OKExChain-kuukausiraportti – kesäkuu 2020

Hyvät arvostetut käyttäjät:

OKExChain etenee edelleen merkittävästi julkisen ketjuteknologian, tuotesuunnittelun ja ekosysteemien rakentamisen maailmassa.

Tällä hetkellä OKExChain-testiverkko on päivitetty versioon 0.10.9. OpenDEX-Desktop ja käyttöliittymä ovat menneet avoimen lähdekoodin. Spot Leverage Trading on nyt saavuttanut 100%: n valmistumisen, ja myös OKExChainSWAP: n mallisuunnittelu on saatu päätökseen. Lisäksi OKExChain-wasm yhden solmun testiverkko sai yhden solmuverkon käyttöönoton päätökseen yhdessä cosmwasm-simple -työkalun kehityksen loppuun saattamisen kanssa.

Lisäksi 23 joukkuetta osallistui ensimmäiseen Hackathon-kampanjaan, ja joukkueilta on vastaanotettu 16 ilmoitusta.

Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja OKExChain-kuukausiraportista.

Tekninen kehitys

Kehitysversiopäivitys

OKExChain päivitettiin versioon v.10. 9:

https://github.com/okex/okexchain/releases

okexchain-go-SDK päivitetty versioon 0.10.0:

https://github.com/okex/okexchain-go-sdk/releases

okexchain-java-SDK päivitetty versioon v0.10.0:

https://github.com/okex/okexchain-java-sdk/releases

Uusi avoimen lähdekoodin


okexchain-javascript-sdk:

https://github.com/okex/okexchain-javascript-sdk

okexchain-opendex-ui:

https://github.com/okex/opendex-ui

okexchain-opendex-desktop:

https://github.com/okex/opendex-desktop

Stabiilisuustesti OKExChain v0.10: lle

OKExChain v0.10 on arvioitu stabiiliksi. Nykyinen lohkon korkeus on 7 410 206, ja se on käsitellyt 10 974 688 tapahtumaa. Jokainen lohko sisältää 10–20 tapahtumaa.

OpenDEX-työpöytä

OpenDEX-Desktop, OKExChainin ensimmäinen työpöytäohjelma, on avoimen lähdekoodin ja on julkaissut version 0.0.1.

OKExin alkuperäisen WEB: n tarjoamien tapahtuma- ja lompakkotoimintojen lisäksi käyttäjät voivat nopeasti antaa tunnuksiaan ja tapahtumaparejaan testnetissä ohjelman kautta.

Tuote on edelleen jatkuvassa iteroinnissa, ja paikallisten ja mukautettujen solmujen ja tunnusten hallinnan tuki avataan myöhemmin.

OKExChainSWAP

OKExChainSWAP-mallin suunnittelu on valmis. Myös OKExChain-altaanvaihtomoduuli on toteutettu OIP-3: TOKEN SWAP -pohjaisen pohjalta. Koodi on yhdistetty Github OKExChain -mestariin ja se tulee pian testaukseen.

Spot-vipuvaikutus

Kehitys on edistynyt 100%. UT-peittoaste on 95% tai enemmän. Demoversio on nyt saatavana.

Wasm Smart -sopimus

Yhden solmun OKExChain-wasm-testiverkko on suorittanut peilien kokoamisen, käyttöönoton ja yhden solmun verkon testauksen – kun taas cosmwasm-go poc on 85% valmis

https://github.com/okex/okexchain/tree/okexchain-wasm/docs/smart_contract

Cosmwasm-simulointityökalun kehitys on saatu päätökseen ja se on ladattu cosmwasm-yhteisöön.

OKExChain-projektitiedot on myös lisätty Cosmos-yhteisön kotisivulle.

Isomorfinen ketjujen välinen kehitys

OKExChain-tiimi liittyi GoZ: iin – Cosmos-ketjujen väliseen testikilpailuun – ja voitti Liveness Reward -kilpailun ensimmäisen vaiheen.

Saat lisätietoja tutustumalla seuraavaan linkkiin:

https://goz.cosmosnetwork.dev/2020/06/16/announcing-the-liveness-winners-and-challenge-reward-recipients-of-game-of-zones/

Ekosysteemin päivitykset

OKExChain TestNet Supernode -päivitykset

Tällä hetkellä 59 tiimiä on hakenut supernoodia OKExChainin testiverkossa. Ne sisältävät:

 • HelloPool
 • ipfsforce
 • ketjusuoja
 • BitSong
 • Ankr
 • RenrenBit
 • BKBT (Beenews)
 • Newpool

Testiverkon vaiheessa supernodeiksi tulevat projektit saavat varauksia OKExChain-päätestiverkon ensimmäisessä vaiheessa. Tarkista nykyinen supernoodiluettelo alla olevan linkin kautta:

https://www.oklink.com/okexchain-test/bp-list

OKExChain Hackathon -kampanja

Ensimmäiseen OKExChain Hackathon -kampanjaan on osallistunut 30. kesäkuuta alkaen 23 joukkuetta ja kaksi itsenäistä kehittäjää – ja 16 ilmoitusta on vastaanotettu. Osallistujat tulevat:

 • NewDex
 • NetCloth
 • Ankr
 • BitSong
 • OneChain
 • KetjutVartija
 • BTSPP
 • Puristin
 • AITEX
 • Bi23 Labs
 • DappLinnut
 • Tokenview
 • FO Lompakko
 • Ystävyys

NewDex on hajautettu vaihto, joka käynnistyi EOS: lla ja on tukenut EOS: n sivuketjuja, kuten BOS, TELOS, FIBOS, MEETONE, ENU, WAX ja LYNX. Siitä on tullut suurin EOS-pohjainen hajautettu vaihto.

