Jaxx Wallet: Hallitse salauksen käyttäjän tarkistusopas

Jaxx

Jaxx on salausvaluutan lompakko, jonka avulla voit hallita turvallisesti yli 85 kryptovaluutta. Lue kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää Jaxxista ja miten se toimii tänään.

Mikä on Jaxx?

Jaxx on monitasoinen blockchain-lompakko, joka on täynnä hyödyllisiä ominaisuuksia. Jaxx antaa sinun vaihtaa kolikoita, tarkastella koko salkkuasi, seurata markkinoita ja seurata kryptovaluuttauutisia yhdestä sovelluksesta.

Jaxx Lompakko

Jaxx tukee joulukuusta 2019 lähtien yli 80 kryptovaluutta, jolloin voit tarkastella saldoasi, nähdä tapahtumahistoriaa ja tarkastella yksityiskohtaisia ​​kolikkotietoja mille tahansa tuetuista kryptovaluutoista.

Jaxxilla on kuten muillakin salauslompakoilla myös sisäänrakennettu ShapeShift-tuki, mikä tarkoittaa, että voit vaihtaa salausvaluutat heti lompakkoon siirtämättä niitä vaihtoon. Osta ja myy välittömästi digitaalisia hyödykkeitä, kuten BTC, ETH tai LTC, muiden kryptovaluuttojen joukossa ShapeShiftin avulla.

Jaxx on saatavana pöytälaitteille (Windows, Mac OS X tai Linux), selaimille (Chrome-laajennuksen kautta) tai mobiilisovelluksille (Android tai iOS).

Jaxx-arvostelu

Teknisesti Jaxx koostuu kahdesta erillisestä alustasta, mukaan lukien Jaxx Classic ja Jaxx Liberty. Jaxx Liberty on päivitetty versio lompakosta, ja se on lompakko, jota suurin osa Jaxx-käyttäjistä käyttää nykyään. Se on Jaxxin lippuversio. Jaxx Classic on Jaxx-lompakon vanhempi versio, jota ei ole päivitetty helmikuun 2019 jälkeen eikä sitä päivitetä tulevaisuudessa, vaikka jotkut käyttäjät käyttävät sitä edelleen.

Jatka lukemista saadaksesi selville Jaxxin parhaat ominaisuudet, Jaxxin käytön ja paljon muuta.

Jaxx-ominaisuudet

Jaxx hyötyy

Yli 85 tuettua kryptovaluutta: Jaxx tukee yli 85 salausvaluuttaa, mukaan lukien kaikki tärkeimmät kryptovaluutat. BTC, ETH, DASH, ETC, BCH, REP, LTC, ZEC, RSK, DOGE, ICN, GNT, GNO, DGD, BCAP, CVC, STX, POE, MCI ja QTUM ovat vain muutamia Jaxxin tukemista kryptovaluutoista..

Ympärivuorokautinen asiakastuki: Coinomin ohella Jaxx on yksi harvoista lompakoista, joka tarjoaa 24/7 asiakaspalvelua. Useimmat salauslompakot tarjoavat vain perusasiakaspalvelua, eivätkä ne todellakaan tarjoa 24/7 asiakaspalvelua.


Paikallisesti tallennetut yksityiset avaimet: Kuten useimmat asiakaspuolen salauslompakot, Jaxx tallentaa yksityiset avaimesi omalle laitteellesi. Paikallisesti tallennetut yksityiset avaimesi ovat sinun ja vain sinun. Jaxxilla ei ole pääsyä yksityisiin avaimiin, eikä Jaxx voi millään tavalla käyttää yksityisiä avaimiasi tai muuttaa niitä.

Salasanasuojaus: Jaxx antaa sinun asettaa salasanan, kun asetat lompakkoasi ensimmäistä kertaa. Voit myös mukauttaa Jaxxia pyytämään salasanasi aina, kun lähetät tapahtuman, käynnistät ShapeShiftin tai suoritat muita tärkeitä toimintoja.

12 sanaa sisältävä lause varmuuskopioille: Palauta Jaxx-lompakkosi milloin tahansa kirjoittamalla 12 sanan siemenlauseesi millä tahansa laitteella. Tämän siemenlauseen avulla voit käyttää Jaxx-varojasi millä tahansa laitteella – esimerkiksi jos menetät pääsyn laitteeseen, johon Jaxx oli alun perin asennettu. Pidä tämä 12 sanan siemenlause turvallisena. Jos menetät pääsyn tähän siemenlauseeseen, Jaxx-lompakkoasi ei voi palauttaa.

