OKExChain tarttuu julkisen ketjun kehittämiseen, ei vain OKExin laajennuksena

Blockchain-teollisuuden nopean kehityksen keskellä kilpailu teollisuuden jättiläisten välillä on kasvanut uudelle korkeudelle – julkinen ketju, yksi tärkeimmistä blockchain-infrastruktuureista. OKExin kehittämä kaupallinen julkinen ketju OKChain testnet on äskettäin julkaistu ja sallii validaajien suorittaa solmuja siinä. Lisäksi OKChain on aloittanut ensimmäisen Hackathon-ohjelmansa edistääkseen hajautettujen sovellusten luomista globaalissa yhteisössään.

Vain kahden kuukauden kuluttua julkaisemisestaan ​​OKChain latasi koodinsa jo Githubiin huhtikuussa, kun taas pörssin julkisen ketjun varhaisin liikkuja ei ole vielä lähtenyt avoimeen lähdekoodiin. Toukokuussa OKChain lanseerasi 0.10-version, joka paljasti validoijan valintamenettelyn ja osinkomekanismin, ja siitä tuli ensimmäinen salakirjoituksen kehittämä julkinen ketju tukemaan kolmansien osapuolten instituutioiden pääsyä.

“Noudattaen blockchainin alkuperäistä henkeä OKChain ei tule vaihdon jatkeeksi, vaan itsenäiseksi ekologiaksi. Odotamme innolla avoimen, hajautetun, käytännöllisen ja monipuolisen ekosysteemin rakentamista maailmanlaajuisten käyttäjien kanssa “, kertoi OKExin toimitusjohtaja Jay Hao. “Nyt käyttäjät voivat toteuttaa tahdonsa äänestysmekanismin avulla, kehittää oman DEX- tai dApp-sovelluksen ja listata omat kaupankäyntiparinsa vapaasti OKChain-testnetin uusimman version perusteella.”

Ensimmäinen Hackathon

OKChain vaatii nyt maailmanlaajuisten huippukehittäjien osallistumista “Hackathoniin” luomaan OKChainiin perustuvia palveluita ja tuotteita, mukaan lukien kehitystyökalut, edustajan palvelutuotteet, markkinoiden laskennan laajennus, SDK ja panostustuotteet. Kampanja on avoinna 20. heinäkuuta 2020 asti, ja voittaja voi saada palkkiona enintään 5000 dollaria ekvivalenttia OKB: tä.

Kun lisää kehittäjiä ja käyttäjiä liittyy OKChain-testiverkkoon, OKChainin testausta voidaan nopeuttaa merkittävästi, ja OKChainin mainnetin odotetaan käynnistyvän pian.

OKChain, todellisen hajauttamisen ”fundamentalisti”

OKChain on muista hajautetuimmista ketjuista poiketen hajautetumpi, julkisten ketjujen fundamentalisti. OKChain hyödyntää vertaisverkkojen luonnetta täysin ja toteuttaa lähdekoodissaan peruuttamattomuuden ja tehokkaan autonomian, mikä tarkoittaa, että kaikki OKChainin osallistujat, mukaan lukien sen kehittäjä OKEx, eivät pysty hallitsemaan tai manipuloimaan julkista ketjua.

Hyväksymällä “vertaisverkko” -verkon OKChain mahdollistaa solmujen juoksijoille korkean autonomian sen sijaan, että solmuja vaaditaan toimittamaan ehdotus julkisen ketjun “kuvernöörille” ennen jokaista liikettä kuten muutkin julkiset ketjut. Esimerkiksi solmun juoksijat voivat päättää listata tai poistaa kaikki kryptovaluutat tai kaupankäyntiparit tai kehittää DEX: n ja dApp: n itse ilman tarvetta hankkia etukäteen lupaa.

