Miksi Intia tarvitsee salausta

Napsauta tätä kuvaa yllä Kirjaudu ja tallettaa tai käydä kauppaa vähintään 5 USDT: llä (tai muulla vastaavalla määrällä kryptovaluuttaa) ansaitaksesi 3 USDT.

Yleiskatsaus

Salakirjoituskaupparajoitusten poistaminen Intiasta pysyi yhtenä avaruuden mielenkiintoisimmista tarinoista tänä vuonna. Vaikka maailman viidenneksi suurimman talouden odotetaan lisäävän sääntelyn selkeyttä paikallista toimintaa harjoittaville toimijoille, COVIDin jälkeinen talouden taantuma voi olla käännekohta, joka voi kasvattaa kryptovaluutan kysyntää Intiassa.

1. Intian valuuttakurssi & osakkeet kamppailevat toipumiseen

Intian valuutta- ja osakemarkkinoiden heikko kehitys voi olla yksi syy siihen, miksi intialaiset sijoittajat saattavat haluta sisällyttää salausvaluutan osaksi salkkua. Huolimatta suhteellisen vakaudesta 4Q19: ssä, USDINR ja Sensex ovat olleet merkittävästi alitehoinen verrattuna BTCUSDT ja Nasdaq yhden vuoden aikataulussa. INR – on laskenut noin 8% dollaria vastaan ​​ja Sensex luovutti yli 20% arvosta.

Kuva 1: USDINR / BTCUSDT / SENSEX / NASDAQ yhden vuoden tulos (20. toukokuuta alkaen)

Lähde: OKEx; Kaupankäyntinäkymä

Heikkous on erityisen havaittavissa COVIDin jälkeisessä jaksossa, jossa BTCUSDT ja Nasdaq ovat melko palanneet taudin puhkeamista edeltävälle tasolle. Samaan aikaan elpyminen USDINR ja Sensex pysyi vaimeana.

Kuten Intia vahvistettu 100 000: n koronavirustapauksensa tällä viikolla uskomme, että äskettäin käyttöönotetut talouden uudelleenkäynnistystoimenpiteet voivat kyseenalaistaa maan lisääntyvä pandemiatilanne. Se voisi heikentää joitain elvytyspyrkimyksiä.

2. Inflaatio (tai deflaatio) koskee

Pandemian lisääntyessä Intian hallitus on ottanut käyttöön INR 20 trln: n elvytyspaketin tarkoituksena on auttaa yrityksiä käynnistymään uudelleen. Se voi kuitenkin myös luoda toisen ongelman – inflaation (tai joissakin tapauksissa deflaation), ja se voi olla toinen syy, miksi sijoittajien tulisi tarkastella salaussijoituksia. Intian valtiovarainministeri Nirmala Sitharaman lisätty että hallitus ei epäröi ottaa lisää askelia läänin talouden parantamiseksi.

Kuva 2: Intian inflaatioaste ja kuluttajahintaindeksi

Lähde: Tradingeconomics.com; MOSPI

Vaikka on kohtuullista odottaa hallituksen ryhtyvän vauhdittamaan talouskasvua vaikeina aikoina, ylijännite / vajaatoiminta voi myös aiheuttaa hintavaihteluita.

COVID-aikakauden talouden pääkertomus lännessä näyttää keskittyvän enemmän deflaatioon. Joseph Lupton, JP Morganin globaali ekonomisti, uskoo että "Voimakas desinflaatiovesi on nyt nousussa," ja deflaation laaja hinnanlasku voi olla haitallista koko taloudelle.

Idässä inflaatiotarina on edelleen mutiseva, kun COVID vahvistaa, että tapaukset ovat hidastuneet vähitellen, etenkin Kiinassa. Tiedot osoittavat, että kuluttajien inflaatio valvottu Kiinassa viime kuussa. Koska lukitus kuitenkin häiritsi monia toimitusketjuja, tilanne voi syy elintarvikkeiden hinnat nousevat, kuten helmikuun alussa.

Voi olla liian aikaista päätellä, mihin skenaarioon Intia kuuluu, mutta Intialle ei ole vieras ylimääräinen ärsyke. Vuonna 2009 Intian hallitus ilmoitti valtava elvytyssuunnitelma, joka johtuu maailmanlaajuisen finanssikriisin vaikutuksista. Kuitenkin monet huomioon paketti oli liian liiallinen, johti pitkään jatkuneeseen korkeaan inflaatioon.

Kummassakin tapauksessa äärimmäiset hintavaihtelut voivat olla haastavia etenkin pitkäaikaisille sijoittajille; täältä bitcoin tulee sisään. Rajoitetun tarjonnan ja inflaation vastaisen luonteensa ansiosta pitkäaikaiset sijoittajat voisivat helposti löytää nämä bitcoinin arvoominaisuudet houkutteleviksi muihin varoihin verrattuna.

3. Alemmat korot, suurempi rahan tarjonta

Korot voivat olla toinen syy, miksi sijoittajien tulisi harkita salauksen sisällyttämistä. RBI viiltää vertailurepo korko 75 peruspistettä 4,4 prosenttiin maaliskuun MPC-kokouksessa. Hidastunut taloudellinen toiminta johti ensisijaisesti COVID-19: een liittyvien lukkojen aiheuttamaan valtavaan koronlaskuun.

