11 jännittävää projektia tähtialustalla (XLM)

(Päivitetty) Stellar-foorumi on nähnyt paljon huomiota myöhään, ja keskellä laskeutuneita markkinoita on ollut vahva suhteessa Bitcoiniin. Yksi syy Stellarin takana olevaan jännitykseen on sen alustaa käyttävät luodut projektit.

Ethereum on hyvitetty uuden horisontin avaamisesta kaikenlaisille blockchain-suuntautuneille sovelluksille, Stellar puolestaan ​​on ansainnut uskottavuutta alla olevien kaltaisten projektien avulla, pitäen maineensa vahvana salaustilan vahvana pelaajana.

Alla on yksitoista Stellar-alustan jännittävää projektia, jotka tarjoavat ratkaisuja tosielämän ongelmiin.

# 1. IBM: n yleinen maksuratkaisu

Johtava teknologiajätti IBM käyttää Stellar-verkkoa lisätäkseen maksurakenteensa avoimuutta. Vaikka teknologiajätti on tehnyt yhteistyötä monien kaikenlaisten yksityisten ja liittovaltion ja valtion tukemien pankkien kanssa, mukaan lukien keskuspankit, erityisesti Aasian ja Tyynenmeren alueella, se haluaa nähdä, mitä Stellar voi tarjota sille.

Yrityksen Blockchain-ratkaisujen johtajan Jesse Lundin mukaan yritys on lähellä auttamassa keskuspankkia siirtämään paperirahaa Stellar-blockchain-verkkoon.

Analyytikot ovat ajatelleet, että Stellar / IBM-kumppanuus voisi lopulta korvata SWIFT / IBAN-maksuinfrastruktuurin maailmanlaajuisena standardina. Jos näin tapahtuu, sillä on suuri vaikutus XLM-kryptovaluuttaan suurella tavalla.

# 2. Veridium

Veridium toimii yhteistyössä sekä IBM: n että Stellarin kanssa hiililuotomarkkinoiden merkitsemiseksi maailmanlaajuisesti. Uusi alku on taipunut sisällyttämään alkuperäiskoodi, VERDE öljy- ja kaasualan kauppaa harjoittaviin kauppapaikkoihin, jotta automatisoidaan hiilidioksidipäästöjen kompensointiprosessi..

Tämä tarkoittaa, että kun yksityishenkilö tai laitos tekee ostoksen, heillä on mahdollisuus ostaa vastaava määrä hiililuottoa toimintansa kompensoimiseksi. Suurille yrityksille ja vakiintuneille instituutioille se voisi toimia perustana hiilineutraaliuden saavuttamiselle. Se voi myös auttaa saavuttamaan ympäristövastuun muun muassa.

# 3. Tähti X


Stellar X pyrkii tulemaan merkittäväksi toimijaksi ja auktoriteetiksi peer-to-peer hajautetussa pörssi-teollisuudessa luomaan loistavan käyttökokemuksen kaikki kädet kannelle. Tähtien takana oleminen tuo jonkin verran huolta “hajautetusta” näkökulmasta, mutta jos se voi olla hyvä vaihto, se voi lisätä Stellarin ja DEX: n toimintaa.

Tärkein ominaisuus voisi antaa sille edun muihin DEX-alustoihin nähden, koska se pystyi hyödyntämään Stellar Anchor Network -verkkoa.

# 4. Avoin puutarha

Avoin puutarha antaa sen käyttäjille mahdollisuuden muuttaa puhelimesi wifi-hotspotiksi ja saada Lumensissa maksu käytetyistä tiedoista.

Se ei välttämättä levitä Yhdysvalloissa ja Euroopassa, mutta sopii täydellisesti Tähtimarkkinoihin, koska sen kohde on enimmäkseen paikkoja, joissa Internet-yhteys ei ole useimpien ihmisten käytettävissä.

# 5. TillBilly

jännittäviä projekteja Stellarissa

Alusta aikoo perustaa täysiverisen myyntipistepalvelu Tähtien verkostossa. Tämä olisi paljon halvempaa, jos se verrataan luotto- ja maksukortteihin sekä Apple-palkkaan samalla kun lasketaan kanta-asiakaspisteet.

Paperikuitin keventämiseksi foorumi tarjoaa digitaalisen vaihtoehdon ongelman poistamiseksi.

# 6. Viipale

Kiinteistöt ovat osumia kaikenlaisten sijoittajien keskuudessa. Koska Slice on suhteellisen riskialtis ostaa kiinteistöjä ulkomailta, jossa on paljon sääntöjä ja määräyksiä, Slice merkitsee kiinteistöhankkeita, jotka ovat aiemmin olleet käytettävissä vain Yhdysvaltoihin sijoittautuneille laitoksille..

Vaikka kilpailu on vilkasta näillä markkinoilla ja kiinteistöissä maailmanlaajuisesti, Viipale on melko varma selviytymisestään.

