OKExChain & Kava partnerskabsforslag

Introduktion

Kava er en DeFi-platform med flere aktiver, der tilbyder stablecoins, lån og andre finansielle tjenester til brugere af større kryptokurrencyaktiver inklusive BTC, XRP og ATOM for at nævne nogle få. Kava-platformen har to typer tokens, KAVA-tokenet og USDX-stablecoin, hvor KAVA-tokenet er det indfødte token for Kava-blockchain integreret i platformens sikkerhed, styring og mekaniske funktioner. Brugere kan sætte deres kryptoaktiver i sikkerhed til gengæld for Kavas stablecoin, USDX. USDX er den mest indtjenende USD-denominerede konto, der er tilgængelig for moderne investorer, og tilbyder overlegen afkast uden yderligere risiko sammenlignet med traditionelle alternativer som kontrol- og opsparingskonti, der kun leverer minimale afkast.

Ligesom OKExChain er Kava baseret på Cosmos-sdk og er bygget ved hjælp af Tendermint, en BFT (byzantinsk fejltolerant) konsensusmotor. Dette design hjælper ikke kun Kava med at opnå fri overførsel af sikkerhedsaktiver på tværs af kæder, men gør også Kava til en kraftfuld platform, der problemfrit løser tværgående interaktion og dataoverførselsproblemer i forskellige økosystemer.

Kavas DeFi-platform er i øjeblikket i sin sidste testfase og er ved at lancere platformens DeFi-udlånsfunktioner. Målet er at støtte større digitale aktiver, der kommer ind i DeFi-rummet. Med en forbindelse mellem Kava og OKExChain kan alle aktiver på OKExChain få adgang til Kava DefI-tjenester såsom udlån, stablecoins og Chainlink oracle-prisreferencedata.

Integrering af Chainlink’s orakler i verdensklasse styrker Kava DeFi-platformen med sikre prisdata, der nu gøres tilgængelige for første gang til alle Cosmos-sdk-blokeringer. Kavas skalerbarhed kombineret med Chainlink’s orakler giver Cosmos-økosystemet data af højeste kvalitet for at skabe sikre, virkelig pålidelige decentrale finansielle produkter. Efter partnerskab med OKExChain vil Kava også levere pålidelig og effektiv dataoverførsel til DEX på OKExChain, hvilket sikrer sikkerheden ved OKEX DEX decentraliserede transaktioner og gør det muligt at tilbyde nye finansielle produkter såsom optioner og futures.

Ved at eliminere behovet for centraliserede børser og enhver anden form for formidling, hjælper Kava OKExChain med at skabe og tillidsminimerede og yderst autonome finansielle system.

OKExChain: https://www.okex.com/okexchain

Kava: https://www.kava.io

Partnerskabsforslag

1. Cross-chain DeFi til OKExChain via Kava

1.1 Oversigt

OKExChain og Kava integreres sammen. Dette gør det muligt for aktiver at flyde mellem de to blockchains som OKB, KAVA, USDX og andre. Derudover vil integrationen gøre Kava’s DeFi-tjenester som dets udlånsfacilitet og Chainlink-data tilgængelige for OKExChain og dets økosystem.

Kava foreslår OKExChain at placere en betydelig mængde OKB på Kavas DeFi-platform og fortsætte med at udvikle bredere tværgående DeFi-applikationer med Kava. Kava kan tilbyde en stabil værdiopbevaring for OKB, som er et topmarkedsaktiv med en stor brugerbase. Kava er meget begejstret for at stille USDX-lån til rådighed for sine brugere.

KAVA, det oprindelige token til Kava blockchain og dets decentrale stablecoin USDX vil blive noteret på OKExChain DEX.

1.2 Integrationsoplysninger


I modsætning til andre blockchains oprettet af børser er OKExChain fuldt open source, hvilket giver brugerne mulighed for at få alle fordelene ved en offentlig blockchain, såsom egenforvaring af aktiver, der eliminerer modpartsrisiko og tillidsminimerede applikationer. Både Kava og OKExChain er udviklet med Cosmos-SDK og har en Tendermint-konsensus. Denne lighed gør det muligt for begge blockchains at integreres problemfrit med hinanden. Partnerne planlægger at implementere IBC (Interblockchain Communication Protocol) for at muliggøre blockchain-interoperabilitet mellem OKExChains DEX og Kava’s DeFi-platform.

Interoperabilitet mellem de to blockchains gør det muligt for Kava’s aktiver (KAVA og USDX) at blive brugt på OKExChains DEX og muliggøre, at aktiver fra OKExChain, såsom OKB, kan bruges i Kava’s DeFi-platform som sikkerhed for lån.

Kava er den første DeFi-produkt- og tjenesteudbyderpartner, der er valgt af OKExChain efter lanceringen. DeFi-tjenester såsom udlån, stablecoins og nøjagtige markeds- og prisdata er nødvendige for at danne et fundament for et økosystem med handel og økonomiske applikationer omkring OKExChain. Af denne grund er det naturligt for OKExChain at vælge Kava som sin første partner, så det kan skabe et stærkt fundament for sine brugere og udviklere til at udnytte i sit åbne økosystem.

