Μηνιαία έκθεση OKExChain – Ιούνιος 2020

Αγαπητοί πολύτιμοι χρήστες:

Το OKExChain συνεχίζει να σημειώνει σημαντική πρόοδο στον κόσμο της δημόσιας τεχνολογίας αλυσίδων, του σχεδιασμού προϊόντων και της οικοσυστήματος.

Προς το παρόν, το δοκιμαστικό δίκτυο OKExChain έχει ενημερωθεί στο v0.10.9. Το OpenDEX-Desktop και το περιβάλλον εργασίας χρήστη έχουν ανοιχτό κώδικα. Το Spot Leverage Trading έχει πλέον ολοκληρώσει το 100% και έχει ολοκληρωθεί επίσης ο σχεδιασμός του μοντέλου του OKExChainSWAP. Επιπλέον, το testnet μονής κόμβου OKExChain-wasm ολοκλήρωσε την ανάπτυξη ενός δικτύου ενός κόμβου παράλληλα με την ολοκλήρωση της ανάπτυξης του απλού εργαλείου cosmwasm.

Επιπλέον, 23 ομάδες συμμετείχαν στην πρώτη εκστρατεία Hackathon και 16 συμμετοχές έχουν ληφθεί από ομάδες.

Συνεχίστε να διαβάζετε για περισσότερες λεπτομέρειες της μηνιαίας αναφοράς OKExChain.

Τεχνολογική πρόοδος

Ενημέρωση έκδοσης ανάπτυξης

Το OKExChain αναβαθμίστηκε σε v0.10. 9:

https://github.com/okex/okexchain/releases

Το okexchain-go-SDK αναβαθμίστηκε σε v0.10.0:

https://github.com/okex/okexchain-go-sdk/releases

Το okexchain-java-SDK αναβαθμίστηκε σε v0.10.0:

https://github.com/okex/okexchain-java-sdk/releases

Νέο ανοιχτό κώδικα


okexchain-javascript-sdk:

https://github.com/okex/okexchain-javascript-sdk

okexchain-opendex-ui:

https://github.com/okex/opendex-ui

okexchain-opendex-desktop:

https://github.com/okex/opendex-desktop

Δοκιμή σταθερότητας για OKExChain v0.10

Το OKExChain v0.10 έχει αξιολογηθεί ως σταθερό. Το τρέχον ύψος του μπλοκ είναι 7.410.206 και έχει επεξεργαστεί 10.974.688 συναλλαγές. Κάθε μπλοκ περιέχει 10-20 συναλλαγές.

OpenDEX-Επιφάνεια εργασίας

Το OpenDEX-Desktop, το πρώτο πρόγραμμα επιτραπέζιου υπολογιστή του OKExChain, είναι ανοιχτού κώδικα και έχει κυκλοφορήσει την Έκδοση 0.0.1.

Εκτός από τις λειτουργίες συναλλαγών και πορτοφολιών που παρέχονται από το αρχικό WEB του OKEx, οι χρήστες μπορούν να εκδώσουν γρήγορα τα διακριτικά και τα ζεύγη συναλλαγών τους στο testnet μέσω του προγράμματος.

Το προϊόν εξακολουθεί να βρίσκεται σε συνεχή επανάληψη και η υποστήριξη τοπικών και προσαρμοσμένων κόμβων και διαχείρισης διακριτικών θα ανοίξει αργότερα.

OKExChainSWAP

Ο σχεδιασμός του μοντέλου OKExChainSWAP έχει ολοκληρωθεί. Η μονάδα OKExChain poolswap έχει επίσης υλοποιηθεί με βάση το OIP-3: TOKEN SWAP. Ο κωδικός έχει συγχωνευτεί στο Github OKExChain master και σύντομα θα ξεκινήσει τη δοκιμή.

Συναλλαγές Spot Leverage

Η αναπτυξιακή πρόοδος έχει φτάσει το 100%. Το ποσοστό κάλυψης UT είναι 95% ή μεγαλύτερο. Μια δοκιμαστική έκδοση είναι τώρα διαθέσιμη.

