BitMax.io (BTMX.com) ja EtherZero (ETZ) perustettu strateginen kumppanuus

BitMax.io (BTMX.com), alan johtava seuraavan sukupolven digitaalisten omaisuuserien kaupankäyntialusta ja kehittäjien älykäs sopimusalusta EtherZero ovat luoneet strategisen kumppanuuden. EtherZero (ETZ) listataan BitMax.io-listalla ja kaupankäynti alkaa 19. huhtikuuta 2019.

Mikä on EtherZero?

EtherZero on kova haarukka Ethereumilla ja tarjoaa kehittäjille suuren skaalautuvuuden, välittömän maksun, nollakustannuksisen hajautetun alustan älykkäiden sopimusten ja DApps: n käyttöönottoon. Pikaisten tapahtumien etu ja nollamaksut tekevät siitä erinomaisen alustan DApp-kehitykselle.

EtherZero-edut

Hyvä skaalautuvuus: EtherZero tukee erittäin suuria tapahtumamääriä nopeasti tarkistamalla. Se voi käsitellä 1400 tapahtumaa sekunnissa.

Välitön maksu: Kehittäjien ei tarvitse huolehtia verkon ruuhkautumisesta tai tapahtumaviiveistä DApps: n käyttöönotossa. Lohkonmuodostusnopeus voi olla alle 1-3 sekuntia, mikä lyhentää vahvistusaikaa.

Nollatapahtumat: Onko DAppin kehittäminen, älykkään sopimuksen käyttöönotto tai tapahtuman käynnistäminen, transaktiomaksuja ei ole. EtherZero-järjestelmä käyttää virtaa varmistamaan nollan yleisen tapahtuman toiminnan. Virta on EtherZero-alkuperäinen valuutta, joka on luotu MPoS-mekanismilla. Sitä ei voi vaihtaa tai siirtää, ja sitä käytetään vain kaasun kulutukseen liiketoimissa.

Innovatiivinen MPoS-konsensusalgoritmi: MPoS on lyhenne Masternode plus PoS: stä. MPoS-konsensusalgoritmi integroi Masternode-järjestelmän Proof of Stake -toiminnon kanssa kaksitasoiseen verkkoon. Tämä tekee alustasta oikeudenmukaisen ja hajautetumman. Niin kauan kuin osallistujilla on 20000 ETZ-kolikkoa ja pilvipalvelin, he voivat liittyä masternode-kaivoksiin ja heillä on äänioikeus itsenäisessä yhteisössä.

Autonominen alue: Korkea yhteisön autonomia antaa kaikille masternodeille mahdollisuuden aloittaa yhteisöehdotuksia, äänestää ja osallistua yhteisön rakentamiseen. Se on keino päästä yksimielisyyteen ehdotetuista muutoksista verkossa ja EtherZero-ekosysteemirahoituksen kehittämisestä.

Käyttötapaukset ja tulevaisuuden suunnitelmat

EtherZero auttaa kehittäjiä luomaan DAPP: itä, joita käytetään usein jokapäiväisessä elämässä ja jotka eivät välttämättä rajoitu liiketoimintaan ja rahoitukseen.

Jotkut EtherZerossa tällä hetkellä olevista DApps-peleistä ovat L’ETZ ROCK, kaivosovellus ja UnicornGo, Friends Farm ja Hit the Crypto, kaikki online-pelit. EtherZero-tiimi aikoo suunnitella ulkoistamis- ja kaupankäyntialustan yhdistääkseen pelisuunnittelijat, kirjoittajat, pelivalmistajat jne..

Viime vuoden marraskuussa EtherZero solmi yhteistyön venäläisen blockchain-pelin IZX kanssa, jolla on tällä hetkellä yli 40 000 käyttäjää.

CryptoAds, viimeisin CallFreeCalls-iteraatio, on yhdessä EtherZeron kanssa. Alustan avulla käyttäjät voivat soittaa ilmaisia ​​puheluja kenellekään, ja mainostajat tukevat sitä. Kumppanuuden perusteella yritys aikoo tarjota käyttäjille mahdollisimman nopean palvelun.


Lisäksi EtherZero kehittää sähköisen kaupankäynnin alustaa vastaamaan EZT-ostosten tarpeisiin. Se aikoo myös toteuttaa kartoitussovelluksen, jota kutsutaan nimellä MRO (Map of Real-World Organization). Tämä sovellus auttaa nykyisiä yrityksiä käsittelemään sisäistä hallintaa ja suhteiden hallintaa älykkäiden sopimusten avulla.

