OKExChain- ja Kava-kumppanuusehdotus

Johdanto

Kava on monipuolinen DeFi-alusta, joka tarjoaa vakituisia rahalajeja, lainoja ja muita rahoituspalveluja suurten kryptovaluuttaomaisuuden käyttäjien, kuten BTC, XRP ja ATOM, käyttäjille muutamia mainitakseni. Kava-alustalla on kahden tyyppisiä tunnuksia, KAVA-tunnus ja USDX-pöytätietokone, jossa KAVA-tunnus on natiivi merkki Kava-lohkoketjusta, joka on olennainen alustan turvallisuudessa, hallinnassa ja mekaanisissa toiminnoissa. Käyttäjät voivat vakuudeksi salausvaransa vastineeksi Kavan stablecoinille, USDX. USDX on nykyaikaisille sijoittajille eniten ansaitseva USD-määräinen tili, joka tarjoaa erinomaisia ​​tuottoja ilman lisäriskiä verrattuna perinteisiin vaihtoehtoihin, kuten sekki- ja säästötileihin, jotka tuottavat vain pieniä tuottoja.

Kuten OKExChain, Kava perustuu Cosmos-sdk: hen ja se on rakennettu Tendermintillä, BFT: n (bysanttilainen vikasietoinen) konsensusmoottorilla. Tämä malli auttaa Kavaa paitsi saavuttamaan vakuusvarojen vapaan siirron ketjujen yli, mutta tekee myös Kavasta tehokkaan alustan, joka ratkaisee saumattomasti ketjujen välisen vuorovaikutuksen ja tiedonsiirtokysymykset eri ekosysteemeille.

Kavan DeFi-alusta on parhaillaan viimeisessä testausvaiheessa ja käynnistämässä alustan DeFi-lainaustoimintoja. Tavoitteena on tukea DeFi-avaruuteen tulevia merkittäviä digitaalisia resursseja. Kavan ja OKExChainin välisellä yhteydellä kaikki OKExChainin omaisuuserät voivat käyttää Kava DefI -palveluja, kuten lainausta, vakiomallia ja Chainlink oracle -hintaviitteitä.

Chainlinkin maailmanluokan oraakkeleiden integrointi vahvistaa Kava DeFi -alustaa turvallisilla hintatiedoilla, jotka on nyt ensimmäistä kertaa saatavana kaikille Cosmos-sdk-lohkoketjuille. Kavan skaalautuvuus yhdistettynä Chainlinkin oraakkeihin antaa Cosmos-ekosysteemille korkealaatuista tietoa turvallisten, todella luotettavien hajautettujen rahoitustuotteiden valmistamiseksi. Yhteistyössä OKExChainin kanssa Kava tarjoaa myös luotettavan ja tehokkaan tiedonsiirron OKExChainin DEX: lle varmistamalla OKEX: n hajautettujen tapahtumien turvallisuuden ja mahdollistamalla uusien rahoitustuotteiden, kuten optioiden ja futuurien, tarjoamisen..

Poistamalla keskitetyn vaihdon ja muun tyyppisen välityksen tarpeen Kava auttaa OKExChainia luomaan ja luottamuksen minimoiman ja erittäin itsenäisen rahoitusjärjestelmän..

OKExChain: https://www.okex.com/okexchain

Kava: https://www.kava.io

Kumppanuusehdotus

1. Cross-chain DeFi OKExChainille Kavan kautta

1.1 Yleiskatsaus

OKExChain ja Kava integroituvat yhdessä. Tämän avulla varat voivat kulkea kahden lohkoketjun, kuten OKB, KAVA, USDX ja muiden, välillä. Lisäksi integraatio tekee Kavan DeFi-palveluista, kuten sen lainajärjestelystä ja Chainlink-tiedoista saataville OKExChainille ja sen ekosysteemille.

Kava ehdottaa OKExChainille, että se panostaisi huomattavan määrän OKB: tä Kavan DeFi-alustalle ja jatkaisi laajempien ketjujen välisten DeFi-sovellusten kehittämistä Kavan kanssa. Kava voi tarjota vakaan arvovaraston OKB: lle, joka on ylin markkina-arvoinen omaisuus, jolla on suuri käyttäjäkanta. Kava on erittäin innoissaan voidessaan tarjota USDX-lainoja käyttäjien saataville.

