OKB når All-time-high Mens OKT, OKExChains Native Token, lanceres snart

OKEx, verdens største kryptokurrency spot- og derivatudveksling, har for nylig annonceret lanceringen af ​​OKExChain, en OKEx-ejet kommerciel offentlig blockchain og OKEx DEX, den første decentrale applikation baseret på OKExChain. Ved at vedtage en delegeret Proof of Stake (DPOS) konsensusmekanisme har OKEx udstedt OKT som native token for OKExChain. Udstedelsen af ​​OKT vil ske på genesisblokken og nodeblokken og forventes at stige med 1-5% hvert år. Dette markerede en vigtig milepæl for OKEx og skabte derfor også et skub til OKB-økosystemet.

I betragtning af dette er OKB, global utility token, der er vedtaget af OKEx, steget mere end 24% på 7 dage til $ 7,44 (16. februar 2020) og ramt en ny højde.

OKT, det oprindelige token for OKExChain

OKT er det oprindelige token for OKExChain, der fungerer som basetoken for OKExChain Delegated Proof of Stake (DPoS) konsensusmekanisme. Samme som oprindelige tokens for andre DPoS offentlige kæder, OKT-indehaveren kan deltage i valget eller afstemningen af ​​noder, og prisen på OKT bestemmes af udviklingen af ​​det offentlige kædeøkosystem, for eksempel DEX og andre DeFi-applikationer på det.

Derfor er OKT et uafhængigt token, men ikke en gaffelmønt af OKB med forskellige funktioner og forskellige faktorer, der påvirker deres priser.

Med hensyn til udstedelsesregler udstedes OKT først i genesisblokken og senere hvert år med 1-5% yderligere udstedelse, og 100% af genesisblokken OKT kortlægges til OKB-indehavere ifølge meddelelsen.

Sameksistens mellem OKB og OKT

Kerneforskellen mellem OKB og OKT er driftslogikken. Værdien af ​​OKB afspejlet i OKEx ‘forretningsresultater og understøttelsen af ​​OKB’s tilbagekøb og brændingsordning. OKB har allerede angivet en deflationsalder efter at have brændt 700 millioner udstedte OKB og lovede aldrig at udstede yderligere OKB. I øjeblikket er deflationsmodellen blevet en vigtig og vigtig søjle i OKBs pris og et effektivt middel til at beskytte brugernes interesser.

Som et grundlæggende tegn på en indfødt offentlig kæde, der vedtager en DPOS-konsensusmekanisme, er OKT imidlertid designet til at opfylde OKExChains krav om højere frihed til at motivere internationale brugere til at opretholde sit meget autonome økosystem. Derfor, en kontinuerlig udstedelsesordning for tokener og mere fleksible incitamentsmekanismer er nødvendige, der strider mod OKB’s idé om deflation. Det indebærer grunden til at udstede OKT som det oprindelige token til OKExChain i stedet for OKB.

Markedsproblemer OKT vil mindske værdien af ​​OKB. På baggrund af dette har prisen på OKB for nylig talt tydeligt for sig selv. I betragtning af at prissøjlerne på to tokens er helt forskellige, kan OKT faktisk forbedre udviklingen af ​​OKB-økosystemet ved at inspirere vitaliteten i applikationerne og bruge sager baseret på OKExChain. Markedet skal tage højde for, at OKEx’s forretningsresultater er en vigtig faktor for prisen på OKB.

Sammenfattende er OKT og OKB fundamentalt forskellige, men gensidigt fordelagtige for hinanden.

Fremtidige træk for at øge værdien af ​​OKB

Siden udstedelsen har OKB opnået stor succes. Fra nu af er der allerede 11 interne og 32 eksterne applikationsanvendelsessager i OKB-økosystemet. Med hensyn til handelskanaler åbnede fiat-gateways til 8 store valutaer, herunder amerikanske dollar, euro, koreansk vundet, indonesisk rupiah og vietnamesisk dong. Desuden er 13.978.364 OKB allerede købt tilbage og brændt. Ifølge CoinMarketcap-dataene er OKB’s ROI så højt som 322,29%.

”De sidste to år har været en non-stop efterforskning for os i værdiskabelse gennem OKB. Vi er kommet langt og er nu yderst sikre på vores evne til at skabe værdi gennem OKB til vores brugere og behandle det som et vigtigt fundament for vores handelsøkosystem og en bro, der forbinder OKEx til vores værdsatte brugere, ”sagde Jay Hao, CEO for OKEx i et for nylig åbent brev. ”At skabe bæredygtig værdi for vores brugere har altid været prioriteret hos OKEx. Når hype mindskes, eller vi støder på et bjørnemarked, vil vores team stille opbygge og forbedre på vores platform. I år vil udvikling af OKB-økosystemet være vores højeste prioritet. ”


ENDE

Om OKEx

Verdens største og mest forskelligartede kryptovalutamarked, OKEx, er hvor globale kryptohandlere, minearbejdere og institutionelle investorer kommer til at styre kryptoaktiver, forbedre investeringsmuligheder og afdække risici. Vi leverer spot- og derivathandel, herunder futures, evig swap og optioner, af større kryptovalutaer, hvilket giver investorerne stor fleksibilitet i formuleringen af ​​deres strategier for at maksimere gevinster og mindske risici.

Mediekontakt:

Vivien Choi

E-mail: [e-mail beskyttet]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map