Trust Wallet Review – miksi Binancen Trust Wallet on erityinen?

Binancella on käyttäjilleen uusi virallinen kryptovaluutta-lompakko, ja sitä kutsutaan Trust Walletiksi. Trust Walletin takana oleva yritys on pyrkinyt tarjoamaan turvallisen, anonyymin, monivaluuttaisen ja helppokäyttöisen salauslompakon käyttäjille. Mitkä ovat tämän digitaalisen valuutan lompakon pääominaisuudet?

Trust Wallet Review

Nykyään on erittäin tärkeää, että salauksen käyttäjillä on luotettava salauslompakko, joka tarjoaa palveluja sekä haltijoille, kauppiaille että sijoittajille. Matkapuhelimet ovat yleensä erittäin käyttäjäystävällisiä ja niissä on helppokäyttöinen käyttöliittymä.

Takaisin Heinäkuussa 2018 Binance päätti hankkia Luota lompakkoon tarjota parempia palveluja ja parantaa käyttäjien turvallisuutta. Trust Walletin hankinnan aikana se tuki Ethereumia (ETH) ja muita Ethereum-pohjaisia ​​rahakkeita, kuten ERC-20, ERC-223 ja ERC-721 kolikoita. Mutta nyt luettelo on paljon suurempi. 

#Binance Hankkii luottamuslompakon – suosittu mobiilisalauksen lompakkohttps://t.co/2yY35u7AAb pic.twitter.com/L4ktVm6YCn

– Binance (@binance) 31. heinäkuuta 2018

Koska yritys on ollut toiminnassa marraskuusta 2017 lähtien, he pystyivät rakentamaan maineensa turvallisuudessa ja pystyivät myös suojaamaan käyttäjien varoja. Yritys ei koskaan pyydä pääsyä käyttäjien lompakkoihin, pidä heidän yksityisiä avaimiaan tai pyydä yksityisiä tietoja. Tämä osoittaa, että yritys on rakentanut alan parhaat standardit.

Kun se on integroitu Binance Trust Walletiin, se lisää ketjun matkapuhelimen vaihtoon ja se toimii selvästi tulevaisuudessa muiden integraatioiden kanssa.

Binance kirjoitti tuolloin:

“Binancen teknologiavetoisena yrityksenä Trust Walletin hankinta osoittaa turvallisen lompakkotekniikan merkityksen koko kryptovaluutan tulevalle kehitykselle.”

Käyttäjät voivat ladata lompakon suoraan Google Play Kauppa ja Applen App Store. Lompakko tukee tällä hetkellä monia digitaalisia resursseja, kuten Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Callisto (CLO), Dash, Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Ethereum Classic (ETC), GoChain (GO) , ICON (ICX), Litecoin (LTC), POA-verkko (POA), TomoChain (TOMO), Tron (TRX), VeChain (VET / VTHO), Wanchain (WAN), XRP, ZCash (ZEC) ja Zcoin (XZC) ).

Trust Wallet tarjoaa parannettuja suojausominaisuuksia, jotka auttavat käyttäjiä suojaamaan salaukseen liittyviä omistuksiaan. Käyttäjien yksityisiä avaimia ei ole tallennettu mihinkään palvelimeen. Trust Wallet -sovelluksen omistajat voivat tarkastella ja hallita kaikkia tiliinsä liittyviä kolikoita ja rahakkeita varmistaen, että vain heillä on pääsy yksityisiin avaimiinsa.

Käyttäjät voivat myös palauttaa varansa. On vaihtoehto, jonka avulla käyttäjät voivat varmuuskopioida lompakonsa ja salata kaikki tiedot tarvittaessa. Yksilöt voivat myös lisätä lompakkoonsa laajan valikoiman biometrisiä markkinatodennusjärjestelmiä, mukaan lukien PIN-koodi ja sormenjälkien skannaus.

Siksi Trust Walletin tarjoamat kaksi pääominaisuutta liittyvät sen turvallisuuteen ja suureen määrään tuettuja merkkejä. Trust Wallet tukee todellakin melkein kaikkia ERC-20-tunnuksia, mikä on erittäin hyödyllistä niille käyttäjille, jotka ovat osallistuneet erilaisiin kolikkotarjouksiin (ICO).


Trust Wallet antaa käyttäjille mahdollisuuden hallita yksityisiä avaimiaan ja säilyttää käyttäjien nimettömyyden, mikä on erittäin tärkeää avaruudessa oleville salauksen harrastajille. Samaan aikaan lompakko on jo integroitu pörsseihin, kuten Coinbase, Shapeshift ja Changelly, minkä ansiosta käyttäjien on helppo ostaa digitaalisia aineistoja.

Digitaalisen valuutan lompakko on luotu ottaen huomioon turvallisuus ja käytettävyys. Nämä ovat kaksi tärkeää asiaa sijoittajille ja salauksen harrastajille. Trust Wallet on myös integroinut Web3-selaimen, jonka avulla ihmiset voivat olla vuorovaikutuksessa hajautettujen sovellusten (dApps) kanssa suoraan sovelluksesta. Sen lisäksi Trust Wallet toimii saumattomasti myös Binance DEX: n kanssa, mikä antaa asiakkaille mahdollisuuden tehdä välittömiä kauppoja hajautetussa pörssissä.

Binance yrittää kehittää DEX: ää, joka tekee sen alustasta hajautetumpaa. Käyttäjät voivat myös hallita yksityisiä avaimiaan. Kuinka he integroivat Binance-kolikon (BNB) lompakkoon, on nähtävissä. Tämän ei kuitenkaan pitäisi olla ongelma Trust Walletille. Binance Coin on ERC-20-digitaalinen omaisuus, jonka odotetaan toimivan omalla blockchainillaan heti tänä vuonna.

Johtopäätös

Trust Wallet on osoittautunut turvalliseksi ja helppokäyttöiseksi kryptovaluutta-lompakoksi sekä sijoittajille että harrastajille. Lompakko on saanut tukea Binancelta, kun yritys päätti lisätä tukea digitaaliseen omaisuuteen. Koska markkinoilla on paljon erilaisia ​​lompakoita, Trust Wallet osoittaa, että se keskittyy yksityisyyteen, turvallisuuteen ja käytettävyyteen, jotta käyttäjät saisivat paremman kokemuksen sovelluksen käytöstä.

ladata Trust Wallet iOS: lle

ladata Luota Wallet for Android

ladata Luota Wallet Android APK 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map