OKExChain-mainnet käynnistyy tammikuussa, kun EVM: n älykkään sopimuksen käyttöönotto on saatu päätökseen

OKExChain-kehityksen edistymisraportti joulukuussa 2020

OKExChain on OKExin kehittämä julkinen blockchain-aloite, joka sisältää joukon avoimen lähdekoodin ketjuja, joita voidaan käyttää alustana hajautetuille sovelluksille, mukaan lukien hajautetut vaihdot. Lisätietoja on OKExChain-oppaassamme. 

Joulukuussa 2020 on tapahtunut merkittävää kehitystä OKExChainille – mukaan lukien OKExin ilmoitus tammikuun 2021 virallisesta mainnet-lanseerauksesta.

OKExChain otetaan käyttöön neljässä vaiheessa – alkaen alkuvaiheesta, joka on 31. joulukuuta 2020 – 14. tammikuuta 2021. Sitten se siirtyy toiseen vaiheeseen. Tähän sisältyy jatkuva mainnetin vakauden testaus sen turvallisuuden ja luotettavuuden varmistamiseksi. Kolmannessa vaiheessa vahvistajien ehdotus- ja äänestysprosessin jälkeen tapahtumatoiminto otetaan käyttöön ja käyttäjät voivat vetää OKT: n OKExistä OKExChainiin. Neljännen ja viimeisen vaiheen aikana älykkään sopimuksen virtuaalikone otetaan käyttöön, ja OKExChain on yhteensopiva kaikkien Ethereumin projektien kanssa. Tuolloin pääverkko käynnistetään kokonaan.

Joulukuussa OKExChainin mainnet-käynnistysvalmistelut valmistuivat 80 prosenttiin, ja OKExChainin testiverkon API-solmu päivitettiin versioon v.15.1. EVM: n älykäs sopimus käyttöönotto saavutettiin 100%.

Ekosysteemin kehityksen osalta OKExChain-tiimin edustajat olivat virallisia tuomareita DoraHacks Hackathonissa Hangzhoussa.

Yhteenveto

 • OKExChain päivitettiin versioon v.15.1
 • OKExChain-go-SDK päivitettiin versioon v.15.0
  • https://github.com/okex/okexchain-go-sdk/releases
  • OKExChain-java-SDK päivitettiin versioon v0.16.0
   • https://github.com/okex/okexchain-java-sdk/releases
   • OKExChainin mainnet-käynnistysvalmistelut valmistuivat 80%

    OKExChain-mainnetin lanseerauksen kokonaisvalmistelu saavutti joulukuussa 80%. Kehittäjät valmistelivat erityisesti mainnetin käynnistämiseen tarvittavia asiakirjoja.

    Vaikka OKExChainin nykyinen versio on v0.15.1, kehittäjät valmistautuvat päivitykseen v0.16.0. Tämä on 90% valmis. OKExChainin DEX- ja Swap-moduuli päivitettiin versioon v.16, ja ensimmäinen regressiotestaus joulukuussa valmistui.

    Hajautetut sovellukset OKExChainin Farm-moduulissa ovat käytössä ja niiden odotetaan valmistuvan 16. tammikuuta mennessä. OKExChainin likviditeetin louhintamoduuli on valmis käynnistettäväksi läpäissyt laatu- ja järjestelmätestauksen. Lisäksi OKExChain ottaa käyttöön työkalun, joka helpottaa testausvaltuuksien automaattista myöntämistä. Tämä työkalu on käytössä, ja sen odotetaan valmistuvan 15. tammikuuta.

    OKExChain testnet -sovellusliittymäsolmu päivitetty versioon v.15.1

    OKExChainin testiverkon API-solmu on päivitetty versioon v0.15.1. Lisäksi stream-moduulin viestikeskeinen väliohjelmisto tukee Apache Kafka – mahdollistaa tapahtumatoimeksiannon yhteenvedon lähettämisen OKEx DEX: lle.

    Virhekorjausten käyttöönotto Rest-sovellusliittymässä on saatu päätökseen ja on parhaillaan testausvaiheessa.

    EVM: n älykäs sopimus käyttöönotto saavutettiin 100%


    EVM: n älykkäiden sopimusten käyttöönotto saavutettiin 100%: lla ja se on hienosäätövaiheessa. EVM-älykkään sopimuksen stressitestit ovat saavuttaneet 60%.

    Käyttäjät voivat nyt kytkeä heidän MetaMask-lompakkonsa OKExChainin testiverkolla. 

    Olemme havainneet yhdeksän virhettä OKExChainin EVM: n sisäisen testauksen aikana ja toimittaneet kaikki virheet Ethermint-yhteisölle.

    OKExChain-joukkueen viralliset tuomarit DoraHacks Hackathonissa

    OKExChain-tiimin edustajat olivat virallisia tuomareita ensimmäisellä DoraHacks Hackathonilla Hangzhoussa. Hackathonin teema liittyy Polkadot-ekosysteemiin ja DApps: n käyttöönottoon Polkadotin älykkään sopimuskielen, Substrate.

    Tee hakemus OKExChain-testiverkon tarkistajaksi!

    Tuemme OKExChainin kasvua rekrytoimme instituutioita OKExChain-validoijiksi ja OKExChain-ekosysteemin kumppaneiksi.

    Osallistuaksesi OKExChain-vahvistajan vaaleihin sinun on oltava vähintään 10 000 OKT-panosta. Validisaattorit valitsevat OKT: n haltijat. ja 21 eniten ääntä saanutta vahvistajaa tulevat OKExChain-validoijiksi.

    OKExChain tuottaa uuden lohkon kolmen sekunnin välein, ja jokainen uusi lohko tuottaa yhden OKT: n palkkiona. Jokaisesta OKT: stä 0,5 menee OKExChainin viljelyaltaalle. Palkkion toiselle puoliskolle 25% siitä jaetaan validoijille sen perusteella, kuinka monta ääntä he ovat saaneet. Loput 75% jaetaan sekä validoijille että ehdokkaiden solmuille saatujen äänten painon perusteella.

    Täydellinen luettelo OKExChainin testiverkon validoijista ja solmukohdista löytyy tässä. Voit hakea OKExChain-validoijaksi ja ekosysteemikumppaniksi lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen [email protected]

    Tietoja OKExChainista

    OKExChain-tekninen yhteisö:

    Virallinen OKExChain-verkkosivusto: https://okex.com/okexchain

    OKEx DEX: n virallinen verkkosivusto: https://okex.com/dex-test

    Linkki testirahojen vastaanottamiseen: https://okex.com/drawdex

    OKExChain-ohjeet: https://okexchain-docs.readthedocs.io/en/latest/

    OIP: https://oips.readthedocs.io/en/latest/

    Mike Owergreen Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map