Μηνιαία έκθεση OKExChain – Μάιος 2020

Αγαπητοί πολύτιμοι χρήστες:

Από την κυκλοφορία του δοκιμαστικού δικτύου OKExChain στις 10 Φεβρουαρίου 2020 και μετά από τέσσερις μήνες ανάπτυξης από τους προγραμματιστές της κοινότητας, έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος στις πτυχές της τεχνολογίας δημόσιας αλυσίδας, του σχεδιασμού προϊόντων και της κατασκευής οικοσυστημάτων..

Προς το παρόν, το δοκιμαστικό δίκτυο OKExChain έχει ενημερωθεί σε v0.10, η πρόοδος του OpenDEX έχει ολοκληρωθεί κατά 50% και αυτή της έρευνας & ανάπτυξη στο DEX Leverage Trading κατά 60%.

Εξάλλου, σχεδόν 30 ιδρύματα έχουν συνεργαστεί με το OKExChain και έχουν συνεισφέρει τεχνολογική υποστήριξη και ερευνητική υπηρεσία στην κοινότητα OKExChain. Η πρώτη εκστρατεία OKExChain Hackathon παρουσιάστηκε σε παγκόσμια τεχνικά geeks στις αρχές Ιουνίου.

Διαβάστε παρακάτω για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη μηνιαία έκθεση OKExChain:

OKExChain TestNet Αναβάθμιση σε v0.10

Κυκλοφόρησε το DEX v0.10:

https://www.okex.com/dex-test

Το Blockchain Explorer αναβαθμίστηκε σε v0.10:

https://www.oklink.com/okexchain-test

Ενημερώσεις έκδοσης ανάπτυξης

Το OKExChain αναβαθμίστηκε σε v0.10.7:

https://github.com/okex/okexchain/releases

Το okexchain-go-SDK αναβαθμίστηκε σε v0.10.0:


https://github.com/okex/okexchain-go-sdk/releases

Το okexchain-java-SDK αναβαθμίστηκε σε v0.10.0:

https://github.com/okex/okexchain-java-sdk/releases

Προστέθηκαν νέες λειτουργίες στο OKExChain v0.10

Η ψήφος έγκρισης προστέθηκε στο OKExChain

Το OpenDEX προστέθηκε στο OKExChain

Δοκιμή σταθερότητας για OKExChain v0.10

Η έκδοση αξιολογείται ως σταθερή. Το τρέχον ύψος του μπλοκ είναι 6.577.120 και έχει ασχοληθεί με περισσότερες από 80.000.000 συναλλαγές. Κάθε μπλοκ περιέχει 10 – 20 συναλλαγές.

Η κενή δομή για δοκιμή βρέθηκε στον κώδικα δημιουργίας στρώματος τενόντου που υποβλήθηκε και αναφέρθηκε στην κοινότητα Cosmos. https://github.com/tendermint/tendermint/issues/4766

Ενημερώσεις έκδοσης OpenDEX Desk

Ο σχεδιασμός προϊόντος ολοκληρώθηκε κατά 50% και το πρωτότυπο έχει εισέλθει στη φάση σχεδίασης διεπαφής χρήστη.

Ολόκληρη η λειτουργία του DEXOperator έχει ολοκληρωθεί κατά 45%, HTTP API, αντιστοίχιση τελών συναλλαγών και λογική εισόδου / εξόδου. Ξεκίνησε η έρευνα για το πλαίσιο ανάπτυξης της έκδοσης του γραφείου OpenDEX.

Συναλλαγές Spot Leverage

Η αναπτυξιακή πρόοδος ολοκληρώθηκε κατά 60%. Μια δοκιμαστική έκδοση μπορεί να είναι διαθέσιμη στις αρχές Ιουνίου.

Προστέθηκε η λειτουργία κατάθεσης και ανάληψης πιστωτικού ταμείου

Η λειτουργία της κατάθεσης και ανάληψης κερμάτων προστέθηκε: να προσφέρει ένα ταμείο για την ικανοποίηση δανεισμού και ανάκλησης της ζήτησης.

Το πρόβλημα σχεδιασμού λύθηκε σχετικά με το ανεπαρκές κεφάλαιο κινδύνου όταν συμβαίνει φθορά

Προστέθηκε η λειτουργία υποστήριξης για τον καθορισμό του μέγιστου δείκτη μόχλευσης, του δείκτη δανεισμού και του δείκτη κεφαλαίων ασφαλείας

Έξυπνη σύμβαση Wasm

Λήφθηκαν δύο ζητήματα από την κοινότητα Cosmos, στα οποία το ζήτημα επιλύθηκε 226 100% και ο κωδικός συμβολαίου της λύσης του ολοκληρώθηκε κατά 60%.

Η λύση στο ζήτημα 301 βρίσκεται στο πλαίσιο της έρευνας

Ισομορφική ανάπτυξη αλυσίδων

Η ομάδα του OKExChain εντάχθηκε σε τρεις φάσεις του GoZ (διαγωνισμός διαγώνιας αλυσίδας Cosmos) και κατέλαβε την 42η θέση στην πρώτη φάση του διαγωνισμού.