Koskaan hakkeroitu: Jaxxia ei ole koskaan hakkeroitu Jaxxin lopussa olevien haavoittuvuuksien takia. Jaxx myöntää kuitenkin, että jotkut käyttäjät ovat menettäneet varoja Jaxxissa “omien tietoturvavirheiden” takia, kuten suojaamattomat Wi-Fi-verkot tai haittaohjelmien tartuttamat tietokoneet.

Lähetä ja vastaanota tapahtumia: Kuten jokaisessa salauslompakossa, Jaxxissa voit lähettää ja vastaanottaa tapahtumia millä tahansa tuetulla kryptovaluutalla. Valitse vain salausvaluutta, jonka haluat lähettää tai vastaanottaa, ja tee sitten tapahtuma.

Vaihto ShapeShiftin kanssa: Jaxxilla on sisäänrakennettu tuki ShapeShiftille, mikä tarkoittaa, että voit siirtää minkä tahansa Jaxx-salausomaisuutesi välittömästi poistumatta sovelluksesta. Kuten minkä tahansa ShapeShift-integraation kohdalla, maksat pienen maksun (0,25% – 0,50% kauppaa kohden) ja sinun on rekisteröidyttävä ShapeShiftiin ennen kaupan tekemistä.

Seuraa Blockchain-uutisia: Jaxxilla on monipuolinen uutismoduuli, jonka avulla saat päivittäisiä blockchain-otsikkouutisia ja päivityksiä useista luotettavista lähteistä. Jos haluat pysyä ajan tasalla uusimmista salausuutisista seuratessasi salkkuasi samalla, Jaxx antaa sinun tehdä se.

Seuraa markkinatietoja: Jaxxilla on myös monipuolinen salausmarkkinoiden seurantajärjestelmä, jonka avulla voit seurata 100 suosituinta salausvarallisuutta markkina-arvon mukaan, verrata hintamuutoksia, nähdä markkinamuutoksia ja seurata trendejä. Sinun ei tarvitse jättää salauslompakkosovellustasi markkinoiden muutosten seuraamiseksi.

Blockchain Explorer: Jaxxilla on sisäänrakennettu blockchain explorer. Voit tarkistaa saldot ja tapahtumatiedot useista lohkoketjuista. Tarkastele esimerkiksi historiallisia bitcoin-tapahtumia tai Ethereum-tapahtumia.

Saatavana useille laitteille: Jaxx on saatavana Androidille, iOS: lle, Windowsille, Macille, Linuxille ja Chromelle (laajennuksen kautta). Etsitpä sitten matkapuhelinta, työpöytää tai selaimen salakirjoitettua lompakkoa, Jaxx voi toimia sinulle.

Käyttäjäystävällinen: Kuten mikä tahansa hyvä salauslompakko, Jaxx on käyttäjäystävällinen. Kenenkään on helppo käyttää, olivatpa he uudet salausvaluutassa vai kokeneet.

Ei maksuja: Jaxx, kuten useimmat salauslompakot, ei veloita mitään maksuja. Jaxx antaa sinun tallettaa tai nostaa salauksen lompakkoon tai siitä lompakkoosi ilman lisämaksuja. Kuten minkä tahansa lompakon kohdalla, joudut maksamaan kaikki sovellettavat verkkomaksut.

Ei 2FA: Yksi asia, joka erottaa Jaxxin muista salauslompakoista, on se, että ei ole kaksivaiheista todennusta (2FA). Muiden lompakoiden avulla voit lisätä toissijaisen laitteen (kuten matkapuhelinnumeron tai mobiilisovelluksen) “toisena tekijänä” uusien tapahtumien valtuuttamiseksi. Jaxxilla ei ole tätä ominaisuutta.

Luo QR-koodit tietyille määrille: Haluatko lähettää jollekulle kuvan, jossa lukee “anna minulle 0,1 BTC”? Jaxxin avulla voit luoda määrään perustuvia QR-koodeja. Voit valita summan, jonka haluat saada, ja luoda sitten QR-koodin, joka toimittaa kyseisen summan lompakon osoitteeseesi. Harvat muut lompakot tarjoavat tämän ominaisuuden.

Kuinka Jaxx toimii?

Kuinka Jaxx toimii

Jaxx toimii samalla tavalla kuin mikä tahansa kryptovaluutta-lompakko. Asennat sovelluksen työpöydälle, mobiililaitteelle tai selaimelle. Sitten lompakko tallentaa yksityiset avaimesi laitteeseesi. Jaxx ei lähetä yksityisiä avaimiasi etäpalvelimelle eikä hallitse yksityisiä avaimiasi millään tavalla.

Jaxx on täysin ilmainen käyttää. Yli 85: n tuetun kryptovaluutan lähettäminen tai vastaanottaminen Jaxxille tai sieltä ei maksa mitään, vaikka maksat aina verkkomaksut siitä kaupankäynnin kohteena olevasta kryptovaluutasta.

Jaxxia ei ole koskaan hakkeroitu tai vaarantettu Jaxxin puolella olevan virheen seurauksena. Yksi Jaxx-käyttäjä hakkeroitiin ja menetti 400 000 dollaria ETH: ssä vuoden 2017 lopulla, kun hän asensi Jaxxin vankilaan rikki iPhoneen. Hakkerointi löydettiin siitä, että käyttäjä käytti vaarantunutta iPhonea. Sillä ei ollut mitään tekemistä Jaxxin tai sen koodin kanssa.

Kuten edellä mainittiin, Jaxxilla ei ole käytettävissä kaksivaiheista todennusta (2FA). Et voi yhdistää Jaxx-lompakkoasi puhelinnumeroon tai mobiilisovellukseen toimiakseen toisena puolustuskerroksena. Jos joku varastaa laitteesi, syöttää Jaxx-salasanasi ja pääsee Jaxx-lompakkoon, kyseisellä henkilöllä on täysi määräysvalta varoihisi..

Jaxxilla ei ole 2FA: ta, mutta voit muuttaa suojausasetuksiasi siten, että Jaxx pyytää salasanaa joka kerta, kun suoritat toiminnon – esimerkiksi teet kaupan ShapeShiftin kautta tai lähetät tapahtuman. Niin kauan kuin salasanasi on suojattu, kukaan ei pääse Jaxx-varoihisi, vaikka hänellä olisi pääsy tilillesi.

Jaxxilla on lopuksi lause, jonka näet asennuksessa. Tätä siemenfraasia voidaan käyttää lompakon palauttamiseen milloin tahansa. Voit antaa 12 sanan siemenlauseen millä tahansa laitteella, jotta voit palauttaa varat milloin tahansa. Jos menetät pääsyn esimerkiksi mobiililaitteeseesi tai työpöydällesi, johon Jaxx on asennettu, voit asentaa Jaxxin erilliseen laitteeseen ja syöttää siemenlauseesi palauttaaksesi varojen käyttöoikeuden kokonaan. Samalla on tärkeää pitää tämä siemenlause yksityisenä. Kuka tahansa voi käyttää siemenlauseesi myös varojesi palauttamiseen, joten on tärkeää, että kukaan ei tiedä siemenlausetta vain sinä.

Jaxxilla on myös ainutlaatuisia ominaisuuksia, joita emme näe monien muiden lompakkosovellusten kanssa. On esimerkiksi Jaxx blockchain explorer, jonka avulla voit tarkastella blockchain-historiaa useissa lohkoketjuissa. Voit tarkistaa esimerkiksi historialliset estoketjutapahtumat.

Jaxx hinnoittelu

Jaxx hinnoittelu

Jaxxia voi käyttää ilmaiseksi kaikilla alustoilla ja käyttöjärjestelmissä.

Maksat verkkomaksuja, kun siirrät salausta tilillesi tai tililtäsi, vaikka et maksa mitään lisämaksuja varojen tallettamisesta tai nostamisesta Jaxx-lompakkoon tai sieltä. Kuten useimmat salauslompakot, Jaxx on vapaasti käytettävissä.

Kuinka käyttää Jaxxia

Tässä on ohjeet Jaxxin käyttöönottoon ja käyttöönottoon ensimmäistä kertaa.

Vaihe 1) Lataa Jaxx

Jaxx on saatavana Androidille, iOS: lle, Mac OS X: lle, Windowsille, Linuxille tai Google Chromelle (laajennuksena).

Kuinka käyttää Jaxxia

Vierailla Jaxx.io/downloads ladataksesi haluamasi version.

Jaxx-salauslompakko

Ennen kuin lataat Jaxxin, verkkosivusto tarjoaa sinulle “tarkistussumman”. Tämän tarkistussumman avulla voit tarkistaa, että lataamasi tiedosto on aito. Jos täällä näkyvä tarkistus summa vastaa Jaxxin asennuksen yhteydessä annettuja tarkistussummia, käytät alkuperäistä versiota.

Vaihe 2) Asenna Jaxx

Aloita asennus suorittamalla Jaxx.exe-tiedosto.

asenna Jaxx bitcoin -lompakko

Vaihe 3) Avaa Jaxx

Jaxx on asennettu laitteellesi. Kun käytät Jaxxia ensimmäistä kertaa, sinulta kysytään, haluatko luoda uuden lompakon tai parin / palauttaa olemassa olevan lompakon.

avaa jaxx cryptocurrency -lompakko

Napsauta Luo uusi lompakko, hyväksy käyttöehdot ja avaa sitten Jaxx nähdäksesi tietoja bitcoin-lompakostasi tai muista salauslompakoista.

jaxx liberty lompakko

Näet henkilökohtaisen lompakkoosoitteesi, saldosi Yhdysvaltain dollareina ja QR-koodin esimerkiksi tapahtumien vastaanottamiseen. Jaxx-lompakon käyttöliittymä näyttää oletusarvoisesti tältä:

käyttämällä Jaxx-lompakkoa

Kuten näette, lompakko on vain yksi osa Jaxxin tarjoamia tuotteita. Jaxx tarjoaa myös uutiset, salkun seuranta, markkinoiden seuranta ja paljon muuta.

kaupankäynti bitcoinilla jaxxissa

Vaihe 4) Lisää uudet lompakot

Jaxxilla voit tallentaa yli 85 salausvaluuttaa.

tallentaa kryptovaluutta jaxxiin

Jos haluat lisätä uusia lompakoita mihin tahansa näistä yli 85 tuetusta kryptovaluutasta, etsi Jaxxin vasemmassa yläkulmassa oleva Lompakot-välilehti. Napauta vasenta tai oikeaa nuolta selataksesi suosituimpien kryptovaluuttojen luetteloa. Jaxx on oletusarvoisesti asettanut lompakot BTC: lle, BCH: lle, ETH: lle, LTC: lle, DASH: lle, ETC: lle, ZEC: lle, DOGE: lle, RBTC: lle, GNT: lle, JXX: lle ja REP: lle..

jaxx -käyttöopas

Voit lisätä uuden lompakon, jota ei ole lueteltu tässä, napsauttamalla Lompakot ja napsauttamalla sitten Muokkaa Muokkaa näytön oikeassa yläkulmassa. Näet luettelon kryptovaluutoista, jotka voidaan ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä. Vaihda kaikki kryptovaluutat päälle, niin näet niiden näkyvän lompakossasi.

salauksen lompakko jaxx

Napsauttamalla mitä tahansa lompakkoasi Lompakot-valikossa näet kolikkokohtaiset tiedot, kuten QR-koodin, saldosi ja julkisen lompakon osoitteen. Voit nyt lähettää varoja kyseiseen lompakkoon, jotta yksityiset avaimet tallennetaan laitteeseesi.

Vaihe 5) Kolikoiden lähettäminen muulle

Jos haluat lähettää kolikoita jollekin muulle Jaxx-palvelua käyttämällä, avaa vain lompakko, valitse lähetettävä kryptovaluutta Lompakot-välilehdeltä ja napsauta sitten Lähetä.

kolikon lähettäminen jaxxiin

Kirjoita vastaanottavan lompakon osoite näkyviin tulevaan ruutuun. Syötä sitten summa, jonka haluat lähettää. Voit myös napsauttaa QR-koodikuvaketta ja ottaa sitten kuvan vastaanottimen viivakoodista.

Lähetä bitcoin jaxx-lompakkoon

Jaxx näyttää nykyisen bitcoin-transaktiomaksun sivun alaosassa.

Kun olet vahvistanut kaikki tiedot ja tarkistanut lompakon osoitteen, napsauta Lähetä.

Vaihe 6) Varojen vastaanottaminen

Saadaksesi varoja Jaxxin kautta normaalisti, käytä vain QR-koodiasi tai julkista lompakon osoitettasi.

Jos saat bitcoinia, käytä bitcoinin QR-koodia tai julkista osoitetta. Avaa Jaxx, napsauta vastaanottavaa lompakkoa kohdassa Lompakot ja napsauta sitten Vastaanota. Jaxx näyttää QR-koodisi ja julkisen osoitteesi.

jaxx-lompakon ohje

Vaihtoehtoisesti voit napsauttaa Jaxx-pääikkunasta kohtaa ‘Ota vastaan ​​kryptovaluutta’. Valitse salausvaluutta, jonka haluat vastaanottaa, ja käytä sitten julkista lompakon osoitetta tai QR-koodia varojen vastaanottamiseen.

jaxx kryptovaluutta lompakon käyttöopas

Vaihe 7) Vaihda kolikot ShapeShiftin kautta

Jos sinulla on kolikoita Jaxx-lompakossa ja haluat siirtää ne eri kryptovaluuttoihin, voit tehdä sen siirtämättä varoja vaihtoon. Jaxxilla on sisäänrakennettu tuki ShapeShfitille.

myjaxx-lompakko muodonmuutoksella

Avaa Jaxx ja etsi vasemmanpuoleinen ‘Vaihda nyt’ -painike.

jaxx lompakon vaihto

Syötä salausvaluutta, jonka haluat lähettää ShapeShiftille, ja valitse sitten salausvaluutta, jonka haluat vastaanottaa. Kirjoita lähettämäsi summa ja napsauta Jatka.

jaxx ja muodonmuutos

Vaihe 8) Muut Jaxx-ominaisuudet

Jaxxilla on täysi joukko työkaluja salauskauppiaiden käytettävissä. Napsauta alareunassa olevaa salkua seurataksesi esimerkiksi salauslompakossa olevien kolikoiden suorituskykyä.

jaxx-lompakon ominaisuudet

Tai napsauta Markets, niin saat yhdellä silmäyksellä tietoja salaustuotemarkkinoiden liikkeistä viimeisten 24 tunnin tai 7 päivän aikana.

jaxx-markkinat

Jaxx on myös yksi harvoista krypto-lompakoista, joissa on sisäänrakennettu ‘News’ -ominaisuus. Napsauta Uutiset nähdäksesi viimeisimmät tarinat salaustilasta.

jaxx krypto lompakko edut

Jaxxilla on lopuksi lohkojen tutkimusmatka, jonka avulla voit tarkistaa tapahtumia ja tarkastella historiallisia tietoja kymmenille erilaisille lohkoketjuille ja kryptovaluutoille. BTC: lle, BCH: lle, ETC: lle, DASH: lle, LTC: lle, ZEC: lle, DOGE: lle ja muille tärkeimmille kryptovaluutoille on sisäänrakennettuja lohkotutkijoita. Syötä osoite, TXID tai esto-tiiviste, jotta näet kyseisen tapahtuman lohkoketjussa.

jaxx liberty -katsaus

Tietoa henkilöstä Jaxx

Jaxxin on kehittänyt Decentral Inc., ohjelmistokehitysyhtiö ja “innovaatiokeskus” Kanadassa. Yritys valmistaa sekä Jaxx Classicia että Jaxx Libertyä.

Decentral Inc: n perusti Anthony Di Iorio, joka myös perusti Ethereumin vuonna 2013. Di Iorio perusti Decentral Inc: n vuonna 2014..

Nykyään Jaxxia käyttävät miljoonat ihmiset maailmanlaajuisesti. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Toronton keskustassa.

Viimeinen sana

Jaxx on yksi maailman suosituimmista kryptovaluutta-lompakoista. Lompakolla on melkein täydellinen turvallisuushistoria vuodesta 2014 lanseeraamisen jälkeen. Tänään voit tallentaa yli 85 salausvaluuttaa Jaxxin avulla. Jaxx on saatavana mobiililaitteille tai työasemille, ja kaikki yksityiset avaimet on tallennettu asiakaspuolelle maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi.

Jos haluat oppia lisää Jaxxista tai kokeilla Jaxxia tänään, käy verkossa osoitteessa Jaxx.io.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map