8 syytä, miksi sinun pitäisi sijoittaa Bitcoiniin

Bitcoin-investointien ympärillä on monia käsityksiä. Ihmiset olettavat, että heille ei ehkä ole erinomaista sijoittaa bitcoiniin. Jotkut ihmiset ovat melkein skeptisiä Bitcoinista, koska jokainen ammattilainen ja hakkeri on vaikeuttanut Bitcoiniin sijoittamisen aloittamista. Asiantuntijoilla on yksinoikeudella arvioita bitcoinin kohtalosta, ja huijarit saavat ihmiset huolestumaan investointiensa pudottamisesta. Bitcoiniin sijoittamisesta ei kuitenkaan voi olla pelkoa, koska se on kaukana hyväksyttävistä menetelmistä ansaita merkittäviä tuloja tänään. Opi suunnilleen virallisista motiiveista, jotka tekevät rahaa houkuttelevaksi bitcoinille.

  1. Bitcoinin käyttöönotto käytännön sovelluksiin

Kuten Internet-versio, Bitcoin seuraa yhteiskuntamme tapoja. Yhä useammat virastot valmistautuvat soveltamaan Bitcoinia ensisijaisena valuuttana. Se integroituu yhteisöömme jokaisen naimattoman päivän ohi. Jos sinun on hyödynnettävä bitcoinin kehittyvää sähköä, voit käydä tällä varsinaisella bitcoin-sivustolla, jotta sinulla olisi tämä sähkö käsillesi. Tarina bitcoinista on alkanut. Tavanomaiset fiat-valuutat ovat vanhentuneet, koska ne eivät voi olla viimeinen lähestymistapa nykyaikaisiin ja kansainvälisiin ongelmiin. Joku on katsottava päiviä saadakseen maailmanlaajuisen kaupan.

  1. Oppiminen sijoittamisesta on ilmaista

Perinteisissä investoinneissa on käytettävä vuosia tutkimalla rahoituksen perusteita. Et voi ostaa muutamia vaatteita ja alkaa mainostaa niitä muille naimattomina päivinä. Vastaavasti amatööri ei voi päästä varastotorille ja yrittää onneaan. Aika on viimeinen raha, ja perinteisen rahoituksen tutkimiseen on käytettävä paljon aikaa. Tämä elinajan vaatimus perinteisen rahoituksen analysoimiseksi tekee siitä erittäin kallista.

Toisaalta noin bitcoin-rahoituksen ja ansaintatietojen hankkiminen voi olla hyvin sujuvaa. Erinomaisten järjestelmien käyttäminen, kuten edellisessä kappaleessa todetaan, tekee upeille uusille ostajille erittäin pehmeän tutkia ja tarttua piilotettuihin Bitcoin-salaisuuksiin. Bitcoin-rahoituksen oppiminen ja ansaitseminen vievät paljon vähemmän aikaa verrattuna erilaisiin investointeihin. Voit myös oppia lisää Bitcoin-investoinneista rekisteröidy digitaaliseen bitcoin-sovellukseen.

  1. Hinnat jatkavat kasvuaan

Yhä useammat ihmiset sijoittavat Bitcoiniin nähdäkseen Bitcoiniin sijoittamisen edut. Se on hyödyllinen bitcoin-tekijä bitcoin-sijoittajille. Kutsu bitcoin-kustannuksiin kasvaa eri ihmisillä kuin koskaan ennen bitcoinin käyttöä, koska numero yksi valuutta, bitcoinin maksu nousee myöhemmin. Jokaisen naimattoman päivän välein virastot ymmärtävät, että bitcoin on jäljellä oleva tapa tavallisiin rahanhallintakysymyksiinsä. Tämä bitcoin-muoti houkuttelee ennemmin tai myöhemmin kutakin pientä ja isoa ryhmää valitsemaan bitcoin. Ylimääräiset ihmiset rakastavat bitcoinia, sitä parempi sen hinta markkinoiden sisällä. Pidä tämä komponentti silmällä pitäen on paljon aikaa, että bitcoin räjähtää jakoputkien tulot kaikille bitcoin-sijoittajille.