NetCloth on uuden sukupolven korkean suorituskyvyn julkinen ketjuverkosto, joka on BPoS: n yksimielinen. NetCloth APP, joka on listattu NetCloth-ketjuun, tarjoaa palveluita käyttäjille – mukaan lukien henkilötietojen suojaus ja monen omaisuuden lompakot.

Ankr on ensimmäinen Node-as-a-Service-alusta blockchain-solmujen käyttöönottoa varten.

BitSong, perustuu Cosmos-SDK / Tendermintiin, on avoimen lähdekoodin lohkoketju, jonka tehtävänä on yksinkertaistaa musiikkibyrokratiaa.

OneChain on sosiaalisen verkoston ketju, jonka on kehittänyt ja ylläpitänyt OneChain Foundation. OneChain integroi blockchain-pohjaiset sosiaaliset, lompakko- ja kauppasovellukset.

Peking KetjutVartija Network Technology Co.Ltd keskittyy lohkoketjun tietoturvaan – mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, turvallisuuspalvelut vaihtoihin, lompakkoihin, ketjusolmuihin ja kaivosaltaisiin.

BTSPP tiimi kehitti BitShares-matkapuhelimen (BTS ++) btspp.io BitShares-yhteisöä varten – integroi tapahtumat, kiinnitykset, siirrot, yksityiset tapahtumat, monen allekirjoituksen ehdotukset, yhteisöäänestykset jne..

Puristin on all-in-one-ratkaisu, jonka päätavoitteena on käyttää lohkoketjuja palveluna ja helpottaa työtä globaaleille kehittäjille rakentaa ja ottaa käyttöön dApps eri lohkoketjuihin.

AITEX tiimin jäsenet ovat kaikki Beihangin yliopistosta, jotka ovat voittaneet MCM / ICM-palkinnot ja julkaisseet blockchain-teollisuuteen liittyviä akateemisia artikkeleita.

Bi23 Labs toimii PoS-infrastruktuurin palveluntarjoajana ja validatorina – ja on aktiivinen validoija yli 10 blockchain-projektissa.

DappLinnut on all-in-one dApp -alusta, joka tarjoaa palveluja dApp-tietojen analysoinnista lohkoketjun suunnitteluun, muokkaamiseen, liikkeeseenlaskuun, käyttöön, ketjunratkaisuihin ja tapahtumiin. Tällä hetkellä alustalla on lueteltu yli 5000 dApps: tä ja 10 000 älykästä sopimusta.

Tokenview, blockchain explorer -palveluntarjoajana tarjoaa blockchain-tiedustelupalveluja noin sadalle julkisen ketjun käyttäjälle.

FO Lompakko on yksi FIBOS-ekosysteemikumppaneista, joka kehittää ja käyttää lompakkotuotetta.

Ystävyys on yritystason validointisolmu, infrastruktuurin tarjoaja ja loppukäyttäjäsovellusten kehittäjä.

OKExChain Hackathon -kampanjan päättyessä alle kahden viikon päästä kehittäjät voivat osallistua lähettämällä ehdotuksia OKExChainin teknisestä kehityksestä, tuotesuunnittelusta ja ekologisesta suunnittelusta.

Voit tehdä ehdotuksen tekemällä sen tähän osoitteeseen: https://github.com/okex/OIPs. Vaihtoehtoisesti voit rakentaa kehittäjätyökaluja, kehittää SDK-kieliä, luoda selaimia ja lompakoita ja tarjota OKExChain-testiverkkoon perustuvia panostettuja tuotepalveluja osallistua kampanjaan.

Kampanjan tiedot:

https://www.okex.com/academy/zh/the-first-okexchain-hackathon-campaign-announcement-cn

Jos sinulla on neuvoja tai ehdotuksia, ota meihin yhteyttä täällä:

Tietoja OKExChainista :

OKExChain-tekninen yhteisö: https://t.me/okexchaintech

OKExChainin virallinen verkko: https://okex.me/okexchain

OKEx DEX: https://okex.me/dex-test

Vaatimus TOKT: https://okex.me/drawdex

OKExChain-asiakirja: https://okexchain-docs.readthedocs.io/en/latest/

OIP: https://oips.readthedocs.io/en/latest/

OKExChain-yhteisö

7. heinäkuuta 2020

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map