Liste over alternativer til CoinMarketCap

Det er vigtigt for kryptoinvestorer og -handlere, at de nøje overvåger bevægelsen af ​​den mønt, de har købt, eller som de agter at købe. CoinMarketCap er et af de mest populære websteder, når det kommer til overvågning af kryptomarkedet, der byder på markedsværdi for kryptokurrency, pristabeller, 24-timers handelsvolumen, information om børser og mange flere.

At kun stole på en centraliseret platform kan få sine undergange og kan modsige den kernefilosofi, som kryptoer var baseret på.

Heldigvis er der mange alternativer til CoinMarketCap, så fortsæt med at læse vores artikel for at finde ud af, hvilke kryptosammenligningssider der kan hjælpe dig med din handel eller investering..

1. CoinCodex

CoinCodex indsamler møntpriser, diagrammer og markedsdækningsdata i realtid for over 2.400 mønter fra mere end 110 børser. I lighed med CoinMarketCap er valutaerne organiseret efter markedsdækning, og ved at klikke på en hvilken som helst mønt vil du kunne se dens kurstabel, 24-timers handelsvolumen og seneste pris på en børsliste. Et hurtigt sammendrag af møntens funktioner kan også fås sammen med de seneste nyheder, der vedrører nævnte mønt og et antal vejledninger og vejledninger.

Et andet nyttigt værktøj er en kalender, der indeholder aktive og kommende ICO’er, der giver brugerne mulighed for at undersøge nøgleoplysninger om nye kryptoprojekter, de er interesseret i.

coincodex foto

Kilde: coincodex.com

2. Crypto.com priser

Crypto.com, en af ​​de mest nyttige kryptovaluta-relaterede platforme i verden, deler også information om de mest populære virtuelle valutaer på markedet. Det Afsnittet om priser på Crypto.com, er meget brugervenlig, og den vil give data om de største digitale aktiver, herunder pris, prisændring i de sidste 24 timer og markedsværdi, blandt andet.

Du har også mulighed for at handle med digitale valutaer ved hjælp af Crypto.com-applikationen. Du skal bare klikke på knappen “Handel”, så kan du købe eller sælge virtuelle valutaer. 

Grænseflade til Crypto.com-priser

Sammenlignet med andre platforme er Crypto.com Prices-løsningen meget ren. Dette gør det lettere for investorer at få deres information hurtigt og uden problemer. Desuden, hvis du er en erhvervsdrivende, har du muligheden for at få værdifuld information med blot et par klik. 

Endelig vil du i den øverste del af webstedet have yderligere data. For eksempel vil du være i stand til at se de bedste movers i de sidste timer og søge efter forskellige mønter. 

3. CoinGecko


CoinGecko er et kryptokurrency-websted, der rangerer digitale aktiver i betragtning af en række vigtige kriterier. Mønter rangeres efter faktorer som udvikleraktivitet, samfund, likviditet, markedsværdi og offentligt engagement.

coingecko foto

Kilde: Bitcoin Magazine

Andre vigtige kryptokurrencymålinger er tilgængelige på platformen, som inkluderer alt fra prisbevægelser til diagrammer. Disse data behandles derefter for at generere en samlet vurdering ud af 100.

Crypto-entusiaster er i stand til at få mere indsigt i de mønter og tokens, de er interesseret i, hvilket gør CoinGecko til en levedygtig mulighed, hvis du leder efter et CoinMarketCap-alternativ.

4. Live Coin Watch

Webstedet har en ren brugergrænseflade og masser af relevante kryptodata, som hjælper dig med at træffe en informeret beslutning, inden du begynder at investere i en bestemt mønt. Webstedet blev lanceret i 2017, og det giver seerne mulighed for at følge prisudsving, handelsvolumen, cirkulerende møntforsyning og markedsdækning for mere end 2.000 valutaer.

Det mest bemærkelsesværdige aspekt af Live mønt ur er det æstetisk tiltalende design, der viser al den information du har brug for på en logisk og ligetil måde. Webstedet har også en portefølje og overvågningsliste, hvor du kan spore prishandlinger i en række forskellige fiat-valutaer, og du kan også vælge, hvornår du vil opdatere webstedets data.

5. OnChainFX

Mens nogle steder på denne liste er mere minimalistiske med hensyn til data, OnChainFX er langt den mest grundige kryptosporingswebsite. Alle de forventede funktioner er tilgængelige på denne platform, såsom prisbevægelser og 24-timers handelsvolumener, men det er de yderligere detaljer, der får OnChainFX til at skille sig ud.

