Bandeali työskenteli korkosijoittajana DRW: ssä. Hän on opiskellut myös rahoitusta Illinoisin yliopistossa. 

Muita tämän projektin parissa työskenteleviä ovat operointijohtaja Alex Xu, suunnittelija Ben Burns, insinööri Leonid Logvinov ja Philippe Castonguay. 

Projekti on saanut rahoitusta myös Fintech Blockchain Groupilta, Panteralta, Polychain Capitalilta, Jen Advisorsilta ja myös Blockchain Capitalilta. 

Tämän mielenkiintoisen projektin takana on myös monia muita asiantuntijoita, kuten Tom Schmidt, Jacob Evans, Greg Hysen, Mel Oberto, Remco Bloemen, Weijie Wu, Zianny Ng, Rui Zhang, Mason Liang ja Michael Zhu, mm.. 

0x: n neuvonantajia ovat Fred Ehrsam Paradigmista, Olaf Carlson-Wee Polychain Capitalista, Joey Krug Pantera Capitalista ja Augur, Linda Xie Scalar Capitalista ja David Sacks Craft Venturesista. 

Tuomio

Älykkään protokollansa ansiosta 0x yhdistää sekä keskitetyn että hajautetun vaihdon edut ja poistaa ongelmat. Ketjun ulkopuoliset tilausreleet mahdollistavat edullisten toimintojen keskitetyn pörssitarjouksen. Ketjumaksujärjestelmät antavat käyttäjille mahdollisuuden saada hajautetun kaupankäynnin edut. Molemmat prosessit suoritetaan älykkäillä sopimuksilla, jotka lisäävät turvallisuutta. Kun otetaan huomioon 0x: n tuomat edut, on hyvin mahdollista, että tämä projekti kerää monia kiinnostuneita sijoittajia.

0x Yhteystiedot ja lisätiedot:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map