Πρόταση εταιρικής σχέσης OKExChain & Kava

Εισαγωγή

Η Kava είναι μια πλατφόρμα DeFi πολλαπλών περιουσιακών στοιχείων που προσφέρει σταθερά νομίσματα, δάνεια και άλλες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες για χρήστες σημαντικών περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης, συμπεριλαμβανομένων των BTC, XRP και ATOM. Η πλατφόρμα Kava έχει δύο τύπους διακριτικών, το διακριτικό KAVA και το USDX stablecoin όπου το διακριτικό KAVA είναι το εγγενές διακριτικό του blockchain Kava που είναι ενσωματωμένο στις λειτουργίες ασφάλειας, διακυβέρνησης και μηχανικής της πλατφόρμας. Οι χρήστες μπορούν να παράσχουν εξασφαλίσεις των στοιχείων κρυπτογράφησής τους σε αντάλλαγμα για το stablecoin της Kava, USDX. Το USDX είναι ο λογαριασμός με τα υψηλότερα κέρδη που διατίθεται για τους σύγχρονους επενδυτές, προσφέροντας ανώτερες αποδόσεις χωρίς επιπλέον κίνδυνο, σε σύγκριση με τις παραδοσιακές εναλλακτικές λύσεις, όπως λογαριασμούς ελέγχου και ταμιευτηρίου που παρέχουν μόνο ελάχιστες αποδόσεις.

Όπως και το OKExChain, το Kava βασίζεται στο Cosmos-sdk και είναι κατασκευασμένο χρησιμοποιώντας Tendermint, έναν BFT (Βυζαντινό ανοχή σφαλμάτων) συναίνεση κινητήρα. Αυτός ο σχεδιασμός όχι μόνο βοηθά την Kava να επιτύχει δωρεάν μεταφορά περιουσιακών στοιχείων σε αλυσίδες, αλλά επίσης καθιστά την Kava μια ισχυρή πλατφόρμα που επιλύει απρόσκοπτα ζητήματα αλληλεπίδρασης και μεταφοράς δεδομένων για διαφορετικά οικοσυστήματα.

Η πλατφόρμα DeFi της Kava βρίσκεται επί του παρόντος στην τελική φάση δοκιμών και πρόκειται να ξεκινήσει τις λειτουργίες δανεισμού DeFi της πλατφόρμας. Ο στόχος είναι να υποστηρίξουμε μεγάλα ψηφιακά στοιχεία που εισέρχονται στο χώρο DeFi. Με μια σύνδεση μεταξύ Kava και OKExChain, τυχόν στοιχεία του OKExChain μπορούν να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες Kava DefI όπως δανεισμός, stablecoin και δεδομένα αναφοράς τιμής της Chainlink.

Η ενοποίηση της παγκόσμιας κλάσης oracle της Chainlink ενισχύει την πλατφόρμα Kava DeFi με ασφαλή δεδομένα τιμών, τα οποία διατίθενται τώρα για πρώτη φορά σε όλα τα blockchain της Cosmos-sdk. Η επεκτασιμότητα της Kava σε συνδυασμό με τα oracle της Chainlink παρέχουν στο οικοσύστημα Cosmos δεδομένα υψηλότερης ποιότητας για την εξασφάλιση ασφαλών, πραγματικά αξιόπιστων αποκεντρωμένων χρηματοοικονομικών προϊόντων. Αφού συνεργαστεί με το OKExChain, η Kava θα παρέχει επίσης αξιόπιστη και αποτελεσματική μεταφορά δεδομένων για το DEX στο OKExChain, διασφαλίζοντας την ασφάλεια των αποκεντρωμένων συναλλαγών του OKEX DEX και επιτρέποντάς του να προσφέρει νέα χρηματοοικονομικά προϊόντα όπως επιλογές και συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης.

Με την εξάλειψη της ανάγκης για κεντρικές ανταλλαγές και οποιονδήποτε άλλο τύπο διαμεσολάβησης, η Kava θα βοηθήσει το OKExChain να δημιουργήσει και να ελαχιστοποιήσει την εμπιστοσύνη και εξαιρετικά αυτόνομο χρηματοοικονομικό σύστημα.