For eksempel, hvis du ønsker at finde ud af mere om en bestemt mønt, kan du bruge OnChainFX til at finde ud af, hvor meget af den samlede forsyning, der er udstedt, dens forventede markedsværdi i 2050, ROI-numre, der spænder fra tid rammer på en uge til fem år og detaljer om dens fremtidige emissionsrate. Du kan endda se, hvor meget mere BTC du har brug for, for at du kan blive medlem af “Vladimir Club”, hvilket indebærer at eje 1% eller mere af den samlede Bitcoin-forsyning.

Desværre kan omfanget af al denne information overvælde en ny forhandler, og webstedet tilbyder i øjeblikket kun data til knap 100 mønter. Hvis du kun vil se de mest populære mønter på markedet, er dette en god mulighed, men hvis du vil have et bredere udvalg, er der andre bedre muligheder.

6. CryptoCompare

CryptoCompare er et websted oprettet i 2014, der stiller live priser, kortlægning og markedsanalyser til rådighed fra 65 kryptobørser. Webstedet viser mere end 1.000 mønter og tokens, og selvom grænsefladen muligvis ikke er det mest intuitive design, vi er stødt på, er det stadig ret simpelt at bruge og finde de oplysninger, du søger efter.

Andre bemærkelsesværdige funktioner i CryptoCompare er anmeldelser og vejledninger, et brugerforum, et porteføljeværktøj og information om kommende og aktive ICO’er.

kryptokompare

Kilde: CryptoCompare

7. CoinCap

CoinCap er et websted fra 2015, der sigter mod at tilbyde en hurtig og nem måde at få adgang til realtidsmarkedsdata for kryptokurrency. Selvom webstedsgrænsefladen virker lidt for overfyldt med information, giver den dig mulighed for at se markedsdækning, volumenvægtede gennemsnitspriser, nylige priser, tilgængelig levering og andre. For at se en mønts historiske prisdiagram skal du bare klikke på den.

CoinCap giver også brugerne adgang til sin platform fra mobile enheder via apps til iOS- og Android-systemer, så de kan overvåge kryptomarkeder på en bekvem og nem måde.

8. Coinlib

Coinlib er en kryptokurrency-pris- og porteføljetracker, der giver let adgang til vigtige fakta og statistikker for et imponerende udvalg af 4.680 digitale valutaer. Ønsker du at søge efter en mønts pris, markedsværdi, handelsvolumen eller forsyning, kan du finde de nødvendige detaljer om Coinlib på ingen tid.

Der er grundige analyser af handelsvolumener på tværs af børser og på tværs af forskellige valutapar samt et porteføljeværktøj, nyheder fra markedet, prisalarmer og en kryptokurverter..

møntlomme

Kilde: Oracle Times

9. CoinCheckup

Etableret i 2017, CoinCheckup tilbyder grundlæggende møntsporingsdata såsom prisdiagrammer, handelsvolumener og omfattende analyser for at give brugerne indsigtsfuld information om de mønter, de har til hensigt at købe.

Hver valuta rangeres efter flere faktorer, herunder projektets team, dets produkt, samfundsbevidsthed, holdets lydhørhed over for forespørgsler og hvor aktiv deres udvikling er.

Algoritmen for hver mønt får også en rating ud af fem, og CoinCheckup-teamet har lagt ud på sin hjemmeside en detaljeret rapport, der forklarer dens møntscore-formel.

10. Coin360

Mønt360 er også en anerkendt udbyder af kryptokurvedata. De giver blandt andet klare oplysninger om hele kryptorummet med pris og markedsværdi af virtuelle valutaer. 

En af de mest interessante ting ved denne dataudbyder på markedet er, at det som et alternativ til CoinMarketCap fungerer på en fantastisk måde. Det giver brugerne mulighed for at se al information om digitale aktiver på en meget intuitiv måde snarere end i den traditionelle form af en liste med alle priserne på virtuelle valutaer på markedet. 

Coin360 er en mere interessant tilgang, der kombineret med godt indhold og information gør det til et af de foretrukne alternativer til CoinMarketCap. 

11. BitInfoCharts

BitInfoCharts er en af ​​de mest populære platforme til søgning efter indhold relateret til kryptokurver og digitale aktiver på markedet. De leverer data om priser, on-chain transaktioner, gebyrer og meget mere. 

Sammenlignet med andre platforme, som vi har nævnt før, er BitInfoCharts fantastisk til at have klare data om en bred vifte af indikatorer. De har nøjagtigt indhold og en meget ligetil brugergrænseflade. 