KAVA, Kava-lohkoketjun natiivi tunnus ja sen hajautettu kiinteä USDX-luettelo listataan OKExChain DEX: ssä.

1.2 Integraation yksityiskohdat


Toisin kuin muut pörssien luomat lohkoketjut, OKExChain on täysin avoimen lähdekoodin käyttäjä, joka antaa käyttäjille mahdollisuuden saada kaikki julkisen estoketjun edut, kuten omaisuuden säilyttäminen eliminoiden vastapuoliriskit ja luottamuksen minimoidut sovellukset. Sekä Kava että OKExChain on kehitetty Cosmos-SDK: n kanssa ja niissä on Tendermint-konsensus. Tämän samankaltaisuuden ansiosta molemmat lohkoketjut voivat integroitua saumattomasti toisiinsa. Kumppanit aikovat ottaa käyttöön IBC: n (Interblockchain Communication Protocol), jotta estoketjujen yhteentoimivuus mahdollistaisi OKExChainin DEX: n ja Kavan DeFi-alustan..

Kahden lohkoketjun yhteentoimivuus mahdollistaa Kavan omaisuuden (KAVA ja USDX) käytön OKExChainin DEX: ssä ja OKExChainin varojen, kuten OKB: n, käytön Kavan DeFi-alustalla lainojen vakuudeksi.

Kava on ensimmäinen OKExChainin valitsema DeFi-tuote- ja palveluntarjoajakumppani käynnistämisen jälkeen. DeFi-palvelut, kuten luotonanto, kiinteät rahat ja tarkat markkina- ja hintatiedot, tarvitaan perustan luomiseksi kaupankäynnin ja taloudellisten sovellusten ekosysteemille OKExChainin ympäristössä. Tästä syystä on luonnollista, että OKExChain valitsee Kavan ensimmäiseksi kumppanikseen, jotta se voi luoda vahvan perustan käyttäjilleen ja kehittäjilleen hyödyntämään avointa ekosysteemiä.

Arvioituaan erilaisia ​​DeFi-ratkaisuja OKExChain tutkii integrointimahdollisuuksia lainojen, vakiomallien ja tietojen tarjoamiseksi ekosysteemilleen Kavan kanssa. Seuraavat syyt ovat:

1. Ylivoimainen tekniikka ja kokemus – Samankaltaisen yksimielisyyden ja infrastruktuurin avulla Kava ja OKExChain voivat helposti toimia ja jakaa palveluja IBC: n kautta. Vaikka DEX-kaupankäyntikokemukset ovat yleensä keskimääräisten vaihtoehtojen alapuolella, Kavan skaalautuvan ja yhteentoimivan tekniikan ansiosta, OKExChainin DEX: llä voi olla samanlainen kaupankäyntikokemus kuin keskitetyissä pörsseissä. Suunnitteluarkkitehtuurin ansiosta käyttäjät voivat saada lainoja Kavalta ja tehdä marginaalikauppoja DEX: llä muutamalla napsautuksella.

2. Hajautettu ja turvallinen – Muut DeFi-ratkaisut väittävät olevansa hajautettuja ja luotettavia, mutta konepellin alla niillä on yksityiset avaimet, jotka hallitsevat suurinta osaa koodista. On todennettavissa, että Kavan DeFi-alustaa ei ohjaa yksi osapuoli ja verkko on aktiivisesti suojattu jo johtavien instituutioiden ja pörssien globaalilla verkostolla..

2. OKExChain-ekosysteemin tietoratkaisu

2.1 Tietojen arvo

Tiedot ovat hyödyllisiä monin tavoin, mutta dataongelman ratkaiseminen on vaikeaa. DeFi-sovelluksissa se on vielä vaikeampaa. Vaikka monet oracle-ratkaisut tarjoavat tietoja yleensä, harvat pystyvät toimittamaan tietoja, jotka ovat turvallisia ja luotettavia hajautetusti. Erityisesti DeFi: lle, useimmilla palveluntarjoajilla ei ole tunnistetietoja sisältäviä sovellusliittymiä, ne eivät tarjoa salaustakeita, taloudellisia kannustimia tai muita asioita, jotka tekevät oracle-ratkaisuista riittävän turvallisia DeFi-sovelluksille.