OKExChain: https://www.okex.com/okexchain

Κάβα: https://www.kava.io

Πρόταση εταιρικής σχέσης

1. Διασταυρούμενο DeFi για OKExChain μέσω Kava

1.1 Επισκόπηση

Το OKExChain και το Kava θα ενσωματωθούν μαζί. Αυτό θα επιτρέψει τη ροή περιουσιακών στοιχείων μεταξύ των δύο blockchain όπως το OKB, το KAVA, το USDX και άλλα. Επιπλέον, η ενοποίηση θα καταστήσει τις υπηρεσίες DeFi της Kava όπως τη δανειοδοτική της δυνατότητα και τα δεδομένα Chainlink διαθέσιμα για το OKExChain και το οικοσύστημά του.

Η Kava προτείνει στο OKExChain να ποντάρει ένα αρκετά μεγάλο ποσό OKB στην πλατφόρμα DeFi της Kava και συνεχίζει να αναπτύσσει ευρύτερες εφαρμογές DeFi πολλαπλών αλυσίδων με την Kava. Η Kava μπορεί να προσφέρει ένα σταθερό απόθεμα αξίας για το OKB, το οποίο είναι ένα κορυφαίο όριο αγοράς με ένα μεγάλο userbase. Η Kava είναι πολύ ενθουσιασμένη που προσφέρει δάνεια USDX στους χρήστες της.

Το KAVA, το εγγενές διακριτικό του blockchain Kava και το αποκεντρωμένο stablecoin USDX του θα εισαχθούν στο OKExChain DEX.

1.2 Λεπτομέρειες ολοκλήρωσης


Σε αντίθεση με άλλα blockchain που δημιουργούνται από ανταλλαγές, το OKExChain είναι πλήρως ανοιχτού κώδικα, επιτρέποντας στους χρήστες να αποκτήσουν όλα τα οφέλη από ένα δημόσιο blockchain όπως η αυτοπροστασία των περιουσιακών στοιχείων που εξαλείφουν τον κίνδυνο αντισυμβαλλομένου και τις εφαρμογές που ελαχιστοποιούνται από την εμπιστοσύνη. Τόσο το Kava όσο και το OKExChain αναπτύχθηκαν με το Cosmos-SDK και διαθέτουν συναίνεση Tendermint. Αυτή η ομοιότητα επιτρέπει και στα δύο blockchain να ενσωματώνονται ομαλά μεταξύ τους. Οι συνεργάτες σχεδιάζουν να εφαρμόσουν το IBC (Interblockchain Communication Protocol) για να επιτρέψουν τη διαλειτουργικότητα blockchain μεταξύ του DEX του OKExChain και της πλατφόρμας DeFi της Kava.

Η διαλειτουργικότητα μεταξύ των δύο blockchain θα επιτρέψει στα περιουσιακά στοιχεία της Kava (KAVA και USDX) να χρησιμοποιηθούν στο DEX του OKExChain και να επιτρέψουν τη χρήση στοιχείων από το OKExChain, όπως το OKB, στην πλατφόρμα DeFi της Kava ως εγγύηση για δάνεια.

Η Kava είναι ο πρώτος συνεργάτης παροχής υπηρεσιών και υπηρεσιών DeFi που επιλέχθηκε από το OKExChain μετά την κυκλοφορία του. Οι υπηρεσίες DeFi όπως ο δανεισμός, τα σταθερά νομίσματα και τα ακριβή δεδομένα αγοράς και τιμής χρειάζονται για να παρέχουν τη βάση για ένα οικοσύστημα εμπορικών και χρηματοοικονομικών εφαρμογών γύρω από το OKExChain. Για αυτόν τον λόγο, είναι φυσικό για την OKExChain να επιλέξει την Kava ως τον πρώτο της συνεργάτη, έτσι ώστε να μπορεί να δημιουργήσει μια ισχυρή βάση για τους χρήστες και τους προγραμματιστές της να αξιοποιήσουν το ανοιχτό οικοσύστημά της.