Efter evaluering af forskellige DeFi-løsninger vil OKExChain undersøge integrationsmuligheder for at yde lån, stablecoins og data til sit økosystem med Kava. Følgende er grunde:

1. Overlegen teknologi og erfaring – Med lignende konsensus og infrastruktur kan Kava og OKExChain nemt interoperere og dele tjenester via IBC. Mens DEX-handelsoplevelser har en tendens til at være under pari af centraliserede optioner takket være Kava’s skalerbare og interoperable teknologi, kan OKExChains DEX have en handelsoplevelse svarende til hvad der findes på centraliserede børser. Takket være designarkitekturen vil brugerne være i stand til at modtage lån fra Kava og foretage marginhandel på DEX med få klik.

2. Decentraliseret og sikker – Andre DeFi-løsninger hævder at være decentraliserede og tillidsløse, men under emhætten har de private nøgler, der styrer det meste af koden. Det kan verificeres, at Kavas DeFi-platform ikke kontrolleres af en part, og netværket er aktivt sikret af et globalt netværk af førende institutioner og udvekslinger, der allerede er.

2. Dataløsning af OKExChain økosystem

2.1 Værdien af ​​data

Data er nyttige på mange måder, men det er svært at løse dataproblemet. Til DeFi-applikationer er det endnu sværere. Mens mange oracle-løsninger generelt leverer data, er der få, der kan levere data, der er sikre og pålidelige på en decentral måde. Specifikt for DeFi mangler de fleste udbydere godkendte API’er, tilbyder ingen kryptografiske garantier, økonomiske incitamenter eller andre ting, der gør oracle-løsninger fejlsikre nok til DeFi-applikationer.

Manglende overholdelse af kravene til DeFi-apps kan føre til katastrofale fiaskoer, tab af midler, og et orakles fiasko gør ry for blockchain eller applikation i fare.

Fordi Cosmos er et nyt økosystem, var der ingen modne oracle-løsninger til rådighed for Cosmos blockchains. Dette er grunden til, at Kava samarbejdede med Chainlink, en ekspert inden for oracle-løsninger og data, for at skabe infrastrukturen på Kava, der kan levere Chainlink-data til Cosmos-sdk-blockchains på en måde, der er sikker, pålidelig og opfylder behovene i DeFi-applikationer.

2.2 Kava’s løsning

Gennem integrationen vil Chainlink-oraklerne på Kava bringe prisdata til hele OKExChain-økosystemet og hjælpe yderligere med at drive DeFi-applikationsudvikling til OKExChain og Cosmos-økosystemet. Data på Kavas platform er drevet af Chainlink’s brancheførende teknologi med data af højere kvalitet fra godkendte / premium API’er, sybil-resistente og sikkerhedsreviderede noder og det første Trusted Execution Environment (TEE) til orakler, som muliggør verifikation af datakilder. Ud over ovenstående punkter kan Chainlink-orakler på Kava bogføre prisdata hurtigere og billigere end andre løsninger, hvilket lindrer sikkerhedsproblemerne omkring aktualitet i oracle-data og netværksbelastning takket være Kavas hurtigere bloktid, hurtig finalitet og lave transaktionsgebyrer.

3. OKEx DEX-procedure

3.1 Oversigt

At stille data til rådighed for DEX vil gøre det muligt at bygge yderligere finansielle produkter på DEX såsom futureskontrakter, optioner og andre derivater. Aktivering af derivater er nøglen til OKExChain for at opbygge likviditet og tiltrække brugere til sit DEX-tilbud. Ved at gøre det kan det lede kryptoindustrien ved at oprette et ekspansivt DEX-tilbud.

Kombinationen af ​​data af høj kvalitet, DeFi-udlånstjenester og stablecoins for at forbedre DEX-tilbudene gør Kava og OKExChain til en naturlig pasform for hinanden.

3.2 Integration

Implementeringen af ​​forslaget vil kræve et tæt samarbejde med udviklerne af OKExChain og Kava. De vigtigste milepæle at arbejde hen imod er:

  1. Opret en bro mellem OKExChain og Kava for frit at flytte aktiver. Dette kan gøres flere måder teknisk. Hvis begge kæder anvender IBC-modulet, vil det være den nemmeste, men andre løsninger er tilgængelige.
  2. Kava-styring skal stemme for at acceptere OKExChain-aktiver for at flytte til Kava og OKExChain skal godkende Kava-aktiver for at flytte til DEX.
  3. Kava og USDX bliver noteret på OKExChain DEX.
  4. Kava-styring skal stemme for at godkende OKExChain-aktiver som sikkerhed for USDX-lån.
  5. OKExChain bygger en grænseflade til OKExChain DEX-brugere for at få adgang til Kavas USDX-lån med det samme, når de handler for at muliggøre marginhandel på DEX.
  6. OKExChain specificerer de afledte produkter, det ønsker at tilbyde, og samarbejder med Kava for at få de relevante data, det har brug for.
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map