EtherZero-tiimi

EtherZeron toimitusjohtaja Gary Luo uskoo, että siitä tulee yleinen DApp-kehitysalusta seuraavien viiden tai kymmenen vuoden aikana.

Kiinalainen ydinkehitysryhmä työskentelee maailmanlaajuisen julkisen blockchain-verkko-projektin parissa. Kaksi vanhempaa DApp-kehitystiimiä Itä-Euroopasta ja Intiasta auttavat tutkimuksessa ja kehityksessä.

Samaan aikaan useat kotimaiset ja ulkomaiset markkinointitiimit työskentelevät DApp-peruskerroskehitysalustan mainostamisen ja toiminnan puolesta..

Mikä on BitMax.io?

BitMax.io on alan johtava seuraavan sukupolven digitaalisen omaisuuden kaupankäyntialusta, joka tarjoaa laajan valikoiman rahoitustuotteita ja -palveluja sekä yksityisasiakkaille että institutionaalisille asiakkaille ympäri maailmaa. Sen perusti vuonna 2018 joukko Wall Streetin kvanttikaupan veteraaneja ja se perustui blockchainin, läpinäkyvyyden ja luotettavuuden perusarvoihin tarjoamaan laadukkaita asiakaspalveluja ja kaupankäyntikokemusta.

BitMax.io -tiimi on alalla hyvin tunnettu ja toistaiseksi ainoa, joka esittelee innovatiivisen kaupankäyntimallin, jossa yhdistyvät “transaktioiden louhinta” ja “käänteinen kaivos”. Vaikka “tapahtumien louhinta” voi olla suhteellisen yleinen käytäntö, jossa käyttäjät saavat alustojen natiivimerkkejä palkkioina, BitMax.io-käyttäjä voi saada alennuksia valmistajakauppojen suorittamisesta “käänteisen kaivoksen” tilassa. BTMX-tunnuksen vastaava markkina-arvo BitMax.io alustan natiivitunnus, vähennetään käyttäjän tililtä ja siihen tehdään pysyvä lukitus. Yhdistetty kaupankäyntimalli on osoittautunut tehokkaaksi lisäämällä likviditeettiä alustalle ja hallitsemaan BTMX-tunnuksen kokonaisliikennettä koko markkinoilla.

BitMax.io pyrkii aina tarjoamaan maailmanmarkkinoilleen kattavan valikoiman kaupankäyntituotteita. Käynnistetty marginaalikauppatoiminto on uusi askel eteenpäin tuotetarjonnan näkökulmasta palvelemaan paremmin heidän dynaamisia kaupankäyntitarpeitaan.

Niille käyttäjille, jotka ymmärtävät ja tunnustavat marginaalikaupan riskit, toiminto antaa käyttäjille mahdollisuuden lainata varoja alustalta ja käydä kauppaa enemmän digitaalista omaisuutta kuin heillä olisi normaalisti varaa. (Marginaalin kaupankäyntitoiminto BitMax.io ei ole saatavilla Pohjois-Amerikan markkinoilla.)

Lisääntynyt ostovoima tarkoittaa, että käyttäjät voivat hyödyntää vaihdettavissa olevia varoja vakuudeksi. Niillä on korkeampi sijoitetun pääoman tuotto, kun hinta nousee. Heidän on kuitenkin kohdattava myös mahdollisten menetysten riski, kun hinta laskee. Kaiken kaikkiaan marginaalikaupan käynnistäminen auttaa tukemaan alustan nopeasti kasvavaa määrää ja likviditeettiä.

Molempia osapuolia hyödyttävä kumppanuus

Sitoutumalla luetteloida vain alan korkealaatuisia tuotteita osana asiakaslähtöistä strategiaansa BitMax.io on laajentanut globaalia asiakaskuntaansa yli 150 000 rekisteröityneeseen käyttäjään ja 53 000 aktiiviseen yhteisön jäseneen. Ottaen huomioon, että EtherZero sijoittuu itsensä estoketjutekniikan integraattoriksi, edistäjäksi ja harjoittajaksi, markkinoiden odotetaan edistävän BitMax.io: n ja EtherZeron strategista kumppanuutta edelleen blockchainin käytettävyyden päivittäisessä elämässä.

Lisätietoja on artikkelissa BitMax.io osoitteessa:

Verkkosivusto: http://www.BitMax.io

Viserrys: https://twitter.com/BitMax_Official

Reddit: https://www.reddit.com/r/BitMax/

Sähke: https://t.me/BitMaxioEnglishOfficial

Keskitaso: https://medium.com/bitmax-io

OTTAA YHTEYTTÄ: [sähköposti suojattu]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map