Ο Κρόνος ενώνει το οικοσύστημα OKExChain

Καθώς προχωράμε το OKExChain TestNet 0.10 προς τα εμπρός, το OKEx είναι υπερήφανο που καλωσορίζει τον Κρόνο στο οικοσύστημα OKExChain!

Δίκτυο Κρόνου δημιουργεί μια υποδομή ανοιχτού κώδικα που διευκολύνει τη συνεργασία με κρυπτονομίσματα, διαλύοντας τα εμπόδια για την ίδρυση επιχειρήσεων blockchain και επιτρέποντας σε όλους να έχουν πρόσβαση στην οικονομική ελευθερία που υπερασπίστηκε η αποκέντρωση.

Το 2018, η Team Saturn κυκλοφόρησε το Saturn Wallet, το πρώτο πορτοφόλι κρυπτογράφησης με εγγενή υποστήριξη πολλαπλών αλυσίδων για πρόσβαση σε αποκεντρωμένες εφαρμογές, που συνήθως ονομάζονται DApps, στο Ethereum και το Ethereum Classic. Την κυκλοφορία ακολούθησε το κορυφαίο προϊόν του, Saturn Protocol v1, ένα αποκεντρωμένο πρωτόκολλο ανταλλαγής για την ασφαλή διαπραγμάτευση ETH, ETC, καθώς και ERC-20 και ERC-223 tokens.

Υπάρχουν πλέον πάνω από 870 μάρκες στην πλατφόρμα – με περισσότερους από 8.800 χρήστες να επιλέγουν το Saturn Network για να ανταλλάσσουν με ασφάλεια τα περιουσιακά τους στοιχεία ενώ απολαμβάνουν μία συναλλαγή από πορτοφόλι σε πορτοφόλι..

Επισκόπηση πρωτοκόλλου Κρόνου

Επί του παρόντος, η ομάδα εργάζεται Πρωτόκολλο Κρόνου v2, μια σημαντική αναβάθμιση υποδομής που θα εισαγάγει πολλά νέα χαρακτηριστικά για τη βελτίωση του πρωτοκόλλου σε όλους τους επενδυτές, χρήστες και ενδιαφερόμενους. Τα βασικά νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

  • Αυτόματη αγορά: Μεταβαίνοντας σε ένα μοντέλο AMM μέσω της προσθήκης δεξαμενών ρευστότητας και στοιχήματος, ενεργοποιείται η δημιουργία μιας δεξαμενής ρευστότητας OKB.
  • Ζεύγη συναλλαγών διακριτικών: Με την επίλυση προβλημάτων ρευστότητας, το Saturn Network θα μπορεί επίσης να υποστηρίζει ζεύγη token-to-token.
  • Διακυβέρνηση DAO: Το Saturn Protocol ανήκει στην κοινότητα με μάρκες διακυβέρνησης. Το Saturn DAO θα επιτρέπει επίσης τακτικές πληρωμές κερδών σε κατόχους διακριτικών με τη μορφή μερισμάτων.
  • Ατομικά ανταλλακτικά Cross-Chain: Η βελτιωμένη διαλειτουργικότητα μεταξύ διαφορετικών οικοσυστημάτων blockchain με τη μορφή Atomic Swaps επιτρέπει, για παράδειγμα, την αποκεντρωμένη συναλλαγή μεταξύ OKT και ETH.
  • Δαχτυλίδια Κρόνου: Οι δυνάμεις Saturn Protocol ενθαρρύνουν ένα μοντέλο συνεργατών για την έναρξη της ανταλλαγής σας.

Saturn Protocol v2 με OKB Liquidity Pool

Δίκτυο Saturn και συνεργασία OKExChain

Το Saturn Network και το OKExChain είναι ενθουσιασμένοι που μοιράζονται πολλές έννοιες σχεδιασμού και αναπτυξιακά σχέδια που θα μπορούσαν να ανοίξουν μελλοντικές διασταυρούμενες συνεργίες μεταξύ του Saturn Protocol και του OKExChain / OpenDEX.