Äänestysmekanismi takaa myös, että OKChain pysyy hajautettuna. Jokainen OKT: n (OKChainin alkuperäinen tunnus) haltija, joka on liittynyt OKT: hen, voi valita tulla tavalliseksi äänestäjäksi äänestämään suoraan validoijia tai delegoimaan äänivalta toiselle tilille, jota kutsutaan valtakirjoiksi äänestämään heidän puolestaan. Jokainen äänestäjä saa äänestää enintään 30 validator-ehdokasta, ja valitaan 21 korkeinta äänestyslukijaa..

On osoitettu, että “muutaman hyvän valitseminen” on vikasietoisempi kuin “parhaan valitseminen”. Lisäksi se voi myös heikentää suurten OKT-haltijoiden vaikutusta, varsinkin OKChain-mainnetin lanseerauksen alkuvaiheessa, välttäen muutaman ihmisen mahdollisuutta manipuloida julkista ketjua.

Ainoa ketju, jolla on inflaatiotaloudellinen malli

Verrattuna muihin julkisiin vaihto-ketjuihin OKChain on ainoa ketju, joka antaa uuden tunnuksen, OKT, toimimaan natiivina tunnuksena. Siksi OKT on ainoa inflaatiokohtainen natiivimerkki kaikkien pörssin julkisten ketjujen joukossa.

Inflaation ja deflaation välinen ristiriita heijastaa tosiasiallisesti erilaisia ​​vaatimuksia julkisen ketjun ekosysteemiin osallistuvien kahden pelaajan – merkkikuvaajien ja julkisten ketjujen käyttäjien (mukaan lukien dApp-kehittäjät) – välillä..

Token-hodlerit toivovat, että token-hinta nousee korkeammaksi voiton saamiseksi, kun taas liian korkea token-hinta nostaa tunnuksen käyttökustannuksia ja vähentää julkisen ketjun aktiivista tasoa, jota muut käyttäjät haluavat välttää.


Deflaatiomalli pahentaa käyttäjien ja hodlerien välistä eturistiriitaa. Kun palkkiot jatkavat nousua, käyttäjien määrä ja palkkiotuotot vähenevät. Julkisen ketjun ja sen alkuperäisen tunnuksen arvo menetetään lopulta.

OKChain kiertää tämän ongelman etukäteen myöntämällä OKT: n sen sijaan, että käyttäisi OKB: tä, OKEx: n hyväksymää yleistä apuohjelman tunnusta, koska OKB on nyt täysin deflaatiomerkki.

Uusin versio alentaa solmujen kustannuksia ja tarjoaa samalla useita tulolähteitä

Versiossa 0.10 OKChain oli edelläkävijä OpenDEX-malli ja DEX-operaattori, joiden mukaisesti OKChain toimittaa solmuille kaiken tarvittavan tekniikan. Samalla erotetaan julkisen ketjun operaattori ja DEX-operaattori, jotka yhdistettiin yhtenä yhtenä useimmissa tapauksissa aiemmin, mikä tarkoittaa, että solmujen ei tarvitse vain maksaa korkeita palvelimista ja tekniikoista aiheutuvia kustannuksia, vaan ne omistavat myös tulevaisuuden jatkuvan edut.

Osallistumalla OKChainiin eri identiteettien kautta käyttäjät voivat saada useita etuja esimerkiksi lohkopolitiikkapalkkiosta, äänestyspalkinnosta, sovitusmaksusta, tapahtumamaksusta jne.

Loppu

Tietoja OKEx: stä

Maailman suurin ja monipuolisin kryptovaluuttamarkkinapaikka, OKEx, on maailmanlaajuinen salauskauppias, kaivostyöntekijä ja institutionaalinen sijoittaja, joka hallitsee salausvaroja, parantaa sijoitusmahdollisuuksia ja suojaa riskejä. Tarjoamme spot- ja johdannaiskauppaa, mukaan lukien futuurit, ikuiset swapit ja optiot, tärkeimmistä kryptovaluutoista, tarjoamalla sijoittajille suurta joustavuutta strategioidensa muotoilussa voittojen maksimoimiseksi ja riskien lieventämiseksi..

Mediakontakti:

Vivien Choi

Sähköposti: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map