Έξυπνη σύμβαση Wasm

Το δοκιμαστικό δίκτυο single-node OKExChain-wasm έχει ολοκληρώσει τη συλλογή, την ανάπτυξη και τη δοκιμή ενός δικτύου ενός κόμβου καθρεπτών – ενώ το cosmwasm-go poc είναι 85% ολοκληρωμένο

https://github.com/okex/okexchain/tree/okexchain-wasm/docs/smart_contract

Η ανάπτυξη του εργαλείου προσομοίωσης του κόσμου έχει ολοκληρωθεί και έχει μεταφορτωθεί στην κοινότητα του κόσμου.

Οι πληροφορίες έργου OKExChain έχουν προστεθεί επίσης στην αρχική σελίδα της κοινότητας Cosmos.

Ισομορφική ανάπτυξη αλυσίδων

Η ομάδα του OKExChain έγινε μέλος του GoZ – ενός διαγωνισμού δοκιμών διαγώνιας αλυσίδας Cosmos – και κέρδισε την επιβράβευση Lively στην πρώτη φάση του διαγωνισμού.

Για να μάθετε περισσότερα, δείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://goz.cosmosnetwork.dev/2020/06/16/announcing-the-liveness-winners-and-challenge-reward-recipients-of-game-of-zones/

Ενημερώσεις οικοσυστήματος

Ενημερώσεις OKExChain TestNet Supernode

Προς το παρόν, 59 ομάδες έχουν υποβάλει αίτηση με επιτυχία για ένα supernode στο testnet του OKExChain. Περιλαμβάνουν:

 • Γεια σας
 • ipfsforce
 • φρουρός αλυσίδας
 • BitSong
 • Άγκρ
 • RenrenBit
 • BKBT (Beenews)
 • Νιούπουλ

Έργα που γίνονται supernodes στη φάση του testnet θα λάβουν κρατήσεις στην πρώτη φάση του κύριου testnet του OKExChain. Ελέγξτε την τρέχουσα λίστα υπερκειμένων μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

https://www.oklink.com/okexchain-test/bp-list

Εκστρατεία OKExChain Hackathon

Από τις 30 Ιουνίου, 23 ομάδες και δύο ανεξάρτητοι προγραμματιστές έχουν συμμετάσχει στην πρώτη εκστρατεία OKExChain Hackathon – και έχουν ληφθεί 16 συμμετοχές. Οι συμμετέχοντες προέρχονται από:

 • NewDex
 • NetCloth
 • Άγκρ
 • BitSong
 • OneChain
 • ChainsGuard
 • BTSPP
 • Στίβων
 • AITEX
 • Εργαστήρια Bi23
 • DappBirds
 • Tokenview
 • Πορτοφόλι FO
 • Κοσμοσύνδεση

NewDex είναι μια αποκεντρωμένη ανταλλαγή που ξεκίνησε στο EOS και υποστήριξε πλευρικές αλυσίδες EOS όπως BOS, TELOS, FIBOS, MEETONE, ENU, WAX και LYNX. Έχει γίνει η μεγαλύτερη αποκεντρωμένη ανταλλαγή με βάση την EOS.

NetCloth είναι ένα δίκτυο δημόσιων αλυσίδων υψηλής απόδοσης επόμενης γενιάς με τη συναίνεση της BPoS. Η εφαρμογή NetCloth, που περιλαμβάνεται στην αλυσίδα NetCloth, παρέχει υπηρεσίες στους χρήστες – συμπεριλαμβανομένων προσωπικών δεδομένων προστασίας και πορτοφολιών πολλαπλών στοιχείων.

Άγκρ είναι η πρώτη πλατφόρμα Node-as-a-Service για ανάπτυξη κόμβων blockchain.

BitSong, βασισμένο στο Cosmos-SDK / Tendermint, είναι ένα blockchain ανοιχτού κώδικα με την αποστολή να απλοποιήσει τη μουσική γραφειοκρατία.

OneChain είναι μια αλυσίδα κοινωνικών δικτύων που αναπτύχθηκε και λειτουργεί από το ίδρυμα OneChain. Το OneChain ενσωματώνει εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, πορτοφόλι και εμπόριο που βασίζονται σε blockchain.