Αφού αξιολογήσει διάφορες λύσεις DeFi, το OKExChain θα διερευνήσει ευκαιρίες ενοποίησης για την παροχή δανείων, σταθερών νομισμάτων και δεδομένων στο οικοσύστημά του με την Kava. Τα ακόλουθα είναι λόγοι:

1. Ανώτερη τεχνολογία και εμπειρία – Με παρόμοια συναίνεση και υποδομή, το Kava και το OKExChain μπορούν εύκολα να διαλειτουργούν και να μοιράζονται υπηρεσίες μέσω IBC. Ενώ οι εμπειρίες διαπραγμάτευσης DEX τείνουν να είναι δευτερεύουσες από τις κεντρικές επιλογές, χάρη στην επεκτάσιμη και διαλειτουργική τεχνολογία της Kava, το DEX του OKExChain θα έχει μια εμπειρία συναλλαγών παρόμοια με αυτή που μπορεί να βρεθεί σε κεντρικά χρηματιστήρια. Χάρη στη σχεδιαστική αρχιτεκτονική, οι χρήστες θα μπορούν να λαμβάνουν δάνεια από την Kava και να κάνουν συναλλαγές περιθωρίων στο DEX με λίγα μόνο κλικ.

2. Αποκεντρωμένη και ασφαλής – Άλλες λύσεις DeFi ισχυρίζονται ότι είναι αποκεντρωμένες και χωρίς εμπιστοσύνη, αλλά κάτω από την κουκούλα διαθέτουν ιδιωτικά κλειδιά που ελέγχουν το μεγαλύτερο μέρος του κώδικα. Είναι επαληθεύσιμο ότι η πλατφόρμα DeFi της Kava δεν ελέγχεται από ένα μέρος και το δίκτυο προστατεύεται ενεργά από ένα παγκόσμιο δίκτυο κορυφαίων ιδρυμάτων και ανταλλαγών ήδη.

2. Λύση δεδομένων του οικολογικού συστήματος OKExChain

2.1 Αξία δεδομένων

Τα δεδομένα είναι χρήσιμα με πολλούς τρόπους, αλλά η επίλυση του προβλήματος των δεδομένων είναι δύσκολη. Για εφαρμογές DeFi, είναι ακόμα πιο δύσκολο. Ενώ πολλές λύσεις oracle παρέχουν δεδομένα γενικά, υπάρχουν λίγες που μπορούν να παρέχουν δεδομένα που είναι ασφαλή και αξιόπιστα με αποκεντρωμένο τρόπο. Ειδικά για το DeFi, οι περισσότεροι πάροχοι δεν διαθέτουν αξιόπιστα API, δεν προσφέρουν κρυπτογραφικές εγγυήσεις, οικονομικά κίνητρα ή άλλα πράγματα που καθιστούν τις λύσεις oracle αρκετά ασφαλείς για εφαρμογές DeFi.

Η μη τήρηση των απαιτήσεων για εφαρμογές DeFi μπορεί να οδηγήσει σε καταστροφικές αποτυχίες, απώλεια χρημάτων και η αποτυχία ενός oracle κάνει τη φήμη του blockchain ή της εφαρμογής σε κίνδυνο.

Επειδή το Cosmos είναι ένα νέο οικοσύστημα, δεν υπήρχαν ώριμες λύσεις oracle για τις μπλοκ Cosmos. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Kava συνεργάστηκε με το Chainlink, έναν ειδικό σε λύσεις και δεδομένα της Oracle, για να δημιουργήσει την υποδομή στην Kava που μπορεί να παραδώσει δεδομένα Chainlink σε blockchain της Cosmos-sdk με τρόπο που είναι ασφαλής, αξιόπιστος και ικανοποιεί τις ανάγκες των εφαρμογών DeFi.