# 7. Toki Remit

Afrikka on iso markkina, ja afrikkalaisten määrä ulkomailla tarkoittaa, että heidän on lähetettävä rahaa kotiin. Toki Remit on rahalähetysverkko, jolla afrikkalaiset voivat lähettää rahaa kotiin rakkailleen. Se on myös tehnyt yhteistyötä Stellarin kanssa, jolla on sivukonttoreita Keniassa, Ruandassa ja muissa Afrikan maissa. Afrikan sanotaan olevan sen suurin markkina-alue, jossa afrikkalaiset lähettävät joka vuosi miljardeja dollareita kotiin ulkomaille.

Sitä voidaan käyttää myös verkkolaskujen maksamiseen verkossa ja verkkokaupoissa.

# 8. SmartLands

SmartLands on kyse maatalousmaiden merkitsemisestä Tähtiverkostossa. Tämä on piste oikeaan suuntaan, koska kryptovaluutta vähentää vähitellen fiat-valuuttaa ja mahdollistaa sala-valuuttojen käytön laskeutuneiden kiinteistöjen hankkimisessa. Se on ennakointi, joka voi maksaa hyviä voittoja, jos kryptovaluutoista tulee tarpeeksi arvokkaita saavuttaakseen maaseutu- ja maatalouden investoinnit ja kehitys.

Innostutko näistä projekteista? Voit ostaa tai vaihtaa Stellarin alkuperäiskolikkoa (XLM) Binance– suosituin vaihto. Tässä on oppaamme XLM: n ostamisesta.

# 9. Tempo 

jännittäviä projekteja Stellarissa

Stellar-tiimi 12. heinäkuuta 2018 ilmoitti kumppanuus Tempo-nimisen rahansiirtoyhtiön kanssa. Tempo-rahansiirto on vakiintunut foorumi, ja voit ajatella niitä “Euroopan Länsi-Unionina”. Tempon maksuja alennettiin 4–150 euroon per tapahtuma. Stellarin kanssa alusta säästää kuitenkin paljon rahaa. Lisäksi he voivat tehdä yli 60000 tapahtumaa alle sentin. 

Palvelua testattiin ensin Filippiineillä, yhdellä maailman suurimmista rahalähetysmarkkinoista. Kun vastaanottaja vastaanottaa varoja, hänelle lähetetään ilmoitus, ja hän voi valita, noudetaanko varat paikasta vai toimitetaanko rahat kotiovelleen paikallisessa valuutassa. 

Tämä kumppanuus tarkoittaa, että Stellar on digitaalinen valuutta, jolla on suurin reaalimaailman verkko. Tempolla on yli 200 toimipistettä eri puolilla Eurooppaa, joissa XLM on nyt myytävänä, ja Tempo-sovelluksen käyttäjät voivat ostaa digitaalisen valuutan suoraan puhelimellaan. 

# 10. Linnake 

jännittäviä projekteja Stellarissa

Stellarin ankkurijärjestelmä on ollut jonkin aikaa teoria. Nyt kuitenkin, Linnake on auttanut muuttamaan sitä tulemalla alustan ensimmäiseksi USD-ankkuriksi. Alusta hyväksyy talletuksia Yhdysvaltain dollareina ja voi antaa minkä tahansa tyyppisiä rahakkeita Stellar-verkossa, mukaan lukien BTC, ETH ja USD. 

Stronghold tekee myös yhteistyötä PrimeTurstin kanssa varojen turvaamiseksi, mikä varmistaa läpinäkyvyyden ja vastuullisuuden fiat-talletusten hallinnassa. 

Tämä voi johtaa Stellarin massaan, koska se toimii vastapainona useiden digitaalisen valuutan käytön tapausten tiellä olevalle volatiliteetille. Lisäksi kumppanuus voi auttaa Stellaria ratkaisemaan joitain samoja tarpeita kuin Tether, mutta toivottavasti hieman vähemmän kiistalla. 

# 11. SatoshiPay

jännittäviä projekteja Stellarissa

Kun ihmisten huomio on lyhentynyt, monien mielestä on hankalaa rekisteröityä yksittäisille verkkosivustoille sisällön tarkastelemiseksi. Lisäksi joskus haluat lukea yhden artikkelin verkkosivustolta tilaamatta samaa. 

SatoshiPay alkoi mikromaksualustana verkkosisällölle Bitcoin-verkossa, sitten siirtyi IOTA: een, ennen kuin lopulta yhteistyössä Stellar-alustan kanssa. 

SatoshiPay-widgetiä sisältävät verkkosivustot vaativat kävijöitä maksamaan vain senttiä sisällön katselemisesta tai lataamisesta. Widget ei edes vaadi käyttäjiä asentamaan laajennusta tai lompakkoa, ja tasapaino seuraa käyttäjiä verkkosivustosta toiseen. Tämä avaa kaupallistamismallin sisällöntuottajille. 

Micropayments on toinen kuuma markkinat, ja SatoshiPay on yksi sen johtajista. Tämä on toinen tapa, joka voi vaikuttaa merkittävästi Stellarin valtavaan adoptioon.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map