NULS & OKExChain Ecosystem Cooperation Proposal

Om NULS

NULS er en open-source, adaptiv blockchain-platform af enterprise-kvalitet, der tilbyder hurtige forretningsløsninger til udviklere. Med mikrotjenester, smarte kontrakter, interoperabilitet på tværs af kæder og øjeblikkelig kædebygning, sætter NULS en ny industristandard til strømlining af blockchain-adoption.

Mikroservicelagdesignet fra NULS gør det let for udviklere at hurtigt oprette moduler til noget. NULS leverer flydende, omkostningseffektive og tidsbesparende løsninger til udviklere med minimal blockchain-oplevelse.

NULS er en modulær open source-blockchain-infrastruktur.

Dets flagskibsprodukter er nedenfor:

1.POCM-platform

POCM (Proof of Credit Mining) er en SCO-platform, der giver projekter mulighed for at bruge smarte kontrakter til at udstede og distribuere projekttokener på blockchains. Fik NULS? Indsæt i et projekts noder, og optjen deres token som belønning, mens projektet tjener NULS som belønning. Projekter kan bruge NULS-konsensusbelønningerne til at starte og hjælpe med at finansiere udvikling. I modsætning til IEO’er og ICO’er risikerer stakere aldrig deres hovedstol, og NULS forlader aldrig deres tegnebog. Tjen projekttegn, mens din enhed er slukket! Som en universel SCO-platform kan POCM bruges til at udstede og distribuere tokens og aktiver fra enhver offentlig kæde i ethvert blockchain-økosystem.

2. NULS ChainBox

ChainBox er en out-of-the-box løsning til kædebygning. Det indkapsler seks underliggende moduler: hovedbog, konti, transaktioner, blokke, konsensus og netværk. ChainBox eliminerer nødvendigheden af ​​at forstå enhver underliggende blockchain-teknologi inklusive distribueret datalagring, punkt-til-punkt transmission, konsensusmekanismer og krypteringsalgoritmer. I stedet for at bruge tid på blockchain-arkitektur kan udviklere fokusere på at skabe uafhængige forretningsmoduler baseret på standardkommunikationsprotokoller og derefter danne en helt ny applikationskæde på få minutter med ChainBox.

3. Chainfactory

Chainfactory giver dig mulighed for at opbygge en blockchain, der opfylder dine unikke behov med minimal kodningsevne. Vores trinvise grafiske grænseflade guider dig gennem konfiguration af din kæde ved hjælp af modullageret.

Om NerveNetværk

Nervenetwork er et decentraliseret digitalt aktivsnetværk og en blockchain cross-chain interaktionsprotokol baseret på NULS mikroservice ramme og udviklet med NULS ChainBox. Det sigter mod at bryde blockchainens isolerede værdi-ø, etablere et tværgående aktivinteraktionsnetværk og give al den nødvendige underliggende support til Defi-applikationsøkosystemet. Lad enhver indehaver af digitale aktiver nyde virkelig sikre, gratis og gennemsigtige Defi-applikationstjenester.

NerveNetwork er et decentraliseret netværk af digitale aktivtjenester og en blockchain-interaktionsprotokol baseret på NULS mikroservice ramme og udviklet med NULS ChainBox. Det sigter mod at bryde blockchainens isolerede værdi-ø, etablere et interaktionsnetværk på tværs af kæder og give al den nødvendige underliggende støtte til Defi-applikationsøkologien. Lad enhver indehaver af digitale aktiver nyde den reelle sikkerhed, frihed og gennemsigtighed i Defi-applikationstjenesterne. Via Nerve cross-chain-interaktionsprotokollen er der kun behov for en lille mængde udvikling gennem standardgrænsefladen, og derefter kan blockchain med forskellige strukturer omdannes til et sæt almindelige aktivtyper, der kan identificeres ved hjælp af cross-chain-modulerne i NULS økosystemet. På denne måde kan vi opnå aktivinteraktion inden for og uden for NULS-økosystemet og levere rige Defi-scenarier for mainstream digitale aktiver såsom BTC.


NULS fordele ved den underliggende teknologi

Mikroservicearkitektur, modulering er mere grundig, konsensusmekanisme kan tilsluttes, moduler fungerer uafhængigt, lav kobling og høj ekspansionsfleksibilitet.

