OKExChain-opdateringer og valideringsvalg begynder

OKEx (www.okex.com), verdens største kryptokurrency spot- og derivatudveksling, annoncerede 0.10-versionen af ​​OKExChain, den kommercielle offentlige kæde udviklet af OKEx, vil blive lanceret den 25. maj. Reglerne for valideringsudvælgelse og udbyttemekanisme er blevet afsløret på samme tid. Brugere, der har sat OKT-token, kan stemme på op til 30 kandidater med en afstemning og generere 21 validatorer.

Efter opdateringen bliver OKExChain den første offentlige kæde, der er udviklet af kryptobørs, der understøtter adgangen til tredjepartsinstitutioner. På samme tid lancerede OKExChain rekrutteringen af ​​valideringskandidater globalt og opfordrede brugere og institutioner til at deltage.

”Vi håber, at flere brugere og institutioner vil deltage i OKExChain. Grundlaget for OKExChains økologiske konstruktion er en vigtig forberedelse inden lanceringen af ​​OKExChain-mainnet, ”sagde Alysa Xu, Chief Strategy Officer for OKEx. ”Baseret på den nye 0.10-version kan brugerne realisere deres vilje gennem afstemningsmekanismen og træffe valg, der er i tråd med deres egne interesser og diversificerede udviklingen af ​​OKExChain. Vi ser frem til at co-konstruere et åbent, decentralt, praktisk og forskelligt økosystem med vores globale brugere. ”

OKExChain, en tilladelsesfri og decentraliseret offentlig kæde

Sammenlignet med andre børsudvekslingskæder har OKExChain en tendens til at overholde idealerne for decentralisering ved fuldt ud at udnytte arten af ​​peer-to-peer-netværk, irreversibilitet og effektiv autonomi i kildekoden. I betragtning af at alle deltagere, inklusive OKEx som udvikler, ikke kan kontrollere denne offentlige kæde.

Derudover vedtager OKExChain et “peer-to-peer-netværk” i stedet for at kræve, at noder indsender et forslag til den offentlige kæde “guvernør” før hver handling i traditionel offentlig kæde, hvilket gør det muligt for node-løbere at udvikle DEX og dApp eller beslutte, hvilken kryptokurver og handelspar at liste uden at skulle erhverve nogen tilladelse fra “guvernøren”. I en nøddeskal er OKExChain en autonom offentlig kæde med fuldt fællesskab.

Afstemningsregler giver vælgerne mulighed for en høj grad af autonomi

OKExChain vedtager et repræsentativt system. OKT-indehavere, der har sat OKT-token, vil blive vælgere, der kan vælge at blive en “almindelig vælger” for at stemme på validerende direkte eller delegere deres stemmeret til en anden konto, kaldet “fuldmægtig” til at stemme på deres vegne.

Hver vælger har lov til at stemme på op til 30 validerende kandidater. For eksempel, hvis en bruger satsede 100 OKT, kan de afgive 100 stemmesedler hver for op til 30 validatorkandidater. De øverste 21 kandidater med det højeste antal stemmer udgør kernesættet af validatorer, mens andre fungerer som valideringskandidater.

Det er bevist, at det at have 21 validatorer er den mest modne løsning, det kan maksimere balancen mellem graden af ​​decentralisering inden for økologien og effektiviteten af ​​økologisk drift. Pr. Afstemningsmekanismen sammenlignet med "vælger den bedste" og "vælge et par gode", sidstnævnte er mere fejltolerant. Derudover kan det også effektivt svække indflydelsen fra store OKT-indehavere i den indledende fase af OKExChain-mainnet-lanceringen, således at afstemningsresultaterne bedre afspejler alle OKT-indehaveres ønsker inden for OKExChain-økosystemet bedre.

OpenDEX & DEX Operator, nye koncepter introduceret af OKExChain

I 0.10-versionen var OKExChain banebrydende for begreberne “OpenDEX-model” og “DEX-operatør”. Under OpenDEX-modellen vil OKExChain tilbyde al nødvendig kerneteknologi til noder, der adskiller offentlig kædeoperatør fra DEX-operatør, som i de fleste tilfælde blev kombineret som en før.

De nye koncepter gør forholdet mellem DEX-operatør og offentlig kædeoperatør mere lig forholdet mellem ETH-kæde og ERC20. OKExChain tillader alle noder at konstruere deres egne DEX og handelspar uden nogen tærskel. Hvad mere er, noder behøver ikke kun at betale høje omkostninger for server og teknologi, de vil også eje de fremtidige kontinuerlige fordele.

Flere indtægtskilder fra OKExChain

"Kernemålet med 0.10-versionen af ​​OKExChain-testnet er at yderligere afklare de rettigheder og interesser, som knudebrugere kan dele i OKExChain-økosystemet, “sagde Alysa Xu.” Brugere, der deltager i OKExChain-økosystemkonstruktionen gennem forskellige identiteter, kan opnå flere fordele, herunder blok generation belønning, stemmebelønning, matchende gebyr, transaktionsgebyr osv. ”


Ifølge offentlig information vil 100% af oprindelsesblokken OKT blive kortlagt til OKB-indehavere, hvilket betyder, at OKB-indehavere bliver den første batch af OKT-indehavere og får et forspring på nogle områder, herunder at blive supernoder, afstemning, DEX-drift osv. Derudover udstedes yderligere OKT 1-5% årligt, hvoraf en del forventes at fungere som belønning for blokgenerering og den anden som afstemningsbelønning. Bortset fra det vil DEX-operatører også få matchende gebyr, transaktionsgebyr osv. Som indtægt.

ENDE

Om OKEx

Verdens største og mest forskelligartede kryptokurrencymarked, OKEx, er hvor globale kryptohandlere, minearbejdere og institutionelle investorer kommer til at styre kryptoaktiver, forbedre investeringsmuligheder og afdække risici. Vi tilbyder spot- og derivathandel, herunder futures, evig swap og optioner, af større kryptovalutaer, hvilket giver investorer stor fleksibilitet i formuleringen af ​​deres strategier for at maksimere gevinster og mindske risici.

Mediekontakt:

Vivien Choi

E-mail: [e-mail beskyttet]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map