  1. Hallitukset tukevat bitcoinia

Muista, että naimattomat viranomaiset tai investoinnit eivät enää ole henkilökohtaisia ​​bitcoineja. Verrattuna, bitcoin on julkinen valuutta, yksi suosituimmista motiiveista. Bitcoinin käyttäminen edellyttää kuitenkin viranomaisten lupaa. Vaikka naimattomia maksuja ei ole onnistuttu hallitsemaan bitcoinilla, melkein kaikki kansainväliset hallitukset ovat antaneet ihmisille mahdollisuuden käydä kauppaa bitcoinilla. Tällä tavoin bitcoin on laillisesti vahvistettu käytettäväksi tapahtumissa ja omaisuuden varastoinnissa. Bitcoin on saanut hyväksynnän niin tarkasti hallitusten kanssa maailmanlaajuisesti, koska se on liian turvallinen ja rehellinen. Kaikesta menestyksestään huolimatta bitcoin ei ole missään nimessä ollut huolissaan asiakkaidensa repimisestä ja väärennettyjen tietojen levittämisestä massojen vetämiseksi. Kaikki on kokematon bitcoinin käytön rikollisessa komponentissa. Loppujen lopuksi Bitcoinista tulee maailman suurin riittävä valuutta.

  1. Kryptovaluutat tuovat valtaa takaisin ihmisille

Blockchain-sukupolvi takaa olevan seuraava valtava asia Internetin keksimisestä. “Blockchain Revolution” -kirjan kirjoittajat Don Tapscott ja Alex Tapscott’s, on paljon mahdollista purkaa, kuinka monta teollisuutta toimii.

Blockchain, maksettujen kirjanpitojen sukupolvi, jota kutsutaan laajalti koneeksi Bitcoinin takana ja erilaiset kryptovaluutat, pidetään yhtenä aikamme johtavista häiritsevistä tekniikoista. Vaikka toistaiseksi suurin osa ihmisistä pitää sitä kuitenkin rahana, se voi epäilemättä purkaa hallituksen, sopimusten, kyberturvallisuuden, markkinoinnin ja koko yhteiskunnan toiminnan. Niin monet kaupallisten yritysten johtajat hyödyntävät kykyjään yli 1250 erilaisella kryptovaluutalla.

Ehkä kaikkein tärkein hyöty blockchain-sukupolvelta on eliminoida välittäjät ja edistää hajauttamista ja avoimuutta. Suurin osa keskitetyistä laitoksista voi hakkeroida, ja kasvava kyberhyökkäysten kirjo ei kuulosta liian vakuuttavalta. Mutta blockchainilla kaikki tapahtumat kirjataan julkiseen kirjanpitoon varmistaen, että rakenteiden immuniteetti petoksia ja manipulointia vastaan. Hajautettua pääkirjaa ei myöskään voida muuttaa sen jälkeen, kun pääsy on vahvistettu, joten yhteisö toimii suojana hakkereiden hyökkäyksiä vastaan.

Kaiken kaikkiaan blockchain-käyttöiset rakenteet näyttävät tarjoavan etuja kaikille. Suuri turvallisuus, läpinäkyvyys, muuttumattomuus, luottamus, eliminoidut välittäjät ja kaikkien saavutettavuus vievät sähköä keskitetyistä laitoksista ja antavat sen alaselälle ihmisille.

  1. Niukkuus + verkkoefekti

Bitcoin on avoimen tarjonnan vertaisohjelmisto, joka on keksitty käyttämään nimeämätöntä henkilöä tai laitosta nimeltä Satoshi Nakamoto, joka voi pitää ja välittää arvoa.

Se on hajautettu; sitä hallitsevaa yksittäistä auktoriteettia ei ehkä ole. Vaihtoehtoisesti se käyttää salausta, joka perustuu ensisijaisesti täysin blockchain-tekniikka, laskettu useamman kuin yhden verkon tapahtuman avulla tapahtumien vahvistamiseksi ja protokollan säilyttämiseksi. Kannustimia annetaan protokollan kautta niille, jotka osallistuvat energian laskemiseen vahvistaakseen liiketoimet vasta ”kaivettujen” kolikoiden tai transaktiomaksujen muodossa. Toisin sanoen ansaitset muutaman bitcoinin tarkistamalla ja suojaamalla lohkoketjun.