Samarbejdsløsninger

1.Det anbefales, at OKExChain vedtager et heterogent, tværkædet økologisk samarbejde

1.1 Det anbefales, at OKExChain slutter sig til Nerve virtual bank node

Projektet fra NerveNetwork er villig til at yde support til virtuelle banknoder.

NerveNetwork har i alt 15 virtuelle bankknudepunkter, som ikke kun har magt til at generere indtægter fra blokke, men også svarer til styringsrettighederne på 15 private nøgler med flere signaturer. Det er ansvarligt for multi-signaturstyring af BTC og ledelsen af den private nøgle til Ethereums smarte kontraktunderskrift er det en distribueret kapitaladministrationschef.

Den virtuelle banknode påtager sig rollen som styring på tværs af kæder, afstemning om nogle on-chain-forslag til forskellige aktivproblemer, der opstår under cross-chain-processen, og gennemgang af aktivforslag med en 66% byzantinsk verifikationsmekanisme, inklusive dem, der opstår under overførsel af tværkædede aktiver behandling af indefrysning, returnering og overførsel.

1.2 Det anbefales, at Nerve leverer en heterogen tværkædeløsning, der hjælper med at understøtte adgangen til mainstream-aktiver såsom BTC, ETH, ERC20 og NULS.

Som en universel cross-chain-protokol får Nerve adgang til forskellige mainstream-aktiver. Den første batch af mainnet får adgang til BTC, ETH, ERC20, NULS, NRC20 og andre kædeaktiver og kontraktaktiver. Gennem forbindelsen med OKExChain kan det give rig adgang til OKExChain og OKExChain DEX og kan deltage i on-chain-styring af disse aktiver, hvilket ikke kun sikrer aktivernes sikkerhed, men også giver fleksible tjenester til OKExChain.

Nervens blokeringstid bekræftes inden for 3S. Det vedtager POCBFT-konsensusmekanismen og har ingen tilbageførselstransaktioner. Det er meget velegnet som et lynnetværksløsning til langvarigt bekræftede mainstream-aktiver.

2. NULS og OKExChain heterogent tværkædet økologisk samarbejde

2.1 Det anbefales, at OKExChain deltager i vedligeholdelsen af ​​NULS ‘blokgenererende noder.

Efter at være blevet en virtuel banknode har puljen ikke kun belønninger fra den virtuelle Nerve-bank, men også belønninger for at generere blokke. Puljen kan også spille NULS, Ethereum og Bitcoin for Nerves mineproduktion.

2.2 Det anbefales, at NULS smart kontrakt DApp & Defi kan understøtte OKT-adgangsadgang

Alle aktiver i Nerve kan overføres til NULS-kæden via NULS-relæprotokollen. Aktiver i NULS-kæden kan understøtte udviklingen og anvendelsen af ​​OKExChains aktiver ‘smarte kontrakter. For eksempel den digitale identitet og distribuerede Aleph-netværk i NULS-kæden. og NULS har nået samarbejde med Ledger.

Derudover kan man hurtigt få adgang til styringsværktøjer og POCM.

2.3 Det anbefales, at NULS Nabox-tegnebogen understøtter heterogene tværgående aktiver fra OKExChain til NULS

NULS økologiske tegnebog Nabox App bruges i øjeblikket af mere end 10000 reelle brugere ved høje frekvenser og kan understøtte adgang og lagring af OKExChain tværgående aktiver.

3. mediefremme

Som medlem af OKExChain-økosystemet vil NULS levere samlede ressourcer, forene medierne og traditionel offentlig mening for at øge branchens indflydelse.

  • Medierne : HuoXing Finance , Jinse Finance , Beenews , Lianshijie, BightbcNews, PingCaiJin, FengLi.com, YunShi24.com, bitett.com, Zilian8.com, maiyaotop.com, beipopfinance.com, Deep Cloud Finance, CoinPlay, Munzixun.com , ect.
  • Det kan fremmes af mere end 10 KOL’er med omfattende indflydelse på Weibo, Twitter og Youtube
  • Det kan promoveres af titusinder af registrerede brugere på sit eget forum.

Det kan fremmes af WeChat Group, Telegram Group, Twitter Group og andre 100.000+ samfund globalt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map