Litecoin Haling Explained: Mikä se on ja miten se voi vaikuttaa sen hintaan?

Litecoin (LTC), yksi markkinoiden vanhimmista ja suosituimmista kryptovaluutoista, kokee toisen puolikkaansa 5. elokuuta. Monet analyytikot ja raportit puhuvat siitä, mutta mitä puolittaminen tarkoittaa? Kuinka tämä voi vaikuttaa Litecoinin hintaan? Kuinka usein puolittuvat tapahtumat tapahtuvat? Näihin ja muihin kysymyksiin vastataan tässä artikkelissa.

Litecoin Halving selitetty

Markkinoilla on erilaisia ​​virtuaalivaluuttoja, jotka toimivat erilaisilla konsensusalgoritmeilla. Yksi niistä tunnetaan nimellä Proof-of-Work (PoW), jonka myös Bitcoin (BTC) on suosinut. PoW-verkot, kuten BTC ja LTC, vaativat kaivostyöläisiä käsittelemään verkon tapahtumat antamalla kaivostehoa.

Tämä saavutetaan laitteilla, jotka kuluttavat suuria määriä energiaa ja pitävät verkon turvallisena. Vahvistamalla liiketoimet ovat todellisia eikä niitä ole muutettu, kaivostyöläiset ansaitsevat palkkioita energiankulutuksestaan ​​ja näiden digitaalisten hyödykkeiden kaivamiseen tarvittavasta ajasta.

Tässä tapauksessa Litecoin-kaivostyöläiset saavat 25 LTC-kolikkoa lohkoa kohden, verrattuna BTC-kaivostyöläisiin, jotka saavat 12,5 BTC-lohkoa lohkoa kohden. Joka 8.40.000 lohkoa Litecoin-verkossa ja 210.000 Bitcoin-lohkoketjussa, kaivostyöläisten palkkiot vähenevät puoleen. Tämä tarkoittaa, että seuraavan puolittamisen aikana, jonka Litecoin kokee, kaivostyöläiset palkitaan 12,5 LTC: llä 2,5 minuutin välein. Bitcoin-kaivostyöläiset palkitaan 6,25 BTC 10 minuutin välein, kun otetaan huomioon, että Litecoin-lohkoajat ovat neljä kertaa nopeammat kuin Bitcoinin lohkot.

Onko Litecoin-hintaan vaikutusta?

Lähde: http://blog.abrok.eu/inflation-rates-of-crypto-currencies/

Bitcoin ja Litecoin ovat valuuttoja, joiden inflaatiojärjestelmä pienenee neljän vuoden välein. Litecoin-inflaatio laskee 8,72%: sta 4,26%: iin vuodessa, lähemmäs sitä, mitä keskuspankit ympäri maailmaa yleensä asettavat “terveelliseksi inflaatioasteeksi” talouksilleen.

Kryptovaluutat ovat erilaisia. Tarjonta on selvästi rajallinen, jota ei voida muuttaa, mikä luo varmuutta siitä, mitä tapahtuu ja kuinka inflaatio kehittyy. Kun LTC: tä lasketaan liikkeeseen vähemmän kuukaudessa, markkinoiden on paljon helpompi ottaa uusi painettu LTC käyttöön. Tällä voi olla erittäin positiivinen vaikutus hintaan.

Kun virtuaalivaluutat kasvavat, niiden kysyntä kasvaa. Viime vuosina suurempien sijoittajien ja instituutioiden kysyntä on ollut kasvussa verrattuna aiempiin vuosiin, jolloin digitaaliset valuutat käyvät kauppaa pääasiassa yksityissijoittajien toimesta. Myös Litecoinin kiinnostuksen odotetaan kasvavan, mutta LTC: n pienempi liikkeeseenlasku voi lopulta vaikuttaa neljänneksi suurimman kryptovaluutan hintaan.

Bitcoin on jo kokenut useita huonoja vuosia 2012 ja 2016. Seuraava puolittuminen odotetaan tapahtuvan ensi vuoden toukokuussa. Ennen ja jälkeen nämä kaksi halvausta suositun digitaalisen omaisuuden hinta seurasi positiivista kehitystä.

Lähde: https://www.tradingview.com/

Litecoinilla on ero. Digitaalinen valuutta julkaistiin markkinoille vasta vuonna 2011, mikä tarkoittaa, että kryptovaluutta kokee toisen puolittamistapahtumansa kolmannen sijaan. Näin ollen vaikutuksen arvioiminen omaisuuteen osoittautuu vaikeammaksi kuin Bitcoinilla. Siitä huolimatta Litecoinin odotetaan käyttäytyvän samalla tavalla kuin Bitcoin, vaikka LTC ei toiminut hyvin ensimmäisen puolittamiskokemuksen jälkeen vuonna 2015.

25. elokuuta 2015 Litecoin koki ensimmäisen puolittamistapahtuman, jossa kaivostyöläiset alkoivat vastaanottaa 25 LTC: tä eikä 50 LTC: tä kuten vuodesta 2011 lähtien. Kaaviot osoittavat, että digitaalisen omaisuuden hinta oli 306% kuukautta ennen puolittamista, mikä oli varmasti johtuu siitä, että markkinat olivat innoissaan tästä tapahtumasta.

Lähde: https://www.tradingview.com/

Euforia päättyi kuitenkin vain muutamassa viikossa, ja Litecoinin hinta pysyi muuttumattomana yli vuoden ajan, ja sen kaupankäynnin arvo oli noin 2,73 dollaria ja 4,7 dollaria lyhyellä jaksolla, jonka aikana LTC nousi yli tämän tason ja nousi 5,7 dollariin..


Tänä vuonna voimme nähdä, että Litecoin aloitti härkäajon joulukuussa 2018 vuoden karhumarkkinoiden jälkeen. Litecoin kasvoi pohjansa jälkeen jo 550%, mikä viittaa siihen, että puolittaminen on jo hinnoiteltu. Näiden kuuden kuukauden aikana nähty hintatoiminta on samanlainen kuin hinta, jota seurasi vuonna 2015, kun se nousi yli 600%: lla 1,18 dollarista 8,79 dollariin.

Lähde: https://www.tradingview.com/ Lähde: https://www.tradingview.com/

Vaikka PoW-valuutoilla on taipumus käyttäytyä pienemmällä korrelaatiolla muihin digitaalisiin omaisuuksiin, kun ne kokevat puolittumisen, Litecoinin odotetaan käyttäytyvän jotenkin koko salausmarkkinoiden mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että vähemmässä määrin nousussa tai laskussa avaruudessa on vaikutusta digitaalivaluuttaan ennen ja jälkeen puolittamisen 5. elokuuta tapahtuman.

UseTheBitcoinissa olemme kirjoittaneet artikkelin Litecoinin hintaennusteesta, joka tehtiin ottaen huomioon erilaiset tapahtumat, mukaan lukien tuleva puolittuminen.

Kirjoitushetkellä olemme 11 päivän päässä puolittamistapahtumasta. Litecoinin hinta on 95,55 dollaria ja markkina-arvo yli 6 miljardia dollaria CoinMarketCapin toimittamien tietojen mukaan.

Litecoinin tarjonta ja hajautusaste

Litecoinin enimmäistarjonta on 84 000 000 LTC, josta yli 62 840 000 LTC on jo kaivettu. Tämä on 75% koko Litecoinista, jonka odotetaan kaivettavan historian aikana. Kaivettavaksi on jäljellä 21 160 000 LTC: tä.

Tällä hetkellä syntyy 14400 LTC päivässä, ja uuden LTC: n määrä pienenee 7200: een päivittäin muodostamalla noin 576 lohkoa.

Litecoinin hajautusaste on myös saavuttanut uusia kaikkien aikojen korkeimpia päiviä sitten noin 300 GH / s. Siksi Litecoinin louhinnan vaikeudet ovat myös lisääntyneet huomattavasti uusien ennätysten saavuttamiseksi. Vaikka kaivostyöläiset näyttävät nousevan verkon tulevaisuudesta, on selvää, että he ovat vähemmän kannattavia puolittamisen jälkeen.

Litecoinin perustaja Charlie Lee mainitsi 10. heinäkuuta Mickeyn haastattelussa, että Litecoinin kaivosekosysteemillä on joitain vaikutuksia..

Asiasta hän kommentoi:

“Kun kaivostoiminnan palkkiot puolittuvat, jotkut kaivostyöläiset eivät ole kannattavia ja sammuttavat koneensa. Jos suuri prosenttiosuus tekee niin, lohkot hidastuvat jonkin aikaa. Litecoinille se on kolme ja puoli päivää ennen seuraavaa muutosta [vaikeuksissa], joten ehkä seitsemän päivää hitaampia lohkoja, ja sitten sen jälkeen vaikeus sopeutuu uudelleen ja kaikki on kunnossa. “

Litecoinin kaivostoiminta on mahdollista aloittaa ostamalla tarvittavat laitteet ja yhdistämällä kaivosaltaaseen, joka tarjoaisi hyviä palveluja kaivostyöntekijän alueella. Toinen tapa saada Litecoin on ostaa se. UseTheBitcoinissa olemme kirjoittaneet, mitkä ovat viisi parasta tapaa ostaa Litecoin tänä vuonna.

Litecoinin puolittaminen

Litecoin puolittuu 5. elokuuta. Tämä on yksi tärkeimmistä tapahtumista, joita PoW-verkko kokee. Analysoidumme mukaan markkinat näyttävät jo hinnoittelevan puolittamista, mikä tapahtui samanaikaisesti kryptovaluuttatilan elpymisen kanssa.

Kaivostyöläiset eivät näytä olevan huolissaan palkkojen alentamisesta, mikä on jotenkin nouseva, koska he odottavat hinnan kasvavan. Jos näin ei tapahdu, on lyhyt jakso, jonka aikana kaivostyöläiset poistuvat verkosta. Kun vaikeudet sopeutuvat, asioiden pitäisi palata normaaliksi.

Pitkällä aikavälillä puolittaminen on aina positiivinen virtuaalivaluutan hinnalle. LTC: n liikkeeseenlaskun ollessa alhaisempi, mutta kryptovaluutan kysyntä on suurempi, jos härkämarkkinat ovat olemassa, digitaalisen omaisuuden hinnan odotetaan kasvavan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map