Parhaat luottokorjausyritykset

Matala luotto-pisteet? Aikaisemmat rikokset, konkurssit tai muut negatiiviset merkit luottoraporteissasi? Nämä ovat ongelmia, joita monet amerikkalaiset kohtaavat eivätkä tiedä mitä tehdä. Jos kuitenkin tiedät, mistä etsiä menemällä johonkin kansakunnan parhaista luottokorjausyrityksistä, voit korjata ongelmasi ja paeta vahingoittumattomana. Tässä on seitsemän ehdottomasti parhainta luottokorjausyritystä, jotka voisin löytää toivottavasti päästäkseen sinut irti.

1. Luotto-ammattilaiset

Luotto-ammattilaiset Suunniteltu hyödyntämään tekoälyä ja on yksi kehittyneimmistä luottokorjausvaihtoehdoista Yhdysvalloissa. Sellaisena ne voivat olla erittäin helppoja ja käteviä nykyajan ihmisille työskennellä ja auttaa hallitsemaan luottopisteitäsi. Yli 10 vuoden liiketoiminnassa The Credit Pros voi auttaa sinua korjaamaan luottosi ja hallitsemaan sitä. Vaikka he ovat nuorempia kuin jotkut muut tämän luettelon virastot, heillä on yli 100 000 käyttäjää ja heillä on A +-luokitus BBB: n kanssa, mikä on mielestämme vaikuttava.

Kun rekisteröidyt, annat heille pääsyn luottoraportteihisi. Sieltä The Credit Pros -asiantuntijat analysoivat, mitä he voivat tehdä sinulle, ja aloittavat työskentelemisen puolestasi. Mikä parasta, luotonvalvonta sisältyy osoitteeseen Ei lisämaksua mikä voi auttaa sinua havaitsemaan mahdollisen henkilöllisyysvarkauden.

2. Luotto Saint

Vaikka suurinta osaa tästä luettelosta Amerikan parhaista luottokorjausyrityksistä ei ole järjestetty sijoituksen mukaan, koska suuri osa siitä riippuu mieltymyksistäsi, Luotto Saint on selvä voittaja parhaista luottokorjausyrityksistä. Tästä syystä olemme asettaneet sen ykköseksi. Better Business Bureau -yrityksen mukaan Credit Saint on A + -yhtiö, joka on toiminut yli vuosikymmenen ajan. Tuossa toimikaudessa he ovat auttaneet tuhansia ja tuhansia samanlaisia ​​ihmisiä kuin sinä.

Credit Saint aloittaa sinut tapaamalla kanssasi ja keskustelemalla luottosi nykyisestä tilasta ilmaiseksi. He antavat sinulle jopa näytteen mahdollisista mahdollisuuksista ja parhaan mahdollisen skenaarion luotollesi, jos vuokraat heidät. Kun olet määrittänyt heille huolestuttavat alueet, Credit Saint hyökkää jokaiseen ongelmaan lähettämällä haasteita Yhdysvaltojen kolmelle suurimmalle luottotoimistolle..

Credit Saint on yksi aggressiivisimmista korjausyrityksistä, mikä on hyvä, mutta kaikkien ei tarvitse maksaa täysimittaisesta hyökkäyskoirasta. Siksi Credit Saint tarjoaa useita paketteja sen perusteella, mitä tarvitset, jotta saat parhaan mahdollisen panoksen.

3. Lexingtonin laki

Lexingtonin laki on asianajotoimisto, joka on erikoistunut palveluihin, kuten luottojen korjaamiseen. Ne voivat auttaa sinua, jos sinulla on ollut avioero, henkilöllisyysvarkaus jne., Jotka ovat vaikuttaneet luottotiedotteeseesi. On erittäin lohduttavaa, että tämä on todellinen asianajotoimisto, jossa asiantuntijat asianajajat ja avustajat työskentelevät sinulle, ja se auttaa varmasti, että he ovat toimineet vuodesta 1991.

Kuten Credit Saint, Lexington Lawilla on kolme erilaista palvelusuunnitelmaa eri kohtuuhintaan. Jokainen suunnitelma voi auttaa sinua korjaamaan luottopisteesi, kun taas kalliimmissa suunnitelmissa on myös lisäominaisuuksia, kuten FICO-pisteet seuranta. Lexington Law ei vain lähetä räätälöityjä riitoja puolestasi, mutta voi myös haastaa kovat tutkimukset, jotka voivat vahingoittaa sinua. Riippumatta valitsemastasi suunnitelmasta, sinulla on online-hallintapaneeli, jossa on kaikki tarvitsemasi tiedot hyppysissäsi.

4. Taivaansininen luottokorjaus

Taivaansininen luottokorjaus on toinen loistava luottokorjaamo. He tekevät suurta työtä auttaakseen nostamaan pisteitäsi ja poistamaan huonoista pisteistä luottoraporttisi. Kaikista tämän luettelon yrityksistä Sky Blue voi tarjota parhaan vastineen tilanteestasi riippuen.