  1. Kryptovaluutan turvallisuus sidottu käyttöönottoon

Salausvaluutan suoja sitoutuu sen yhteisövaikutukseen. Erityisesti se liittyy kryptovaluutan markkina-arvoon. Jos yhteisö on heikko, laitteen, jolla on riittävästi laskentasähköä, pitäisi todennäköisesti ohittaa kaikki yhteisön eri jäsenet ja huolehtia lohkoketjusta. Kryptovaluutoilla, joiden markkina-arvo on pieni, on alhainen hajautusaste, mikä tarkoittaa, että niillä on pieni määrä laskentaenergiaa jatkuvasti käynnissä vahvistamaan tapahtumia ja auttamaan pääkirjaa.

Toisaalta Bitcoinilla on monia tällaisia ​​laitteita, jotka varmistavat, että ne syövät ylimääräistä voimaa 12 kuukaudessa kuin pieni maa, kuten Kreikka tai Sveitsi. Hinta ja laskennallinen sähkö Bitcoin-yhteisön hyökkäyksen yrittämiseksi ovat valtavat. Sitä kohti on suojatoimenpiteitä, vaikka niitä olisi kokeiltu siinä mittakaavassa jonkin maan tai muun merkittävän kokonaisuuden kautta.

Kaikista tiedoista, joita olet koskaan kuullut Bitcoinin hakkeroinnista tai varastamisesta, ei enää ole enää itse asiassa Bitcoinin protokollaa, joka ei ole missään tapauksessa hakkeroitu. Sen sijaan Bitcoin-hakkeroinnit ja ryöstöt sisältävät tekijöitä, jotka murtautuvat rakenteisiin lainatakseen siellä olevia ei-julkisia avaimia säännöllisesti heikoilla suojarakenteilla. Jos hakkeri saa jonkun avaimet, he voivat saada oikeuden tulla kyseisen henkilön avaimiin Bitcoin-omistukset. Tämä vaara voi estää terveyden suojelemisen, mukaan lukien henkilökohtaisten avainten säilyttämisen verettömässä säilytyksessä.


  1. Halvin sykli: Investoiminen Bitcoiniin

Alkaen tammikuussa 2009 noin 50 uutta bitcoinia tuottaa 10 minuutin välein “kaivostyöläisiltä”, mikä varmistaa upouuden tapahtumalohkon verkossa. Protokollaohjelma on kuitenkin välttämätön. Tällä tavalla viimeisimmän käteisen määrä lohkon mukaisesti pienenee ajan myötä.

Heti kun positiivinen laaja valikoima lohkoja tuodaan lohkoketjuun.

Näitä tilanteita kutsutaan “halvingeiksi”. Julkaisuvaiheessa (ensimmäinen sykli) oli 50 uutta bitcoinia 10 minuutin välein. Ensimmäinen puolittaminen tapahtui marraskuussa 2012, ja tästä tekijästä lähtien (2. vuorottelu) kaivostyöläisten kätevimmät hankkivat 25 käteistä eston korjaamiseksi. Toinen puolittuminen tapahtui heinäkuussa 2016, ja sieltä (0,33 sykli) kiitos laski 12 viiteen uuteen valuutaan lohkon mukaisesti. 0,33 puolittuminen tapahtui toukokuussa 2020 (neljäs sykli), joten tunnustaminen on nyt vain 6,25 käteistä, mikä vastaa uutta lohkoa.

Oletetaan, että Bitcoin on ollut käytössä jonkin aikaa räjähtävän kysynnän jälkeen. Se on tekijä, jossa muutama kassavirta kulkee säännöllisesti ja monet ihmiset pitävät kiinni. Innostusta tai vastaavaa ei kuitenkaan enää ole – vain viimeisen pääoman johdonmukainen hillitty sisäänvirtaus. Yksinkertaisuuden vuoksi ennakoimme ihmisen tehokkaimman ostoksen kerran, eikä kukaan myy; se on tietysti epärealistista, vaikka käsittelemme asian myöhemmin.

Bitcoin on sijoituksen arvoinen. Yrityksen on myös välttämätöntä sijoittaa bitcoiniin. Bitcoin voi vaikuttaa valtavasti yritykseesi. Sillä on kukoistava potentiaali ja se voi aiheuttaa yrityksesi pimennyksen muun alallasi. Pysyt kilpailujen edessä ja pystyt jopa tukemaan yritystäsi. On epäilyttävää, että jätät tämän tilaisuuden viedä yrityksesi uusille korkeuksille.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map