DeFi-sovellusten vaatimusten noudattamatta jättäminen voi johtaa katastrofaalisiin epäonnistumisiin, varojen menetykseen ja oraakelin epäonnistuminen tekee blockchainin tai sovelluksen maine vaaraksi.

Koska Cosmos on uusi ekosysteemi, Cosmos-lohkoketjuille ei ollut saatavana kypsiä oraakkeliratkaisuja. Siksi Kava aloitti yhteistyön oracle-ratkaisujen ja datan asiantuntijan Chainlinkin kanssa luomaan Kavalle infrastruktuurin, joka voi toimittaa Chainlink-tietoja Cosmos-sdk-lohkoketjuihin turvallisella, luotettavalla ja DeFi-sovellusten tarpeita vastaavalla tavalla..

2.2 Kavan ratkaisu

Integraation avulla Kavan Chainlink-oraakkelit tuovat hintatiedot koko OKExChain-ekosysteemiin ja auttavat edelleen edistämään OKExChain- ja Cosmos-ekosysteemien DeFi-sovelluskehitystä. Kava-alustan tiedot perustuvat Chainlinkin alan johtavaan tekniikkaan, joka sisältää laadukkaampaa tietoa tunnistetiedoista / premium-sovellusliittymistä, sybil-vastustuskykyisistä ja tietoturvallisesti tarkistetuista solmuista, sekä ensimmäisestä oracle-ohjelmistojen luotetusta suorituksen ympäristöstä (TEE), joka mahdollistaa tietolähteiden todentamisen. Edellä mainittujen kohtien lisäksi Kavan Chainlink-oraakkelit voivat lähettää hintatietoja nopeammin ja halvemmin kuin muut ratkaisut, mikä lievittää Oracle-tietojen ajantasaisuuden ja verkon ruuhkautumiseen liittyviä turvallisuusongelmia Kavan nopeamman estoajan, nopean lopullisuuden ja alhaisen transaktiomaksun ansiosta.

3. OKEx DEX -menettely

3.1 Yleiskatsaus

Tietojen asettaminen DEX: n saataville mahdollistaa muiden rahoitustuotteiden rakentamisen DEX: lle, kuten futuurisopimukset, optiot ja muut johdannaiset. Johdannaisten käyttöönotto on avain OKExChainille likviditeetin rakentamiseksi ja käyttäjien houkuttelemiseksi sen DEX-tarjontaan. Näin tekemällä se voi johtaa salausalaa luomalla laajan DEX-tarjouksen.

Korkealaatuisen datan, DeFi-lainauspalvelujen ja kiinteiden metallien yhdistelmä DEX: n tarjonnan parantamiseksi tekevät Kavasta ja OKExChainista luonnollisen sopivan toisiinsa.

3.2 Integrointi

Ehdotuksen toteuttaminen edellyttää tiivistä yhteistyötä OKExChainin ja Kavan kehittäjien kanssa. Suurimmat virstanpylväät, joihin on pyrittävä, ovat:

  1. Luo silta OKExChainin ja Kavan välille, jotta voit vapaasti siirtää varoja. Tämä voidaan tehdä teknisesti usealla tavalla. Jos molemmat ketjut hyväksyvät IBC-moduulin, se on helpoin, mutta muita ratkaisuja on saatavilla.
  2. Kavan hallinnon on äänestettävä OKExChain-varojen hyväksymiseksi siirtymiseen Kavalle ja OKExChainin on hyväksyttävä Kavan omaisuus siirtyä DEX: ään.
  3. Kava ja USDX listataan OKExChain DEX: ään.
  4. Kavan hallinnon on äänestettävä hyväksyäkseen OKExChain-varat USDX-lainojen vakuudeksi.
  5. OKExChain rakentaa käyttöliittymän OKExChain DEX -käyttäjille pääsyn Kavan USDX-lainoihin heti kaupankäynnin aikana, jotta marginaalikauppa voidaan suorittaa DEX: llä.
  6. OKExChain määrittelee haluamansa johdannaiset ja tekee yhteistyötä Kavan kanssa saadakseen tarvittavat tiedot.
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map