OKExChain – aiemmin OKChain – näkee merkittävän päivityksen siirtämällä sen kohti hajautettua näkemystään

Malta, 14. syyskuuta 2020 – OKEx (www.okex.com), maailman johtava kryptovaluutta-spot- ja johdannaispörssi, on ilmoittanut, että OKExin kehittämä kaupallinen julkinen ketju OKChain on nimetty uudelleen virallisesti nimellä OKExChain. Julkisena ketjuna, joka keskittyy tapahtumatoimintoihin, jopa testnetissä, OKExChain on jo tehnyt läpimurtoja monilla aloilla, mukaan lukien transaktiot sekunnissa, ketjun hallinta, luvattomuus ja ketjunväliset mekanismit.

Hajauttamisen määrässä OKExChain ottaa myös johtoaseman pörssin kehittämien julkisten ketjujen keskuudessa. Mikään osallistuja (mukaan lukien sen kehittäjä, OKEx) ei pysty hallitsemaan tai manipuloimaan julkista ketjua hyödyntämällä vertaisverkkojen luonnetta täysin ja toteuttamalla peruuttamattomuuden ja tehokkaan autonomian lähdekoodissaan. OKExChainia voidaan pitää a "fundamentalisti" julkinen ketju.

“Olemme erittäin varmoja OKExin teknisestä vahvuudesta. Laajan testauksen aikana OKExChain on osoittanut erittäin hyvää suorituskykyä kaikilla hajautetun julkisen ketjun välttämättömillä elementeillä “, sanoi OKExin toimitusjohtaja Jay Hao jatkaen:

“Päätökset siitä, sallitaanko avoimen solmun vaalit, sitoutuminen avoimeen lähdekoodiin vai hallintotunnusten saaminen ovat julkisen ketjun välttämättömiä osia. Joten tämä on myös helpoin tapa arvioida, onko “julkinen ketju” todella julkinen vai vain näennäisjulkinen ketju. DeFi-konseptin lisääntyessä käyttäjien tulee ottaa nämä näkökohdat huomioon ja olla varovaisempia siitä, ovatko jotkut niin kutsutut DeFi-projektit todella hajautettuja vai ei. “

100% yhteisöpohjainen hallinto

Mahdollisesti OKExChainin merkittävin ominaisuus ja etu on sen hajauttamisaste. Huhtikuussa 2020 OKExChainista tuli yksi ensimmäisistä pörssin kehittämistä julkisista ketjuista, josta tuli 100% avoimen lähdekoodin. Jokaisella yksilöllä on oikeus tulla validointisolmuksi, eikä edes OKExillä ole kykyä hallita julkista ketjua. Tullakseen yhdeksi OKExChainin validointisolmuista, OKEx: n on kilpailtava muiden osallistujien kanssa. Tähän mennessä OKExChainiin on osallistunut 21 supernoodia ja 41 ehdokas solmua.

Ketjussa tapahtuvan hallinnon lisäksi OKExChainin käyttäjillä on myös suuri autonomia. OKExChain-älykkäiden sopimusten avulla jokainen voi antaa oman digitaalisen omaisuutensa rakentamalla erilaisia ​​hajautettuja sovelluksia, kuten käyttäjien omat likviditeettipoolit. Tilauskannan malli on myös luvaton.

OKExChain-suorituskyky: TPS korkeampi kuin ETH

Mitä kaupankeskeinen OKExChain pyrkii tuomaan kryptovaluutta-alueeseen, on suurten suorituskykyisten blockchain-tekniikkaan perustuvien suurten sovellusten käyttöönotto. Tämä edellyttää korkeaa TPS: ää ja vakautta, jota ei ole helppo saavuttaa hajautetussa verkossa.

Korkeimmillaan OKExChain loi 10 189 564 lohkoa, joiden kokonaiskauppavolyymi oli 107 356 559, mikä osoittaa, että OKExChain toimii vakaasti. Suorituskyvyn kannalta OKExChainin nykyinen TPS voi teoreettisesti saavuttaa 1000, mikä on huomattavasti suurempi kuin nykyisen ETH: n julkisen ketjun käsittelykapasiteetti.

Lisäksi OKExChain esittelee Oracle-palvelunsa heti, kun likviditeettisarjaa varten on suojattu allekirjoitettu hintasyöttö ja tilauskantatapahtumia erilaisille johdannaisille, kuten marginaali ja ikuinen.

Hyvä yhteensopivuus ohjaa ekosysteemin kehitystä

OKExChain on EVM-yhteensopiva ja tukee kaikkia olemassa olevia Ethereum-älykkäitä sopimuksia tulevaisuudessa, mikä helpottaa kehittäjien siirtämistä DApps: nsä uuteen ketjuun ilman kitkaa.

Samalla tämä ketjunvälinen mekanismi antaa OKExChainille mahdollisuuden tukea ja siirtää kaikkia digitaalisia pääominaisuuksia. Hajautettu IBC-ketjujen välinen yhteyskäytäntö integroidaan, ja Relayer toteuttaa ketjujen väliset liiketoimet.

Lisäksi OKExDEX, OKExChain-ekosysteemin ensimmäinen projekti, joka on toteutettu useilla käyttöjärjestelmillä, tarjoaa käyttäjille yhden luukun ratkaisun digitaalisten omaisuuksien julkaisemiseen, omien digitaalisten omaisuuserien kauppaparien luomiseen ja vapaaseen kauppaan sekä AMM: llä että tilauskannalla. helposti.


Korkean yhteensopivuutensa ansiosta OKExChain on jo tehnyt yhteistyötä yli 60 ekosysteemipartnerin kanssa kattamalla julkisen ketjun, PoS-kaivosaltaan, tutkimusmatkailijan, lompakon ja muut salaustilan tärkeimmät komponentit.

LOPPU

Tietoja OKEx: stä

Maailman johtava kryptovaluutta-spot- ja johdannaispörssi OKEx tarjoaa monipuolisimman markkinapaikan, jossa maailmanlaajuiset salauskauppiaat, kaivostyöläiset ja institutionaaliset sijoittajat tulevat hallitsemaan salausvaroja, parantamaan sijoitusmahdollisuuksia ja suojaamaan riskejä. Tarjoamme suurten kryptovaluuttojen spot- ja johdannaiskauppaa – mukaan lukien futuurit, ikuiset swapit ja optiot – tarjoamalla sijoittajille joustavuutta muotoillessaan strategioita voittojen maksimoimiseksi ja riskien lieventämiseksi..

Mediakontakti

Vivien Choi

Sähköposti: [email protected]

@vivienchoi

Seuraa OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map