Onko luottokorjaus laillista?

Monet ihmiset ovat varovaisia ​​luottokorjaamoista, ja on ymmärrettävää, miksi he ovat. On olemassa monia organisaatioita, jotka naamioivat luottokorjaamoiksi, mutta eivät todellakaan tee mitään. Joten kysymys “Onko luotonkorjaus laillista?” on reilu kysymys ja vastaus on kyllä, varmista vain, että etsit oikeaa yritystä.

Luottokorjaus on paljon suurempi ala kuin monet amerikkalaiset ymmärtävät. Missä tahansa suurkaupungissa on kymmeniä, ellei satoja yrityksiä, jotka väittävät auttavan sinua parantamaan luottoasi. Vaikka et asu isossa kaupungissa, on paljon alueellisia ja kansallisia yrityksiä, jotka auttavat sinua seuraamaan ja korjaamaan luottohistoriaasi, joten vaihtoehtoja on paljon. Varmista vain, että valitset oikean.

Mikä on luottokorjaus?

Luottokorjaus on yleinen termi, joka sisältää joukon strategioita, joita käytetään auttamaan ihmisiä, joiden luottoraportissa on negatiivisia eriä, kuten lainan laiminlyöntejä. Yleensä sitä käytetään näiden kohteiden poistamiseen raportistasi, mikä tekee luottohistoriastasi puhtaamman ja parantaa luottopisteitäsi. Negatiivisten pisteiden tyypistä ja siitä, kuka omistaa kyseisen velan, jotkut luottostrategiat ovat erittäin tehokkaita ja jotkut vain eivät toimi riippumatta siitä, kuinka kovasti yrität. Tällä alalla ei ole laillista tapaa saada tuloksia aina, mutta jotkut yritykset ovat siinä paljon parempia kuin muut yritykset.

Onko luottokorjausoikeus?

Luottokorjaus on laillista, mutta kaikki toimistot, jotka lupaavat auttaa sinua, eivät voi tai voi auttaa sinua. Älä kuitenkaan ota sanaani siihen. On olemassa monia hyviä yrityksiä, jotka tekevät tällaista työtä koko ajan, joten tarkastellessasi potentiaalisia yrityksiä, tarkista heidän aiemmat asiakasarvostelunsa ja katso, onko heillä Better Business Bureau- tai Trustpilot-luokitus. Vaikka eivät, niin on muitakin tapoja erottaa parhaat yritykset joukosta.

Kuinka selvittää, onko luottokorjaamo toimiva

Aiempien arvosteluiden lisäksi on useita tapoja kertoa, onko luottokorjaamo yleensä tehokas. Ennen kuin allekirjoitat sopimuksen tai lähetät maksun, varmista, että olet suorittanut huolellisuuden etukäteen. Jos et ole varma, mitä etsiä, älä huoli, olemme kuulleet. Sinun tulisi aina tarkistaa ja kysyä seuraavaa mahdollisilta luottokorjaamoilta, joita saatat harkita.

Luotonkorjausorganisaatioista annettu laki (CROA)

CROA: n nojalla sinulla on tiettyjä oikeuksia yksityishenkilöinä luottokorjausorganisaatioiden suhteen. Jos yritys yrittää loukata yhtä näistä oikeuksista, sinun tulisi heti mennä pois, koska suurimmaksi osaksi ne eivät ole tehokkaita millään muulla kuin rahan ottamisella. Tässä on luettelo joistakin oikeuksista, jotka sinulle myönnetään tällä teolla.

  • Ennakkomaksuja ei sallita: Sinulta voidaan veloittaa kuukausimaksut, provisiot jne., Mutta sinua ei voida veloittaa ilman mitään töitä, ja se on ilmoitettava sinulle, mikä tuo työ on.
  • Petollinen mainonta ei ole sallittua: Jokainen yritys, joka lupaa pistemuutoksen, tekee jotain laitonta. Älä vuokraa toimistoja, jotka antavat lupauksia pisteistäsi. Tämä eroaa yrityksistä, jotka mainostavat keskimääräistä pistemuutosta.
  • Sinua ei voida pyytää luopumaan oikeuksistasi: Jos sinulle annetaan asiakirja tai sinua pyydetään allekirjoittamaan lausunto, joka luopuu oikeuksistasi, älä noudata sitä. Jotkut yritykset eivät ole tietoisia siitä, etteivät ne saa kysyä tätä, mutta missään tapauksessa CROA-oikeuksistasi ei voida luopua.
  • Sinua ei voida pyytää luomaan uutta identiteettiä: On yrityksiä, joiden ratkaisu on, että rekisteröidyt ja käytät erillistä SSN- tai EIN-tunnusta. ÄLÄ TEE TÄTÄ. Tämä on erittäin laitonta ja sitä pidetään henkilöllisyyspetoksena.

Mikä on sopimuksessa?

Sinun tulee aina lukea, mitä sopimuksessa on, ennen kuin allekirjoitat sen. Tämä pätee mihin tahansa elämässä, mutta varsinkin tilanteissa, joissa annat yritykselle oikeuden toimia puolestasi ja melko vähän henkilökohtaisia ​​tietoja. Varmista, että et suostu mihinkään, mistä et halua olla samaa mieltä, ja jos siellä on jotain, mistä et pidä, pyydä sitä poistamaan asiakirjasta. Varmista myös, että mikään asiakirjassa ei ole ristiriidassa CROA: n kanssa.

Ovatko ne läpinäkyviä?

Parhaat luottokorjausorganisaatiot ovat täysin avoimia. FCRA: n (Fair Credit Reporting Act) nojalla yritysten on ilmoitettava sinulle, että myös sinä voit tehdä sen, mitä tekevät. Näiden yritysten ammattilaiset tekevät kuitenkin keskimääräistä parempaa työtä saadessaan negatiiviset merkit. Varmista, että valitsemasi yritys noudattaa paitsi FCRA: n asettamia ohjeita myös avoimia maksuistaan, odotetuista tuloksista, menneisyydestään jne. Mitä enemmän tietoja yritys on valmis antamaan sinulle , yleensä mitä parempia ne ovat, mutta se antaa myös aina parhaat tiedot parhaan päätöksen tekemiseksi.


Luottokorjaus on täysin laillista ja se on laillinen tapa auttaa heikossa luottoluokassa olevia ihmisiä. Valitettavasti kaikki virastot eivät noudata lakia, joten sinun on riipputtava organisaatiosta perusteellisesti. Onneksi alalla on paljon kuluttajansuojaa, joten niin kauan kuin teet huolellisuutta, olet turvassa ja toivottavasti parempi, jos sinulla on korkeampi luottopiste.

Jos olet kiinnostava löytämään laillisia luottokorjauspalveluja, suosittelemme myös parhaita luottokorjausyrityksiä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map