OKExChain Hackathon-opdatering, mindre end to uger tilbage

OKExChain Hackathon, organiseret af OKEx, startede den 5. juni og har set deltagelse fra en række kendte enheder fra hele verden. I mellemtiden er ti kendte projektstiftere, chefforskere og teknologianalytikere også kommet om bord og vil gennemføre en fælles gennemgang af de foreslåede projekter.

Hackathon deltagere

Fra i dag har 23 hold og 2 individuelle udviklere tilmeldt sig Hackathon, og der er indsendt 16 poster, der dækker forskellige aspekter, herunder decentraliserede udvekslinger, digitale tegnebøger, virtuelle maskiner, blockchain-browsere, staking serviceprodukter, udviklingsværktøjer og tværgående interaktioner.

Med hensyn til applikationer til betalingstjenester og digitale tegnebøger har hold som Squeezer, Beijing ChainsGuard, OneChain og DappBirds successivt indsendt deres produktudviklingsplaner.

Squeezer er en oversøisk platform, der integrerer mikrotjenester med blockchain-industrien for at støtte applikationsudviklere. Beijing ChainsGuard har specialiseret sig i sikkerhedsløsninger og tjenester, mens OneChain bringer det sociale element til transaktioner og brug af tegnebogen. DappBirds er en DApp-platform, der integrerer dataanalyse, design, distribution, drift og andre aspekter og inkluderer næsten 5.000 DApps og mere end 10.000 smarte kontrakter.

Desuden har TokenView og Cosmostation, kendte blockchain-browserskabere, også deltaget i applikationsudviklingskampagnen. Blokbrowseren oprettet af TokenView understøtter i øjeblikket næsten 100 blockchain-dataforespørgsler, mens Cosmostation er en validator-nodeoperatør i virksomhedsklasse og applikationsudvikler til slutbruger.

Flere hold og udviklere har også indsendt forslag inden for indsatsprodukter, blockchain-forsikring, API’er, udviklingsværktøjer, SDK’er og virtuelle maskiner. Nogle af disse inkluderer NewDEX, AITEX, Ankr, NetCloth, Bi23 Labs og wallet.fo osv. Mens andre hold, der endnu ikke skal indsende deres produkter, inkluderer Bit Dimension, Navigato.io, Tavitt og Zxplus.

Hackathon-belønninger, regler og detaljer

OKExChain Hackathon sigter mod at tilskynde brugere til kreativ applikationsudvikling baseret på OKExChains offentlige kædesystem. Kampagnefristen er 20. juli. Vinderne vil blive annonceret offentligt i slutningen af ​​august, og OKExChain belønner hold og enkeltpersoner op til $ 5.000 i OKB-tokens.

I henhold til Hackathons regler modtager vinderne i tilfælde af OKExChain Improvement Proposal-only-indsendelser op til $ 500 OKB i værdi. Indsendelser, der inkluderer OIP’er og produkter, kvalificerer sig til belønninger på op til $ 5.000 i OKB.

Hackathon-korrekturlæsere

De brancheledere, der vil gennemgå indsendelserne i fællesskab, inkluderer DappOS-grundlægger, FengNiao, finansstifter, IPFS Force Zone-medstifter og chefforsker, Xin Li, FIBOS-grundlægger, Ma Xiang, CoinDesk Chinese version Chief Operating Officer, Leiyang Xin, Dapp. com-grundlægger og administrerende direktør, Kyle Lu, Ankr medstifter og administrerende direktør, Ryan Fang, TokenInsight-partner, Wei Zhao, TokenInsight-chefanalytiker, Johnson Xu, AWS-blockchain-branchens seniortekniske ekspert, Wang Shiyu og AWS-softwareingeniør, Yuan Ye.

To uger tilbage

OKExChain sigter mod at fremme udviklingen af ​​kommercielle blockchain-applikationer i stor skala. Den tværkædeteknologi, der er vedtaget af OKExChain, letter udvekslingen af ​​værdi og skabelsen af ​​et helt økosystem af merværditjenester, der supplerer hinanden. OKExChain testnet har på nuværende tidspunkt implementeret en række brancheførende tekniske funktioner, herunder tilpassede applikationer, et økosystem med flere kæder og lagdeling af data.

Hackathon-kampagnen har mindre end to uger tilbage, og udviklere er velkomne til at deltage ved at indsende deres forslag om OKExChains teknologiske udvikling, produktdesign og økologiske planlægning eller ved at opbygge udviklingsværktøjer, SDK’er, browsere, tegnebøger og staking-serviceprodukter baseret på OKExChain testnet.

Om OKExChain

Links til forslag: https://github.com/okex/OIPs

OKExChains tekniske fællesskab:

OKExChain officielle web: https://okex.me/okexchain

OKEx DEX: https://okex.me/dex-test

Gør krav på TOKT: https://okex.me/drawdex

OKExChain Doc: https://okexchain-docs.readthedocs.io/da/latest/

OIP’er: https://oips.readthedocs.io/da/latest/

Kontakt os på for spørgsmål, feedback eller forslag

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner