OKExChain TestNetin tehostaminen 0.10

Hyvät arvostetut käyttäjät,

OKExChain-testiverkko julkaistiin 10. helmikuuta. Kolmen kuukauden tarkan kiillotustoiminnon ja useiden tuotepäivitysten jälkeen työkalun kehitysasiakirja on julkaistu ja ver. OKExChain-testiverkon 0,10 julkaistaan ​​virallisesti 25. toukokuuta 2020. Samanaikaisesti hajautetun vaihdon infrastruktuuri perustuu OKExChainiin – OpenDex on käynnistänyt beetaversion, ja kaikki käyttäjät ja kehittäjät ympäri maailmaa ovat tervetulleita tulemaan kokemaan rakentamalla DEX sen päälle.

1. OKExChain-päivitykset

Tekniset päivitykset

  • OKExChainin erittäin menestyneet työkalujen kehitysasiakirjat on julkaistu, ja ne tukevat kehittäjiä kaikilta elämänaloilta kokemaan ja kehittämään tuotteita ja toimintoja OKExChain-testiverkon 0.10-version perusteella, joka julkaistiin 25. toukokuuta 2020. (Linkki työkalujen dokumentaatioon: https://okexchain-docs.readthedocs.io/en/latest/)
  • OKExChain-validointilaitteiden valintasäännöt julkaistaan, ja kaikki instituutiot ja henkilöt ovat tervetulleita tulemaan suorittamaan validointilaitteita ver-version käynnistämisen jälkeen. 0,10 OKExChain-testiverkosta.

Kun OKExChainin pääversio on käynnistetty, OKExChainin juoksu koostuu 21 parhaasta super-solmusta ja tukee niitä. Supersolmujen kolme roolia ovat Validator, Delegator ja Common Users, jolloin yksi osapuoli voi käyttää useita rooleja.

Tällä hetkellä OKExChainin super-solmuihin osallistuminen on siirtynyt lämpenemisvaiheeseen, ja kaikki tuetut laitetiedot, palkitsemis- ja rangaistussäännöt, roolien väliset erityisvastuut ja supersolmun tulojen koostumus on julkaistu. Kiinnostuneet instituutiot ja käyttäjät voivat tutustua osallistumiseen tämän linkin alla oleviin sääntöihin: https://okexchain-docs.readthedocs.io/en/latest/

  • Nyt virallisesti käynnistetyn OKExChain-testiverkon päälle kehitetty OpenDex-beetaversio, joka toimii hajautetun vaihdon infrastruktuurina sen jälkeen, kun pääverkko siirtyy verkkoon.
  • OKEx DEX Beta on julkaistu. Ja käyttäjät ovat tervetulleita hankkimaan OKT: n ja muita testaustunnuksia kokemaan tästä hajautetusta vaihdosta.

Käyttäjät voivat tällä hetkellä rekisteröidä kaupankäyntiosoitteita ja kokemuksia OKEx DEX: n julkisessa beetaversiossa, ja he voivat hankkia testikoodeja sääntöjen mukaisesti ja suorittaa testitapahtumia OKEx DEX: llä..

OKEx DEX, täysin hajautettu pörssi, tukee kaikkia käyttäjiä tulemaan kaupankäynnin parioperaattoreiksi verkkoon siirtymisen jälkeen, luetteloimaan ja ylläpitämään kaupankäyntipareja ja saamaan muiden käyttäjien kaupankäyntimaksut, jotka aiheutuvat kaupankäyntiparista..

Käyttäjät ovat tervetulleita tulemaan testaamaan ja kokemaan: (OKEx Dex -linkki: https://www.okex.com/dex-test ja lähettämään sähköpostia osoitteeseen [sähköposti suojattu] esitelläksesi arvokkaita mielipiteitäsi, OKExChain-tiimi kuuntelee tarkkaan, harkitsee huolellisesti ja vastaa ehdotuksiisi.

Ekosysteemin päivitykset

Tällä hetkellä panostaa yli 30 tunnettua ammattilaitosta ja projektijuhlaa, mukaan lukien julkiset ketjut & kaivosaltaat, blockchain-selaimet, lompakot ja turvallisuusvirastot ovat laskeutuneet OKExChainin ekosysteemiin. Kaikki lupaa työskennellä OKExChainin kanssa rakentamaan vapaan ja autonomisen ekosysteemin, jotta saavutetaan laajamittainen kaupallinen blockchain-tekniikan soveltaminen.

Tähän kampanjaan osallistuvia osapuolia ovat:

Julkinen ketju I BYTOM, IRISnet, KAVA, CertiK, Terra, PlayList
Ekosysteemikumppanit Lompakko: Cosmostation, CertiK Explorer: CertiK, MintScan, OKLink, TokenView
Julkinen ketju II FIBOS, NULS, VITE, YEECO, TrueChain
Staking-allas BTC.com, Infstones, HelloPool, Cosmostation
Tietoturvatarkastukset BEOSIN, SlowMist, PeckShield

Koska OKExChain ylläpitää avointa ja monipuolista asennetta, toivottaa enemmän instituutioita ja projektiosapuolia tervetulleiksi käsiksi OKExChain-ekosysteemin kanssa.

2. OKExChainin viimeisimmät suunnitelmat:


OKExChain-mainnetin julkaisu valmistuu vuoden 2020 kolmannella neljänneksellä, ja seuraavat suunnitelmat ja tavoitteet saavutetaan yhdessä:

1. Suunnittele aloittavansa super-solmujen vaalikampanjan ja korvaamaan mainnetin käynnistämisen;

2. Keskustele mainnetin ja vetoomusyhteisön laukaisusuunnitelmasta harjoituksen tekemiseksi;

3. OpenDex julkaistaan ​​virallisesti, jotta useammat laitokset ja käyttäjät voivat rakentaa oman DEX: nsä;

4. OKEx DEX: n lanseeraus suoritetaan ja liiketoimet ja listaus aloitetaan.

OKExChain, uuden tähtitietoketjuna, joka on saanut paljon huomiota, ei voi kehittyä ilman kaikkien käyttäjien tukea ja osallistumista. Lähdemme infrastruktuurin rakentamisen lähteestä edistääkseen OKExChainia todella vapaana ja itsenäisenä ekosysteeminä; ja auttaa blockchain-tekniikkaa toteuttamaan laajamittaisten liiketoimintaskenaarioiden soveltamista; ajaa lisää instituutioita, projektijuhlia, tiimejä ja yksityishenkilöitä liittymään OKExChain-ekosysteemin rakentamiseen ja supersolmuvaaleihin ja liittymään OKExChain-tiimiin johtamaan blockchain-tekniikkaa tasaisesti eteenpäin.

Sähköposti:[sähköposti suojattu]

t.me/okexchaintech

OKExChainin virallinen verkkosivusto: https://www.okex.com/okexchain

OKEx DEX: https://www.okex.com/dex-test

Testaustunnus: https://www.okex.com/drawdex

OKExChain-asiakirja: https://okexchain-docs.readthedocs.io/en/latest/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map