Det vil være meget simpelt for dig at begynde at få oplysninger fra dette websted. Du kan sammenligne digitale valutaer, modtage specifikke data om hashrate, forstå hvilke der er de største indehavere i specifikke blockchain-netværk og mere. 

12. CoinPaprika

Denne platform vil være en god tilføjelse til din liste over CoinMarketCap alternative websteder. CoinPaprika vil tilbyde dig en platform, der vil hjælpe dig med at udføre alle de nødvendige analyser, du har brug for, relateret til kryptokurver og markedet. 

Siden er meget nem at bruge, og den vises på hovedskærmen med forskellige priser og markedsværdier for virtuelle valutaer. Du vil også have en ændring i de sidste 24 timer og i de sidste 1 time. 

CoinPaprika vil også give dig data om Initial Coin Offerings (ICO’er), børser og mere. I sammenligning med andre platforme kan du desuden erhverve kryptovalutaer via sit websted, hvilket gør det meget let at få adgang til kryptomarkedet. 

13. WorldCoinIndex

Denne side vil være meget nyttig for dig at få direkte information om Bitcoin og andre kryptokurver. De giver information om Bitcoin og prisen over for andre fiat-valutaer, såsom Euro (EUR), den Japanske Yen (JPY) og det Britiske Pund (GBP), blandt andre. 

Så snart du går ind på siden, vil du se, hvordan digitale valutaer ændrer pris, og hvordan de har præsteret de sidste 24 timer. De giver dig også den omsatte volumen for hvert specifikt aktiv og markedsværdien af ​​disse mønter. 

WorldCoinIndex tilbyder også statistik, markedsdata, udvekslingsinformation, nyheder og ressourcer. Dette vil øge dine muligheder for at få mere detaljerede oplysninger om digitale aktiver.

14. Messari Crypto

Messari Crypto er en fantastisk måde at få nye oplysninger om markedet, og det ville også være et godt valg at bruge som et CoinMarketCap alternativt sted. De giver information om hver kryptovaluta, inklusive Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) og Litecoin (LTC), blandt andre. 

Brugere vil have chancen for at bruge mere information, herunder metrisk on-chain, s Proof-of-Stake-rangordning af mønter, udvandet markedsværdi og udvikleraktivitet pr. Dette er en fantastisk måde at få et klart overblik over, hvad der foregår på markederne, og hvordan man reagerer på dem. 

Desuden tilbyder de også andre tjenester, herunder datamarkedsinformation, der er leveret til analytikere, investorer og fagfolk, der regelmæssigt kræver nøjagtige og klare kryptooplysninger.. 

15. Live Coin Watch

En anden populær platform til at følge kryptokurrencymarkedet er Live mønt ur. Så snart du går ind på siden, vil du se flere diagrammer, der giver dig mulighed for at få privilegerede oplysninger om, hvordan kryptokurver opfører sig, og hvordan de kan udvikle sig over tid. 

De tilbyder en priskolonne efterfulgt af markedsværdi, volumen i de sidste 24 timer, likviditet, prisvariation i 1 og 24 timer og markedsdybde. Desuden er der et ugentligt diagram på højre side af skærmen med prisudsving for hver krypto, der er anført på webstedet i de sidste 7 dage. 

Live Coin Watch tilbyder også widgets, nyheder, data om udvekslinger og mere. 

16. CoinRateCap 

Den sidste kryptokurrencyaggregator, der kunne fungere som et CoinMarketCap-alternativ, kaldes CoinRateCap. Denne platform er meget enkel at bruge, og den er ret brugervenlig sammenlignet med andre websteder, der indeholder en masse information. 

De har de traditionelle prisoplysninger for hvert digitale aktiv og deres respektive markedsværdi. Desuden rapporterer de også oplysninger om 24 timers volumen og hvordan prisen på hver virtuel valuta opførte sig i de sidste 1 time, 24 timer og 7 dage. 

Desuden tilbyder de brugerne muligheden for at købe og sælge kryptovalutaer via en knap, der er indlejret i deres platform. På få sekunder kan handlende og entusiaster let begynde at erhverve digitale aktiver.

Konklusion

Hvis du er en kryptoentusiast eller investor på udkig efter en række sporingssider for at hjælpe dig med at vælge en ny mønt til din portefølje, har denne liste nogle gode alternativer til CoinMarketCaps platform.

Cole er en freelance skribent med fokus på kryptokurrency og nye teknologier. Tidligere artikler om Masternodes er blevet vist på førende kryptosider og citeret i Whitepapers.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map