OKExChain Hackathon -päivitys, jäljellä alle kaksi viikkoa

OKExin järjestämä OKExChain Hackathon alkoi 5. kesäkuuta, ja siihen on osallistunut useita tunnettuja kokonaisuuksia ympäri maailmaa. Samaan aikaan kymmenen tunnettua projektin perustajaa, päätutkijaa ja teknologiaanalyytikkoa on myös tullut alukselle ja aikoo tehdä yhteisen tarkastelun ehdotetuista hankkeista.

Hackathon-osallistujat

Tästä päivästä lähtien 23 joukkuetta ja 2 yksittäistä kehittäjää on ilmoittautunut Hackathonille ja 16 ilmoitusta on lähetetty, jotka kattavat eri näkökohdat, mukaan lukien hajautetut vaihdot, digitaaliset lompakot, virtuaalikoneet, blockchain-selaimet, panostuspalvelutuotteet, kehitystyökalut ja ketju vuorovaikutukset.

Maksupalvelusovellusten ja digitaalisten lompakoiden osalta joukkueet, kuten Squeezer, Beijing ChainsGuard, OneChain ja DappBirds, ovat peräkkäin toimittaneet tuotekehityssuunnitelmansa.

Squeezer on ulkomailla toimiva alusta, joka integroi mikropalvelut blockchain-teollisuuteen tukemaan sovelluskehittäjiä. Beijing ChainsGuard on erikoistunut tietoturvaratkaisuihin ja -palveluihin, kun taas OneChain tuo sosiaalisen elementin tapahtumiin ja lompakon käyttöön. DappBirds on DApp-alusta, joka integroi tietojen analysoinnin, suunnittelun, jakelun, toiminnot ja muut näkökohdat ja sisältää lähes 5000 DApps: ää ja yli 10000 älykästä sopimusta.

Lisäksi tunnetut blockchain-selaintekijät, TokenView ja Cosmostation, ovat osallistuneet sovelluskehityskampanjaan. TokenView: n luoma lohkoselain tukee tällä hetkellä lähes 100 lohkoketjun kyselyä, kun taas Cosmostation on yritystason validointisolmuoperaattori ja loppukäyttäjäsovellusten kehittäjä.

Useat tiimit ja kehittäjät ovat myös toimittaneet ehdotuksia tuotteiden panostamisesta, blockchain-vakuutuksista, sovellusliittymistä, kehitystyökaluista, SDK: sta ja virtuaalikoneista. Jotkut näistä ovat NewDEX, AITEX, Ankr, NetCloth, Bi23 Labs ja wallet.fo, jne. Kun taas muita joukkueita, jotka eivät ole vielä lähettäneet tuotteitaan, ovat Bit Dimension, Navigato.io, Tavitt ja Zxplus.

Hackathon-palkinnot, säännöt ja yksityiskohdat

OKExChain Hackathon pyrkii kannustamaan käyttäjiä luovaan sovelluskehitykseen, joka perustuu OKExChain julkiseen ketjujärjestelmään. Kampanjan määräaika on 20. heinäkuuta. Voittajat ilmoitetaan julkisesti elokuun lopussa, ja OKExChain palkitsee joukkueet ja henkilöt enintään 5000 dollaria OKB-rahakkeina.

Hackathonin sääntöjen mukaan voittajat saavat OKB: tä vain 500 dollarin arvosta vain OKExChain-parannusehdotuksia koskevissa ehdotuksissa. Lähetykset, jotka sisältävät OIP: itä ja tuotteita, voivat saada jopa 5000 dollarin arvosta OKB: n palkintoja.

Hackathon-arvostelijat

Teollisuuden johtajat, jotka tarkastelevat lähetyksiä yhdessä, ovat DappOSin perustaja, FengNiao, Finance-perustaja, IPFS Force Zone -yhtiön perustaja ja johtava tutkija, Xin Li, FIBOSin perustaja, Ma Xiang, CoinDeskin kiinankielisen version operatiivinen johtaja, Leiyang Xin, Dapp. com perustaja ja toimitusjohtaja, Kyle Lu, Ankrin perustaja ja toimitusjohtaja, TokenInsightin yhteistyökumppani Ryan Fang, TokenInsightin pääanalyytikko Wei Zhao, Johnson Xu, AWS: n blockchain-teollisuuden vanhempi tekninen asiantuntija, Wang Shiyu ja AWS-ohjelmistoinsinööri, Yuan Ye.

Kaksi viikkoa jäljellä

OKExChain pyrkii edistämään laajamittaisten kaupallisten estoketjusovellusten kehittämistä. OKExChainin käyttöön ottama ketjunvälinen tekniikka helpottaa arvonvaihtoa ja koko lisäarvopalvelujen ekosysteemin luomista, joka täydentää toisiaan. Tällä hetkellä OKExChain-testiverkossa on otettu käyttöön useita alan johtavia teknisiä ominaisuuksia, kuten räätälöidyt sovellukset, moniketjuinen ekosysteemi ja tietokerros.


Hackathon-kampanjassa on alle kaksi viikkoa jäljellä, ja kehittäjät ovat tervetulleita osallistumaan lähettämällä ehdotuksensa OKExChainin teknologisesta kehityksestä, tuotesuunnittelusta ja ekologisesta suunnittelusta tai rakentamalla OKExChain-testiverkkoon perustuvia kehitystyökaluja, SDK: ita, selaimia, lompakoita ja panostuspalvelutuotteita..

Tietoja OKExChainista

Linkit ehdotuksiin: https://github.com/okex/OIPs

OKExChain-tekninen yhteisö:

OKExChainin virallinen verkko: https://okex.me/okexchain

OKEx DEX: https://okex.me/dex-test

Vaatimus TOKT: https://okex.me/drawdex

OKExChain-asiakirja: https://okexchain-docs.readthedocs.io/en/latest/

OIP: t: https://oips.readthedocs.io/en/latest/

Jos sinulla on kysyttävää, palautetta tai ehdotuksia, ota meihin yhteyttä osoitteessa

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map