Δίκτυο Saturn List OKB

Το OKB είναι το καθολικό διακριτικό χρησιμότητας για την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων OKEx. Με το OKExChain να αποτελεί μέρος του οικοσυστήματος OKEx, ένας πολύ καλός τρόπος για να προωθήσετε την περαιτέρω υιοθέτηση είναι με την καταχώριση του διακριτικού OKB στο Saturn Network.

Η ομάδα Saturn θα βοηθήσει το OKExChain στη δημιουργία μιας δεξαμενής ρευστότητας OKB στο Saturn Protocol v2 – επιτρέποντας την περαιτέρω ενοποίηση με το αναπτυσσόμενο οικοσύστημα DeFi στο Ethereum.

Κόμβος επικυρωτή OKExChain


Το Saturn Network εντάχθηκε στο δοκιμαστικό δίκτυο OKExChain λειτουργώντας έναν κόμβο επικύρωσης. Μόλις το OKExChain μετακινηθεί στο mainnet του, θα μπορούσαν να δημιουργηθούν περαιτέρω συνέργειες – όπως το Saturn Network να γίνει χειριστής OKExChain / OpenDEX.

Η ανάπτυξη ενός OKDex αφιερωμένου στην εταιρική σχέση OKExChain / Saturn Network θα χρησιμεύσει ως γέφυρα ρευστότητας μεταξύ των δύο οικοσυστημάτων, ενεργοποιώντας τα ζεύγη συναλλαγών SATURN / OKT και STRN / OKT.

Διαλειτουργικότητα με το Ethereum Classic

Και οι δύο ομάδες έχουν κοινό ενδιαφέρον για την παροχή περαιτέρω διαλειτουργικότητας με το Ethereum Classic (ETC) και το OKExChain. Ως μέρος του οικοσυστήματος OKEx, το OKExChain φιλοξενεί τις μεγαλύτερες αγορές ETC με βάση τον όγκο συναλλαγών. Το Saturn Network είναι αυτή τη στιγμή το πιο χρησιμοποιούμενο DApp στο Ethereum Classic.

Το Team Saturn συνιστά στο OKExChain να αναπτύξει μια γέφυρα περιουσιακών στοιχείων ανάμεσα σε αυτό και τα ψηφιακά στοιχεία που βασίζονται στο Ethereum Classic για να υποστηρίξει τις συναλλαγές και την αγορά για μάρκες ETC και ETC στο OpenDEX. Για να διευκολυνθεί η υιοθέτηση, το Team Saturn θα τρέξει έναν καθρέφτη OpenDEX και το front-end για τη γέφυρα των στοιχείων.

Προωθήστε το OKB στο DeFi σε πολλές αλυσίδες

Το Saturn Network, ως ηγέτης στην τεχνολογία DeFi, θα ενσωματώσει τα συνθετικά ψηφιακά στοιχεία OKB και / ή OKB στα αποκεντρωμένα πρωτόκολλα χρηματοδότησής του. Αυτό θα προωθήσει το OKB στο οικοσύστημα χρήστη DeFi σε αλυσίδες Ethereum, Ethereum Classic και άλλες υποστηριζόμενες αλυσίδες εικονικής μηχανής Ethereum. Θα προωθήσει επίσης το DeFi μεταξύ των χρηστών OKExChain και OKCoin.

Το Team Saturn συνιστά στο OKExChain να εκτελεί έναν ελαφρύ πλήρες κόμβο του Κρόνου με τον προσαρμοσμένο δακτύλιο του Κρόνου, τα bb arbitrage, τα ατομικά ανταλλακτικά για ρομπότ μεταφοράς αξίας μεταξύ αλυσίδων, καθώς και να διατηρεί αποκεντρωμένες χρηστικές τιμές OKB μαζί με το Team Saturn και άλλα μέλη της κοινότητας DeFi.

Σχετικά με το OKExChain

Τεχνική κοινότητα OKExChain: https://t.me/okexchaintech

Επίσημος Ιστός OKExChain: https://okex.me/okexchain

OKEx DEX: https://okex.me/dex-test

Διεκδίκηση TOKT: https://okex.me/drawdex

Έγγραφο OKExChain: https://okexchain-docs.readthedocs.io/en/latest/

OIP: https://oips.readthedocs.io/en/latest/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map