2.2 Η λύση του Kava

Μέσω της ενσωμάτωσης, το Chainlink oracle στο Kava θα φέρει δεδομένα τιμών σε ολόκληρο το οικοσύστημα OKExChain, βοηθώντας περαιτέρω την ανάπτυξη εφαρμογών DeFi για το OKExChain και το οικοσύστημα Cosmos. Τα δεδομένα στην πλατφόρμα της Kava υποστηρίζονται από την κορυφαία τεχνολογία της Chainlink, η οποία διαθέτει δεδομένα υψηλότερης ποιότητας από πιστοποιημένα / premium API, κόμβους ανθεκτικούς στο sybil και ασφάλεια και το πρώτο Trusted Execution Environment (TEE) για oracle που επιτρέπει την επαλήθευση των πηγών δεδομένων. Εκτός από τα παραπάνω σημεία, το Chainlink oracle στο Kava μπορεί να δημοσιεύσει δεδομένα τιμών γρηγορότερα και φθηνότερα από άλλες λύσεις, μειώνοντας τις ανησυχίες ασφαλείας σχετικά με την επικαιρότητα των δεδομένων oracle και της συμφόρησης δικτύου χάρη στους ταχύτερους χρόνους αποκλεισμού, το γρήγορο οριστικό και τα χαμηλά τέλη συναλλαγών της Kava.

3. Διαδικασία OKEx DEX

3.1 Επισκόπηση

Η διάθεση δεδομένων στο DEX θα επιτρέψει τη δημιουργία περαιτέρω χρηματοοικονομικών προϊόντων στο DEX, όπως συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης, προαιρετικά και άλλα παράγωγα. Η ενεργοποίηση παραγώγων είναι το κλειδί για το OKExChain για την οικοδόμηση ρευστότητας και την προσέλκυση χρηστών στην προσφορά DEX. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να οδηγήσει τη βιομηχανία κρυπτογράφησης δημιουργώντας μια εκτεταμένη προσφορά DEX.

Ο συνδυασμός δεδομένων υψηλής ποιότητας, υπηρεσιών δανεισμού DeFi και σταθερών νομισμάτων για τη βελτίωση των προσφορών του DEX καθιστούν το Kava και το OKExChain μια φυσική εφαρμογή μεταξύ τους.

3.2 Ολοκλήρωση

Η εφαρμογή της πρότασης θα απαιτήσει στενή συνεργασία με τους προγραμματιστές των OKExChain και Kava. Τα σημαντικότερα ορόσημα για να εργαστούν είναι:

  1. Δημιουργήστε μια γέφυρα μεταξύ OKExChain και Kava για να μετακινήσετε ελεύθερα στοιχεία. Αυτό μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους τεχνικά. Εάν και οι δύο αλυσίδες υιοθετήσουν τη μονάδα IBC, θα είναι η ευκολότερη αλλά υπάρχουν και άλλες λύσεις.
  2. Η διακυβέρνηση της Kava θα πρέπει να ψηφίσει για να αποδεχτεί τα περιουσιακά στοιχεία του OKExChain για να μεταβεί στο Kava και το OKExChain θα πρέπει να εγκρίνει τα περιουσιακά στοιχεία του Kava για να μετακινηθεί στο DEX.
  3. Οι Kava και USDX παρατίθενται στο OKExChain DEX.
  4. Η διακυβέρνηση της Kava θα πρέπει να ψηφίσει για την έγκριση περιουσιακών στοιχείων OKExChain ως εγγύηση για δάνεια USDX.
  5. Το OKExChain δημιουργεί μια διεπαφή για τους χρήστες του OKExChain DEX για να έχουν πρόσβαση στα δάνεια USDX της Kava αμέσως κατά τη διαπραγμάτευση για να επιτρέψουν τη διαπραγμάτευση περιθωρίου στο DEX.
  6. Το OKExChain καθορίζει τα παράγωγα προϊόντα που θέλει να προσφέρει και συνεργάζεται με την Kava για να πάρει τα κατάλληλα δεδομένα που χρειάζεται.
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map