Omdefinerer OKExChain grænseløst økosystem

Kort efter frigivelsen af ​​vores efterlængte offentlige blockchain OKExChain er den endelig blevet open source, og dens kode er uploadet til Github den 16. april 2020. Hvordan bidrager dette til OKExChains økosystem som helhed?

Tværkædeteknologi: Nøglen til OKExChain-økosystemet

OKExChain er designet baseret på originale teknologier og koncepter såsom cross-chain teknologi og OpenDEX full-node-drift af peer-to-peer blockchain-netværk. Efter at være blevet open source vil OKExChain være i stand til at levere et effektivt, gratis og grænseløst offentlig kædeøkosystem til sine noder.

OKExChains arkitektur er udviklet på toppen af ​​Cosmos SDK og vedtager Tendermints netværk og konsensuskode. Hvad der gør OKExChain til at skille sig ud er dens evne til at muliggøre problemfri integration af flere økosystemer. For at imødekomme de unikke krav fra de decentrale børser (DEX’er), der er bygget på OKExChain, er OKExChains regerings- og valgmoduler blevet redesignet til at understøtte forskellige forretningslogik.

Med hensyn til valg af teknologi hjælper OKExChains separate styring efter tværkæde og øjeblikkelig bekræftelse baseret på DPoS-konsensus med at realisere værdien og datatransmissionen mellem flere isomere kæder. Det "tværkædet værktøjssæt" i øjeblikket leveret af OKExChain indeholder forskellige kryds-kæde-protokoller, som effektivt bryder lukningen og øen mellem kæder. For eksempel har OKExChain på nuværende tidspunkt realiseret forbindelsen til Cosmos-økosystemet gennem IBC-relæprotokollen. I fremtiden vil det også implementere tværkædeløsninger med almindelige offentlige kæder som Bitcoin og Ethereum med mere forskellige kædeværktøjer.

Mere vigtigt er det, at OKExChains tværgående kommunikationsprotokol har realiseret direkte transaktioner og overførsel af information på tværs af forskellige kæder, samtidig med at deres uafhængighed opretholdes. Det bryder ikke kun barrierer mellem blockchains og opretholder fuldstændigheden af ​​et tværkædet økosystem, men sikrer også, at deltagende institutioner og enkeltpersoner kan køre deres applikation.

Baseret på denne specielle tværgående idé er OKExChain dannet tre unikke og karakteristiske tekniske træk:

  1. OKExChain er udviklet som et nøglepuslespil i OKEx’s globale økosystemplan, og skåret ind fra den underliggende blockchain-arkitektur for at optimere til forskellige økonomiske applikationsscenarier;
  2. Med Cosmos ‘IBC-protokol kan hver vigtig applikation, der er udviklet på OKExChain, eje sin eksklusive blockchain og samtidig opretholde interoperabilitet;
  3. Takket være det lagdelte datadesign reducerer OKExChain omkostningerne ved blockchain-data og forbedrer effektiviteten og understøtter dermed storstilet applikationsudgivelse.

En virkelig decentraliseret blockchain

OKExChain praktiserer en høj grad af åbenhed og grundig decentralisering, hvilket giver alle deltagende noder lige status og rettigheder. Hver deltagende person kan spille deres evner fuldt ud, offentliggøre og køre en række decentrale applikationer uden hindring.

I modsætning til "forslagssystem" af traditionelle offentlige kæder, hvor enhver handling af noder kræver, at der forelægges et forslag til guvernøren, bryder OKExChain denne regel ved at vedtage "OpenDEX" koncept.


For det første kan enhver bruger opbygge deres decentrale handelsplatform på OKExChain og helt bestemme, hvilke kryptovalutaer og handelspar der skal vises..

For det andet, når nodeløbere ønsker at opbygge decentrale applikationer eller DEX eller liste handelspar på OKExChain, er der ikke noget krav om at indsende. Alle DEX’er baseret på OKExChain kører på blockchain-peer-to-peer-netværket, gør det til et ægte tilladelsesløst økosystem.

Det faktum, at de fleste DEX’er, der er udviklet på traditionelle offentlige kæder, normalt kører på centraliserede servere, afviger ikke kun fra decentralisering af blockchain, men sætter også de aktiver, der er gemt på noderne, udsat for store sikkerhedsrisici. Som en industris første har OKExChain opnået at tillade alle DEX’er at operere på et peer-to-peer blockchain-netværk, hvilket utvivlsomt har en enorm revolutionerende indvirkning på branchen.

At fuldt ud implementere begrebet "OpenDEX", OKExChain foreslog også først begrebet "DEX-operatør" (den portrætlignende knude i figuren).

Hvis en DEX kun har én operatør, er den offentlige kædeøkologi utvivlsomt lukket, og dens udvikling vil være stærkt begrænset. Hvis du vil konstruere et åbent DEX-økosystem, kan de offentlige kædeoperatører ikke foretage alle DEX-operationer. Introduktionen af ​​operatøren er en udfordring og innovation i udformningen af ​​den offentlige kæde. OKExChain har gjort det muligt for alle DEX-operatører at bruge OKExChain-ressourcer på en retfærdig og udviklet måde.

Økologisk partnerskab – The "Alliance for kommercielle kæder “

Baseret på det tværgående teknologidesign har OKExChain til formål at fremme den økologiske implementering af supplerende applikationer og banebrydende for konceptet med en forretningsalliance. Den store anvendelse af blockchain-teknologi fremmes. På nuværende tidspunkt er den første fase af konstruktion af økologisk partner afsluttet, der involverer 5 større retninger for økologisk samarbejde, herunder offentlig kæde, tegnebog, opdagelsesrejsende, minedrift og værdipapir.

Med hensyn til offentlige kæder har OKExChain lanceret en dybdegående integration inden for tværkædeteknologi, udviklerfællesskab, BTC tværkædealliance og andre. Blandt dem er i alt 10 verdensberømte offentlige kæder og institutioner inklusive Bytom, Certic, Conflux og Ontology landet i OKExChain økosystemet.

I tegnebogen understøtter økologiske partnere opbevaring af OKB og OKT, funktionerne OKT-kortlægning, node-afstemning, OKExChain-forslag, DEX osv. I alt 5 virksomheder har taget hænder sammen med OKExChain. Hvad angår blockchain explorer, vil partnere understøtte visning af blokkehøjde, transaktion og andre data, OKExChain supernode (agent) data, OKExChain forslag funktion og handelsdata i openDEX af OKExChain.

Hvad med minedrift? Der er i øjeblikket tre økologiske partnere, der bliver OKExChains supernoder og vil levere relaterede indsatsprodukter. Derudover er der også flere kendte sikkerhedsinstitutioner, der er bosat på OKExChains økologiske partners liste.

Følg OKEx på:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map