Ολοκληρώθηκε η ενσωμάτωση του OKExChain στο IRISwallet.

Ενημερώσεις οικοσυστήματος

1. Εταιρική σχέση οικοσυστήματος

Περισσότερα από 30 ιδρύματα από πέντε τομείς, συμπεριλαμβανομένων των δημόσιων αλυσίδων, του προγράμματος περιήγησης, του πορτοφολιού, της ομάδας εξόρυξης και των ιδρυμάτων ασφαλείας έχουν ενταχθεί στην κατασκευή του οικοσυστήματος OKExChain. Μετά την επιτυχή ενημέρωση της έκδοσης v0.10, το OKExChain έλαβε προτάσεις συνεργασίας από τους ακόλουθους οργανισμούς:

  • Η Fibos πρότεινε να συνεργαστεί με το OKExChain στην ετερογενή λύση αλυσίδας, στα πρωτόκολλα συναλλαγών DEX και στις άλλες τρεις πτυχές. Η Fibos εντάχθηκε στη λίστα εκτέλεσης των υπερκειμένων OKExChain testnet.
  • Η KAVA πρότεινε να προσφέρει βοήθεια για τη δημιουργία σχεδίων αλυσίδας Defi και λύσεων δεδομένων στο οικοσύστημα OKExChain.
  • Η Bytom πρότεινε να προσφέρει συμμαχία Multi-sidechains, αμοιβαία αναγνώριση των Tokens της πλευρικής αλυσίδας, αμοιβαία συμμετοχή στη διακυβέρνηση των ομοσπονδιακών κόμβων του άλλου και σύνδεση των οικοσυστημάτων Okcoin και Bytom.
  • Η CertiK πρότεινε να προσφέρει CVM και DeepSEA για να τροφοδοτήσει το OKExChain και να δημιουργήσει block explorer και DeepWallet για το OKExChain.
  • Το IRISnet και το OKExChain συμμετείχαν από κοινού στο GoZ και επέτυχαν σε βάθος συνεργασία σε τεχνολογικούς τομείς. Επίσης, το IRISnet πρότεινε να προσφέρει τεχνική υποστήριξη στο OKExChain στους τομείς του Defi, της εφαρμογής πορτοφολιού και του εξερευνητή.
  • Εκτός αυτού, οι NULS, Vite, YeeCo και TrueChain συμμετείχαν στην κατασκευή του δοκιμαστικού δικτύου OKExChain.

2. Ενημερώσεις OKExChain TestNet Supernode

Το OKExChain TestNet καλεί ιδρύματα και άτομα να δημιουργήσουν Supernodes. Η λίστα σουπερνοδίων που ολοκληρώθηκε στη φάση του testnet θα παραμείνει μέχρι την έναρξη της δεύτερης φάσης του Mainnet OKExChain.

Προς το παρόν, ελέγξτε τη λίστα σουπερνοδίων μέσω της παρακάτω διεύθυνσης URL:

https://www.oklink.com/okexchain-test/bp-list

3. Η πρώτη εκστρατεία OKExChain Hackathon

Κυκλοφορεί επίσημα η πρώτη εκστρατεία OKExChain Hackathon που βασίζεται στο testnet OKExChain 0.10 και άνω. Οι προγραμματιστές μπορούν να συμμετάσχουν υποβάλλοντας προτάσεις σχετικά με την τεχνική ανάπτυξη, το σχεδιασμό προϊόντων και τον οικολογικό σχεδιασμό του OKExChain. Διεύθυνση υποβολής πρότασης: https://github.com/okex/OIPs. Εναλλακτικά, μπορείτε να δημιουργήσετε εργαλεία προγραμματιστών, να αναπτύξετε γλώσσες SDK, να κάνετε προγράμματα περιήγησης και πορτοφόλια και να παρέχετε υπηρεσίες προϊόντων με βάση το δοκιμαστικό δίκτυο OKExChain για να συμμετάσχετε στην καμπάνια.

Λεπτομέρειες καμπάνιας:

https://www.okex.com/academy/zh/the-first-okexchain-hackathon-campaign-announcement-cn

Θα έχετε οποιεσδήποτε συμβουλές ή προτάσεις, στείλτε την στην παρακάτω διεύθυνση email:

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: [προστασία μέσω email]

Σχετικά με το OKExChain

Τεχνική κοινότητα OKExChain: https://t.me/okexchaintech

Επίσημος Ιστός OKExChain: https://okex.me/okexchain

OKEx DEX: https://okex.me/dex-test

Διεκδίκηση TOKT: https://okex.me/drawdex

Έγγραφο OKExChain: https://okexchain-docs.readthedocs.io/en/latest/

Κοινότητα OKExChain

10 Ιουνίου 2020

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map