Πεκίνο ChainsGuard Η Network Technology Co. Ltd επικεντρώνεται στην ασφάλεια blockchain – συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, υπηρεσιών ασφαλείας για ανταλλαγές, πορτοφόλια, κόμβους αλυσίδων και δεξαμενές εξόρυξης.

ο BTSPP η ομάδα ανέπτυξε το BitShares mobile wallet (BTS ++) btspp.io για την κοινότητα BitShares – ενοποίηση συναλλαγών, υποθηκών, μεταφορών, ιδιωτικών συναλλαγών, προτάσεων πολλαπλών υπογραφών, κοινοτικής ψηφοφορίας κ.λπ..

Στίβων είναι μια λύση all-in-one που δημιουργήθηκε με κύριο στόχο την πρόσβαση σε blockchain ως υπηρεσία και διευκολύνοντας τη δουλειά για τους παγκόσμιους προγραμματιστές να δημιουργήσουν και να αναπτύξουν dApps σε διαφορετικά blockchain.

AITEX Τα μέλη της ομάδας είναι όλα από το Πανεπιστήμιο Beihang που έχουν κερδίσει τα κορυφαία βραβεία MCM / ICM και έχουν δημοσιεύσει ακαδημαϊκές εργασίες που σχετίζονται με τη βιομηχανία blockchain.

Εργαστήρια Bi23 λειτουργεί ως πάροχος υπηρεσιών επικύρωσης PoS και επικυρωτής – και είναι ο ενεργός επικυρωτής σε περισσότερα από 10 έργα blockchain.

DappBirds είναι μια πλατφόρμα dApp all-in-one που προσφέρει υπηρεσίες από ανάλυση δεδομένων dApp έως σχεδιασμό, τροποποίηση, έκδοση, λειτουργία, λύσεις και συναλλαγές μεταξύ αλυσίδων. Επί του παρόντος, περισσότερα από 5.000 dApps και 10.000 έξυπνα συμβόλαια έχουν καταχωριστεί στην πλατφόρμα.

Tokenview, ως πάροχος υπηρεσιών blockchain explorer, προσφέρει υπηρεσίες έρευνας δεδομένων blockchain σε περίπου 100 χρήστες δημόσιας αλυσίδας.

Πορτοφόλι FO είναι ένας από τους συνεργάτες του οικοσυστήματος FIBOS που αναπτύσσει και διαχειρίζεται ένα προϊόν πορτοφολιού.

Κοσμοσύνδεση είναι ένας κόμβος επικύρωσης εταιρικού επιπέδου, πάροχος υποδομής και προγραμματιστής εφαρμογών τελικού χρήστη.

Με το τέλος της εκστρατείας OKExChain Hackathon λιγότερο από δύο εβδομάδες, οι προγραμματιστές μπορούν να συμμετάσχουν υποβάλλοντας προτάσεις σχετικά με την τεχνική ανάπτυξη, το σχεδιασμό προϊόντων και τον οικολογικό σχεδιασμό του OKExChain.

Για να υποβάλετε μια πρόταση, κάντε το σε αυτήν τη διεύθυνση: https://github.com/okex/OIPs. Εναλλακτικά, μπορείτε να δημιουργήσετε εργαλεία προγραμματιστών, να αναπτύξετε γλώσσες SDK, να κάνετε προγράμματα περιήγησης και πορτοφόλια και να παρέχετε υπηρεσίες προϊόντων στοιχήματος βάσει του δοκιμαστικού δικτύου OKExChain για να συμμετάσχετε στην καμπάνια.

Λεπτομέρειες καμπάνιας:

https://www.okex.com/academy/zh/the-first-okexchain-hackathon-campaign-announcement-cn

Εάν έχετε οποιεσδήποτε συμβουλές ή προτάσεις, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ:

Σχετικά με το OKExChain :

Τεχνική κοινότητα OKExChain: https://t.me/okexchaintech

Επίσημος Ιστός OKExChain: https://okex.me/okexchain

OKEx DEX: https://okex.me/dex-test

Διεκδίκηση TOKT: https://okex.me/drawdex

Έγγραφο OKExChain: https://okexchain-docs.readthedocs.io/en/latest/

OIP: https://oips.readthedocs.io/en/latest/

Κοινότητα OKExChain

7 Ιουλίου 2020

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map