YeeCo & OKExchainin ekologinen yhteistyöehdotus

Yhteistyö Johdanto

YeeCo on sijoitettu hajautettuun, tehokkaaseen Internet-infrastruktuuriin, joka antaa arvon liikkua vapaasti kaiken Internetissä. YeeCo integroituu reaalitalouteen 5G-tekniikan edustaman nopean massayhteysskenaarion mukaisesti, muodostaa älykkään Internetin, saavuttaa YeeCo-lohkoketjun yhdistelmän tekoälyn, esineiden internetin ja 5G-tekniikan kanssa ja edistää älykästä terveydenhuoltoa, älykäs liikenne, älykkäät kaupungit, digitaalinen yhteiskunta ja omaisuuden merkitseminen. YEE on YeeCo-ekologian kiertotunnus ja myös ketjun ekologian perusarvoinen kiertoväline.

YeeCo on jaettu 7 PoC-vaiheeseen ennen käynnistämistä pääverkossa parantamaan siihen liittyvää teknologian tutkimusta ja kehitystä. YeeCo tekee parhaillaan tutkimusta ja kehitystä valkoisen kirjan suunnittelun mukaisesti. YeeCo Testnet on virallisesti käynnistetty maaliskuussa ja YeeCo Mainnet on tarkoitus käynnistää kesäkuussa.

OKExchain, joka on alan johtava pääekosysteemi, on aina sitoutunut rakentamaan tehokkaan, rajattoman julkisen ketjun ekosysteemin. Ominaisuudet "korkea suorituskyky", "moniketjuinen rinnakkaiselo" ja "hajauttaminen" ovat aiheuttaneet laajaa huolta teollisuudessa. Samalla OKExchainilla on erittäin korkea sopimus YeeCon kanssa perusteknologiakehyksistä, kuten arkkitehtuurin sirpomisesta ja tiedon kerrostamisesta..

Siksi jatkuvan keskustelun ja tutkimuksen jälkeen YeeCo ja OKExchain edistävät yhdessä syvällistä yhteistyötä kolmella osa-alueella: tekninen arkkitehtuuri, sovellusten lasku ja ketjun ekologinen rakentaminen. Yhteistyön molemmat osapuolet hyödyntävät vahvuuksiaan, hyödyntävät omaa tekniikkaansa ja resurssejaan, laajentavat hajautetun ekologian aluetta ja lisäävät elinvoimaa molemmille osapuolille nopean kehityksen aikana.

Yhteistyösuunnitelma

YeeCo&OKExchain: Moniketjuinen teknologiaarkkitehtuuri, joka perustuu täysin sirpaloitumiseen

Ttekninen tausta

YeeCo perustuu uuteen innovatiiviseen ja suorituskykyiseen "sirpale + kerros" arkkitehtuuri, ottaa käyttöön täysin sirpaloidun innovatiivisen PoW-ratkaisun ja sirpaltaa kaikki neljä osa-aluetta: verkkoviestinnän, tapahtumien suorittamisen, tilan varastoinnin ja tietojen tallennuksen kuormitukset ja saavuttaa sujuvan laajennuksen toiminnan tehostamiseksi liiketoiminnan mittakaavan kehittämisen avulla.

Samalla YeeCon alkuperäinen CRFG-lopullinen deterministinen tekniikka voi toteuttaa lukitsemattomat ristikkäistapahtumat varmistaen, että sirpaleiden välistä liiketapahtumien tehokkuutta ei voida rajoittaa sirpaleiden lukumäärällä, ja suorituskyky voi kasvaa lineaarisesti sirpaleiden määrän kanssa, ja ratkaista tehokkuus- ja turvallisuusongelmat ristikkäisissä ja ketjujen välisissä liiketoimissa.

Lisäksi YeeCo esittelee liiketoimintaketjukerroksen taustalla olevan juuriketjun ja keskitetyn järjestelmän välille hajauttamaan edelleen sovelluksen sitä osaa, jota voidaan käyttää vain keskitetyssä järjestelmässä, jotta voidaan täyttää avoimuuden, uskottavuuden, peukaloinnin vastustuskyvyn vaatimukset Haaraketju voi tehdä valinnan konsensuksen laajuuden ja tuetun laskennallisen monimutkaisuuden välillä sovelluksen suorituskykyvaatimusten täyttämiseksi.

OKExchain vaatii teknisesti "sirpaleet liiketoiminnan kanssa", joka toteuttaa tietojen sirpoutumisen yrityksen mukaan, ratkaisee perinteisten sirpalointijärjestelmien skaalausongelman ja tukee siten laajamittaista sovellusten laskeutumista. Samalla OKExchain on suunnitellut "yksi sovellus, yksi ketju", käyttämällä OKExchainia täydentävän sovellusekosysteemin rakentamiseen ja a "kaupallisen ketjun liitto".

Yhteistyön ennakkosuunnittelu

Tutkinnan ja todentamisen jälkeen YeeCo ehdotti, että kun molempien osapuolten verkkovierailut on julkaistu, OKExchain sijoittaa niihin liittyvät palvelut YeeCo mainnetin itsenäisiin sirpaleisiin, jatkeena OKExchainin ekologiselle liiketoiminnalle. YeeCon kerrostettu mekanismi voi tukea useiden haaraketjujen käyttöönottoa, joissa on erilaisia ​​liiketoimintaskenaarioita. Todellisten liiketoimintatarpeiden mukaan eri haaraketjut voivat ottaa käyttöön erilaisia ​​käyttöönottomalleja ja eriytettyjä konsensusalgoritmeja täyttääkseen järjestelmän suorituskykyä, tietoturvaa ja hajauttamista koskevien eri sovelluskoodien erilaiset vaatimukset ja laajentaakseen OKExchain-ketjun liiketoiminnan asettelua.


Samaan aikaan YeeCo-monikaivosteknologian olemassaolon vuoksi kaikkiin paloihin voidaan soveltaa yhtä laskentatehoa, jolloin kunkin siruketjun vaikeus työnnetään samalla tasolla kuin koko verkko, mikä välttää tietoturvariskin hakkeri-iskuista; Vaikka monikaivos käyttää myös yksittäisten sirpaleiden laskentatehoa kaikkiin sirpaleisiin, myös kaivostyöläisten tulot kasvavat sirpaleiden määrän kasvaessa, mikä auttaa kaivostyöntekijöitä maksimoimaan kaivostulonsa.

YeeCo&OKExchain: Ekologisten resurssien yhteistyö, joka perustuu suuriin tietoihin ja muihin kenttiin

Ttekninen tausta

Laskeutumispaikan suhteen YeeCo käyttää 5G: tä mahdollisuutena aloittaa toimitusketjusta ja tarjota täydellinen ratkaisu, joka sisältää YeeCoa todelliselle teollisuudelle. Suurten tietojen yhdistämisen ja käytön tavoitteen saavuttamiseksi YeeCoa käytetään innovoimaan julkisten palvelulaitosten liiketoimintamalli.

Tällä hetkellä YeeCo on kohdentanut kahta toimialaa: yksi on teräväpiirtotelevisio- ja -videoviestinnän ala, joka käyttää blockchain-tunnusta kannustamaan sosiaalisia resursseja liittymään videoviestintäsolmuun videoliikenteen tehokkuuden parantamiseksi; toinen on kaivosteollisuuden ohjaus- ja latauskohtaus, jossa hyödynnetään täysimääräisesti salausta, tunnuksia ja sopimuksia, suunnitteluohjelmistojen valtuutuslatausmalleja vastaamaan ohjelmistotoimitusten tarpeisiin, jotka voivat olla laajamittaisia ​​laitesolmuja.

Yhteistyön ennakkosuunnittelu

YeeCon läpijuoksu on jopa 50000 tai jopa miljoona TPS, mikä pystyy helposti käsittelemään tiedon räjähdysmäistä kasvua, jonka älykkään esineiden internetin laajamittainen suosiminen tuo mukanaan. Pidä korkean suorituskyvyn pohjalta korkea hajauttamisaste ja paranna huomattavasti älykkäiden esineiden internetin turvallisuutta sotavoimien konsensuksen ja CRFG: n lopullisen deterministisen tekniikan avulla. joustavat ketjuratkaisut ja uuden sukupolven älykkäät sopimukset tarjoavat runsaan sovelluskehityksen perustan älykkäälle esineiden internetille.

Kun YeeCo Mainnet on julkaistu, se ottaa johtoaseman laskuessa teräväpiirtovideoliikenteen, kaivostoiminnan hallinnan ja lataamisen sekä muiden skenaarioiden ympärillä. Tänä aikana YeeCo toivottaa OKExchainin ja muut sosiaaliset resurssit tervetulleiksi asettumaan ekosysteemiin ja auttamaan yhdessä asiaankuuluvia sovellusskenaarioita laskeutumaan nopeasti. Lisäksi YeeCo keskittyy myös esineiden internetiin, isoihin tietoihin, 5G: hen ja muihin suuntiin teollisuusratkaisujen vientiin, jotta voidaan helpottaa kumppaneiden nopeaa käyttöönottoa ja nopeuttaa heidän omaa liiketoimintaansa.

YeeCo&OKExchain: Julkisen ketjun ekologiset tuotteet ja kehittäjien ekologinen rakentaminen

Suunnittelun tausta

Julkisen ketjun ekologia kattaa laajan valikoiman, mukaan lukien vaihdot, lompakot, visuaaliset selaimet, hallintatyökalut (äänestykset, ehdotukset), yhteisöfoorumit ja muut komponentit, julkisen ketjun kehitystiimin tuote- ja infrastruktuuripalveluominaisuuksien testaaminen.

Samaan aikaan, koska julkisten ketjujen välillä on suuria teknisiä eroja, julkisen ketjun kehitystiimin on myös toimitettava peruskehitysasiakirjajärjestelmä, joka tukee SDK: ta, lompakkoa ja laajennuksia sisältäviä avoimia kontteja, kehittäjien kursseja jne. Auttaakseen yksittäisiä kehittäjiä aloita nopeasti ja vähentää kehitys- ja oppimiskustannuksia.

Yhteistyön ennakkosuunnittelu

YeeCo voi tarjota OKExchain-ekologialle standardoituja kehitysratkaisuja, kuten lompakot, A / N-kaivosohjelmat, kaivosallasohjelmien kehittämisen, lohkoselaimet, hallintatyökalut (äänestykset, ehdotukset) ja muut tuotteet, ja toimittaa tukevat kehitysasiakirjat, avoimen lähdekoodin ja monia muita tarvittavia kehitysresursseja, jotka auttavat kehittäjiä rakentamaan ekologisesti.

Samanaikaisesti YeeCo aikoo myös liittyä OKExchain-ekologiaan ekologisena yhteistyökumppanina, tuoda kypsä kehittäjätiimi OKExchain-ekologiaa varten sillä edellytyksellä, että voittaa kehittäjälisenssin, ja auttaa YeeCoa ja OKExchainia rakentamaan nopeasti ketjun ekosysteemin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map