Sky Saintin vastakkaiseen suuntaan Sky Blue tarjoaa yhden palvelun ja veloittaa yksinkertaisen kuukausittaisen kiinteän hinnan. Sky Blue on alle 80 dollaria kuukaudessa, ja se on yksi parhaista hinnoista siellä ja taistelee puolestasi. Jos et ole saanut mitään etua 90 päivän kuluessa, voit saada rahasi takaisin heidän rahojen palautustakuunsa kanssa. Kun olet rekisteröitynyt, Sky Blue analysoi luottoraporttisi ja selvittää, mitä voidaan korjata. Tämän jälkeen he yrittävät riitauttaa raporttisi kohteet mukautetulla prosessilla ja jopa lähettää negatiiviset kohteet tarvittaessa uudelleen. Sky Blue tarkistaa myös, että laiminlyönyt velka ei riko mitään koronkiskontaa tai vanhentumislakia.


5. Luotto Ihmiset

Luotto Ihmiset ovat toimineet yli 15 vuoden ajan ja arvioivat voivansa auttaa heikosti luottavaisia ​​ihmisiä 53-187 pisteellä. Ne on arvostettu hyvin esimerkiksi Smart Money- ja Wall Street Journal -lehdissä. Ihmiset näyttävät ehdottomasti rakastavan palveluitaan, joita he tarjoavat kuuden kuukauden suunnitelmissa ja kuukausipalkkaisuissa. Tämä joustavuus voi olla suuri ihmisille, jotka eivät ole varmoja siitä, kuinka paljon apua he todella tarvitsevat. Ne tarjoavat myös viikon pituisen kokeilujakson vain 19 dollaria ja 60 päivän rahat takaisin -takuun.

Hyvällä kokemuksella The Credit People on voinut nähdä hienoja tuloksia. Heidän verkkosivustonsa mukaan he ovat saaneet yli 71% käyttäjistä on saanut hyväksynnän asuntolainalle ja yli 78% on saanut hyväksynnän autolainoille. Liittymisen jälkeen heidän keskimääräinen asiakkaansa on voinut nähdä 32 prosentin parannuksen luottopisteissään.

6. Pyramidiluoton korjaus

Pyramidiluoton korjaus on toiminut vuodesta 2011 ja kasvanut nopeasti siitä lähtien. Nykyään New Yorkista lähtevällä yrityksellä on yli 270 kokopäiväistä jäsentä ja yli 8000 ihmistä tukitiimissä. Siksi voit odottaa hyvää asiakaspalvelua Pyramid Credit Repairilta.

Pyramid Credit Repairilla on useita tarpeisiisi perustuvia suunnitelmia, joista jokaisella on suuret edut, mukaan lukien 24/7 suojaus. Yksi ainutlaatuinen etu on, että he tarjoavat 25 000 dollarin vakuutussuunnitelman henkilöllisyysvarkauksien varalta. Lisäksi heillä on palveluja, kuten tumman verkon seuranta.

Vaikka heidän suunnitelmansa ovat jo kohtuuhintaisia, monet opettajat, veteraanit tai pariskunnat voivat saada ylimääräisiä alennuksia. Trustpilotin mukaan Pyramid Credit Repairilla on 4,8-luokitus viidestä tähdestä. Täydellinen kaikille, jotka tarvitsevat täydet ominaisuudet ja suuren tuen

7. Ovation Luottopalvelut

Viimeinkin olemme laskeutuneet osoitteeseen Ovation Luottopalvelut, jotka ansaitsevat rehellisesti suosionosoitukset joillekin tekemästään työstä. He ovat auttaneet yli 120 000 ihmistä, mikä puhuu paljon. Heillä on kustannustehokkaita vaihtoehtoja, jotka voivat tehdä ihmeitä luotollesi.

Kuten Credit Saint, myös Ovation Credit Services tarjoaa sinulle ensimmäisen kuulemisen ilmaiseksi, joten ei ole haittaa ottaa yhteyttä heihin ja kokeilla niitä. Jos päätit jatkaa heidän kanssaan, neuvonantajasi auttaa sinua prosessin jokaisessa vaiheessa, mukaan lukien liikearvokirjeiden kirjoittaminen, riidat ja maksuviivästysten kiistäminen. Ovationin mukaan noin yhdellä viidestä amerikkalaisesta on epätarkkoja tietoja luottotiedoissaan, joten he voivat toivottavasti auttaa korjaamaan huono luottosi tänään.

Ovation on kohtuuhintainen, kun heidän yksi suunnitelma alkaa alle 90 dollaria ensimmäisessä kuussa ja alle 80 dollaria joka kuukausi sen jälkeen. Better Business Bureau -yrityksen mukaan Ovation on A + -yhtiö ja Trustpilotin mukaan heillä on luokitus 4,3 viidestä tähdestä.

Yhteenveto

Huonot luottotiedot voivat aiheuttaa kaikenlaisia ​​ongelmia jonkun elämässä ja olla suuri kustannus. Tämä voi johtua korkeammasta kiinnitys-, laina- tai luottokortista tai siitä, että työnantajat ja huoneistot suorittavat usein luottotarkastuksia hakuprosessin aikana. Ajattelevat ihmiset, että heidän on elettävä menneiden virheidensä ja huonojen luottojensa kanssa, kun he eivät todellakaan tee niin. Ota yhteyttä luottokorjaamoon saadaksesi itsesi oikealle tielle tänään.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map