Vaikka 4,4% voi silti näyttää kunnolliselta keskuspankeista kuten BOJ ja SNB, niiden vertailukorkot olivat jo negatiivisia. Markkinat saattavat pian nähdä RBI: n laskevan avainkorkojaan vielä aggressiivisemmin. Fitch-ratkaisut odottaa RBI voi laskea takaisinostokorkoa vielä 100 peruspisteellä vuoden 2021 alkuun mennessä osana toimenpidettä COVID-19-talouden torjumiseksi.

Kuva 3: Intian korko ja rahan tarjonta M2

Lähde: Tradingeconomics.com

Aikana, jolloin RBI-politiikan korkojen kehitys on laskussa, Intian keskuspankki ei näytä epäröivän, kun se kytkee päälle rahanpainokoneensa. Maan rahan tarjonta M2 on kasvanut vuodesta 2017, ja sen korko on noussut viime kuukausina vielä korkeammalle.

COVID-taustalla korot pysyvät todennäköisesti erittäin matalilla tasoilla, elleivät ne mene vieläkin matalammiksi. Se voi olla haastavaa pitkäaikaisille sijoittajille, etenkin niille, jotka keskittyvät joukkolainoihin ja korkosijoituksiin. Vaikka perinteisten omaisuusluokkien joukossa oli vielä vaihtoehtoja, myös bitcoin ja kryptovaluutta voivat olla ihanteellinen vaihtoehto.

4. Lukitus lisää suurempaa salauksen kiinnostusta

Valtakunnallinen lukitus on saattanut hidastaa taloutta. Se voi kuitenkin myös luoda enemmän aikaa intialaisille sijoittajille tutkia kryptovaluutta.

Vuonna haastatella, Nischal Shetty, kryptovaluutanvaihdon Wazirxin toimitusjohtaja, sanoi, "Laajennettu lukitus on johtanut siihen, että ihmiset osoittavat entistä suurempaa kiinnostusta salaukseen Intiassa. Koska miljoonilla ihmisillä ei ole mahdollisuutta työskennellä lukituksen vuoksi, salaus on intiaaneille mahdollisuus käydä kauppaa ja ansaita siitä. “

Se, että Shettyn ​​kommentti näyttää olevan linjassa paikallisten C2C-salauskaupanumeroiden kanssa. Coindancen tiedot osoittavat, että Localbitcoinsin viikoittainen kauppavolyymi on kasvanut tasaisesti helmikuusta 2020 lähtien noin INR 100 milj BTC on vaihdettu kättä C2C-alustan kautta.

Kuva 4: Viikoittainen localbitcoins-määrä (INR)

Lähde: Coindance

Vaikka lukumäärä ei tällä hetkellä näytä kovin merkittävältä, uskomme, että koska Intiassa on viidenneksi suurin talous maailmassa ja sen osuus maailman väestöstä on 17%, salakirjoituksella on valtava kasvupotentiaali.

5. Lisääntynyt sääntelyn selkeys, mutta tarvitsee enemmän

Sääntelyyn liittyvät huolenaiheet voivat olla yksi vaikutusvaltaisimmista tekijöistä sijoittajille päästäksesi salaustilaan. Maaliskuun alussa Intian korkein oikeus on käsin päätöksen, jossa sanottiin, että salausvaluuttakaupan kielto käyttää pankkipalveluja maassa on “perustuslain vastaista."

Ensimmäisen esteen selvittämisen myötä Intian kryptoteollisuus kehotti sääntelyviranomaisia ​​antamaan lisäohjeita ja selkeyttä paikalliselle toiminnalleen.

A raportti julkaisusta Global Legal Insights ehdottaa, että sääntelyelimet voisivat tutkia mahdollisuutta hyväksyä tietyt kryptovaluutat voivat muodostaa talletuksen tai vakuuden. RBI on tutkinut lohkoketjulla tuetun digitaalisen valuutan käyttöönottoa huolimatta epäilystään kryptovaluutasta. Uskomme, että sääntelyelimet voisivat pian antaa enemmän tietoa kriittisen valuutan sijoittamisesta rahoitusjärjestelmään sekä kehyksen alan toimijoille.

Johtopäätös

Makrotaloudellinen maisema näyttää olevan suotuisa intialaisille sijoittajille harkita salauksen sisällyttämistä sijoitussalkkuunsa, kun taas tiedot osoittavat myös, että salauksen kiinnostus Intiaan on kasvanut. OKEx on valmis käynnistämään P2P-salauksen kaupankäyntialustansa Intiassa tarjotakseen all-in-one-ratkaisun sijoittajille salauksen käymiseksi nopean ja turvallisen verkkoinfrastruktuurin kautta. Lisäksi OKEx käynnistää Intiassa myös aivan uuden OTC-pöydän, joka on omistettu helpottamaan suurten lohkokauppojen räätälöityjä ratkaisuja. Pysy kuulolla ilmoitukseen.

Kirjoittaja: Cyrus Ip

Tutkimusanalyytikko, OKEx

Lisätietoja OKEx: stä on osoitteessa:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner