Bitski Wallet -sovellus: Hallitse salauksen käyttäjän tarkistusopas

Bitski Lompakko-opas: Kuinka yksityisen avaimen salausvarastointi toimii

Bitski on digitaalinen lompakko, joka on rakennettu käytettäväksi rajoittamattomassa määrässä Ethereum dApps -sovelluksia. Tutustu kaikkeen mitä sinun tarvitsee tietää Bitskistä, ainutlaatuisesta, helppokäyttöisestä laitteistoturvallisesta yksityisten avainten tallennusratkaisusta, joka tarjoaa kertakirjautumisen (SSO) lompakon toiminnallisuuden ja miten se toimii tänään..

ominaisuudet

 • Pääset kaikkiin Ethereum-rahakkeisiin yhdestä kätevästä lompakosta ja kojelaudasta
 • Kirjaudu useisiin Ethereum dApps -sovelluksiin yhdellä Bitski-tilillä
 • Kehitä sovelluksia, jotka tukevat Bitskiä, ​​käyttämällä iOS: n, Unityn, tryffelin, Node.js: n ja JavaScriptin SDK: ita
 • Bitski-alustalle luotu yli 300 erilaista hajautettua blockchain-sovellusta

Talletusmenetelmät

 • N / A

Plussat

 • Välttää useiden kirjautumisten tarvetta Ethereum-sovelluksissa
 • Hardware Security Module (HSMs) -laitteeseen tallennettu ei-vapausrangaistus.
 • Säilytä kaiken tyyppisiä Ethereum-varoja turvallisessa lompakossa
 • Sandbox, Clementine, SportX ja Props ovat asiakkaita

Haittoja

 • Tällä hetkellä beetaversio

Johdanto

Bitski kuvaa itseään “ensimmäiseksi digitaaliseksi lompakkoksi, joka on rakennettu yleiskäyttöön”. Se on lompakko, joka on rakennettu Ethereumin ekosysteemille. Sen sijaan, että käyttäisit hankalaa selainlaajennusta, laitteistolompakoita ja dApp-selaimia, voit yksinkertaisesti käyttää Bitskiä, ​​pankkitason suojauslompakkoa, jossa yksityiset avaimesi eivät koskaan jätä suojattua laitteistoa. Aloitukseen tarvitaan vain sähköposti ja salasana.

mikä-on-bitski

Bitskin avulla voit käyttää digitaalisia tunnuksiasi mistä tahansa. Kirjaudut Bitskiin tavallisen selaimen tai mobiililaitteen kautta ja tarkastelet sitten kaikkia lompakkosi merkkejä. Bitski näyttää myös kerättävät tuotteet, jotka olet voinut ansaita kaikissa peleissä. Lompakon avulla voit lähettää myös rahakkeita, ja voit tarkastella luetteloa aikaisemmista tapahtumista.

Bitskin suuri etu on, että sinun ei enää tarvitse taistella useita lompakoita useiden dApps-sovellusten välillä. Sinun ei tarvitse siirtää merkkejä jatkuvasti pelien välillä. Sen sijaan mikä tahansa Bitskia tukeva dApp antaa sinun kuljettaa rahakkeita peliesi välillä. Se on kertakirjautuminen, jonka avulla voit ansaita jotain yhdessä pelissä ja myydä kyseisiä rahakkeita toisessa pelissä.

bitski-lompakko-edut

Bitski on tällä hetkellä yhteistyössä sovelluskehittäjien kanssa. Sovelluskehittäjät voivat aloittaa käymällä osoitteessa docs.bitski.com. Kehittäjä voi Bitskin avulla luoda käyttäjäystävällisiä, alustojen välisiä Ethereum-sovelluksia. Kuten virallisilla verkkosivuilla selitetään:

“Bitskin avulla voit rakentaa hajautetun sovelluksen tai pelin, joka tuntuu yhtä helppokäyttöiseltä kuin tavallinen sovellus.”

Teknologian puolella Bitski tarjoaa kehittäjille pääsyn Ethereum-verkkoon Bitskin isännöimien solmujen kautta ja tarjoaa sitten pääsyn käyttäjän lompakkoon OAuthin avulla.

Kehittäjä voi käyttää Bitskin SDK: ta pyytääkseen pääsyn käyttäjän Bitski-tilille. Jos lupa myönnetään, sovellus voi sitten käyttää tavallisia työkaluja, kuten web3.js, vuorovaikutuksessa Ethereum-verkon kanssa.

bitski-bitcoin-varastointi

Bitskillä on myös SDK: t, jotka on helppo integroida useisiin alustoihin, mukaan lukien JavaScriptin, Node.js: n, iOS: n, tryffelin ja Unityn SDK: t..


Viime kädessä Bitski tarjoaa keskeisiä etuja sekä Ethereum-sovellusten kehittäjille että käyttäjille.

bitski-app-lompakko

Ethereumin kehittäjät voivat:

 • Muodosta yhteys Ethereum-verkkoon Bitskin isännöimien solmujen kautta
 • Pyydä käyttöoikeutta käyttäjän osoitteeseen
 • Lähetä tapahtumia hyväksyttäväksi käyttäjän puolesta
 • Luo ja hallinnoi sovelluksen lompakkoa
 • Ota sopimukset käyttöön sovelluksen lompakon kautta

Sillä välin käyttäjät voivat nauttia seuraavista eduista:

 • Käytä Ethereum-sovelluksia asentamatta mitään ohjelmistoja
 • Säilytä Ethereumin varat Bitskin turvallisessa lompakossa
 • Lompakkoa voi käyttää millä tahansa laitteella
 • Hallitse käyttäjän yhdistämien sovellusten käyttöoikeuksia
 • Palauta tili milloin tahansa

Kaiken kaikkiaan Bitski tarjoaa Ethereumille ratkaisun, joka tarjoaa paljon helpomman pääsyn, koska käyttäjien ei tarvitse asentaa mitään ylimääräisiä ohjelmistoja sovelluksen käyttämiseen. Bitskin kanssa Ethereum-sovelluksen käyttö on yhtä helppoa kuin tavallisen sovelluksen käyttö: asenna vain sovellus ja mene.

Bitski on tällä hetkellä beetaversiossa. Projektin rakentaa Out There Labs, Inc., ohjelmistoyritys, jonka vuonna 2016 perusti toimitusjohtaja Donnie Dinch (ja perustajat Julian Tescher ja Steve Jang), joka sijaitsee San Franciscossa Kaliforniassa. Kehittäjä keräsi äskettäin 1,8 miljoonan dollarin siemenkierroksen sijoittajilta, kuten Galaxy Digital, Winklevoss Capital ja Coinbase. Tämän lisäksi he keräävät 1,5 miljoonaa dollaria ennen siementä luovutusta muilta avustajilta, kuten; Perustajarahasto, Signia, Village Global, sosiaalinen pääoma ja Steve Jangin sukulaiset. Bitski on yrityksen lipputuote, vaikka yritys aikoo lopulta julkaista lisää blockchain-kehittäjätyökaluja tulevaisuudessa.

Kun Bitski julkistettiin ensimmäisen kerran ja debyytti marraskuussa 2018, toimitusjohtaja sanoi tämän Bitski-lompakon eduista:

“Yksi salausprotokollaryhmien ja tuoteyritysten suurista haasteista on tänään dApps: n huono käyttöliittymä, erityisesti käyttöönotto, tapahtumat ja sisäänkirjautumisen / salasanan palauttaminen”, […] “Haastattelimme paljon dApp-kehittäjiä. Heti kun he käyttivät lompakkoa, ihmisiä oli valtava määrä. Bitskin visio on ratkaista käyttäjien pääsy ja lompakon käytettävyys kehittäjille, jotta he voivat vuorostaan ​​keskittyä ainutlaatuisten ja hyödyllisten dappien luomiseen. “

Avainominaisuudet

bitski-single-sign-on-wallet

Isännöidyn Bitski-lompakon keskeisiä ominaisuuksia, jotka voivat suorittaa ohjelmallisia tapahtumia, ovat:

bitski-lompakko-app-holvi

Helpompi lennolle pääsy: Sen sijaan, että tarvitsisi asentaa ylimääräisiä ohjelmistoja Ethereum-sovelluksen käyttämiseksi, ihmiset voivat käyttää Ethereum-sovelluksia yhtä helposti kuin tavallista sovellusta. Heidän tarvitsee vain ladata Bitskiä tukeva sovellus, ja siinä kaikki.

Yksi tili useille sovelluksille: Bitski-tilisi on yhdistetty rajoittamattomaan määrään sovelluksia. Sen sijaan, että sinulla olisi erilaiset kirjautumis- ja lompakot kullekin sovellukselle ja siirrät sitten tunnuksia kunkin sovelluksen välillä, sinulla on yksi lompakko ja kojelauta, josta voit hallita Bitskiä.

Alustojen välinen: Bitskin lompakoita hallitaan pilvessä sen sijaan, että ne olisi sidottu tiettyyn laitteeseen, mikä tarkoittaa, että voit käyttää niitä mistä tahansa mistä tahansa tinkimättä.

Suojattu laitteistolla: Suurin osa lompakoista on paikallisesti tietokoneessa tai puhelimessa. Bitskin lompakot on kuitenkin tallennettu turvasuojattuihin laitteistomoduuleihin. Avaimet eivät koskaan jätä laitteistoa. Bitski väittää, että “tämä on paljon turvallisempaa kuin monet nykyiset ratkaisut, jotka tallentavat avaimesi paikallisesti laitteellesi ja lukevat ne muistiin.”

Täysin palautettavat tilit: Jos unohdat salasanasi, kadotat puhelimesi tai hankit uuden tietokoneen, voit palauttaa Bitski-tilisi. Lompakko on sidottu Bitski-käyttäjätiliisi.

Edut kehittäjille: Bitski helpottaa kehittäjien elämää. Se ei saa kehittäjiä muodostamaan yhteyden Ethereum-verkkoon helposti Bitskin isännöimien solmujen kautta, pyytämään pääsyä käyttäjän osoitteeseen, lähettämään tapahtumia hyväksyttäväksi käyttäjän puolesta, luomaan ja hallinnoimaan sovelluksen lompakoita ja käyttämään sopimuksia sovelluksen lompakon kautta..

Edut käyttäjille: Bitski on myös kätevä ratkaisu käyttäjille. Käyttäjät voivat käyttää Ethereum-sovelluksia asentamatta ohjelmistoja, tallentaa Ethereum-varoja Bitskin suojattuun lompakkoon, käyttää lompakkoa millä tahansa laitteella, hallita kaikkien yhdistämiensä sovellusten pääsyä ja palauttaa tilin milloin tahansa. Käyttäjien ei tarvitse koskaan enää huolehtia digitaalisten asioiden menettämisestä.

Kirjaudu sisään Bitski-painikkeella: Monien Android-sovellusten avulla voit kirjautua sisään Googleen ohittaaksesi tilin luomisprosessin. Bitskin kehittäjät kuvittelevat samanlaisen prosessin Kirjaudu sisään Bitskillä -painikkeella. Kaikilla Bitskiä tukevilla Ethereum-sovelluksilla on tämä painike, ja käyttäjät voivat helposti käyttää Bitski-tilinsä minkä tahansa sovelluksen kautta.

Saatavilla useita SDK: ita: Bitskillä on useita SDK: ita, jotka auttavat kehittäjiä rakentamaan Bitskiä. On olemassa SDK: ita JavaScriptille, Node.js: lle, tryffelille, iOS: lle ja Unitylle.

Kehittäjien lisätuki: In SDK: n lisäksi Out There Labsilla on blogi kehittäjille, asiakirjat, UKK-sivu, dev-portaali ja avoin GitHub-sivu.

Useita yhteysvaihtoehtoja: Bitski kannustaa käyttäjiä ja kehittäjiä ottamaan yhteyttä yritykseen Discordin, Twitterin tai sähköpostin kautta.

Superior-lompakot: Bitski on parempi kuin lompakoiden vaihto, koska se on upotettavissa mihin tahansa sovellukseen ja tukee kaikkia ERC20-tunnuksia ja NFT: itä. Se on myös itse turvattu ratkaisu, joka ei vaadi luottamista vaihtoon.

Superior-selainlaajennuslompakot: Bitski on ylivertainen selainlaajennuksen lompakkoihin, koska käyttäjät voivat kirjautua sisään sähköpostilla ja salasanalla, eivätkä käyttäjät voi menettää avaimiaan. Lisäksi Bitski on isännöity ratkaisu.

Ylivertainen laitteistolompakkoihin: Bitski on ylivoimainen laitteistolompakkoihin, koska käyttäjät voivat kirjautua sisään ja käyttää varoja sähköpostilla ja salasanalla, se on upotettavissa mihin tahansa sovellukseen, käyttäjät eivät voi menettää avaimiaan ja se on isännöity ratkaisu.

Superior – dApp-selaimet: Bitski pitää itseään parempana vaihtoehtona kuin dApp-selaimet, koska käyttäjät voivat kirjautua sisään sähköpostilla ja salasanalla, se on upotettavissa mihin tahansa sovellukseen, käyttäjät eivät voi menettää avaimiaan ja se on isännöity ratkaisu.

Tällä hetkellä beetaversiossa: Vuodesta 2019 Bitski on beta-vaiheessa.

Rahoittajat Crypton tunnetuimmista sijoittajista: Marraskuussa 2019 Bitski ilmoitti saaneensa 1,8 miljoonaa dollaria siemenrahoitusta Galaxy Digitalilta, Winklevoss Capitalilta ja Coinbaselta.

Bitskin valuutat ja parit

Bitski tukee kaikkia Ethereum-rahakkeita, mukaan lukien ERC-20-rahakkeet, ERC-721-keräilykohteet ja NFT: t.

Bitskin tuetut talletus- ja nostomenetelmät

N / A

Bitski-rekisteröinti ja kirjautumisprosessi

Bitski vaatii käyttäjätunnuksen ja salasanan lompakon rekisteröimiseksi. Voit kirjautua Bitski-tilillesi asentamalla Bitski-sovelluksen ja napauttamalla Kirjaudu sisään Bitskillä -vaihtoehtoa..

Bitski Trading

N / A

Bitski-palkkiot

Bitski tarjoaa kolme tilausvaihtoehtoa, mukaan lukien:

Henkilö (0 dollaria)

 • Kuluttajan lompakko SDK
 • 1 tiimin jäsen
 • 1 sovelluksen lompakko 100 tapahtumalla kuukaudessa
 • Erimielisyydet ja yhteisön tuki

Joukkue (999 dollaria kuukaudessa)

 • Kuluttajan lompakko SDK
 • 3 tiimin jäsentä
 • 1 sovelluksen lompakko, jossa on 1000 tapahtumaa kuukaudessa
 • 24 tunnin tukivasteaika

Yritys (2499 dollaria kuukaudessa)

 • 10 tiimin jäsentä
 • Ensiluokkaiset käyttäjän lompakon laajuudet
 • 10 sovelluslompakkoa, joissa 25000 tapahtumaa kuukaudessa
 • 4 tunnin tukivasteaika
 • Onboarding-konsultointi

Bitski ei peri käyttäjiltä maksuja normaalien Ethereum-verkkomaksujen lisäksi (kaasu).

Mukautettua hinnoittelua on saatavana myös yrityksille, jotka eivät sovi yhteen kolmesta yllä luetellusta tilaussuunnitelmasta.

bitski-hinta-kustannukset

Bitskin turvallisuuskysymykset ja seisokit

N / A

Bitski Helppokäyttöinen

Bitski on kehittäjien helppo käyttää. SDK: ita on saatavana JavaScriptiä, Node.js: tä, tryffeliä, iOS: ää ja Unityä varten. Bitskiä on myös helppo käyttää käyttäjille: käyttäjänä sinun tarvitsee vain asentaa Bitskiä tukeva sovellus ja napauttaa sitten Kirjaudu sisään Bitskillä -vaihtoehtoa. Lisävaiheita ei tarvita.

Bitskin luottamus ja yksityisyys

Bitski on läpinäkyvä kaikessa kehityksessään, ja yhtiö julkaisee asiakirjansa verkossa. Voit tarkastella Bitskin GitHub-sivua tässä.

Bitskin asiakaspalvelu

Bitski kannustaa käyttäjiä ja kehittäjiä ottamaan yhteyttä yritykseen Discordin, Twitterin tai sähköpostin kautta.

Bitskin käyttöopas: Kuinka asentaa ja käyttää Bitskiä

Käyttäjille

Käyttäjänä käytät Bitskiä, ​​kun asennat Bitskiä tukevan Ethereum-sovelluksen. Jos sinulla on jo Bitski-tili, voit yhdistää Bitski-tilisi kyseiseen sovellukseen napsauttamalla ‘Kirjaudu sisään Bitskillä’. Kun olet tehnyt sen, Bitski Ethereum -lompakko yhdistetään sovellukseen, jolloin voit käyttää Ethereum-tunnuksiasi suoraan kyseisestä sovelluksesta.

bitski-opas

Kehittäjille

Out There Labs on julkaissut useita SDK: itä, joissa on lisätietoja Bitskin integroimisesta erilaisiin asetuksiin. SDK: ita on:

bitski-lompakko-kehitys

Lisäksi Bitski on käynnistänyt Dev-portaalin, blogi, asiakirjat -sivu ja GitHub kehittäjille.

bitski-user-wallet-arvostelu

Viimeinen sana

Bitski voi muuttaa sitä, miten maailma käyttää Ethereum-sovelluksia. Se on peliä muuttava Ethereum-lompakko, joka yhdistää kaikki Ethereum-sovelluksesi yhteen yksinkertaiseen lompakkoon. Käyttäjänä voit välttää rahakkeiden siirtämisen Ethereum-lompakoiden välillä tai erilaisten sisäänkirjautumisten määrittämisen eri sovelluksille. Sen sijaan Ethereum-sovelluksen käyttö on yhtä helppoa kuin tavallisen sovelluksen käyttö: asenna vain sovellus ja mene.

Kehittäjät voivat tällä välin käyttää Bitskiä yhteyden muodostamiseen Ethereum-verkkoon Bitskin isännöimien solmujen kautta ja pyytää pääsyä käyttäjän osoitteeseen.

miten-bitski-toimii

Vaikka suosittuja laitteistolompakoita, kuten Trezor ja Ledger, hallitsevat avaruudessa, Bitski on tällä hetkellä beetaversiossa, vaikka yritys vain keräsi 1,8 miljoonaa dollaria kolmelta tunnetuimmalta kryptovaluutta-avaruuden sijoittajalta (Coinbase, Winklevoss Capital ja Mike Novogratz’s Galaxy Digital ). Bitski voi laillisesti muuttaa tapaa, jolla hallitsemme Ethereum-sovelluksia ja Ethereum-tunnuksia tulevaisuudessa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map